Milosevic ve Opare hem kadro derinligi açısından hem de yaşları düşünüldügünde ilerisi için gayet makul gozuken transferler. Bu devre belki çok forma giyemezler yabancı sınırından dolayı. Bu bir yonden avantajlı. Göz önünde olmazlar boylece baskıdan kurtulurlar. hem takıma hem şehre alışırlar ve teknik kadro da onları yeterli gorurse çok uzun yıllar oynayabilecek futbolcularımız olmuş olurlar. Bu noktaya kadar sıkıntı yok. Ama şimdi gelelim zurnanın zırt dedigi yere.
Milosevic'e 1 milyon verildi Opare de bedelsiz kiralandı. Yani toplamda sadece 1 milyon harcandı. Şimdi biz şampiyon olmak istiyor muyuz? evet istiyoruz. Peki şampiyonluga yakınmıyız? Son senelerde hic olmadıgı kadar yakınız. Peki eksigimiz ne? Yani 2. devre bize sorun cıkarabilecek potansiyel sorun ne? Takımda lider tecrubeli oyuncu sayısı az. Dolayısıyla bu hem büyük maçlarda bize sıkıntı yaşatıyor hem de finalleri oynamada. O zaman ben de diyorumki çok sevgili yönetim. Nokta atışı yapmanın tam zamanıdır. Altın tepsi kucagımızda. Çıkar 4-5 milyonu gözden, al orta sahaya çift yonlu, tecrubeli, takımı taşıyabilecek bir abi. Bu adam bana şimdi lazım. Yok diyorsanki o bolgeyi de da bir şekilde geçiştirelim de sezon sonu hallederiz, kusura bakma çok küçük düşünüyorsun ve bizi büyük ihtimal şampiyonluktan edersin yine. Fırsat bu fırsat yonetim vur gol olsun. Tolgay molgay ugraştırma bizi artık takımda bolca Tolgay var. Al bir tane daha Sosa şampiyon olalım