2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552263 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 20:42:03 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Türkay

hoaydaa

Bu arada, çift kale maç sırasında kalçasında ağrı hisseden Gökhan Töre antrenmanı tedbir amaçlı olarak yarıda bıraktı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı ozan062

tolgay aysenale yada tapspora gidicekmis

bizde artık oraya hakikatli adam alıcagımızı bir nevi mecbur kılıyor... belkide boylesi hayırlı olacak aynı sosa diego gibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Ben bir şekilde Tolgay'ın geleceğini düşünüyorum.

Ama olur da transfer gerçekleşmezse mutlaka orta sahaya takviye şart.

Zaten devre arası Miloseviç'i 1 m euroya aldık ve Opare'yi de bedelsiz kiraladık.Yani ciddi bir para da ödemedik oyunculara.

O yüzden orta saha transferi için bütçemiz var gibi duruyor.

Tolgay olmazsa Gökhan İnler gibi bir orta saha alınmalı bir şekilde.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 21:39:27 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Sanırım önumuzdekı senelerde şu algı olusacak ve buna göre transferler yapılacak '' 10 numara stadımızda var- loclarda full statda full şampiyon olmalıyız''

inşallah yaşarda görürüz o gunleri , çünkü yönetim bu söze göre transfer yapmıyor şuanda.

Çevrimdışı ozan062

en buyuk endisemi gecen gunde dedim oyuncu satısındada boyle işler yapılırsa yandık :steamed: :steamed:

adamlar neler neler derler arkamızdan simdiden tahmin edebiliyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı leylileyli

Tolga bizim yerli etkili Manuel Fernandes olacak kibi geliyor, umarim aliriz.

Çevrimdışı Anıl

İHO ve Ersun Tolgayla görüşmeye gitmişler galiba. Bu Trabzon neden böyle ezik davranıyor ? Kendilerine gelmek istemeyen adamları zorla getirerek mi başarılı olucaklar ? Allah tez elden batışlarını göstersin dicem de bu devirde onlara birşey olmaz.

Çevrimdışı Dogan

Bugün beklerin ne kadar önemli oldugunu fener macinda gördük ah bizim olmadiki öyle takur tukur oynayacak demba ba ya asist yapicak garibanim toreyle birlikte biseyler yapmaya calisiyo iste napican...İnşallah opare saglam çıkar da hasretimizi giderir şöyle sağdan füze gibi uçtuğunu görmek istiyorum  :steamed:

Çevrimdışı Tolga

İHO ve Ersun Tolgayla görüşmeye gitmişler galiba. Bu Trabzon neden böyle ezik davranıyor ? Kendilerine gelmek istemeyen adamları zorla getirerek mi başarılı olucaklar ? Allah tez elden batışlarını göstersin dicem de bu devirde onlara birşey olmaz.
Eğer bizi değil de parayı seçerse futbol hayatını bitirir.Kendi bileceği iş.

Çevrimdışı Türkay

Her gerçek futbolcu Beşiktaş'ın 1 lirasına trabzonun 2 lirasına tercih eder. (Rüzgar Sağnaktan çarptım)

Çevrimdışı Kemal

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 12 dk.12 dakika önce

Tolgay Arslan niye bitmiyor.. 1) Trabzonspor'un çok ciddi bir teklifi ve ısrarı var.. 2) Bir Ingiliz Kulübü de yeni bir teklif sundu..

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 13 dk.13 dakika önce

Tolgay Arslan tercihim "İstanbul ve Beşiktaş" demişti.. Ancak Trabzonspor'un teklifiyle Beşiktaş'ın teklifi arasında fark ÇOK büyük..
0 yanıt 35 retweet 27 favori

--

1 kere hayırlı konuşmazki meymenetsiz herif

Çevrimdışı Türkay

Yalnız Arsenal gelip Tolgay'ı hem bizim hem ts nin elinden alırsa bu da ayrı bi olay olur   :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız bu hacı haddini aşmaya başladı.Tvlerde dostluk mesajı veriyor milletin arkasından iş çeviriyor var mı böyle bir dünya.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 12 dk.12 dakika önce

Tolgay Arslan niye bitmiyor.. 1) Trabzonspor'un çok ciddi bir teklifi ve ısrarı var.. 2) Bir Ingiliz Kulübü de yeni bir teklif sundu..

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 13 dk.13 dakika önce

Tolgay Arslan tercihim "İstanbul ve Beşiktaş" demişti.. Ancak Trabzonspor'un teklifiyle Beşiktaş'ın teklifi arasında fark ÇOK büyük..
0 yanıt 35 retweet 27 favori

--

1 kere hayırlı konuşmazki meymenetsiz herif
Bademinde bir şey bildiği yok basında ne yazıyorsa onu alıp millete satıyor.

Çevrimdışı Anıl

Eğer bizi değil de parayı seçerse futbol hayatını bitirir.Kendi bileceği iş.
Asıl bizimkilerin tutumu beni rahatsız ediyor. Bilic bugün ilgilenildiğini açıkladı. TS araya girip fiyat artırdıktan sonra adamın kafası mı karıştı, hemen basına biz teklifimizi yaptık fiyatı asla artırmayacağız oyuncu para için Trabzon'u seçerse de kendisine başarılar diliyoruz diye açıklama yapacaksın. Adam gelse de kral olursun gelmese de. Ama nerdee

Çevrimdışı Tolga

Hala ben bu işin bizim lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum.

Daha önceki yorumlarımda sebeplerini sıralamıştım.

Ama herşeye rağmen gider parayı tercih ederse de yine söylüyorum kendi futbol kariyerini bitirir

Çevrimdışı Anıl

Her gerçek futbolcu Beşiktaş'ın 1 lirasına trabzonun 2 lirasına tercih eder. (Rüzgar Sağnaktan çarptım)
Asıl bugün harika bir tweet attı. Tolgay eğer gelirse BÜYV, gelmezse de AAKYV :D Bu kadar basit olmalı işte yönetim de bu tarz açıklamalar yapmalı :)

Çevrimdışı Tolga

Ben bir şekilde Tolgay'ın geleceğini düşünüyorum.

Ama olur da transfer gerçekleşmezse mutlaka orta sahaya takviye şart.

Zaten devre arası Miloseviç'i 1 m euroya aldık ve Opare'yi de bedelsiz kiraladık.Yani ciddi bir para da ödemedik oyunculara.

O yüzden orta saha transferi için bütçemiz var gibi duruyor.

Tolgay olmazsa Gökhan İnler gibi bir orta saha alınmalı bir şekilde.
Bu da unutulmasın :)

Çevrimdışı zbrnsky

Ben Gökhan İnler transferi bekliyorum.Bize şampiyonluk getirecek futbolcu lazım.Gökhan bizi şampiyon yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay eşinin twiti falan varsa şu videoyu ulaştıralım. Özellikle 40. saniyeden sonrasını dikkatli izlesin.

http://www.youtube.com/watch?v=0iXH96uyxVk&feature=youtu.be

Çevrimdışı Kemal

Pazartesi KAP gelse Gökhan İnler şeklindede , tüm renklilere ve hamsi kafalılara kapak olsa , ah nerde o günler.

Çevrimiçi Samet Ç

Pazartesi KAP gelse Gökhan İnler şeklindede , tüm renklilere ve hamsi kafalılara kapak olsa , ah nerde o günler.
Bizim yönetimde o güç yok bizimkiler anca bir günde Opare'yi alır.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  7 dk.7 dakika önce
Çılgın Trabzon! Tolgay için yıllık 2,2 mily+maç başı 20 +1 milyon euro imza parası.. BJK'nin neredeyse 2 katı. Karadeniz fırtınalı!