2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542578 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:11:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Porto'ya döndüğü yazıyor transfermarkta abi. Daha almayız o adamı orası ayrı tabi belki kiralık olur.

Yok hazirana kadar Bursa'da kardeşim ama kaça verirler bilemem.

Ona Kasımpaşa atlayacak kesin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Neyse arkadaşlar artık tartışmanın bir anlamı kalmadı bu saatten sonra sadece iyi oynamasını dilemekten başka yapacağımız birşey yok.En azından oyuncuya sahip çıkacağız artık ne yapalım sonuçta adamın da suçu yok katkı veremezse de ona kızmak hata olur yani :)
deme öyle kap gelmedi daha :) yalanlamadıkta ben umutluyum hala  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Yok hazirana kadar Bursa'da kardeşim ama kaça verirler bilemem.

Ona Kasımpaşa atlayacak kesin.
Porto 5-6 dan aşağıya satmaz bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:12:37
  • Beşiktaş / Bodrum
konu rezerv takım meselesi değil engin baytar da sözde türkiyenin rezerv takımında oynuyor Opare nin hiç maçı yokmuş gibi konusulması bu sene yoktur  maçı çıkar oynar bilemezsiniz sabri saıoglu da yarım sezon top oynamadı bi cıktı oynadı..

olumsuz bakmayın olaya büyük ihtimal cok parada vermediler ki bence serdar son zamanlar iyi performans sergiliyor zaten sezon sonuna kadar alternatif olarak alındı..

Kardeşim zaten hiç maçı yok denmiyor sakin :)

Benim sorduğum sen şampiyonluğa oynarken bek alıyorsun ama bu adam 6 ay top oynamıyor sen belki tutar diyorsun normal şartlarda sence mantıklı mı bu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

ben giydirmekten zevk almıyorum. bunlar acı gerçekler. bunları siz de görüyorsunuz muhtemelen ama iyi niyetiniz ve umudunuz baskın gelip bunları dile getiremiyorsonuz. Bizim taraftarın abartma ve romantizm yönü çok fazla. Örneğin linnes. bu adamın kimin nesi daha bilmeden yıldız statüsüne konuldu. Yada stadın eski açığı saçma sapan bir sebepten düşük işte. Derbi kazanamıyoruz. F.Orman 3 yıldır başkan bırakın şampiyonluğu 2. liğimiz bile yok. Bu sene gs kötü biz iyiyiz diyoruz. Aynı puandayız. Ortada faydalı ve başarılı bir iş olsa söylerdim. Maalsef yok arkadaşlar. Bunu siz de biliyor ve görüyorsunuz.

Dün bir film izledim orda şu sözler geçiyordu. Çok doğru
- there are no two words in the english language more harmfull than "good job""
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 23:15:14 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Tolga

deme öyle kap gelmedi daha :) yalanlamadıkta ben umutluyum hala  :s20:
Yok hocam o iş çoktan bitti yapacak birşey yok artık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kardeşim zaten hiç maçı yok denmiyor sakin :)

Benim sorduğum sen şampiyonluğa oynarken bek alıyorsun ama bu adam 6 ay top oynamıyor sen belki tutar diyorsun normal şartlarda sence mantıklı mı bu?

benim demek istediğimde su ben sahsen serdar kurtulusun performansının bu ligi götürebilecek düzeyde oldugunu düşünüyorum. .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:14:55
  • Beşiktaş / Bodrum
ben giydirmekten zevk almıyorum. bunlar acı gerçekler. bunları siz de görüyorsunuz muhtemelen ama iyi niyetiniz ve umudunuz baskın gelip bunları dile getiremiyorsonuz. Bizim taraftarın abartma ve romantizm yönü çok fazla. Örneğin linnes. bu adamın kimin nesi daha bilmeden yıldız statüsüne konuldu. Yada stadın eski açığı saçma sapan bir sebepten düşük işte. Derbi kazanamıyoruz. F.Orman 3 yıldır başkan bırakın şampiyonluğu 2. liğimiz bile yok. Bu sene gs kötü biz iyiyiz diyoruz. Aynı puandayız. Ortada faydalı ve başarılı bir iş olsa söyledim. Maalsef yok arkadaşlar. Bunu siz de biliyor ve görüyorsunuz.

Dün bir film izledim orda şu sözler geçiyordu. Çok doğru
- there are no two words in the english language more harmfull than "good job""

Ve malesef Türkiye'de sonuç odaklı yorumlar yapılır. Bu yüzden de yorumlar skorlar ve sonuçlara göre hep değişir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Porto’da futbol hayatına devam eden Daniel Opare’nın Ajax’ın Gana’daki akademisinde yetişen en önemli oyunculardan biri olduğunu ifade eden Ertuğral, Ünlü Boya'nın sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif'te “Daniel Opare çabuk ve canlı bir futbolcu. Beşiktaş’ın mevcut kadrosuna çok uygun bir futbolcu. Doğru transfer” dedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:15:50
  • Beşiktaş / Bodrum
benim demek istediğimde su ben sahsen serdar kurtulusun performansının bu ligi götürebilecek düzeyde oldugunu düşünüyorum. .

Heh burada asla katılmam işte. O zaman almayalım yabancı sağ bek gerek yok ki. Yedeleyecek bir yerli sağ bek alalım yeter.

Serdarîn yerinde 2 sınıf üstü hücumcu sağ beki olsa Beşiktaş sezonda 6-7 puan fazla alır en az.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Porto’da futbol hayatına devam eden Daniel Opare’nın Ajax’ın Gana’daki akademisinde yetişen en önemli oyunculardan biri olduğunu ifade eden Ertuğral, Ünlü Boya'nın sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif'te “Daniel Opare çabuk ve canlı bir futbolcu. Beşiktaş’ın mevcut kadrosuna çok uygun bir futbolcu. Doğru transfer” dedi.
Onun demesi ile olmuyor. Ona bakarsan Dentinho'yu dünya yıldızı yapmıştık Lucescu onay vermişti ne oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:16:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Evet öyleydi. Çok umut vadetti. Çok şey beklendi Real'e gittiğinde. Hepsi o. Orada kaldı o eşiği atlayamadı malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şahsi konuşuyorum benim derdim oyuncunun kalitesi falan değil.Adam aylardır maç yapmamış.Bizim hedefimiz lig şampiyonluğu ve Liverpool'u eleyip yolumuza devam etmek değil mi o zaman yapacağın transferlerin hepsi cuk oturmalı ve oynayan hazır oyuncular olmalı benim kızdığım şey bu.Yoksa rezerv takımda bile sürekli oynayan bir oyuncu olsa bu kadar tepki vermezdim yani en azından hazır bir oyuncu aldık bekleyelim derdik ama bu oyuncudan alacağımız verim sınırlı bile olmayacak göreceksiniz.

Çevrimdışı Renton

Beyler kulupte para yok fifa kapida bekliyor mali kurallar.Kimse size cikipta catir catir oynayan sag bekini vermez ara donemde versede saglam paralara verirler iyi guzel caiçara kaderebaek gelsin isterim bende kac para acaba bu adamlar kulubunde fifaya bildirdigi belli bir butce var baltalamayalım,bekleyelim adam cıkıp oynasın bi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı f_madida

arkadasım OPERA rezerv takımda altyapıdan cıktıgı için oynamıyor maç eksiği oldugu için oynuyor.. s.liegede 100 küsür üst düzey maça cıkmıs bu adam.

oynasa yine iyi, rezerv takiminda yedek olmus adam... Portekiz 2. liginin 8. sirasinda bulunan takimin yedek sag bek oyuncusu... Yani Turkiye esdegerlisi olarak cevirirsek Giresunspor'un yedek sagbek oyuncusunu transfer ediyoruz. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler kulupte para yok fifa kapida bekliyor mali kurallar.Kimse size cikipta catir catir oynayan sag bekini vermez ara donemde versede saglam paralara verirler iyi guzel caiçara kaderebaek gelsin isterim bende kac para acaba bu adamlar kulubunde fifaya bildirdigi belli bir butce var baltalamayalım,bekleyelim adam cıkıp oynasın bi
ama dikkatini çekerim sezon başı da alamadık

Çevrimdışı Tolga

Tamam ben de diyorumki en azından takımında oynayan bir oyuncu al illa müthiş kalitede olmasına gerek yok.Eğer bu kadarı da yapılmıyorsa kepenkleri kapatıp gidelim yani koskoca Beşiktaş'ız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:20:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu çok abartılıyor.

Fifa değil Uefa. Ve Uefa transfere müdahale edemez. Uefa senden yıl sonu bütçesi istiyor.

Eksi 10 milyon euronun altına inme diyor. Biz 5 yıllık bütçeyi verrirken tahmini transfer bütçesi verdik sadece.

Ona uyulması şart değil gelir artırıp ya da gideri başka yerden düşürerek uyum sağlayabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

ama dikkatini çekerim sezon başı da alamadık
O olay son ana kadar linnes gelecek diye dusundu yonetim son anda donunce adam kaldık oyle

Çevrimdışı Tolga

Bu çok abartılıyor.

Fifa değil Uefa. Ve Uefa transfere müdahale edemez. Uefa senden yıl sonu bütçesi istiyor.

Eksi 10 milyon euronun altına inme diyor. Biz 5 yıllık bütçeyi verrirken tahmini transfer bütçesi verdik sadece.

Ona uyulması şart değil gelir artırıp ya da gideri başka yerden düşürerek uyum sağlayabiliriz.
Aynen öyle.Geçen sene de bu bakış açısıyla Ş.Ligini kaçırdık bu sezonda şampiyonluk kaçacak sonra bunun zararını kim karşılayacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:21:51
  • Beşiktaş / Bodrum
oynasa yine iyi, rezerv takiminda yedek olmus adam... Portekiz 2. liginin 8. sirasinda bulunan takimin yedek sag bek oyuncusu... Yani Turkiye esdegerlisi olarak cevirirsek Giresunspor'un yedek sagbek oyuncusunu transfer ediyoruz. 

Hakkını yemeyeyim bu kadar da değil.

Normalde Danilo'nun yedeği bu adam. Sakatlanmasa 8-10 maça çıkardı da. Ama asıl mesele hiç oynamamış olması.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Evet öyleydi. Çok umut vadetti. Çok şey beklendi Real'e gittiğinde. Hepsi o. Orada kaldı o eşiği atlayamadı malesef.
Drenthe iki diyelim abi Apore'ye o zaman o da  sol bek ve kanat oynuyordu bekleneni verememişti. Bu arada Drenthe'yi Kayseri aldı iyi transfer Kayseri için.

Çevrimdışı Renton

Bu çok abartılıyor.

Abi niye saglayamadık o zaman 1 senemiz gitti avrupadan o kadar kolay degil son zamanlarda o isler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:24:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi niye saglayamadık o zaman 1 senemiz gitti avrupadan o kadar kolay degil son zamanlarda o isler

Kolay kardeşim bizi almama sebebi sahte evrak zaten finansal fair play değil.

Uefa iç işlerine karışamıyor geçen makale okudum. Senden detaylı bütçe istiyor.

Gelirin 140 milyon dolarsa istersen 139 milyon dolar bonservis öde yeter ki aşma diyor. Aşma limitin eksi 10. İstersen hepsini altyapıya harca istersen transfere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İşin en iyi tarafı sağ bek ismailden kurtuldu  :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba