2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4532233 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

opare yi hemen gömmeyelim farzedinki 6 ay önceki takiminda ve bi sakatlik gecirdi olay bu ki portoya gidecek kadar kaliteli bi oyuncu.ama b takima gitcek kadar form düşüklüğü yaşamasını anca guiza faciasina baglarim belki bu takim degisikligi ona ii gelecektir ki portoda forma bulma şansı zor bu yuzden haksizlik etmeyelim ama form tutmasi ve alışması ne kadar sürer o tartışılır  :alala:
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 16:56:47 Dogan ]

Çevrimdışı src35

opareyle ilgili dogru dürüst bilgimiz yok. ancak elimizde veriler var. 1.si ve en önemlisi porto takımından geliyor olması porto takımı uzmanlarına izletmeden oyuncu almaz. 2. si porto bu oyuncuya 3.5m euro gibi porto standartında iyi bir bonseevis bedeli ödemiş. 3.sü gana milli takımında oynuyor olması ki gananın oyuncu portföyü epey iyidir (sagbek sayısını bilemem) 4.sü standart liege'den portoya geçmiş olması ki belçika liginden son 5 senede falan oyuncu fışkırıyor.

bunlar gayet olumlu veriler. bekleyelim görelim.

Çevrimdışı FARUK

opareyle ilgili dogru dürüst bilgimiz yok. ancak elimizde veriler var. 1.si ve en önemlisi porto takımından geliyor olması porto takımı uzmanlarına izletmeden oyuncu almaz. 2. si porto bu oyuncuya 3.5m euro gibi porto standartında iyi bir bonseevis bedeli ödemiş. 3.sü gana milli takımında oynuyor olması ki gananın oyuncu portföyü epey iyidir (sagbek sayısını bilemem) 4.sü standart liege'den portoya geçmiş olması ki belçika liginden son 5 senede falan oyuncu fışkırıyor.

bunlar gayet olumlu veriler. bekleyelim görelim.

benim bildiğim liege den sözleşmesi bitmiş ve porto 0 bonservisle almış

Çevrimdışı ozan062

fikret baskan en fazla 8-9 yabancıyla seneye devam ediceğimizi soyledi

yani atibayla anlasmadıgımızı varsayarsak 3 yabancı alıcaz.. ve hala milosevic tarzında adamlara kosucaksak olmaz

ama bu 3lü kontenjana tecrübeyle takviye yapar isek işte o zaman tadından yenmez tabi bu 3e birtane yıldız gelmek zorunda

yok oyle stada yıldızsız girmek...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetthedum

Eğer sağ bek ve stoper mevkilerinden ettikleri tasarruf sayesinde, ekstradan bir yerli top class ön libero alsalar , tüm bu transfer hamlesi süper bir manevra ve harika bir yapılanma olurdu. Sonuçta iyi bir ön libero alsak sağbek ve stoper rotasyonuna atiba'yı da ekleme şansı da var. Alex ve opera ile fazladan 2 adet gelişebilir yabancıya yatırım yapmış olurduk.

Piyasada o özellikte bir tek İnler var.

Fakat basında  Tolgay geliyor diyorlar. O işi Tolgay görebilir umarım. Umut fakirin ekmeği.

O zaman transfere ayrılmış bütçeyi stada versinler de, çabuk bitsin gözümün nuru.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 17:23:44 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı arda

benim bildiğim liege den sözleşmesi bitmiş ve porto 0 bonservisle almış

Hay sen çok yaşa Faruk bende tam onu soracaktım. Aradım taradım Porto'nun Standard'a ödediği ücrteti bulamadım. Transfermarkt beleş diyor zaten de başka başka baktım açıklanmayan ücret felan diye en fazla.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

@Tolgaozkhrmn oyle ayri gayri olmaz burada kimse senin Besiktasliligina laf edemez elinde Besiktasmetre olan varsa kendi Besiktasliligini olcsun bu tarz yorumlari kafana takmana gerek bile yok burasi özgür bir forum herkes dusuncesini yazmakta ozgurdur hakaret vb bise olmadiktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

opare portoya bedava gitmistir 3.5 milyon hikaye!!!

Çevrimdışı eski inönü

Milosevic ve Opare hem kadro derinligi açısından hem de yaşları düşünüldügünde ilerisi için gayet makul gozuken transferler. Bu devre belki çok forma giyemezler yabancı sınırından dolayı. Bu bir yonden avantajlı. Göz önünde olmazlar boylece baskıdan kurtulurlar. hem takıma hem şehre alışırlar ve teknik kadro da onları yeterli gorurse çok uzun yıllar oynayabilecek futbolcularımız olmuş olurlar. Bu noktaya kadar sıkıntı yok. Ama şimdi gelelim zurnanın zırt dedigi yere.
      Milosevic'e 1 milyon verildi Opare de bedelsiz kiralandı. Yani toplamda sadece 1 milyon harcandı. Şimdi biz şampiyon olmak istiyor muyuz? evet istiyoruz. Peki şampiyonluga yakınmıyız? Son senelerde hic olmadıgı kadar yakınız. Peki eksigimiz ne? Yani 2. devre bize sorun cıkarabilecek potansiyel sorun ne? Takımda lider tecrubeli oyuncu sayısı az. Dolayısıyla bu hem büyük maçlarda bize sıkıntı yaşatıyor hem de finalleri oynamada. O zaman ben de diyorumki çok sevgili yönetim. Nokta atışı yapmanın tam zamanıdır. Altın tepsi kucagımızda. Çıkar 4-5 milyonu gözden, al orta sahaya çift yonlu, tecrubeli, takımı taşıyabilecek bir abi. Bu adam bana şimdi lazım. Yok diyorsanki o bolgeyi de da bir şekilde geçiştirelim de sezon sonu hallederiz, kusura bakma çok küçük düşünüyorsun ve bizi büyük ihtimal şampiyonluktan edersin yine. Fırsat bu fırsat yonetim vur gol olsun. Tolgay molgay ugraştırma bizi artık takımda bolca Tolgay var. Al bir tane daha Sosa şampiyon olalım

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay Beşiktaş'ta bir sorun çıkmaz ise. Bu arada Mustafa yönetimin yaptığı 1.2 milyon euroluk teklifi kabul etmemiş umarım da kabul etmez. Atiba 1 milyon 750 bin euro istemiyormuş 2 yıllık kontrat istiyormuş ama yönetim 1 yıllık kontrat yapmak istiyorumuş. Duyumculuk yaptığım için bazı arkadaşlardan özür dilerim.  :)
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 18:01:48 Samo1903 ]

Çevrimdışı forzatunga

Basketbol takımı için gard Scottie Reynolds ismi dolanıyor

Çevrimdışı src35

3.5 milyon degilmiş sözleşmesi bitmiş ntvsporda hala 3.5m euro yazıyor oranın kurbanı olduk.

ve 18 yaşında real madrid alt yapısına transfer olmuş

Çevrimiçi Samet Ç

Basketbol takımı için gard Scottie Reynolds ismi dolanıyor
Perkins'den daha iyi bir transfer olur. Ama Ahmet Kandemir'in eline Teodosici de ver onun da kimyasını bozar.

Çevrimiçi Samet Ç

Opare İstanbul'a geldi. 

Çevrimdışı Türkay

Bizim Kerata gelmiş İstanbul'a.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

Tolgay Beşiktaş'ta bir sorun çıkmaz ise. Bu arada Mustafa yönetimin yaptığı 1.2 milyon euroluk teklifi kabul etmemiş umarım da kabul etmez. Atiba 1 milyon 750 bin euro istemiyormuş 2 yıllık kontrat istiyormuş ama yönetim 1 yıllık kontrat yapmak istiyorumuş. Duyumculuk yaptığım için bazı arkadaşlardan özür dilerim.  :)

Atiba'yi 1.2den 1+1 opsiyonlu baglasak iyi olur... Bizden daha iyi teklif veren cikacagindan degil de, kafasi rahat olur, rahat top oynar diye. Yoksa piyasada bulacagi net para maksimum 1M Euro, gelmis 32 yasina daha kim para verecek ki kendisine hem de 2 sene garantili..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Atiba'yi 1.2den 1+1 opsiyonlu baglasak iyi olur... Bizden daha iyi teklif veren cikacagindan degil de, kafasi rahat olur, rahat top oynar diye. Yoksa piyasada bulacagi net para maksimum 1M Euro, gelmis 32 yasina daha kim para verecek ki kendisine hem de 2 sene garantili..
katılıyorum seneye yedekte oturacak zaten 1+1 sözleşme yaparsak pek bir şey kaybetmeyiz. Tabi Atiba 1+1'i kabul eder mi orası meçhul.

Çevrimdışı Dogan

linnes iyikide gelmedi son zamanlarda canımı cok sıktı sanki bale yönetim resti cekti helal olsun  :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 18:43:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Milan otobüsünü satmış masraftan kısmak için.

Çok kötü Dünya ekonomisi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 18:44:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Borsaya bildirilen son 6 aylık zarar rakamları
Beşiktaş 33 milyon TL
Fenerbahçe 85 milyon TL
Galatasaray 72 milyon TL

@ALI RIZA 'dan alıntı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Milan hazır ekonomik sıkıntı içindeyken Essien'i alsak ya :naughty:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 18:50:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Milan hazır ekonomik sıkıntı içindeyken Essien'i alsak ya :naughty:

Asıl böyle sıkıntı varken 6 ay sonra sözleşmesi bitecek De Jong'u nasıl almıyoruz ben bunu anlamıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 18:51:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Melo 32 yaşına girmiş bu arada.

Seneye temposu sağlam düşer bizim Ernst gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Milan otobüsünü satmış masraftan kısmak için.

Çok kötü Dünya ekonomisi.

200 bin euro çok temiz kar elde etmişler ama  :money: Bizde üç yıl önce full siyah otobüsü geri vermiştik yanılmıyorsam  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

Borsaya bildirilen son 6 aylık zarar rakamları
Beşiktaş 33 milyon TL
Fenerbahçe 85 milyon TL
Galatasaray 72 milyon TL

@ALI RIZA 'dan alıntı.
bizim stad giderleri yok heralde bu tabloda ?