2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554529 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

ınler kaca mal olur bıze

Çevrimdışı forzatunga

İnleri alamıyorsak da kiralıyalım bitsin bu Tolgay muhabbeti gereksiz uzadı.

Çevrimdışı Tolga

Bu Aziz gene ne saçmalamış böyle :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

Alın de jongı gelin valla.tolgay da kim ya bu kadar büyüttük. Banası çıkıyor gs liyiz vs diyor çok sinirimedokundu benim. De jong iyidir alamazsak da bu kadroyla gittiği yere kadar büyütecek birşey de olmaz. Stat yapıyoruz sonuçta

Çevrimdışı scape_bjk

Aziz yıldırım'ın açıklamalrını gördünüz mü sadece iki külüp değerli diğerlerinin hiçbir değeri yok falan gibi saçma sapan açıklamalar yapmış :akuma:

Çevrimdışı scape_bjk

Ya bu feneri havuzdan çıkarsınlar ne halt yiyorsa yesinler

Çevrimdışı Neo Nesil

Ben Gökhan İnler transferi bekliyorum.Bize şampiyonluk getirecek futbolcu lazım.Gökhan bizi şampiyon yapar.

napoli geçenlerde yüksek fiyat istedi 7 mio civarı, bizimkilerde reddetti... bugün de ts istediğinde "satmıyoruz" yanıtını verdiler...

gökhan inleri unutun... tolgay gelmezse onun ayarında futbolcu buluruz...

Çevrimdışı forzatunga

aziz önce formasına sponsor bulsun hayal dünyasında yaşıyor

Çevrimdışı Doğukan E.

Aziz yıldırım'ın açıklamalrını gördünüz mü sadece iki külüp değerli diğerlerinin hiçbir değeri yok falan gibi saçma sapan açıklamalar yapmış :akuma:
Linki falan varmı Ntvspor.net te göremedim ?

Çevrimdışı FARUK

babası bu konuşmaları sırf biz teklifi yükseltelim diye yapıyor
neymiş başka teklif yokmuşta öncelik almanyadaymışta ama almanyadan yokmuş
para önemli değilmiş kariyer önemliymiş
ingilizlerden hiç yokmuş
trabzondan da yokmuş teklif 2 kere Erdal beyle görüşmüş
neyi düşünüyorsun o zaman daha ?
ibre beşiktaştan yanaymış
bıraksınlar bu ayakları
şaka gibi
pazartesi son kez aranır mı ne yapılır teklif bu geliyor musun gelmiyor musun denir
kapansın artık konu

Çevrimdışı Neo Nesil

o değilde şimdi ts'li ergenler hava civa yapacak transfer böyle yapılır şöyle yapılır diye...

uefaya gidemeyince görücem onları, daha düne kadar ihoya bizim taraftarın fikret ormana sövdüğü gibi sövüyordu...  :lol: cardozoyu aldılar diye havaya uçtular ama düşüşleri de çok fena olacaklar......hatta feda demeden ELVEDA diyecekler... BETER OLSUNLAR...
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 01:06:39 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Türkay

SERENAY AKTAŞ @SerenayAktas  ·  6 sa. 6 saat önce
Arkadaslar basinin gazina gelmeyin, bu saatten sonra Besiktas'in futbolcusuyum, forma icin yuregimi ortaya koyacagimdan supheniz olmasin...
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

SERENAY AKTAŞ @SerenayAktas  ·  6 sa. 6 saat önce
Arkadaslar basinin gazina gelmeyin, bu saatten sonra Besiktas'in futbolcusuyum, forma icin yuregimi ortaya koyacagimdan supheniz olmasin...
Geçsin o işleri.

Çevrimdışı ZORBEY

1. bjk 2.de belki fb demek istemiştir:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı scape_bjk

Linki falan varmı Ntvspor.net te göremedim ?
Beyaz tv de izliyorum bende şu an

Çevrimdışı Doğukan E.

1. bjk 2.de belki fb demek istemiştir:)

1. dk dan itibaren bir bak bi kısmı duyulmuyor ama küçük kısmıda yeter  :s20: :s20: :s20: Kim bilir o duyulmayan yerde ne diyor bu AT KAFASI  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Yanıyorum yanıyorum da en çok meydanı şunlara bıraktık ya ona yanıyorum.

Çevrimdışı scape_bjk

Bizim başkan iyi cevap vermiş yalnız eğer havuz dağılırsa en yüksek bedelle biz pazarlarız diyor :bandit:

Çevrimdışı dlcs

İHO'da da tam 19-20 yaşlarında fm oynayan cahil çocukların öz güveni var. 2.2 milyon euro bulamadığından batıyordu o kulüp şundan 2 yıl öncesine kadar, ne çabuk unuttular.

Taraftarın gazına gelip borcun harcın içinde yılın bidonu seçilmiş quaresma'ya 7milyon veren YD ile çok beniyor transfer tarzları. Bu salaklar şöyle zannediyor; ne kadar para basarsan o kadar büyük kulüp, o kadar becerikli başkan olunuyor..

Bakkaldan ekmek alamayacak adamlar 2.2 milyon veriyor tolgay'a. İnşallah alınır.

[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 01:11:29 dlcs ]

Çevrimdışı scape_bjk

Aziz yıldırım dar boğazda kendide biliyor sponsor bile bulamadı sonra hedef 1 milyon penaltı kampanyasından da baktı pek bişey yok oraya buraya saldırmaya başladı.

Çevrimdışı Kemal

havuzu dağıtacaklarıma azızeyı dagıtırlar bence

Çevrimdışı Doğukan E.

havuzu dağıtacaklarıma azızeyı dagıtırlar bence

Bu havuz muhabbeti ne abi anlamadım onu ben ? Ne havuzu ?

Çevrimdışı Neo Nesil

forum bordomaviden bi gerizekalının postu;
---------------------------------------------------------------------------------------------
kyodou
Bu mesajımı hafızanıza kaydedin;

- Trabzonspor Tolgay' ı alsın.

- 3 ay sonra Bjk şampiyonluktan kopmuş olacak.

- Tolgay Mehmet Ekici' den bile çok parlayacak.

- Bjk' de Demba Ba - Gökhan Töre - Olcay Şahan form düşüklüğü yüzünden eleştiri yağmuruna tutulacak.

- Bjk taraftarı kısmen Tolgay'ı kaptırdı diye Fikret Orman'ı istifaya çağıracak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çevrimdışı Tolga

Bu havuz muhabbeti ne abi anlamadım onu ben ? Ne havuzu ?
Yayın havuzu.

Çevrimdışı Tolga

forum bordomaviden bi gerizekalının postu;
---------------------------------------------------------------------------------------------
kyodou
Bu mesajımı hafızanıza kaydedin;

- Trabzonspor Tolgay' ı alsın.

- 3 ay sonra Bjk şampiyonluktan kopmuş olacak.

- Tolgay Mehmet Ekici' den bile çok parlayacak.

- Bjk' de Demba Ba - Gökhan Töre - Olcay Şahan form düşüklüğü yüzünden eleştiri yağmuruna tutulacak.

- Bjk taraftarı kısmen Tolgay'ı kaptırdı diye Fikret Orman'ı istifaya çağıracak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunlardaki kafa kimsede yok :)