2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535443 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı If Else

Dün gece baya kızdım olayın sıcaklığı ile fakat bugün sakinim yine de eleştirim geçerli.

Adamda oyun aklı yok. Bize de bu gerekiyordu.

Daha özet geçeyim. Biz 2 Tolgay ile 3 transfer yaptık. Bunların 3'ü de yedek.

Yani kadro kalitesini değil genişliği artırdık. Bu da şu demek.

'' Biz mevcut 11'imiz ile şampiyon olabiliriz. '' Bize de güvenmek düşüyor. Demek 18 lig maçından 14'ünü bu 11 kazanabilir diye düşünüyorlar.

Arkadaşım yönetim ve teknik heyet ilk 11'de direk oynayacak oyuncu istemiyor mudur sanki?

Ama ara dönemde bizdeki oyuncuların üstündeki seviyelerde oyuncu almak istiyorsan paranın olması gerekir. Örnek Maxi Pereira, Gökhan İnler. Parasını verebilsek bu adamları alırdık. Ama sen de biliyorsun ki elde nakit para yok, olan da stad inşaatına gidiyor.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Anıl

Takım savunmasını gördük arsenal macında sallana sallana cıkıp adamı bırakması gol yememiz... Normal maçlarda görüyoruz extra kaçırdıkları üstüne...
Eğer Liverpool maçına gelirsen çıplak gözle izleyince ne demek istediğimi anlarsın @ALI RIZA abi. Olcay ve Töre beklere inanılmaz yardım ediyolar :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Tolgay iyi gerçekten ben de umutluyum.

Atiba'dan farklı ama tarzı. Tam çift yönlü ortasaha bu temposu da gayet iyi.

Bence Atiba'nın sözleşmesinde  istediği miktarı düşürme açısından bile önemli. Hadi istesin 1.5 Tolgay gelince de.
Tolgay'ın gelmesi dediğin gibi iyi olacak.Atiba eğer kalmak istiyorsa makul bir ücreti kabul edecek kabul etmiyorsa da daha iyisi alınmalı sezon sonu.Tabi şöyle birşey de var Atiba ile anlaşılamazsa sezonun geri kalanındaki performansı nasıl olur ondan emin değilim açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:22:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşım bütün bunlar ölçülüp tartılmıştır. Siz zannediyorsunuz ki bu adam hiç araştırılmadan sizin düşündükleriniz düşünülmeden alındı. Doğruyu sadece siz biliyorsunuz.

Aksine biliyoruz ki bu kulüpte bu işler için kafa patlatan profesyoneller var. Emin olun bu meselelerle sizden daha fazla uğraşıyorlardır.

Bana ters gelen olayın bütününü görmeden adamı yerin dibine sokmanız. Hatta ve hatta GS'de geçen sene çöp olmuş Eboue'yi bile gelen adamdan üstün görmeniz...

Hepimiz isteriz Maxi Pereira gelsin. Ama olmadı, ne yapalım...

Bak demin önyargıdan bahsettin oyuncu ile ilgili şimdi sen benim hakkımda önyargıda bulunuyorsun :)

Hiç araştırılmadan alındığını da , düşünülmediğini de söylemedim. Ama sen ısrarla bu adamın 4. hatta 5. tercih olarak alındığını göremiyorsun bu çok entresan.

1- Linnes 2- Maxi 3-Ivo Pinto 4- Barragan En iyi ihtimalle 5. tercih transfer edildi.

Galatasaray'da ne kadar çöp olduğu açıkçası umrumda değil Eboue'nin kalitesini biliyorum Opare'yi de biliyorum.

Galatasaray çöp dediğin sağ beki yerine 4 adam transfer etti hiçbirini oynatamadı. Elindekilerin hepsinden iyi hala Eboue.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:23:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşım yönetim ve teknik heyet ilk 11'de direk oynayacak oyuncu istemiyor mudur sanki?

Ama ara dönemde bizdeki oyuncuların üstündeki seviyelerde oyuncu almak istiyorsan paranın olması gerekir. Örnek Maxi Pereira, Gökhan İnler. Parasını verebilsek bu adamları alırdık. Ama sen de biliyorsun ki elde nakit para yok, olan da stad inşaatına gidiyor.

Daha geçen hafta bütçe ve finans sıkıntımız yok transfer için bütçemiz var denildiğini atladın sanırım?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı black_eagle07

simdi tolgayı savunucam cnk o bastan sona hep aynı seyleri soyluyordu yani sonradan olusmus bir on yargı yok

ama yonetim bilic ve oyuncuları savunan bir grup var ne olursa olsun, ne anlatsan sana olumsuz bakıyorsun yada cok karamsarsın cevabı geliyor sasırmamak lazım:))

simdi biz bir olaya nasıl bakmak istersen o yonuyle goruruz biz yonetime para yok dersek her yaptıgı dogru sonucu dogar peki cıkan totaldeki parayı dogru kişilere yaymak dersek işte o zaman iş baskalasıyor fakat onada kılıf uydurulur :)

bu arada aramızdakilerden bahsetmiyorum cnk hem savunan var ama aynı cumlede elestirende var ben genel savunuculara soyluyorum:)
Bir önceki yönetimin yaptıklarını bildiğimiz için şimdiki yönetimin kredisi yüksek gözümde. Hele ki külübümüzün geleceği açısından yaptıkları stad yatırımı ve stadın yerinde yapılıyor olması kredisini daha çok arttırıyor. Tabiki yanlışları da var. eneramo, sezer, dany gibi transferleri unutmam. yalnız gökhan, ba, sosa ve cenk tosun gibi transferleri de bu yönetim yaptı. rakiplerimizin hataalarına bakmak lazım örneğin gs brumanın bonservisine 10milyon euro vermiş sonuç ortada :tabe:

Çevrimdışı Melekcik

Tolgay işi halledilirse çok iyi olur hatta süper olur diyebilirim :)
tolgay transferi olsa da biliç kolay kolay bozmaz atiba veliyi. Biliç garatici bir adam fazla denemelere girmiyor bu kaybettirdi geçen sene 2.liği yani çok zorda kalmadan oynatacağını düşünmüyorum. ben olsam tolgay veli sağ bek atiba
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:24:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer Liverpool maçına gelirsen çıplak gözle izleyince ne demek istediğimi anlarsın @ALI RIZA abi. Olcay ve Töre beklere inanılmaz yardım ediyolar :tabe:

Kesinlikle öyle. Gayet iyiler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

tolgay transferi olsa da biliç kolay kolay bozmaz atiba veliyi. Biliç garatici bir adam fazla denemelere girmiyor bu kaybettirdi geçen sene 2.liği yani çok zorda kalmadan oynatacağını düşünmüyorum. ben olsam tolgay veli sağ bek atiba
Gerçi orası da var haklısın Bilic bu yani Tolgay'ı sezon sonuna kadar oynatmayabilir de  :)

Çevrimdışı ozan062

bu arada takımın dengeleri sebebiyle opareye bir maas onerilmiş oda kabul etmiş

biliyorsunuz bu son zamanlarda denge lafı yuzunden baya saglam ucretler ortaya cıkıyor bu cocugada 8aydır oynamayanada 500bin onerirsek yanada 250bin devre oldugu için ben size soylerim bumudur denge??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:28:20
  • Beşiktaş / Bodrum
bu arada takımın dengeleri sebebiyle opareye bir maas onerilmiş oda kabul etmiş

biliyorsunuz bu son zamanlarda denge lafı yuzunden baya saglam ucretler ortaya cıkıyor bu cocugada 8aydır oynamayanada 500bin onerirsek yanada 250bin devre oldugu için ben size soylerim bumudur denge??

Orada yıllık 100 bin euroya oynuyor. Yarım devre için 100 bin euronun üstündeki her para büyük günahtır kulübe.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bir önceki yönetimin yaptıklarını bildiğimiz için şimdiki yönetimin kredisi yüksek gözümde. Hele ki külübümüzün geleceği açısından yaptıkları stad yatırımı ve stadın yerinde yapılıyor olması kredisini daha çok arttırıyor. Tabiki yanlışları da var. eneramo, sezer, dany gibi transferleri unutmam. yalnız gökhan, ba, sosa ve cenk tosun gibi transferleri de bu yönetim yaptı. rakiplerimizin hataalarına bakmak lazım örneğin gs brumanın bonservisine 10milyon euro vermiş sonuç ortada :tabe:

dogru daha baska yatırımlarda soz konusu zaten net sekilde begenmeyen yok sadece eleştiriliyorlar bazı konularda

zaten fikret baskan onceki yonetimde bulundugu zamanda sadece yatırım konularında faaldi:)) aslında bu suan yaptıgı transferlerde on planda olması esasında onun basardıgı veya uzman oldugu konu değil dolayısıyla elestirme imkanı dogar:)) fakat yıllardır yapılmayan tesis yatırımları dersen eleştiremezsin cnk yapanı yoktu:) işte baktıgın acıya dogru hersey değişiyor aynen katılıyorum sana

Çevrimdışı Tolga

Ben şahsi olarak artık Opare ile ilgili yorum yapmayacağım dünden beri fazlasıyla yaptım zaten.Bundan sonra bize düşen oyuncuya sahip çıkıp destek olmak yapabileceğimiz birşey yok.Kötü oynarsa da çok kızmamak lazım oyuncuya.Her neyse umarım ben haksız çıkarım da Opare bize gerçekten ciddi katkılar verir :)

Çevrimdışı ozan062

tolgay işi bitmiş bu sefer arkadaslar kesinleşti

hayırlısı olsun gecen gun dedik salıya kadar biter dedik yuksek ihtimal bugun transferler bitmiş durumda sadece o 11 e yada yedeğe değilde kiralık oyuncu yatırımları falan olur ama onları suan onemsemiyorum zaten ama temel ihtiyaclar suan giderilmiştir

Çevrimdışı If Else

Bak demin önyargıdan bahsettin oyuncu ile ilgili şimdi sen benim hakkımda önyargıda bulunuyorsun :)

Hiç araştırılmadan alındığını da , düşünülmediğini de söylemedim. Ama sen ısrarla bu adamın 4. hatta 5. tercih olarak alındığını göremiyorsun bu çok entresan.

1- Linnes 2- Maxi 3-Ivo Pinto 4- Barragan En iyi ihtimalle 5. tercih transfer edildi.

Galatasaray'da ne kadar çöp olduğu açıkçası umrumda değil Eboue'nin kalitesini biliyorum Opare'yi de biliyorum.

Galatasaray çöp dediğin sağ beki yerine 4 adam transfer etti hiçbirini oynatamadı. Elindekilerin hepsinden iyi hala Eboue.

Tamam, biliyorum tabiki ilk tercih olmadığını. Sosa da ilk tercih değildi, hatırlatırım. Ama yanlış anlamayın, Sosa kadar katkı verebileceğini de iddia etmiyorum.

Anlatmak istediğim bütün opsiyonlar sonuna kadar zorlanmadı mı? Zorlandı. Son ana kadar hepsiyle pazarlık yapıldı. Ama olmadı. Yani bence doğru bir transfer stratejisi izlenildi. Sonuçta, ilk adam olarak Opare şak diye alınıp getirilmedi. Ben sadece sizin kadar karamsar değilim. Bekleme taraftarıyım.

Ayrıca Çağrı geçen sene pek GS maçı izlemedin galiba. Eboue maç boyunca yerden kalkmıyordu. Sonunda formayı da kaptırdı. Ayrıca herkesin dalga geçtiği Sabri adamlara Ş.L. kapsını açtı. Eboue'yi bu kadar beğenmen beni açıkcası çok şaşırttı  :alala:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı FARUK

bana uyar kale arkası girişinde buluşuruz o zaman yarın

misafir tarafı tabiki :)

Çevrimdışı Tolga

tolgay işi bitmiş bu sefer arkadaslar kesinleşti

hayırlısı olsun gecen gun dedik salıya kadar biter dedik yuksek ihtimal bugun transferler bitmiş durumda sadece o 11 e yada yedeğe değilde kiralık oyuncu yatırımları falan olur ama onları suan onemsemiyorum zaten ama temel ihtiyaclar suan giderilmiştir
Öyle söyleniyor bugün de KAP olabilir gibi.Bana göre devre arasında tam aradığımız orta sahalardan birini alıyoruz bu açıdan mutluyum :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:34:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Tamam, biliyorum tabiki ilk tercih olmadığını. Sosa da ilk tercih değildi, hatırlatırım. Ama yanlış anlamayın, Sosa kadar katkı verebileceğini de iddia etmiyorum.

Anlatmak istediğim bütün opsiyonlar sonuna kadar zorlanmadı mı? Zorlandı. Son ana kadar hepsiyle pazarlık yapıldı. Ama olmadı. Yani bence doğru bir transfer stratejisi izlenildi. Sonuçta, ilk adam olarak Opare şak diye alınıp getirilmedi. Ben sadece sizin kadar karamsar değilim. Bekleme taraftarıyım.

Ayrıca Çağrı geçen sene pek GS maçı izlemedin galiba. Eboue maç boyunca yerden kalkmıyordu. Sonunda formayı da kaptırdı. Ayrıca herkesin dalga geçtiği Sabri adamlara Ş.L. kapsını açtı. Eboue'yi bu kadar beğenmen beni açıkcası çok şaşırttı  :alala:

Bunu anlarım zaten hepimiz böyle düşünüyoruz şuan. Herkes bekleyecek. Ben sadece adamı izlediğim için 1 adım önden yorum yapıyorum gelir oynar beni şaşırtır gider formasını alırız bonservisiyle beraber.

Sabri kötü bek değil zaten bence ama iyi de değil İbrahim Üzülmez gibi. Eboue tecrübeli temposu olan ne yapması gerektiğini bilen bir adam.

Yatması filan kararkterini gösteriyor onun o ayrı konu lakin çoğu Gs taraftarı da çok tepkiliydi oynatılmamasına. Çünkü adam ciddi katkı sağlıyordu hücuma Galatasaray'da.

Aldığı yıllık ücretle kıyaslayınca kadro dışı kalması normal tabi şuan 3 milyon euroya yıllık delilik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

Gerçi orası da var haklısın Bilic bu yani Tolgay'ı sezon sonuna kadar oynatmayabilir de  :)
ben milosevici oynaması taraftarıyım elimizde bulunan stoperler den istediğimiz şekil oynayanı sert hava topu iyi  ayağı düzgün bana kalırsa atınçla birlikte oynamalı ama biliç bazen bel büküyor. Takıma kattıkları eyvallah da bazen kendi ayağına sıkıyor bu da bize zarar veriyor. O da beşiktaş ile öğreniyor teknik direktörlüğü    :money: :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı If Else

Daha geçen hafta bütçe ve finans sıkıntımız yok transfer için bütçemiz var denildiğini atladın sanırım?

Peki bütçenin ne kadar olduğu açıklandı mı? Rakam verildi mi? Sen anlamak istediğin gibi anlamış olabilirsin bu açıklamayı.

Çevrimdışı Tolga

ben milosevici oynaması taraftarıyım elimizde bulunan stoperler den istediğimiz şekil oynayanı sert hava topu iyi  ayağı düzgün bana kalırsa atınçla birlikte oynamalı ama biliç bazen bel büküyor. Takıma kattıkları eyvallah da bazen kendi ayağına sıkıyor bu da bize zarar veriyor. O da beşiktaş ile öğreniyor teknik direktörlüğü    :money: :money: :money:
Orta saha Veli-Tolgay-Sosa

Savunma da Motta-Miloseviç-Franco-Serdar olmalı aslında :)

Çevrimdışı Akil Emre

Tolgay'ın gelmesi dediğin gibi iyi olacak.Atiba eğer kalmak istiyorsa makul bir ücreti kabul edecek kabul etmiyorsa da daha iyisi alınmalı sezon sonu.Tabi şöyle birşey de var Atiba ile anlaşılamazsa sezonun geri kalanındaki performansı nasıl olur ondan emin değilim açıkçası.

Benimde bu seneki en büyük korkum Atiba umarım takımı Dany veya Ferrari gibi sabote etmez. Profesyonelliğine lafım olmasada bu sene gördüğü saçma kırmızı kartları birazda sözleşme uzatmamasına bağlıyorum. Ben yokken takımın halini görün der gibiydi. İşallah ben yanılıyorumdur.

Çevrimdışı ahmetx

Olan oldu artık,bari zevk almaya bakalım.OPare nin benim için tek artı tarafı 11-15 yaş arası Ajax Futbol Akademisinde eğitim almış olmasıdır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:39:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki bütçenin ne kadar olduğu açıklandı mı? Rakam verildi mi? Sen anlamak istediğin gibi anlamış olabilirsin bu açıklamayı.

Abi bak şimdi. Bu adam resmen bedavaya geldi. Bedava yani.

Linnes için 2.5 civarı önerdiler. Olmadı. 1 de Milosevic 3.5. 500 de Tolgay deniyor 4.

E bundan önce İnlerle ilgilendiler  en az 2-3 arası ödeyeceklerdi. 6-7 bütçe var elde demek bu.

Alınanlar ilgilenenler ortada. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa algı yönetimi mi var ortada?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Benimde bu seneki en büyük korkum Atiba umarım takımı Dany veya Ferrari gibi sabote etmez. Profesyonelliğine lafım olmasada bu sene gördüğü saçma kırmızı kartları birazda sözleşme uzatmamasına bağlıyorum. Ben yokken takımın halini görün der gibiydi. İşallah ben yanılıyorumdur.
yabancılar sever böyle şeyleri,bence yanılmıyorsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum