2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4847464 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Kardeşim bazı insanlara inanırsın bazı insanlara inanmazsın ben mesela şu aytaç diye bir arkadaş vardı hiç takmıyordum. Mexes bitti diyordu ben Mexes'i almazlar diyordum sen benden iyi bileceksin diyordu o yüzden hiç ciddiye almıyordum. Ama Zeki abiyi bu forumda tanıdığım kadarıyla popülerlik açısından yalan falan söyleceğini kesinlikle sanmıyorum o yüzden üstüne gitmemek iyi he sen inanırsın inanmazsın sana kalmış bir şey.  :)
benim zeki abiye bi lafım yok canım ona saygim sonsuzdur herkeste bi sifreli  konusma havasi var bu da adamin canini sıkıyor iste mexes olayina gelince benim için aytac o muhabbetten sonre bitmistir artik bi tek allah bir dedigine inanirim

Çevrimdışı Deniz

Cenk Ve Sosaya helal olsun Chelsea golü attılar resmen  :claps: :claps: :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartal74

sosaaaa,boru gibi .....çaprazdan

Çevrimdışı Türkay

Sosa attı  :claps: Arjantinli tabi gol yabancıya gitmesin dedi  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Cenk e helal olsun  :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

benim zeki abiye bi lafım yok canım ona saygim sonsuzdur herkeste bi sifreli  konusma havasi var bu da adamin canini sıkıyor iste mexes olayina gelince benim için aytac o muhabbetten sonre bitmistir artik bi tek allah bir dedigine inanirim

Aynen Mexes'te hata yaptım. Menejer başkanı ikna etmeye çalıştı diye hemen bitti diye yorumladım. Aynı şeyi gökhan inler için de yaptılar
Onun dışında kulüp gerçekten biraz karışık durumda. Kimse hatalı değil, kurumsallaşma yerleşene kadar hamile sancıları oluyor.
Ahmet Başkan'ın yalnız bırakıldığını ve bazı kişilerin art niyetli davrandığını gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum çıldırıyorum
Neyse durum karışık anlayacağınız. Ben de duyduklarımla konuşuyorum. Daha önceki iddialarım kimin kalbini kırdıysa özür dilerim. Sene sonu şampiyon olacağız inşallah. Olamazsak çıkan haberlerde görecek ve bana hak vereceksiniz. İnşallah şampiyon oluruz başka da birşey konuşulmaz. Zeki abi, Necmi abi, Çağrı gibi güzel Beşiktaşlılar farklı farklı kaynaklardan doğrulatıp doğru haberleri size ilk ulaştırmak için çalışacaklardır. Selamlar

Çevrimdışı yavvuzz

Beyler mac hangi kanalda .

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

İsmail yürü git ya  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartal74

ismail o topu taça atacaksın.atmazsan kalende görüyorsun :ebebe:

Çevrimdışı Türkay

attılar İsmail sağolsun  :bandit:

Çevrimdışı Doğukan E.

Ulan İSMAİL  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: NE KADAR ULAN Bİ SAĞ BEK

Çevrimdışı Deniz

Şu ismail stadda çalışsın daha çok iş yapar.

Çevrimiçi Kartal Ç

vay arkadaş dünyanın tee öbür ucundaki river plate bile bize soldan dalması gerektiğini 10 dakkada çözdü. paso soldan yardırıyorlar.  :steamed:

Çevrimiçi Samet Ç

İsmail. Bu adamı biz kaça almıştık gaziantepten  :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

İsmaili Adanaspora versek keşke.Cidden yakışmıyor takıma.Cenk Tosun oğuzhan iyi.Oğuzhan toplamış baya.Sosa fizik olarak iyi olduğu sürece takımı iyi organize ediyor.Kamp geçirmemişti sezon başında.Bu kamp ona da iyi gelecektir.

Çevrimdışı Dogan

Aynen Mexes'te hata yaptım. Menejer başkanı ikna etmeye çalıştı diye hemen bitti diye yorumladım. Aynı şeyi gökhan inler için de yaptılar
Onun dışında kulüp gerçekten biraz karışık durumda. Kimse hatalı değil, kurumsallaşma yerleşene kadar hamile sancıları oluyor.
Ahmet Başkan'ın yalnız bırakıldığını ve bazı kişilerin art niyetli davrandığını gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum çıldırıyorum
Neyse durum karışık anlayacağınız. Ben de duyduklarımla konuşuyorum. Daha önceki iddialarım kimin kalbini kırdıysa özür dilerim. Sene sonu şampiyon olacağız inşallah. Olamazsak çıkan haberlerde görecek ve bana hak vereceksiniz. İnşallah şampiyon oluruz başka da birşey konuşulmaz. Zeki abi, Necmi abi, Çağrı gibi güzel Beşiktaşlılar farklı farklı kaynaklardan doğrulatıp doğru haberleri size ilk ulaştırmak için çalışacaklardır. Selamlar
Mexes i anlatma tavrın farklıydı bizde bu yuzden hayal kırıklığı yasadik ama kişisel olarak sana karsi bi nefretim yoktur olmazda burda dedigin bisey cikmadigi için seni suçlayamayız sadece aktarma tarzin biraz fazla iddaliydi o kadar her neyse olan oldu ben kötü bi laf ettiysem kusuruma bakma  :ok:

Çevrimdışı Orhan_

İsmail sol bekte ne oynuyor ki sağ bekte ne oynayacak. Israrcı olmamak lazım, gönderilmesi lazım sene sonunda. Verilen paraya yazıktır günahtır.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Deniz

Solda mottanın kaptırdığı topu sağdaki bomboş adam gol yaptı 2-1 yeniliyoruz

Çevrimdışı kartal74

al birini vur ötekine:bu sefer mottadan komik bir hata :akuma:

Çevrimdışı Deniz

İsmail sezon sonunda kendine takım bulsun iyi bir sol bek de alınsın.

Çevrimiçi Samet Ç

İki beki de atın çöpe  :bandit:

Çevrimiçi Kartal Ç

yazın bir adet de hava topunda iyi ve ayağına hakim sol bek lazım  :ebebe: