benim zeki abiye bi lafım yok canım ona saygim sonsuzdur herkeste bi sifreli konusma havasi var bu da adamin canini sıkıyor iste mexes olayina gelince benim için aytac o muhabbetten sonre bitmistir artik bi tek allah bir dedigine inanirim
Aynen Mexes'te hata yaptım. Menejer başkanı ikna etmeye çalıştı diye hemen bitti diye yorumladım. Aynı şeyi gökhan inler için de yaptılar
Onun dışında kulüp gerçekten biraz karışık durumda. Kimse hatalı değil, kurumsallaşma yerleşene kadar hamile sancıları oluyor.
Ahmet Başkan'ın yalnız bırakıldığını ve bazı kişilerin art niyetli davrandığını gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum çıldırıyorum
Neyse durum karışık anlayacağınız. Ben de duyduklarımla konuşuyorum. Daha önceki iddialarım kimin kalbini kırdıysa özür dilerim. Sene sonu şampiyon olacağız inşallah. Olamazsak çıkan haberlerde görecek ve bana hak vereceksiniz. İnşallah şampiyon oluruz başka da birşey konuşulmaz. Zeki abi, Necmi abi, Çağrı gibi güzel Beşiktaşlılar farklı farklı kaynaklardan doğrulatıp doğru haberleri size ilk ulaştırmak için çalışacaklardır. Selamlar