Kimseyle tartışma ortamına girmemek için alıntı yapmıyorum.
Beşiktaş taraftarı olup da şurada asılsız iddialarla ona buna sataşan, yapılan her transfere kulp bulan, izlemediği bir futbolcuyu yerin dibine sokmaktan kaçınmayan hepsinden de öte eleştiriden anladığı alay etmek olan herkese sözüm aynıdır.
Beşiktaşlı insanları kıracak değilim ama beşiktaşlı insanlar da aynı hassasiyeti takımına göstersin.
Güzel Beşiktaşlı kardeşim yada abim , yaşın yazmıyo o bakımdan bu şekil hitapla başladım. Bende milyonlarca sarı oğlanlar varken hiçbir zaman Beşiktaşlılarla münakaşa etmek istemem. Sonuçta aynı gemideyiz, batsakta çıksakta birlikte olacak bu;
Dün bende çok eleştirdim , Çağrıda hatta admin sıfatındaki Ali Rıza da kısaca birçoğumuz. Sen daha olumlu yaklaştın dedinki, futbol bilgisi arkadaşlar öyle demiyor, fm i sıkça oynayanlar. Bişey demedim ben olabilir. İnşallah öyle çıkar.
Şimdi büyük dağın dumanı da büyük olur, 110 yıllık bence dünyanın en fanatik taraftar grubuna sahip takımın taraftarlarıda anılan isimlerle birlikte ve şampiyonluğa susamışlık var , geçen yıl Danny yüzünden kaçan CL var. Birden 6 aydır oynamayan ve Portonun rezerv takımından adam gelince moral olarak çöküş yaşadı. Tabii ki tepki verecek herkes. Ama buna katılmayanda olacak.
En nihayetinde inşallah eleştirenlerde yazın burdan '' ulan böyle dedik adam patladı, alın şunun bonservisini, bize ilaç oldu '' diye yazarlar.
Sonuç Beşiktaşın yükselmesi.