2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542509 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Aşırı iyimser bi tez :
Yarım dönem idareten kiralık bi sağ bek(isim opare olmuş o önemli değil)
Sene  sonu için bedava Maxi Perreira (en büyük temennim)
Ama neden orta sahaya bi adam alıpta Atibayı gerektiğinde bek olarak kullanmasınlar.
Her türlü bu transfer  :s20: :s20:
sene sonu bedava maxi alınacaksa şimdiden imzalayıp açıklayabilirler.zannetmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903

İşte gelişen olay filan yok ortalıkta idda-gözlem-çıkarım-yorumlama-tweeter şaklabanlarının kolpaları, hepsi bundan ibaret.
Q7 mevzu olunca tek laf söyletmiyorken takımın hocasına küfürden ağır ,kendisi görse mahkemelik olacağınız şeyler yakıştırmayın.Ya da bir kanıtınız varsa ortaya koyun hep beraber kellesini alalım.
Q7'ye niye bir şey söyleyeyim zamanında gelmiş kimilerine göre katkı vermiş kimine göre vermemiş bana göre de iyi yönetilememiş bir oyuncu geçip gitmiş daha beni ilgilendirmez ayrıca kendisini de çok severdim. Dediğin gibi böyle bir gaz alma haberi yapılsaydı benim açımdan yönetim tamamen bitmişti. Neyse ben dediğim gibi şüpheleniyorum böyle bir olay olabilir de  olmayabilir de.

Çevrimiçi Kartal Ç

serdar ve yeni bekle, derbiler hariç lig her türlü ite kaka gider de şu liverpool eşleşmesi benim canımı sıkıyor. Tottenham ve arsenal maçlarındaki gibi takımın tümünün maça konsantre olması lazım. herkesin yardımlaşması lazım. ama beklere yardım eden olmazsa sağdan da soldan da sıkıntı olur. orta saha transferini de kesin yapmaları lazım çünkü veli kart sınırında. muhtemelen ilk liverpool maçında da kart görüp ikinci maça cezalı duruma düşecektir.

Çevrimdışı If Else

Şöyle düşünelim eğer gerçekten adapte olabilirse ve en önemlisi fitse iç saha maçlarında hücum edeceğimiz için oynayabilir.

Ama benim tanıdığım Bilic Serdar'ı kolay kolay yedeğe atmaz bir devre için.

Anladığım kadarıyla burada bu dönemki yabancı kuralı göz ardı ediliyor. Mevcut durumda Pedro-Atiba-Sosa-Demba ba, 4 tane yabancı ilk 11'de kesin.

Bu nedenle alınan yabancı sağ beki ilk 11'e koyduğun an İsmail'i oynatıp Motta'yı yedeğe alman gerekiyor!

Yani, Serdar-Motta beklerini mi yoksa Opare-İsmail beklerini mi oynatacağız? Önemli olan bu! Bu nedenle Maxi Pereira'yı alamadıktan sonra benim için Linnes-Opare farketmez. Gelen yedek oturur. Çünkü Motta yerine İsmail'i hayatta oynatmam. Nokta.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Dogan

1)Opare 1 Temmuz 2014'te Porto'ya transfer olmuştur,
2)Porto'da Danilo gibi bi kurt olduğu icin forma bulma şansı çölde su bulma şansıyla eşdeğerdir.
3)Porto B takimina gönderilip orda forma şansı bulamaması kafaları karıştıran acaba dedirten sansasyonel bi olaydır.
4)Besiktas'ın böyle bi adamı alması ayrı bi olaydir ve nedeni hala gizliliğini korumaktadır.
5)Kisisel görüşüm uzun vadede belki düşük bi ihtimal de olsa iyi bi oyuncu olabilirdi ancak yarım sezonluk alınması oldukca kafa karıştırıcı bi durumdur.Sayın Orman hangi kafayla aldıysa o oyuncuyu bende o kafadan istiyorum.
6)Şu an Kagawa gibi b*ktan bi transfer görüntüsü verip ardindan büyük ses getiren bi oyuncu olmasi icin gönlümüzü bu anlamda iyimser tutmaktan baska yapabilecegimiz bisey olmadığını hatırlatırım.

SAYGILARIMLA!
NOT:Bu transferden sonra kafayı yemiş bulunmaktayim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:45:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Anladığım kadarıyla burada bu dönemki yabancı kuralı göz ardı ediliyor. Mevcut durumda Pedro-Atiba-Sosa-Demba ba, 4 tane yabancı ilk 11'de kesin.

Bu nedenle alınan yabancı sağ beki ilk 11'e koyduğun an İsmail'i oynatıp Motta'yı yedeğe alman gerekiyor.

Yani, Serdar-Motta beklerini mi yoksa Opare-İsmail beklerini mi oynatacağız? Önemli olan bu. Bu nedenle Maxi Pereira'yı alamadıktan sonra benim için Linnes-Opare farketmez. Gelen yedek oturur. Çünkü Motta yerine İsmail'i hayatta oynatmam. Nokta.

Tolgay ilk 11'e girerse sağ bek oynayabilir ama ben bunun da olacağını sanmıyorum Atiba'yı kesmez yüzde 90.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi bir sağ bek eksikliğinin sıkıntısını asıl derbiler ve Liverpool maçlarında çekeceğiz o zaman bu konu nasılsa gündeme gelecektir ama iş işten geçmiş olacak o zaman.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı halvetifarazi

ben bu yönetimi hastane yatağında eneramoya imza attırdığı gün kafamda bitirdim. o olaydan sonra kafa yormayı bıraktım. daha çok olay var da bu top noktası oldu.
Ama sakin olmakta fayda var. Bu yönetimin ve bilicin süresi doldu. Şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz? Bu sene yine 65 +-2 puan civarı puan toplar 3. sırada ligi bitiririz, o zaman ne F.orman kalır ne de Bilic. Fikret Orman'dan tek beklentim sadece stadı bitirmesi, stadı bitirsin ve sağsalim açsın yeter. Koskoca camia bu kadar beceriksiz adama bırakılmayacaktır.
peşinen söyleyeyim yine beni serdal adalı'cı olmakla itham edecekler olacaktır. şike yapan adamın kulüpte işi yok. serdal adalı'yı zerre sevmem.

ekleme: F.Orman altınsay'ı küstürmeyip takımın başında tutsaydı 4 senede 2 kere şamp olmuştuk.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 22:48:57 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Tolga

ben bu yönetimi hastane yatağında eneramoya imza attırdığı gün kafamda bitirdim. o olaydan sonra kafa yormayı bıraktım. daha çok olay var da bu top noktası oldu.
Ama sakin olmakta fayda var. Bu yönetimin ve bilicin süresi doldu. Şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz? Bu sene yine 65 +-2 puan civarı puan toplar 3. sırada ligi bitiririz, o zaman ne F.orman kalır ne de Bilic. Fikret Ormandan tek beklentim sadece stadı bitirmesi, stadı bitirsin ve sağsalim açsın yeter. Koskoca camia bu kadar beceriksiz adama bırakılmayacaktır.
peşinen söyleyeyim yine beni serdal adalı'cı olmakla itham edecekler olacaktır. şike yapan adamın kulüpte işi yok. serdal adalı'yı zerre sevmem.

Y.D 8 sene başımızda kaldı Fikret Orman 2 dönem daha çok rahat seçilir o konuyu konuşmaya bile gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı If Else

Yok zaman sen '' enayi '' konumuna düşecektin 8 milyonu verip Tabata'yı 1 gecede aldığımız gibi.

Ne anlatmaya çalıştığımı anlayacak kadar kıvrak zekaya sahip olduğunu düşünüyorum :)

Kaliteli hiçbir oyuncunun transferini bir günde bitiremezsin değerinin 5 katını vermiyorsan.

Transferde parayı veren düdüğü çalar! Ayrıca Opare ile ilgili görüşmelerin ne kadardır sürdüğünü bilmiyoruz. Seçenek olarak daha önceden görüşülmeye muhtemelen başlanmıştır.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:49:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence bu gece için bir de yönetime girmeyelim bünye kaldırmaz.

Transfer üzerinden devam edelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:49:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Transferde parayı veren düdüğü çalar. Ayrıca Opare ile ilgili görüşmelerin ne kadardır sürdüğünü bilmiyoruz. Seçenek olarak daha önceden görüşülmeye muhtemelen başlanmıştır.

6 aydır topa ayağını sürmeyen bir  bek var ortada. Sana isim söylemeden böyle bir şey sunsalar ilk tepkin ne olurdu?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Y.D 8 sene başımızda kaldı Fikret Orman 2 dönem daha çok rahat seçilir o konuyu konuşmaya bile gerek yok.
evet yd verilen oylar bir  stat yaptığı için fikret ormana da verilir başarılı olması gerekmez katılıyorum

Çevrimdışı Doğukan E.

serdar ve yeni bekle, derbiler hariç lig her türlü ite kaka gider de şu liverpool eşleşmesi benim canımı sıkıyor. Tottenham ve arsenal maçlarındaki gibi takımın tümünün maça konsantre olması lazım. herkesin yardımlaşması lazım. ama beklere yardım eden olmazsa sağdan da soldan da sıkıntı olur. orta saha transferini de kesin yapmaları lazım çünkü veli kart sınırında. muhtemelen ilk liverpool maçında da kart görüp ikinci maça cezalı duruma düşecektir.

Hocam o yüzden Tolgay transferi çok fazla değer kazanıyor bizim için..

Çevrimdışı Türkay

Ama sakin olmakta fayda var. Bu yönetimin ve bilicin süresi doldu. Şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz? Bu sene yine 65 +-2 puan civarı puan toplar 3. sırada ligi bitiririz, o zaman ne F.orman kalır ne de Bilic. Fikret Ormandan tek beklentim sadece stadı bitirmesi, stadı bitirsin ve sağsalim açsın yeter. Koskoca camia bu kadar beceriksiz adama bırakılmayacaktır.

Hangi konuda beceriksiz? Transfer, Önder Özen projesi, yapılması mümkün değilken dünya klasında stat yaptığı için mi? 600 milyon borcu olan kulübe dev sponsorlar bulduğu için mi?  Bilic gidebilir. Ben de Fikret Orman sevdalısı değilim ama bir yönetimi yapamadıklarının yanında yaptıklarıyla da değerlendirmemiz gerekiyor. Yaptıklarını söylediğimiz de transfer hataları yönetimin gitmesi için küçük bir sebep olarak kalıyor. Transfer hatası yüzünden yönetimler gitmemeli.  Başkan ın hataları çok da oldu ama bu kadar insafsız olmamalı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Alıntı
Adam sana demba, sosa, kerim, tore, tolga, olcay, pedro, atiba, ozzy...almis sen hala aldiklari adama b*k atiyosun. Ustelik tanimiyorsun???

biride bunu der

simdi ne diyebilirsin?? ne anlatsak anlasamayız onun için bu tartısmaya girmenin bir anlamı yok hiçbirimize stadı yapalım sampiyon olamazlarsa 2016 da byby deriz olur biter:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı halvetifarazi

Bence bu gece için bir de yönetime girmeyelim bünye kaldırmaz.

Transfer üzerinden devam edelim.

Transferi yapan yönetime girmeyeceğiz de kime gireceğiz?

Çevrimdışı Renton

Liverpoolun butun oyunculari cok hizli sterling markovic sturridge falan serdar zor yakalar opare belki o acidan isimize yarayabilir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:54:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Konu transferde kalmayacak bildiğim için dedim.

Konu her yere gider buradan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İbrahim

Ama sakin olmakta fayda var. Bu yönetimin ve bilicin süresi doldu. Şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz? Bu sene yine 65 +-2 puan civarı puan toplar 3. sırada ligi bitiririz, o zaman ne F.orman kalır ne de Bilic. Fikret Orman'dan tek beklentim sadece stadı bitirmesi, stadı bitirsin ve sağsalim açsın yeter. Koskoca camia bu kadar beceriksiz adama bırakılmayacaktır.

ekleme: F.Orman altınsay'ı küstürmeyip takımın başında tutsaydı 4 senede 2 kere şamp olmuştuk.
Serdal Adalının tek bir tapesini gören duyan okuyan var mı? Varsa gösterin bende kabul edeceğim şike yaptığını. Elalemin tapeleri kitaplara sığmıyor buna rağmen kulubune şikeci damgası vurdurmuyor, maşallah bize gelince ne kadar kolay.

Çevrimdışı Doğukan E.

Liverpoolun butun oyunculari cok hizli sterling markovic sturridge falan serdar zor yakalar opare belki o acidan isimize yarayabilir

:claps: :claps: :claps: :claps:

Yarın falan gelip kampa katılırsa 1 ay süresi var idman vs maç oynayarak iyi bi noktaya gelebilir ..

Çevrimdışı If Else

6 aydır topa ayağını sürmeyen bir  bek var ortada. Sana isim söylemeden böyle bir şey sunsalar ilk tepkin ne olurdu?

İlk önce 6 aydır topa gerçekten değip değmediğini araştırırdım. Peki ya, ilk 11'deki sağ bek formda ve hiç maç kaçırmadıysa? Ayrıca T.D. de yedeğe başka sağ bek almıyorsa? Önce o yüzden araştırırdım. Kesip atmazdım hemen...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vay arkadas herkes bi Linnes e takılıp kalmış yapmayın etmeyin arkadaşlar aynı laflar atiba gelirkende söyledindi , bende geçen sene  ve ondan önceki senelerde iddaa oynarken 3 5 maçını canlı izleme fırsatı buldum bu oyuncunun , okadar karalar baglanacak bi adam değil porto zaten okadar bos adamı almaz ayrıca sakatlık geçirmiş kadroya girememiş ve portonun sag bek i zaten 10 15 milyon degeri olan bir oyuncu DANİLO , hatırlatmak isterim bursaspor daki JOSUE ve konyadaki DJALMA CAMPOS da portonun rezerv takımında oynayan ve Daniel OPARE kadar maç tecrubesi olmayan topçulardı geldiler ve bence güzelde oynuyorlar...

Opare oyun görüşünü biraz geliştirse bence fena bir adam değil hızlı ve teknik bir adam biraz ezbere oynuyor ama yasıda 24 bi oynasın görelim hemen herkes okadar umutsuzluga kapılmasın belki yenide cıkısa geçer bilemeyiz portoya gelene kadar milli takımında bankosuydu.

Çevrimdışı Renton

Adamı izleyelim once direk gomuyoruz 2-3 mac gorelim anlasılır  her turlu 6 ay goturur yazın iyisi gelir buyutmeye gerek yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadasım sen zaten surekli birilerine girmeye yer arıyosan transfere falan gerek yok senin giydirmen için.