2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542323 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Josue ornegi cok iyi olmus lig seviyesinin ustunde 10 numara
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Adamı izleyelim once direk gomuyoruz 2-3 mac gorelim anlasılır  her turlu 6 ay goturur yazın iyisi gelir buyutmeye gerek yok
Yazın iyisinin geleceğini hiç sanmıyorum.Sezon biter ondan sonra yine sağ bek aramaya başlanır ama yine kimse alınmadan sezona başlarız neyse ben daha fazla konuşmak istemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Rakiplerdeki kötü transfer örneklerini verip bizim kötü transferleri yüceltmeye gerek yok..

Hiçbir kötü transfer 8 milyon € luk tabata etmez yani kıyaslamaya falan gerek yok :)

Demba Ba,Sosa,Gökhan Töre,Cenk Tosun gibi yapılan transferler son derece başarılı

Gökhan Süzen,Eneramo,Dentinho,Sezer Öztürk gibi transferler de son derece başarısız

Yani yönetimin transferleri içinde başarılı olan da var başarısız olan da.

Biz ne istiyoruz?Aldığımız oyuncuların "başarılı" olan kategorisine girmesini.

Mesela bir Maxi nin başarılı kategorisine girme olasılığı çok yüksek değil mi?Yani başarısız bir transfer olmasına ben nerdeyse ihtimal bile vermem.Kesinlikle Katkı alırız.

Ama tecrübesiz bir oyuncunun "başarısız" kategorisine girme olasılığı maxi gibi bir oyunuya kıyasla çok daha yüksek bunda da hemfikiriz eminim.

Yani sözün özü bu sezon iyi bir kadromuz var,şampiyon olma şansımız oldukça yüksek.Biz de bu şansı böyle risklerle riske etmeyelim daha garanti transfer yapalım diyoruz :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:00:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlk önce 6 aydır topa gerçekten değip değmediğini araştırırdım. Peki ya, ilk 11'deki sağ bek formda ve hiç maç kaçırmadıysa? Ayrıca T.D. de yedeğe başka sağ bek almıyorsa? Önce o yüzden araştırırdım. Kesip atmazdım hemen...

Kesip atmadığım için soruyorum zaten.

Adam 2 sakatlık geçiriyor. 2 maça çıkıyor 6 ayda. O da reserve takımda. Olan bu.

Binevi Real Madrid Castilla'dan sağ bek alıyoruz gibi düşünebiliriz. Aldığımız adamdan bir Jese potansiyeli çıkarsa seve seve tabi ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Yazın iyisinin geleceğini hiç sanmıyorum.Sezon biter ondan sonra yine sağ bek aramaya başlanır ama yine kimse alınmadan sezona başlarız neyse ben daha fazla konuşmak istemiyorum.
Bence fizik olarak kendi duzeyine gelirse fark yaratır zaten turkiyede teknik futbol oynanmıyor zaten
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Josue ornegi cok iyi olmus lig seviyesinin ustunde 10 numara
josue yalnız rezervde oynamıyordu porto da yedekti diye hatırlıyorum djalma rezervde oynuyordu.

http://www.transfermarkt.com.tr/josue/leistungsdaten/spieler/72772/plus/?saison=2013

Dediğim gibi rezervde oynamıyormuş. Twitterda Behdrad diye bir arkadaş yazmış herkes gaza gelmiş.

Hatta Djalmada rezervde oynamıyormuş.

http://www.transfermarkt.com.tr/djalma/leistungsdaten/spieler/51191/plus/?saison=2011
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 23:03:58 Samo1903 ]

Çevrimdışı forzatunga

Koskoca camia bu kadar beceriksiz adama bırakılmayacaktır.

Kazandığı ilk seçime bak bakalım rakipleri kimlermiş kimlere bırakmışlar kim sahip çıkmış borçlar dağ gibi hacizler kapıdayken.

Çevrimdışı ALI RIZA

Son Durum ne acaba ?

Çevrimdışı ahmet türker

arkadasım sen zaten surekli birilerine girmeye yer arıyosan transfere falan gerek yok senin giydirmen için.
ben bu tür yazıların görmemezlikten gelinmesi taraftarıyım ,öyle yaparsak vazgeçebilir.

Çevrimdışı If Else

6 aydır topa ayağını sürmeyen bir  bek var ortada. Sana isim söylemeden böyle bir şey sunsalar ilk tepkin ne olurdu?

Ayrıca Çağrı, bu sene başında Opare sakatlandı demişsin. Ama ben öyle bir şey bulamadım?... Sakatlık geçmişinde öyle bir şey yok?...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:03:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Vay arkadas herkes bi Linnes e takılıp kalmış yapmayın etmeyin arkadaşlar aynı laflar atiba gelirkende söyledindi , bende geçen sene  ve ondan önceki senelerde iddaa oynarken 3 5 maçını canlı izleme fırsatı buldum bu oyuncunun , okadar karalar baglanacak bi adam değil porto zaten okadar bos adamı almaz ayrıca sakatlık geçirmiş kadroya girememiş ve portonun sag bek i zaten 10 15 milyon degeri olan bir oyuncu DANİLO , hatırlatmak isterim bursaspor daki JOSUE ve konyadaki DJALMA CAMPOS da portonun rezerv takımında oynayan ve Daniel OPARE kadar maç tecrubesi olmayan topçulardı geldiler ve bence güzelde oynuyorlar...

Opare oyun görüşünü biraz geliştirse bence fena bir adam değil hızlı ve teknik bir adam biraz ezbere oynuyor ama yasıda 24 bi oynasın görelim hemen herkes okadar umutsuzluga kapılmasın belki yenide cıkısa geçer bilemeyiz portoya gelene kadar milli takımında bankosuydu.

Josue Rezerv lig oyuncusu değil yalnız Porto'da yaklaşık 25 maça ilk 11 çıkarak geldi Bursa'ya :)

Aynı zamanda Portekiz milli takımında da oynadı o sıra birkaç maç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Serdal Adalının tek bir tapesini gören duyan okuyan var mı? Varsa gösterin bende kabul edeceğim şike yaptığını. Elalemin tapeleri kitaplara sığmıyor buna rağmen kulubune şikeci damgası vurdurmuyor, maşallah bize gelince ne kadar kolay.
:ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Tolga

josue yalnız rezervde oynamıyordu porto da yedekti diye hatırlıyorum djalma rezervde oynuyordu.
Hayır şu da var Josue Bursaspor için iyi bir oyuncu ya da Djalma Konya'da iyi bir oyuncu.Bunlar bizim rakiplerimiz değil bizim hedefimiz Fb ve Gs'yı geçmek ise onlarla yarışabilecek oyuncuları almak mecburiyetindeyiz.Yoksa Josue ya da Djalma kötü oyuncular değil elbet ama o takımların yıldızları olurlar bize gelseler yine herkes eleştirirdi adım kadar eminim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:04:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayrıca Çağrı, bu sene başında Opare sakatlandı demişsin. Ama ben öyle bir şey bulamadım?... Sakatlık geçmişinde öyle bir şey yok?...

Duro Ivanisevic, agent of Ghana defender Daniel Opare, has ruled out a move away from Porto and says he is keen on succeeding.

Opare, who joined Porto from Belgian giants Standard Liege, but has struggled with injuries which restricted his game time,

Report’s have linked the former Real Madrid Castilla player from the Dragao but his agent insist, Opare will stay put.

“It is true that he is not playing, he is not relevant, but is not in our plans to let him move away in January,” Ivanisevic told the Game

“After all, Daniel [Opare] is happy at the club, because he knows that Porto has a future for him. At least that’s what they tell us.”

“He was injured for a long time and this delayed his progress in Portugal. Now he is good and working well, though he wanted to be playing more as a player, he also knows that sooner or later will get a chance. He is not given up.”

- See more at: http://ghanasoccernet.com/daniel-opare-agent-reveals-defender-will-not-leaving-porto/#sthash.chnHxZ5O.dpuf
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hayır şu da var Josue Bursaspor için iyi bir oyuncu ya da Djalma Konya'da iyi bir oyuncu.Bunlar bizim rakiplerimiz değil bizim hedefimiz Fb ve Gs'yı geçmek ise onlarla yarışabilecek oyuncuları almak mecburiyetindeyiz.Yoksa Josue ya da Djalma kötü oyuncular değil elbet ama o takımların yıldızları olurlar bize gelseler yine herkes eleştirirdi adım kadar eminim.
Yok hocam bursa ile bizi karşılaştırıyorlar bu saçma zaten neyse geçelim. Ne Josue ne de Djalma Porto'nun rezerv takımından gelmedi buraya. Twitterda Behrad diye bir gönüllü scoutumuz var o yazmış milletin gazını almak için anlaşılan saçma saçma işler çevirmeye başladık yine kabullenin artık iyi bir bek alamadık beceremedik deyin ne bu kıvırma çabaları .  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.transfermarkt.com.tr/josue/leistungsdaten/spieler/72772/plus/?saison=2013

Dediğim gibi rezervde oynamıyormuş. Twitterda Behdrad diye bir arkadaş yazmış herkes gaza gelmiş.

Hatta Djalmada rezervde oynamıyormuş.

http://www.transfermarkt.com.tr/djalma/leistungsdaten/spieler/51191/plus/?saison=2011

arkadasım OPERA rezerv takımda altyapıdan cıktıgı için oynamıyor maç eksiği oldugu için oynuyor.. s.liegede 100 küsür üst düzey maça cıkmıs bu adam. 

Çevrimdışı If Else

Duro Ivanisevic, agent of Ghana defender Daniel Opare, has ruled out a move away from Porto and says he is keen on succeeding.

Opare, who joined Porto from Belgian giants Standard Liege, but has struggled with injuries which restricted his game time,

Report’s have linked the former Real Madrid Castilla player from the Dragao but his agent insist, Opare will stay put.

“It is true that he is not playing, he is not relevant, but is not in our plans to let him move away in January,” Ivanisevic told the Game

“After all, Daniel [Opare] is happy at the club, because he knows that Porto has a future for him. At least that’s what they tell us.”

“He was injured for a long time and this delayed his progress in Portugal. Now he is good and working well, though he wanted to be playing more as a player, he also knows that sooner or later will get a chance. He is not given up.”

- See more at: http://ghanasoccernet.com/daniel-opare-agent-reveals-defender-will-not-leaving-porto/#sthash.chnHxZ5O.dpuf

Teşekkürler...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:08:17
  • Beşiktaş / Bodrum
arkadasım OPERA rezerv takımda altyapıdan cıktıgı için oynamıyor maç eksiği oldugu için oynuyor.. s.liegede 100 küsür üst düzey maça cıkmıs bu adam. 

Opare  :biggrinking:

Evet doğru maç eksiği olduğu fakar rezerv ligde de oynamıyor hiçbir yerde oynamıyor 6 aydır o kısım yanlış :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:08:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:09:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada madem açtınız Jouse kiralık Bursa'da.

Seneye alırsak bonservisini süper transfer olur çok kaliteli oyuncu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben maça çıkmadı demiyorum ya buraya yazmışsınız yok Josue Djalma rezerv takımdan geldi Türkiye'ye ne alakası var ikisi de şampiyonlar ligi oynamış adamlar porto ile buna gülüyorum sadece milletin gazını almayıda beceremiyoruz. :D  Ayrıca Standard'da oynasa ne olur porto DA kanıtlayamamış kendini saktlanmış sakatlıktan çıkmış rezerv takım da ilk 11 e girememiş adam hatta kadroya girememiş ben bu adamın neresini ümit bağlayayım allah aşkına akıl var mantık var.  :)
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 23:13:40 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Neyse arkadaşlar artık tartışmanın bir anlamı kalmadı bu saatten sonra sadece iyi oynamasını dilemekten başka yapacağımız birşey yok.En azından oyuncuya sahip çıkacağız artık ne yapalım sonuçta adamın da suçu yok katkı veremezse de ona kızmak hata olur yani :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Josue Rezerv lig oyuncusu değil yalnız Porto'da yaklaşık 25 maça ilk 11 çıkarak geldi Bursa'ya :)

Aynı zamanda Portekiz milli takımında da oynadı o sıra birkaç maç.

konu rezerv takım meselesi değil engin baytar da sözde türkiyenin rezerv takımında oynuyor Opare nin hiç maçı yokmuş gibi konusulması bu sene yoktur  maçı çıkar oynar bilemezsiniz sabri saıoglu da yarım sezon top oynamadı bi cıktı oynadı..

olumsuz bakmayın olaya büyük ihtimal cok parada vermediler ki bence serdar son zamanlar iyi performans sergiliyor zaten sezon sonuna kadar alternatif olarak alındı..

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada madem açtınız Jouse kiralık Bursa'da.

Seneye alırsak bonservisini süper transfer olur çok kaliteli oyuncu.
Porto'ya döndüğü yazıyor transfermarkta abi. Daha almayız o adamı orası ayrı tabi belki kiralık olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 23:10:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Josue'nin porto performansı 37 maç 5 gol 10 asist aman küçümsemeyin rezerv lig filan değildi hiçbir zaman :)

Djalma da değildi ikisi de rotasyon oyuncusuydu bunların.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli