2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544562 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

Adam akıllı bir orta saha alsalar keşke..Tolgay fena oyuncu değil ama onu aldık diye şimdi sezon sonu oraya kimseyi almazlar..Serdar oynasa da çok farketmeyecekse eğer orta sahaya iyi bir yabancı alsalar keşke.. Ayrıca oyuncu iyidir kötüdür bilemem ama Porto aldı diye mutlak bir referans oluşturmamakta lazım..Fatih Sonkaya'yı,Sinan Bolat'ı alan da Porto sonuçta,James'i alan da..

Çevrimdışı forzatunga

Şimdi burda bir Linnes fetişi oluştu bizde normal olarak ama bağımsız ve bizim yaşadığımız süreçleri yaşamamış otoritelere sorsan opare>linnes çıkar söyleyeyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:01:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Daha bir sürü var da saymadım. Şu çöplüklerin yanında bizim yaptığımız iki üç hatayı konuşuyorsanız çok afedersiniz iki üç tane (Küfür Yasak) twetter finosunun dolduruşuna geliyorsunuz demektir. Bu adamların kimin köpeği ise onu konuşsunlar ilk önce.

Ağzımı bozdular şu akşam vakti

Yahu böyle düşünce olur mu? Bana ne onların hatalarından biz zamanında zilyon tanesini yaptık. Artık akıllandık 800 lük olunca demiyor muyuz.

Tabi ki konuşacağız hatalı transferleri. Biz Sezer , Eneramo , Escude , Holosko , Süzen yeni yollamadık mı? Bak bizde baya baya çöplükmüşüz aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Apore'den dediğim gibi hiçbir şey beklemiyorum umarım Tolgay transferi gerçekleşir.

Çevrimdışı dlcs

Oyuncunun sakatlığı vardı bu sene baya uzun süre. Ama sakatlıktan çıkınca da as takıma çıkamadı malesef.

Sakatlık haberlerini göremedim bir türlü. Eğer sebebi buysa rezerv takım olayı çok abartılmış yine.

Çok sevdiğim bir arkadaşım ısrarla çok iyi bir oyuncu diyor buna. Zaten zamanında da yazmış kendisi. Enseyi karartmanın lüzumu yok. Gelip deli gibi top oynarsa ağzımız açık kalır.

Çevrimdışı Deniz

Mesela bu gece ANÇ çıksa " linnes ile görüşmemiz sonlanmıştır" dese, tamam olacak yani  :icool: Bunlar gereksiz takıntılar bence. Denedik ve olmadı. Hemen kompleks yapıp açıklama yapmaya gerek yok. her olmayan transfer için böyle açıklama mı yapmamız lazım?
8 koca ay ne denemesi C. Ronaldo mu bu?

Bu gece ne deseler boş haber sitelerinde kendileriyle ilgili 1 olumsuz haber çıktı mı anında açıklama yapıyorlar şu linnes transferinde sus pus oldular.

Bunlar hoş olmayan hareketler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozeratalay

Aşırı iyimser bi tez :
Yarım dönem idareten kiralık bi sağ bek(isim opare olmuş o önemli değil)
Sene  sonu için bedava Maxi Perreira (en büyük temennim)
Ama neden orta sahaya bi adam alıpta Atibayı gerektiğinde bek olarak kullanmasınlar.
Her türlü bu transfer  :s20: :s20:

Çevrimdışı forzatunga

Real Madrid'e golu var beyler  :D

Çevrimdışı Melekcik

Apore'den dediğim gibi hiçbir şey beklemiyorum umarım Tolgay transferi gerçekleşir.
ne var sağlık kontrolünden geçemese de maxi olsa çok mu şey isterim  :pray: :pray: :iohmygod:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Kemal

Tamam artılara ve eksilere bakmak lazım tabiki. Ama sen de hiç artıları saymamışsın. Ben de şimdi Atiba-Pedro-Töre. vs. mi saymam gerekiyor? Yani her alınan kesin kötü veya iyi olacak diye bir şey yok. Bekleyelim, görelim... Beşiktaşımıza hayırlı olsun, hepimizin tek isteği bu. Ama gelen adama da Sabri muamelesi yapmaya gerek yok.

Hocam şuana kadar muhasebe yapıldığında deme ki eksi bakşiye vermişiz ve başarı yok ortada. Senin saydığın artılar bu sene artıları işte kavgamızda bu sene böyle eksileri çoğaltmamaları yönünde ki sezon sonunda artılar fazla olsun saydığınız artılarla şampiyon olalım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:05:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Sakatlık haberlerini göremedim bir türlü. Eğer sebebi buysa rezerv takım olayı çok abartılmış yine.

Çok sevdiğim bir arkadaşım ısrarla çok iyi bir oyuncu diyor buna. Zaten zamanında da yazmış kendisi. Enseyi karartmanın lüzumu yok. Gelip deli gibi top oynarsa ağzımız açık kalır.

Keşke öyle bir şey olsa yeter ki oynasın herkes sözlerini yutar seve seve ben dahil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ne var sağlık kontrolünden geçemese de maxi olsa çok mu şey isterim  :pray: :pray: :iohmygod:
geçelim o işi artık nerede ama buna da şükür diyorum hiç olmaz ise serdar sakatlandığında necip falan sağ bek oynamayacak belki bilic inadından vazgeçer de milo-pedro ikilisi ile sahaya çıkar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Adam sakatmış sanırım.porto bedavaya almış .sakatlık nedeniyle oynayamamış.şimdi kiraya veriyor kendine gelsin diye.iyi olursa iyi fiyata satar kötü olursa bir zararı yok.galiba 100 bin euro alıyormuş.bedava oyuncu sonuçta onlarda ya tutarsa yapıyor ama bizim gibi para saçarak değil.
bizim para saçtığımız doğru değil, mevcut şartlarda makul transferler yapılıyor.Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Ben umutluyum. Dertleri para saçmak olsa bunu kolaylıkla yaparlardı.

Çevrimdışı dlcs

Yahu böyle düşünce olur mu? Bana ne onların hatalarından biz zamanında zilyon tanesini yaptık. Artık akıllandık 800 lük olunca demiyor muyuz.

Tabi ki konuşacağız hatalı transferleri. Biz Sezer , Eneramo , Escude , Holosko , Süzen yeni yollamadık mı? Bak bizde baya baya çöplükmüşüz aslında.

Hatalar konuşulmasın demiyorum. Yönetimin hatasız iş yapması gerektiği düşüncesinin aşılması gerektiğini vurguluyorum.Hala daha Eneramo konuşuluyor mesela. Yahu böyle bir saçmalık var mı. Yıllarca bu mu konuşulacak?

Türkiye böyle bir yer iş adamları gelir futbolu yönetir. İlla ki de hata yapılır.

Ünal aysal kulübü batırdı gitti ya daha ötesi var mı?

Eleştirelim ama hakkaniyetli olsun biraz.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 22:11:41 dlcs ]

Çevrimdışı ALDENYX

o gelmiş bu gelmiş bilmem, bildiğim 20 senede 2 şampiyonluk....gecen sene 3 nasıl olduk... hala belirsiz transferler... hala sağ vede sol beklerde rakiplerimizin gerisindeyiz...tecrübede gerideyiz elimizde olan hırs,pres,aktif ileri çıkışlar onlarıda derbilerde uygulayamayışımız...KİMGELİRSE GELSİN BU TARAFTAR ARTIK ŞAMPİYONLUK İSTİYOR... :halay:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:09:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatalar konuşulmasın demiyorum. Yönetimi hatasız iş yapması gerektiği düşüncesinin aşılması gerektiğini vurguluyorum. Hala daha Eneramo konuşuluyor. Yahu böyle bir saçmalık var mı. Türkiye böyle bir yer iş adamları gelir futbolu yönetir. İlla ki de hata yapılır.

Ünal aysal kulübü batırdı gitti ya daha ötesi var mı?

Eleştirelim ama hakkaniyetli olsun biraz.

Tabi ki öyle olsun. Yönetim iyi işç ıkarıyor diyenlerin başında geliyorum ben.

Ama rakiplerin hatalarıyla örtüştürmek sadece gözlere mil çeker diye düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Biraz kolpa atayım da oyuncuya ısınsın bazı arkadaşlar.

Opare'yi Beşiktaş'a aldıran Quaresma arkadaşlar.Beşiktaşı hala çok yakından takip eden Quaresma sağ bek arayışında olan klübü arayıp Opare'yi tavsiye ediyor üstüne de kefil oluyor.Ayrıca Opare'yi de iyice tembihlemiş gerekirse bu takım için kanını akıtacaksın demiş.Kötü oynarsan kulağını çekerim demeyide ihmal etmemiş.O yüzden rahat olun.

Nasıl ısındınız mı?

Çevrimdışı ozan062

satın alma opsiyonu yok deniyor birde boyle bir sacmalık varsa  nasıl bir scout raporudur bu??

yarın en azından tolgayı bitiririz bende rahat rahat macları beklerim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:16:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Yapabileceğim tek iyi yorumu yapayım.

Adam fizik olarak Türkiye standartlarının baya üstünde. Yani kolay kolay geride kalmayacak.

90 dk gide gelir bana mısı demez öyle bir kondisyonu vardı Liege'de. Bindirmeleri çok iyidir sıfıra inip.

Kafası çalışmaz ezbere oynar. Opare bu benim gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

satın alma opsiyonu yok deniyor birde boyle bir sacmalık varsa  nasıl bir scout raporudur bu??

yarın en azından tolgayı bitiririz bende rahat rahat macları beklerim
Satin alma opsiyonu var..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Opare'yi Beşiktaş'a aldıran Quaresma arkadaşlar.Beşiktaşı hala çok yakından takip eden Quaresma sağ bek arayışında olan klübü arayıp Opare'yi tavsiye ediyor üstüne de kefil oluyor.Ayrıca Opare'yi de iyice tembihlemiş gerekirse bu takım için kanını akıtacaksın demiş.Kötü oynarsan kulağını çekerim demeyide ihmal etmemiş.O yüzden rahat olun.

Nasıl ısındınız mı?
bir kişinin yapılan transferden memnun olmaması bu kadar mı zoruna gidiyor? Adam memnun olmayabilir saygı duymalısın eleştirmeye hakkın yok goy goy yapmaya da gerek yok sen oyuncudan ümitli olabilirsin eleştiren arkadaş da hiç bir şey olmayacağını söyleyebilir.

Çevrimdışı Türkay

Adam fizik olarak Türkiye standartlarının baya üstünde. Yani kolay kolay geride kalmayacak.

90 dk gide gelir bana mısı demez öyle bir kondisyonu vardı Liege'de. Bindirmeleri çok iyidir sıfıra inip.

Abi sence Töre bunun açıklarını kapatır mı?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ilhan mansız

Nasıl ısındınız mı?
:D süper, eminim ısınanlar olmuştur. Q7 abisi gibi doğuştan Beşiktaşlıymış galiba

Çevrimdışı Doğukan E.

Defansif anlamda sıkıntı ne kadar yaşarız abi sence peki ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:19:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi sence Töre bunun açıklarını kapatır mı?

İşte orası sıkıntı. Savunmada baya sıkıntı yaşayacağız hücumdaki zenginlik kadar.

Töre ve ikisi çok etkili olabilir hücumda ama savunmada bir o kadar sıkıntı olacaktır.

Sağ içte Atiba veya Veli'den hangisi oynarsa sürekli yardıma gelmesi gerekecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli