2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542418 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fore_kazık

ya arkadaş sanki adama milyon eurolar verilmişte bonservisi alınmış gibi konuşuyorsunuz. eğer düzgün para verilmeden alındı ise son derece yerinde bir transfer. çünkü üstüne basa basa söylediler yöneticiler biz serdar a yedek alacağız diye. serdar sağ bekte oynarken bir sorun yoktu son haftalarda yeniden forma girdi. olası sakatlık veya cezalı durumunda yerine oynatacak adam olmadığından dolayı alındığı apaçık belli. bu ekonomik durumda devre arası 3 milyon euro para verip sağ bek almak ne kadar mantıklı ?

motta geldiğinde hangimiz biliyordu? şimdi sol bekte as oyuncumuz oldu...

içinizi ferah tutun. Beşiktaşın bu transferde kaybedecek birşeyi olmaz. hele birde başarılı olursa o zaman aradığımız sağ bek bulunmuş olur.

stad olmadan iç saha avantajı olmadan avrupada üst turlar ütopik bir hedeftir kendimizi kandırmanın anlamı yok. bu sene lig herşeyden önemli... lig için de serdar çok rahat yeterlidir.

Çevrimdışı Renton

Hakkını yemeyeyim bu kadar da değil.

Normalde Danilo'nun yedeği bu adam. Sakatlanmasa 8-10 maça çıkardı da. Ama asıl mesele hiç oynamamış olması.
Fizik gucune kavusursa fark yaratmaz mı fifada baktımda 91 speed masallah :steamed:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı FARUK

Şahsi konuşuyorum benim derdim oyuncunun kalitesi falan değil.Adam aylardır maç yapmamış.Bizim hedefimiz lig şampiyonluğu ve Liverpool'u eleyip yolumuza devam etmek değil mi o zaman yapacağın transferlerin hepsi cuk oturmalı ve oynayan hazır oyuncular olmalı benim kızdığım şey bu.Yoksa rezerv takımda bile sürekli oynayan bir oyuncu olsa bu kadar tepki vermezdim yani en azından hazır bir oyuncu aldık bekleyelim derdik ama bu oyuncudan alacağımız verim sınırlı bile olmayacak göreceksiniz.

aynen katılıyorum tolga
demba bile sakatlıktan sonra biraz sallanınca 12-13 verildiyse satılsın diyenler oldu
yarım sezon top oynamamış bunun nedeni de sakatlık olan futbolcuya oynasında bir bakalım diyoruz
tek açıklaması düşük maliyet olabilir
çağrı nın dediği doğruysa ve 100bin kemiksiz maaş alıyorsa şuan
hadi yeni düzen kuracak felan 200bin verelim bunun üzerine
bakalım ne olacak

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 23:28:40 FARUK ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:26:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fizik gucune kavusursa fark yaratmaz mı fifada baktımda 91 speed masallah :steamed:

Çok hızlı zaten dedim ya ligin en hızlı en çabuk adamı olur Bruma ile.

Ama işte oyun olarak ne verir bilemiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Oparenin tipini sevdim pozitif elektrik verdi.Futbolu da pozitif olur inşallah  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

ya arkadaş sanki adama milyon eurolar verilmişte bonservisi alınmış gibi konuşuyorsunuz. eğer düzgün para verilmeden alındı ise son derece yerinde bir transfer. çünkü üstüne basa basa söylediler yöneticiler biz serdar a yedek alacağız diye. serdar sağ bekte oynarken bir sorun yoktu son haftalarda yeniden forma girdi. olası sakatlık veya cezalı durumunda yerine oynatacak adam olmadığından dolayı alındığı apaçık belli. bu ekonomik durumda devre arası 3 milyon euro para verip sağ bek almak ne kadar mantıklı ?

içinizi ferah tutun. Beşiktaşın bu transferde kaybedecek birşeyi olmaz. hele birde başarılı olursa o zaman aradığımız sağ bek bulunmuş olur.

stad olmadan iç saha avantajı olmadan avrupada üst turlar ütopik bir hedeftir kendimizi kandırmanın anlamı yok. bu sene lig herşeyden önemli... lig için de serdar çok rahat yeterlidir.

Tamam işte bu transferlerle şampiyonluk gidecek diyoruz biz de  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:27:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Maliyetini kimse tartışmıyor ki.

Serdar yeterli değilken Serdar'A yedek almayı tartışıyor herkes.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İşin en iyi tarafı sağ bek ismailden kurtuldu  :D :D

Yabancı kuralından bu sefer sola gidecek İsmail  :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

aynen katılıyorum tolga
demba bile sakatlıktan sonra biraz sallanınca 12-13 verildiyse satılsın diyenler oldu
yarım sezon top oynamamış bunun nedeni de sakatlık olan futbolcuya oynasında bir bakalım diyoruz
tek açıklaması düşük maliyet olabilir
çağrı nın dediği doğruysa ve 100bin kemiksiz maaş alıyorsa şuan
hadi yeni düzen kuracak felan 200bin verelim bunun üzerine
bakalım ne olacak
+her para
:claps:

Çevrimdışı Renton

Çok hızlı zaten dedim ya ligin en hızlı en çabuk adamı olur Bruma ile.

Ama işte oyun olarak ne verir bilemiyorum.
Oyun kuran bek degil aynen oyun olarak ne verebilir.Fizigi cok iyi ortalarıda guzelse ucurur töreyle orayı

Çevrimdışı Deniz

Adam biraz kapalı kutu ama başarılı olmaması için hiçbir neden yok.Sonuçta ligimizin kalitesi de ortada..

Maxi gibi bir oyuncu olmadı,linnes mevzusu çok ama çok gereksiz uzadı Opareyi tercih ettiler.

Hayırlı olsun Beşiktaşıma faydalı olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:30:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyun kuran bek degil aynen oyun olarak ne verebilir.Fizigi cok iyi ortalarıda guzelse ucurur töreyle orayı

Ortaları da iyi. Driblingi de iyi onlarda sıkıntı yok.

Sıkıntı pozisyon almasıi, savunması, dönüşleri
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Adam biraz kapalı kutu ama başarılı olmaması için hiçbir neden yok.Sonuçta ligimizin kalitesi de ortada..

Maxi gibi bir oyuncu olmadı,linnes mevzusu çok ama çok gereksiz uzadı Opareyi tercih ettiler.

Hayırlı olsun Beşiktaşıma faydalı olsun
Yok zaten bu saatten sonra oyuncuya sahip çıkmaktan başka yapacağımız birşey yok.Adam kötü oynarsa da ona kızamayız yani. :)

Çevrimdışı Renton

Bilicin iyi oldugu isler onlarda savunmayı calısarak yapacagını soyluyordu hep halleder insallah.

Çevrimdışı FARUK

çözüm belli o zaman
Bilic "sen çok da şey yapma " diyecek :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:33:25
  • Beşiktaş / Bodrum
çözüm belli o zaman
Bilic "sen çok da şey yapma " diyecek :)

:biggrinking:

Kantarın topuzu yok salsın Töre ile ikisini ya atarız ya yeriz dönüşünde artık ne diyim  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

O zaman Töreyle Opere aşağı yukarı depar atacaklar maç boyu.  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı fore_kazık

Maliyetini kimse tartışmıyor ki.

Serdar yeterli değilken Serdar'A yedek almayı tartışıyor herkes.

bu sene bizzat serdar yüzünden kaybedilen lig maçını söylermisin?

Çevrimdışı Renton

Oyle bir sey yok serdar savunma isini iyi yaptı %12-13 arasi bir oranla sag kanatta yemisiz diye gormustum bir yerde

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:39:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ben bizim scoutingimize sonuna kadar güveniyorum bu isim scout ekibinden çıktıysa rahatlarım ama menajerlerin teklifi ile sadece ucuz olduğu için falan transfer edildiyse o zaman elde patlayabilecek bomba : :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı f_madida

Hakkını yemeyeyim bu kadar da değil.

Normalde Danilo'nun yedeği bu adam. Sakatlanmasa 8-10 maça çıkardı da. Ama asıl mesele hiç oynamamış olması.

Iste o "sakatlanmasa" kismini yok sayamayiz, zira oyuncu sakatlanmis ve oynamamis. Biz de yarim sezonluk kiralamisiz, Mart'a kadar form tutsa ligler zaten Mayis sonunda bitiyor, yani kac mac 100% kapasiteyle oynar, ne kadar ise yarar, bu adami rotasyona sokacagiz diye kaybedecegimiz zamana, alacagimiz riske deger mi asil soru burada...Besiktas Porto'nun oyuncularinin form tutmasi icin anlastigi bir altyapi takimi degil ki, burada form tutacak, iyi oynarsa bir de ustune Allah bilir ne kadar para verecegiz bonservisi icin yok olmazsa Besiktas'ta antremanini yapip gule oynaya Porto'ya.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Volkan Başaran

muhsin ertugral ‏@MuhsinErtugral  28 dk.28 dakika önce
Beşiktaş çok doğru transferler yapıyor.Daniel Opare geliyorsa nokta transfer olur,çok yetenekli, kuvvetli ve çok hızlı oyuncu.

muhsin ertugral ‏@MuhsinErtugral  22 dk.22 dakika önce
 U 20 Dünya Şampiyonu oldu Ghana ile ve o dönemde izledim, Cafu lakabı vermişlerdi.Patlayıcı gücü müthiş

muhsin ertugral ‏@MuhsinErtugral  7 dk.7 dakika önce
 Bence Beşiktaş oyun anlyışı için ideal oyuncu. Saygılar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:48:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Biz büyük takım olduğumuz için kaybedeceğimiz maç sayısı zaten 4'ü geçmemeli.

Serdar'ın kazandırdığı maç sayısı önemli sen hatırlıyor musun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:49:21
  • Beşiktaş / Bodrum
muhsin ertugral ‏@MuhsinErtugral  28 dk.28 dakika önce
Beşiktaş çok doğru transferler yapıyor.Daniel Opare geliyorsa nokta transfer olur,çok yetenekli, kuvvetli ve çok hızlı oyuncu.

demiş..

muhsin ertugral ‏@MuhsinErtugral  22 dk.22 dakika önce
@Ayso__ @Hakan_gundogar U 20 Dünya Şampiyonu oldu Ghana ile ve o dönemde izledim, Cafu lakabı vermişlerdi.Patlayıcı gücü müthiş

Herkes fiziksel özelliklerini ön plana çıkarıyor çünkü en göze batan yanı o ama oyun aklına bakan yok hala malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:49:30
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
serdarın asist yaptığı maçı söylermisin  :D