2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565913 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Güney amerikali bir sag bek surprizi cıkabilirmis
Caiçara'dır o büyük bir ihtimalle böyle bir şey varsa tabi.

Çevrimdışı Türkay

Ozi ikili mücadele de yılmadı  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgayı biliyodukta sag bek kim bilgin var mi abi
:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Bu yabancı kuralı kaldırıldıya artık Ersan-Tolga - İsmail vb. gibi çağdışı futbol oynayan futbolcuları artık izlemek istemiyorum. Hep BJK zararlı deniyor, bence asıl bize yarayacak  mesela  Peter C- Linnes-Mitroviç- Pedro- Holebas tarzı sol bek   defans hattı var birde Tolga-Serdar-Ersan-Pedro-Motta   defans hattı var,  çağ atlarız.

Çevrimdışı ozan062

Zeki abiye ben söyledim kardeşim. Takmayabilirsin.

senin burada dillendirmemen isabet olmus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

İkinci yarı Milo girer umarım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

Vodafone Arena Şampiyonluk 11i=>Tolga-Linnes vs-milosevic/pedro-1.sinif tas gibi stoper-adam akilli bi sol bek-veli-tolgay/inler-salah-sosa-töre- BA

Çevrimdışı ALI RIZA

:upto: :upto: :upto:
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: hava bir ES iyordu sağdan LİN diye ess diye ses geliyordu

Çevrimiçi Samet Ç

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: hava bir ES iyordu sağdan LİN diye ess diye ses geliyordu
:kop:

Çevrimdışı Pascal

Bu yabancı kuralı kaldırıldıya artık Ersan-Tolga - İsmail vb. gibi çağdışı futbol oynayan futbolcuları artık izlemek istemiyorum. Hep BJK zararlı deniyor, bence asıl bize yarayacak  mesela  Peter C- Linnes-Mitroviç- Pedro- Holebas tarzı sol bek   defans hattı var birde Tolga-Serdar-Ersan-Pedro-Motta   defans hattı var,  çağ atlarız.

Aynısını düşünüyorum. Yaz dönemimde Sivok, Uğur, Atiba, Pektemek, İsmail, Motta, Necip gibi oyuncuların bir kısmını serbest bırakıp bir kısmını takas, kira vs. gönderebilsek keşke...

Örneğin:

Motta+İsmail (veya Necip) = Ali Adnan takası neden olmasın?
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

senin burada dillendirmemen isabet olmus
Bir maç öncesi mangalın başında herkes toplanmışken atın ateşe de yakın be kardeşim :D o kadar mı kızdınız?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 21:51:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay ve Linnes'in 1-2 gün içinde biteceğini düşünüyorum ısrarla.

:bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bir maç öncesi mangalın başında herkes toplanmışken atın ateşe de yakın be kardeşim :D o kadar mı kızdınız?

:lol: :lol:

:tabe: :tabe:

Çevrimdışı Dogan

ismail sakatlıktan sonra bence bitmistir daha toparlayamaz bi sene kiralik vermek lazim onu gelecek sezon bi sol bek aliriz chelsea den cech salah ake gelse varya dadından yenmez  :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin tekrar  :ok: "Lebenslangerschicksalsschatz" vay be HIMYM dan kalma eski günlere götürdü :)

Çevrimdışı yusuf koca

o kadarda değil kardeşim

Çevrimdışı ozan062

sosadaki fiziki dusus devam oguzhanın performansıyla beraber eski istahıda yok artık herkes ondan umudu kesmeli oyuncu alınıyor alınacakta ama oynatmıcak bir bilic :)) gunun guzel bi ozeti olacak gibi gorunuyor

Çevrimdışı Tolga

Hala Linnes haberleri mi geliyor yav o iş çoktan yattı bence :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

:hosgeldin tekrar  :ok: "Lebenslangerschicksalsschatz" vay be HIMYM dan kalma eski günlere götürdü :)

çok iyi sahne değil mi ya nedir bu kadınlardan çektiğimiz :D

Hala Linnes haberleri mi geliyor yav o iş çoktan yattı bence :icool:

Totem mi yapıyorsun :D dur bakalım Necmi abi ile Zeki abi detaylarını öğrenmeye çalışıyor şuan, ben bu sefer olur bu iş diyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

çok iyi sahne değil mi ya nedir bu kadınlardan çektiğimiz :D
onların hangi sahnesi kötü ki :) ilk bölümde den 8. sezona kadar robin evirdiler cevirdiler ted e bağladılar :) Kadınları anlamak istiyorsan ise sadece onları kendi haline bırakacaksın  :evillol: uzaktan izleyeceksin  :eyes
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 22:00:11 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Tolga

Totem mi yapıyorsun :D dur bakalım Necmi abi ile Zeki abi detaylarını öğrenmeye çalışıyor şuan, ben bu sefer olur bu iş diyorum
Linnes için totem yapmıyorum maalesef o iş bence çoktan yattı gelecek olsa 100 defa gelirdi yani. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Hayır ben zaten sabah Samet abinin tweeti paylaşarak Linnes bitti demiştim aslında :D Linnes ve Tolgay gelir eğer Bilic çok istiyorsa Jimmy de kiralanır ve transfer dönemi biter :ok: Bu arada Başkan İnler'i sezon sonu için düşünüyoruz diye açıklama yapmış :)

Çevrimdışı Deniz

Ön libero transferi şart atiba çok gönülsüz.3-4 hafta daha böyle oynar bakar sözleşme işi tamamen yatmış yeni takımıyla anlaşır bizden de yarım sezon parasını alır oturur...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba