2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544589 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı If Else

Offf sorma ya. Her sene mi aynısı olur arkadaş. Ulan her şeyi bilmek zorunda değilsin işte belli ki izlememişsin. Menejerden girdiler adamı sabri yapıp bıraktılar. Bu gelince iyi oynarsa en çok ağam paşam çekecek adamlar da bunlar olacak yine.

Adamı yabancı kaynaklarda taradım en ufak olumsuzluk yok. Türkçe kaynaklarda bir tek sözlükte yazılmış. Hepsiyle konuştum yine bir sıkıntı yok ki bu adamlar gerçekten de izlemişler daha önce.

Porto ile bu sezon yaşanılan durum neyin sonucu şunu da bir anlayabilsem rahatlayacağım. Gerçi şurda atıp tutmak varken niye araştırıyorsam.

Hiç sorma, ben daha unutmadım Sosa geldiğinde neler denildiğini.  :lol: :lol:

Maxi Perreira dışındaki adı geçen bütün oyuncular neredeyse aynı klasmandaydı. O yüzden ben çok takılmıyorum...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Anıl

Sagbek Transfer Edildigini Duyunca Biz  :kop: :kop: :kop:
Dur abi zaten ortalık karışık :D

Çevrimdışı Melekcik

Hamburg forması giyen Tolgay Arslan ve kulübü ile de büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş Kulübü Yöneticileri transferi imza aşamasına getirdi.

Tolgay Arslan'ın kısa bir süre içerisinde Beşiktaş Kulübü yetkilileri tarafından resmen açıklanması bekleniliyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
böyle bir şey var ama hadi inşallah :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Kemal

Yok, bizim taraftar kendi istediği adam olmayınca asar da keser de.Sanki Sosa'yı, Demba Ba'yı, Gökhan Töre'yi bu yönetim almadı. Hemen hepsini unuturlar  :lol: :lol: :lol:

Herkes tutturmuş Linnes diye. Adamın oynadığı lige bakın, standart olarak Opare'den hiçbir farkı yok.

Sezer- Süzen - Eneramo- Danny ve niceleri kim aldı bu takıma ?   Solbek solbek diye inlerken Holebas lar yerine Mottaları - stoper stoper derken Truva atı Dannyleri - forvet forvet derken ameliyat masalarında güreşçi Eneramoları - FB GS eskilerini - daha 2. devreye başlamadan 4 hafta yırtık teşhisiyle oynamayan Jonesları kim aldı ? Toramanı yollayamadık 1 yıl sözleşme imzalayıp kiraladık , Sivok ne olacağı belliydi Anadoludan istediler vermedik yine 1 yıl yatarak para kazanıyor .

Ba yı alırken bile adama tüm dünyanın önünde kronik sakat dedi .   Birşeyleri yazacaksanız - leride yazalım çözüm bulunsun çünkü hep dejavu , hep ısıtılıp önümüze geliyor.

Çevrimdışı If Else

Mesele linnes,opare meselesi değil

Mesele 8 ay linnesin peşinde koşmaları

C ronaldonun peşinden bu kadar koşulmazdı gelmiyorsa görüşmeyi bitirip başka oyunculara bakacaksın.

Marka değerini düşürmeyeceksin.Taraftarını üzmeyeceksin.

Adam gelmedi, sonuçta da senin dediğin gibi görüşmeyi bitirip başka oyuncu getirdiler  :D
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi murat

Offf sorma ya. Her sene mi aynısı olur arkadaş. Ulan her şeyi bilmek zorunda değilsin işte belli ki izlememişsin. Menejerden girdiler adamı sabri yapıp bıraktılar. Bu gelince iyi oynarsa en çok ağam paşam çekecek adamlar da bunlar olacak yine.

Adamı yabancı kaynaklarda taradım en ufak olumsuzluk yok. Türkçe kaynaklarda bir tek sözlükte yazılmış. Hepsiyle konuştum yine bir sıkıntı yok ki bu adamlar gerçekten de izlemişler daha önce.

Porto ile bu sezon yaşanılan durum neyin sonucu şunu da bir anlayabilsem rahatlayacağım. Gerçi şurda atıp tutmak varken niye araştırıyorsam.
Adam bu sezon neredeyse topa ayağını sürmemiş.biz sağ bek sorununun çözümünü beklerken yeni bir sorun ile başbaşa kaldık .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:50:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Katılmıyorum... Linnes ile Caner'in oyun tarzı kesinlikle benzer değil. Ayrıca bana kalırsa bize çizgi oyuncusu sağ bek lazım. Töre'nin boşalttığı yerden git gel yapacak adam lazım...

Linnes'i nu kadar büyütmeyin bence. Daha kendini ispatlamadı. Bakalım neler yapacak? Denildiği kadar iyiyse seneye parlaması lazım zaten.

Boşalttığı yerlere girmeyecek diye bir durum yok ki oyun kuran bekin.

Sıfıra da iner yerden de keser. Asıl mesele yarın Veli Tolgay oynadığında Tolgay bindirdiği zaman öne doğru sağ bekin sağ iç gibi oynayabilmesi.

Pozisyon almasının oyun vizyonunun iyi olması. Caner asistlerinden çok bununla bek gönül de aynı şekilde. Fener bildiğin 5 ortasaha oynuyor zaman zaman bu şekilde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Tarık Çamdal, Pandev, Ontivero, Veysel Sarı, Sabri, Hakan Balta, Dzemaili, Telles,

Şuraya bak çöplük resmen. Siz neyin hesabını yapıyorsunuz yahu. Şaka gibi

Çevrimdışı Deniz

Adam gelmedi, sonuçta da senin dediğin gibi görüşmeyi bitirip başka oyuncu getirdiler  :D
Tamam işte bundan 1 hafta önce bir yöneticimiz çıksaydı ya da resmi siteden (fbnin yaptığı gibi) " linnes ile görüşmemiz sonlanmıştır" tarzında bir açıklama yapsalardı burada hiç bu tarz muhabbetler dönmezdi.Sıkıntı orda :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

burda bizekarşı bir asisti var 3:45

Çevrimdışı Fatih

Yav hem mac kaybedince tecrubesizlikten kaybettik diyoruz hem de tecrubesiz oyuncu alinca ya tutarsa olayina giriyoruz... Sampiyon olmak istiyorsan tecrubeli ayak alicaksin...Bu kadar basit...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Tarık Çamdal, Pandev, Ontivero, Veysel Sarı, Sabri, Hakan Balta, Dzemaili, Telles,

Veyseli verdiler  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı If Else

Sezer- Süzen - Eneramo- Danny ve niceleri kim aldı bu takıma ?   Solbek solbek diye inlerken Holebas lar yerine Mottaları - stoper stoper derken Truva atı Dannyleri - forvet forvet derken ameliyat masalarında güreşçi Eneramoları - FB GS eskilerini - daha 2. devreye başlamadan 4 hafta yırtık teşhisiyle oynamayan Jonesları kim aldı ? Toramanı yollayamadık 1 yıl sözleşme imzalayıp kiraladık , Sivok ne olacağı belliydi Anadoludan istediler vermedik yine 1 yıl yatarak para kazanıyor .

Ba yı alırken bile adama tüm dünyanın önünde kronik sakat dedi .   Birşeyleri yazacaksanız - leride yazalım çözüm bulunsun çünkü hep dejavu , hep ısıtılıp önümüze geliyor.

Tamam artılara ve eksilere bakmak lazım tabiki. Ama sen de hiç artıları saymamışsın. Ben de şimdi Atiba-Pedro-Töre. vs. mi saymam gerekiyor? Yani her alınan kesin kötü veya iyi olacak diye bir şey yok. Bekleyelim, görelim... Beşiktaşımıza hayırlı olsun, hepimizin tek isteği bu. Ama gelen adama da Sabri muamelesi yapmaya gerek yok.

Çevrimiçi murat

Kötü örnek örnek değildir.

Çevrimdışı Melekcik

keza krasiç holmen stoch serdal kesimal hasan ali
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı dlcs

Adam bu sezon neredeyse topa ayağını sürmemiş.biz sağ bek sorununun çözümünü beklerken yeni bir sorun ile başbaşa kaldık .

Bak bu adamda bir gelecek görülmüş. Ciddi olarak ilgilenilmiş kendisiyle. Bu sezon neden böyle olmuş bulamıyorum sebeplerini. Bu derece sert bir düşüş çok saçma geliyor bana.

Çevrimdışı dropoon

bi 8-10 sayfa geriye okudum valla içim karardı. kimse umutlu değil zaten bendede kadro konusunda şüpheler vardı sizin yorumlarıda okuyunca iyice kafam kaşındı. linnes in bu sene gelmeyeceği belliydi zaten. bu emanet sağ bek opare linnes gelene kadar lige yeter düşüncesiyle bakıldı büyük ihtimal ama videolara baktım da ortaları serdardan sahadaki duruşu da dany den farklı değil :S

Çevrimdışı If Else

Tamam işte bundan 1 hafta önce bir yöneticimiz çıksaydı ya da resmi siteden (fbnin yaptığı gibi) " linnes ile görüşmemiz sonlanmıştır" tarzında bir açıklama yapsalardı burada hiç bu tarz muhabbetler dönmezdi.Sıkıntı orda :)

Mesela bu gece ANÇ çıksa " linnes ile görüşmemiz sonlanmıştır" dese, tamam olacak yani  :icool: Bunlar gereksiz takıntılar bence. Denedik ve olmadı. Hemen kompleks yapıp açıklama yapmaya gerek yok. her olmayan transfer için böyle açıklama mı yapmamız lazım?

Çevrimdışı Melekcik

sol beklerin durumu türkiyede bek kavramını tam anlamı ile yapan zaman zaman gökahan gönül hem ofans hem defans şunlara bakın izliyorlar izlersen maymun ederler adamı  :money: :money:

Çevrimiçi murat

Bak bu adamda bir gelecek görülmüş. Ciddi olarak ilgilenilmiş kendisiyle. Bu sezon neden böyle olmuş bulamıyorum sebeplerini. Bu derece sert bir düşüş çok saçma geliyor bana.
Adam sakatmış sanırım.porto bedavaya almış .sakatlık nedeniyle oynayamamış.şimdi kiraya veriyor kendine gelsin diye.iyi olursa iyi fiyata satar kötü olursa bir zararı yok.galiba 100 bin euro alıyormuş.bedava oyuncu sonuçta onlarda ya tutarsa yapıyor ama bizim gibi para saçarak değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:58:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Oyuncunun sakatlığı vardı bu sene baya uzun süre. Ama sakatlıktan çıkınca da as takıma çıkamadı malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Yarın Tolgay gelirse 3 te 2 başarılı transfer yapmış oluyoruz devre arası. Kim bilir belki Opare iyi çıkacak hepimizi şaşırtacak. Bundan sonra hayırlısı demek gerekiyor.   :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:59:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Mesela bu gece ANÇ çıksa " linnes ile görüşmemiz sonlanmıştır" dese, tamam olacak yani  :icool: Bunlar gereksiz takıntılar bence. Denedik ve olmadı. Hemen kompleks yapıp açıklama yapmaya gerek yok. her olmayan transfer için böyle açıklama mı yapmamız lazım?

Yetersiz gördüğün Linnes ile ki Opare ile aynı kefeye koyuyorsan 8 ay ilgilnilmesi normal mi :)

Aynı seviyede iki bek var biri 1 günde bitiyor biri 8 ayda bitmiyor bu normal mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

keza krasiç holmen stoch serdal kesimal hasan ali

Daha bir sürü var da saymadım. Şu çöplüklerin yanında bizim yaptığımız iki üç hatayı konuşuyorsanız çok afedersiniz iki üç tane (Hakaret Yasak)₅ twetter finosunun dolduruşuna geliyorsunuz demektir. Bu adamların kimin köpeği ise onu konuşsunlar ilk önce.

Ağzımı bozdular şu akşam vakti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:00:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam sakatmış sanırım.porto bedavaya almış .sakatlık nedeniyle oynayamamış.şimdi kiraya veriyor kendine gelsin diye.iyi olursa iyi fiyata satar kötü olursa bir zararı yok.galiba 100 bin euro alıyormuş.bedava oyuncu sonuçta onlarda ya tutarsa yapıyor ama bizim gibi para saçarak değil.

En kötüsü de bu zaten. Şampiyonluğun ciddi adayısın en ihtiyacın olan bölgeye toparlanması için ya tutarsa transferi yapıyorsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli