2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536075 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BavyeraKartali

Ben yönetimin özellikle de Scout ekibinin hata yapma lüxünün olmadiklarinin bilincinde olduklarini dusunuyorum.Hayirli olur umarim...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:33:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İkili tartışmalara izin vermiyoruz biliyorsunuz o yüzden mesajlarım neden siliniyor diye bana sormayın birazdan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Doğru söylüyosun fakat Tolgay nasıl sızdı , keşke %10 dahi sızıntı olmasa da, diğerlerinden de beklentiye girmese kimse.

O da Tolgay'ın menejerinin poh yemesi fb ve gs de ilgileniyordu fiyat artttırma ayakları, menejerlere yapacak birşey yok ne yazık ki.

Çevrimdışı Fatih

Su forumda ki abuk subuk tartismalardan s1kildim... Iki muhabbetin arasina muhakkak sacma bi tartisma giriyor surekli...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Su forumda ki abuk subuk tartismalardan s1kildim... Iki muhabbetin arasina muhakkak sacma bi tartisma giriyor surekli...
Hocam ben birşey demedim ki kendi gelip bana laf attı geriye dönüp bakabilirsiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Daniel Opare'nin bu akşam saat 18:00'de İstanbul'a varması bekleniyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı forzatunga

Kendi acinizdan haklisiniz... Fakat bir de su acidan dusunun.. O adam eger size o sekilde duyum vermezse, kendi adini ve calistigi medya kurulusunun reklamini yapmazsa para kazanamaz ve kovulur... Birakin o duyumu versin inanmak zorunda degilsiniz...Transferin son gununu bekleyin... O da kendi isini bir sekilde yapiyor...

basından bahsetmiyorum.

Çevrimdışı dlcs

Kimseyle tartışma ortamına girmemek için alıntı yapmıyorum.

Beşiktaş taraftarı olup da şurada asılsız iddialarla ona buna sataşan, yapılan her transfere kulp bulan, izlemediği bir futbolcuyu yerin dibine sokmaktan kaçınmayan hepsinden de öte eleştiriden anladığı alay etmek olan herkese sözüm aynıdır.

Beşiktaşlı insanları kıracak değilim ama beşiktaşlı insanlar da aynı hassasiyeti takımına göstersin.

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet kaynak neresi kardeşim?
adamspor var o da açıkladı ama benim duyduğm da perşembe kampta olacağı abi inşallah aksilik çıkmaz :/

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Kemal

Tolgay ne oldu acaba ? Bende şundan korkuyorum sezon sonuna kadar kiralık gelir, sezon sonu başka takımlardan çok cazip teklif gelirse, kendi vitrinimizde parlatıp başkasına kaptırma durumu yaşamayalım.

Çevrimdışı FARUK

Adanaspor macinda ki bilet sayimiz 3.000'e yukseldi...

çok güzel olacak forumdan şuan 3 kişiyiz

Çevrimdışı Tolga

Tolgay ne oldu acaba ? Bende şundan korkuyorum sezon sonuna kadar kiralık gelir, sezon sonu başka takımlardan çok cazip teklif gelirse, kendi vitrinimizde parlatıp başkasına kaptırma durumu yaşamayalım.
Bonservisini alma hakkı biz de olacak herhalde.Jones gibi yani.İstersek sezon sonu sözleşme imzalayabiliriz.

Çevrimdışı buratti

Beyler o değil de duyumcu çakal çukal tayfasının ne kadar kolpa olduğunu insanları nasıl aptal yerine koyduklarını gördük mü?
Dersimizi aldık mı?
Yok yönetimden öğrendim yok kaynak söyleyemem falan filan yalan dolan, ikna olduk değil mi?
Ne Milosevic ne Opare gram sızmadı dışarı.
Önümüzdeki transfer dönemi için mühim mesele bu lütfen hafızamızı kaybetmeyelim bu günleri unutmayalım ve bu tip insanlara prim vermeyelim.

Buradaki moderatörlerin engel olması lazım bu tip yalan dolan haber yayanlara. Gerçi bu yalan haberleri verenlerin bir kısmı forumun yöneticileri ya da ağır topları. Haber almaya gelip trollenip çıkıyoruz her seferinde. Ekşisozluk bile buradan daha temiz binlerce kullanıcısı olmasına rağmen. Bi de sürekli kendi futbolcusuna yönetimine b.k atan tayfa var, en gıcıgi onlar malesef. Gerçekleri söyleyince de kötü bir oluyoruz.

Neyse ki yönetimden çok memnunum, bu tip taraftari seve seve yola sokuyor. Passolige de kilim ama bu transferci, belesci tayfasıni sildi tribünden. Harika gidiyor hersey besiktas için. Bir de şu transferi forumu yola sokulsa 10 numara olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:44:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Buradaki moderatörlerin engel olması lazım bu tip yalan dolan haber yayanlara. Gerçi bu yalan haberleri verenlerin bir kısmı forumun yöneticileri ya da ağır topları. Haber almaya gelip trollenip çıkıyoruz her seferinde. Ekşisozluk bile buradan daha temiz binlerce kullanıcısı olmasına rağmen. Bi de sürekli kendi futbolcusuna yönetimine b.k atan tayfa var, en gıcıgi onlar malesef. Gerçekleri söyleyince de kötü bir oluyoruz.

Neyse ki yönetimden çok memnunum, bu tip taraftari seve seve yola sokuyor. Passolige de kilim ama bu transferci, belesci tayfasıni sildi tribünden. Harika gidiyor hersey besiktas için. Bir de şu transferi forumu yola sokulsa 10 numara olacak.

Eleştirinizi değerlendireceğiz yönetimde teşekkürler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Kimseyle tartışma ortamına girmemek için alıntı yapmıyorum.

Beşiktaş taraftarı olup da şurada asılsız iddialarla ona buna sataşan, yapılan her transfere kulp bulan, izlemediği bir futbolcuyu yerin dibine sokmaktan kaçınmayan hepsinden de öte eleştiriden anladığı alay etmek olan herkese sözüm aynıdır.

Beşiktaşlı insanları kıracak değilim ama beşiktaşlı insanlar da aynı hassasiyeti takımına göstersin.

Güzel Beşiktaşlı kardeşim yada abim , yaşın yazmıyo o bakımdan bu şekil hitapla başladım. Bende milyonlarca sarı oğlanlar varken hiçbir zaman Beşiktaşlılarla münakaşa etmek istemem. Sonuçta aynı gemideyiz, batsakta çıksakta birlikte olacak bu;

Dün bende çok eleştirdim , Çağrıda hatta admin sıfatındaki Ali Rıza da kısaca birçoğumuz. Sen daha olumlu yaklaştın dedinki, futbol bilgisi arkadaşlar öyle demiyor, fm i sıkça oynayanlar. Bişey demedim ben olabilir. İnşallah öyle çıkar.

Şimdi büyük dağın dumanı da büyük olur, 110 yıllık bence dünyanın en fanatik taraftar grubuna sahip takımın taraftarlarıda anılan isimlerle birlikte ve şampiyonluğa susamışlık var , geçen yıl Danny yüzünden kaçan CL var. Birden 6 aydır oynamayan ve Portonun rezerv takımından adam gelince moral olarak çöküş yaşadı. Tabii ki tepki verecek herkes. Ama buna katılmayanda olacak.

En nihayetinde inşallah eleştirenlerde yazın burdan '' ulan böyle dedik adam patladı, alın şunun bonservisini, bize ilaç oldu '' diye yazarlar.

Sonuç Beşiktaşın yükselmesi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:45:59
  • Beşiktaş / Bodrum

Harika gidiyor hersey besiktas için.

Futbola dönersek hiçbir şeyin harika gittiği yok. Her şey düzenli gidiyor.

Harika gidiyor demek için gerçekten her şeyin harika olması gerekir. Gerçi bu da göreceli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

basından bahsetmiyorum.
Ozur dilerim yanlis anlamisim... O zaman dediginizin sonuna kadar arkasindayim
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı panic13

Ne değerlendirmesi yaaa!!!11!!!111!

Sallandıracaksın 3-5 tanesini taksim meydanında bakalım çıt çıkıyor mu bi daha !11!!bir!!11!

:P :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı dlcs

Haftalardır değerlendirmediğiniz için çıkıyor bu ''ikili tartışmalar''. Sen rahatsız olmuyor musun mesela bundan?

Çevrimdışı SDemirsoy

kimsenin çakalıkla falan işi yok neye engel olalım ? yalan haber verdiğimizde yok burada çoğu insan birbirini tanır linnes olayının aslını da söyliyeyim burada linnesin alacağı para Moldeye ödenecek para sözleşmesi her şeyi hazır idi olmadı futbolcu çeşitli bahaneler üretti bile bile böyle yalan bir haber neden yapılsın ki ? doğru transfer söylendiğinde laf yok olmayınca herkes yalancı öyle mi ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Zaten Lines belki bizim için hatadı idi heycana kapıldık 8 aydır beklediğimiz oyuncu idi ama malesef sağ göserip sol vurma oldu... Eleştirinizde haklısınız ona göre düzenleme yapılacaktır  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Neyse kusura bakmayın bugüne kadar hatalarım da olmuş olabilir yanlışlarım da olmuş olabilir ama görüyorum ki hala bazı zatlar ne demek istediğimi ne anlatmaya çalıştığımı anlamadan dinlemeden sırf birilerini koruma amacı taşımalarından dolayı bana akılları sıra yüklenmeye kalkıyorlar.

Burada belli başlı arkadaşlarla güzel konuşmalar yaptık çoğu zaman hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz.Daha dün gelip benim yaptığım yorumları yönetim karşıtlığıymış gibi gören zihniyetlerden dolayı bugün bu hallerdeyiz herneyse.

Bundan sonra foruma yorum yazmayacağım ara sıra girip başta @Çağrı hocamın sonra @Samo1903 @Deniz @Türkay @Kemal abi @Necmi abi @ZEKI abi @Volkan Başaran abi ve unuttuğum atladığım daha nice kardeşim ve abilerimin yorumlarını takip edeceğim.

Son dönemde forumun özellikle de transfer bölümünde gereksiz tartışmalara girmek isteyen bazı kişileri gördüğüm için bu kararı aldım herkes kendine iyi baksın foruma da iyi bakın görüşmek üzere.

Çevrimdışı SDemirsoy