2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555033 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Dün yazmıştım ts nin değirmen meselesini.

Şu an bu kulübün gelirleri yok denecek kadar az.

Kredi çektiler bankadan.Ödeyemiyorlar.Stada isim sponsoru olarak da denizbankın ismini düşünüyorlar.

Stadın isim hakkını 70 milyona verecekler yanılmıyorsam.Tamamı da borçlarına sayılacak..

Yani ts staddan 15 sene gelir elde edemeyecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

aynen katılıyorum , bana göre sağ bekten önce transfer yapılması gereken bölgeydi . atiba-veli-necip seni şampiyon yapmaz bir tane sağlam bir adam lazım oraya
Atibanın sözleşmesi de yenilenmiyor.İkinci devre eski performansından eser olmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bekleyelim bakalım resimler

sallıyormu

yoksa tolgay felan varmı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Birisi tolgay

sallıyormu

yoksa tolgay felan varmı
Birisi tolgay yazmış

Çevrimdışı Sarp

Açıkladı adam; biri tolgay

Çevrimdışı Deniz

Bu adam TS de yönetici mi?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 02:39:32
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

sallıyormu

yoksa tolgay felan varmı
Tam yeni Türkiye söylemlerri degil mi  :D ulan git 6 milyon euroya Demba Ba'yi 4 taksitle al goreyim ben senin transferdeki kabiliyetini .Kredi parasi ile gelecek 10-15 yilin gelirini bir sene de sampiyon olamayacagini bile bile cope atiyolar resmen

Çevrimdışı murat

işin iyi yanı şu aslında bu ts ve gs azıcık kafasını gösteren ne kadar oyuncu varsa hepsine el atıp denediler ve bizim hata yapmamızı engellediler.türkiyede alıp takıma katkı verecek oyuncu yok önce sizin ona birşeyler vermeniz gerekiyor.bunuda biz ve fb yapabiliyor.düzeni doğru kurmadıktan sonra bu gençlerin sizi ileri taşımaları mümkün değil.

Çevrimdışı Deniz

Hamsi forumlarında adamı tanıyan birisi iho nun en yakın arkadaşlarından biri demiş ama diğerleri pek inanmıyor.Yarın belli olur zaten

Çevrimdışı acan07

hahaha  :lol: :lol: adam sanki manavdan karpuz almış geliyo  :evillol: :evillol:  çok alıp gelenler geldi geçti hey gidi heyy .
bide 2. futbolcu kim acaba robben mi ribery mi yoksa reus mu  :photo:

Çevrimdışı src35

adam hırs yapmış beyler alır mı alır 29 yaşındaki adama 2 bucuk sene kontratla dünya para verdi biz kendi işimize bakalım... bu saatten sonra gelirse iyi olur gelmezse de yapacak bişey yok

bu arada soner diye bi çocuk vardı gençlerdeyken çok begenirdim nurinin olmamış haliydi o çocukta harcanıyor tsde

biz şöyle federico giunti tarzı bi adam bulabilirsek tecrübeli işin kurdu görmüş geçirmiş işimiz tamam olur

Çevrimdışı Volkan Başaran

ya sallamış

bide adamın imla hatasına bak

başkanı'mız açıklayacak  :D :D :D

bu tarz adamlara inanmıyorumda saygıda duymuyorum

geçmek lazım

Tolgay işi yarın belli olur sanırım..

Orta sahaya bir tane iyi oyuncu şart. Keşke İnler alınsa da şu Trabzon camias ile saçma sapan bir yarış içinde görünmesek
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

ne kadar  :money: bayıldıklarını da açıklasınlar.Beşiktaşın 1.2 ye anlaştığı oyuncuyu trabzona kaç paraya razı ettiğini açıklasınlar.ne kadar reputasyonu düşük ortaya çıksın.oyuncunun almanya değeri ile trabzon değeri 1*4 övüneceklerine üzülmeleri lazım.biz bu farkı epey bir düşürdük.

Çevrimdışı Sarp

Bu konuşma tarzı çok antipatik. İki topçu aldık nedir.sporcu ile anlasiyorsun kardeşim biraz adap yahu

Çevrimdışı acan07

şu trabzonda para bitmeden  uğur, sivok , necip , ömer şişmanoğlu , eneramo , sezer , pektemek  gibi adamları sene sonu trabzona itelesek  çok iyi olur. 12 milyon € versinler hepsini alsınlar.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay almak şart resmen... bakalım artık iş sarpa sarıyor bizimkiler sessizliği beni hasta etti ressmen

Çevrimdışı kartal74

duyulmayan yerde, önce Gese daha kötü günler bekliyor dedikten hemen sonra, Beşiktaş ın Zamana ihtiyacı var yeni yeni oturuyor dercesine, birde ekliyor Arkasi yok. orda o lewaşe katılıyorum cok sağlam lobimiz yok. yani kimseye yanar döner edecek adamlarımız yok olarak düşünebilirsin, bu gün sabah inşallah deyipte akşam saatlerinde mümkün değil  diyen yöneticilerden oluşan insanları kandıran ve hayatlarıda tuttukları takım gibi yalancı dalavereci yönetici ve karanlık ellerimiz yok kısacasi olay budur ve biz taraftar olarakta bu durumdan memnun olmalıyız:)
NOT: HALKIN MÜTEVAZİ, haksızlığı sevmeyen, eşitlikten yana bir futbol takımıyız ve devletin en yüksek yerinden, en alt kademesine kadar herkes bizimle uğraşıyorsa, yancı ve saz arkadaşlarıda birşeyler koparmaya calişiyorsa eğer, bu demektir ki EN BÜYÜK BİZİZ. aziz kendisinede 2. demeye utanmış sadece:)

aziz yildrim bu konusmayi 2,5 ay once yapmisti.bizle yaptiklari derbi macindan 3 gun once yapmisti

Çevrimdışı murat

bizim başkan unutmaz bunları seneyede iki katı daha ödetir bunlara.bu işlerden anlıyor.nasıl gs ye olcanı tarığı kitlediyse bunlarıda affetmez :D

Çevrimdışı Deniz

Tolgay almak şart resmen... bakalım artık iş sarpa sarıyor bizimkiler sessizliği beni hasta etti ressmen
tolgayı almak değil de o bölgeye transfer şart.tolgay olmuyorsa başkası alınsın ..

Çevrimdışı ALI RIZA

tolgayı almak değil de o bölgeye transfer şart.tolgay olmuyorsa başkası alınsın ..
ileriye dönük alsınlar defans dönük değil Atiba Necip Veli var... İleriye dönük frei sosa Oğuzhan var (oğuzhan varlıgı yoklugu belli değil) Tolgay töre gibi hızlı hem topla oynuyor ayak hakimiyeti de iyi... Tolgay iyi olur İnler gündemde yok ama bakalım 

Çevrimdışı src35

tolgay bulunmaz bi adam degildir. bir dolu adam var tolgay gibi hatta ondan üstün.

maliyet yönünden çok iyi olurdu bitirilmesi ancak eger yükselecekse maliyeti, alternatif isimler gündeme gelebilir.

Çevrimdışı Sarp

Fanatik iddia lı valla. Tolgay beşiktaş a geliyor diye manşet atmışlar.  :)

Çevrimdışı Geovani

Ben şundan şüpheleniyorum;tese gese nin pilot takımıya acaba gese mi aldırıyor pişsin diye ama onların g..t üne don alacak parası yok...İNŞ küme düştüğün günleri görürüm tese kii çok uzun zaman almayacak o,keza finansal fair playden direk 3.ligden başlarlar..gesenin kapatması metresi tese....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben şundan şüpheleniyorum;tese gese nin pilot takımıya acaba gese mi aldırıyor pişsin diye ama onların g..t üne don alacak parası yok...İNŞ küme düştüğün günleri görürüm tese kii çok uzun zaman almayacak o,keza finansal fair playden direk 3.ligden başlarlar..gesenin kapatması metresi tese....
bu ülkede BJK tese ğese febe küme düşürecek Kişi sahış yok... malesef italya değiliz... düşürmezler düşüremezler daha doğrusu halk tepkisinden korkarlar makamlar

Çevrimdışı horizon75

Arkadaşlar benim bildigim başkan ve erdal torunogullari bunlara bitini yedirmez! Gelen gelir gelmeyeni zorla istemeyiz. O işler yillar oncesinde kaldi. Fikret başkan nin bir sözu var : baktinki transfer de bjk in ismini kullaniyorlar direk kalk o masadan!
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!