2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566112 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

Yok emin ol Balıkesirin şu kadrosuyla istesinler seneye şampiyon yaparlar. Linnes için kesin bitti diyorlar. bilmiyorum

Abi Linnes için kim kesin bitti diyo sağlam kaynak mı?   :halay:

Çevrimdışı Kemal

Yok emin ol Balıkesirin şu kadrosuyla istesinler seneye şampiyon yaparlar. Linnes için kesin bitti diyorlar. bilmiyorum

Gerçi dediğin doğru abi bunlar istese yapar , kimsede bişey diyemez .

İnşallah dediğin doğrudur gelir Linnes'de bir oh çekeriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:31:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia en olası olanı ama onu da bize yedirirler mi bilemiyorum
Abi bence alabiliriz. Ama bizim yönetimin alabileceğini pek sanmıyorum. Çok çok fazla ince eleyip sıkı dokuyorlar ama neler kaybettiğimizi hala daha çözememişler gibi.

Çevrimdışı Kemal

Abi Bulgaristan'da maaşla baya düşük bu adam 150 bin euroya oynuyor.

Bulgarlar vermezse sene sonuna imzalarlar da gerçekten istiyor muyuz bilmiyorum.

İnşallah kardeşim , birde inşallah başkalarıda bizim gibi devrede olmaması yönünde. Ya @Necmi abinin dediği gibi Linnes yada senin dediğin gibi Çari yarın veya yarından sonra açıklanırda bizde önümüze bakarız artık, çık sıkıldı taraftar bu muhabbetten 1.5 senedir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:37:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi abartıyorlar. Gerçekten çok abartıyorlar.

Para değerli hepimiz biliyoruz bu mali disiplini seviyoruz da.

Ama bu yapılanlar tecrübesizlik. Senin bu pazarlığı yapacağın aylar Mart - Temmuz arası. Transfer dönemi açılmadan istediğin kadar pazarlık yap.

Ama dönem açıldığında o adamı bu şekilde alamazsın alırsan da geç alırsın. Aldığın zaman da çok şey kaybedersin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serjo

Abi Bulgaristan'da maaşla baya düşük bu adam 150 bin euroya oynuyor.

Bulgarlar vermezse sene sonuna imzalarlar da gerçekten istiyor muyuz bilmiyorum.

Adam 40 000 kişilik şehir'de yaşıyor
Beşiktaş teklif götürsün, koşarak gelir  :D
Adamlar sürekli Varna-Sofia gezmeye gidiyorlar
gidecek yer yok (Ludogorets- RAZGRAD'ta)  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Anil

Abi abartıyorlar. Gerçekten çok abartıyorlar.

Para değerli hepimiz biliyoruz bu mali disiplini seviyoruz da.

Ama bu yapılanlar tecrübesizlik. Senin bu pazarlığı yapacağın aylar Mart - Temmuz arası. Transfer dönemi açılmadan istediğin kadar pazarlık yap.

Ama dönem açıldığında o adamı bu şekilde alamazsın alırsan da geç alırsın. Aldığın zaman da çok şey kaybedersin.
abi sen oyununu satacak olsan transfer döneminde mi pazarlık yapmak istersin yoksa öncesinde mi ? Böyle bakmak lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:41:22
  • Beşiktaş / Bodrum
abi sen oyununu satacak olsan transfer döneminde mi pazarlık yapmak istersin yoksa öncesinde mi ? Böyle bakmak lazım

Satan tabi ki satacağı dönemde ister ama akıllı olmak zorundayız.

Linnes hadi Molde çok tok çıktı diyelim. Ama bence diğerlerini kaçırma sebebi Linnes takıntısı oldu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

abi transfer sezonu açılmadan bencede transferler bitmeliydi ara transferin raconu budur yani işini son günlere bırakırsan hem istedigin oyuncuyu alamazsın hem fiyatlar artar

Çevrimdışı Deniz

Pazartesi linnes ve tolgay açıklansın önümüze bakalım  artık :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:52:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Pazartesi linnes ve tolgay açıklansın önümüze bakalım  artık :bandit: :bandit:

:pray:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bak noldu o hollandacı arkadaş, dünyaca ünlü, akşam açıklayacağım diyip sonra tek kelam etmeyenler falan.  :claps:

Çevrimdışı Renton

Sag bek ve orta sahada 2 oyuncuyla imza asamasindayiz orta saha tolgay sag bek bilinen genc yabancilardan birisi yarin aciklanir bence en az 1 tane
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay, Sağ Bek , Jimmy gelirse ciddi derece de kadro derinliğimiz artar. Ama ben en fazla bir transfer yapacaklarını düşünüyorum o da sağ bek olur zaten.

Çevrimdışı Tolga

Transfer falan olmaz beklemeyin boşuna :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 13:05:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay ve Linnes'in 1-2 gün içinde biteceğini düşünüyorum ısrarla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Linnes işi hala yatmadı yav ne Linnes'i :D

Çevrimdışı Deniz

Transfer falan olmaz beklemeyin boşuna :)
ince ince totem seziyorum  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Bak noldu o hollandacı arkadaş, dünyaca ünlü, akşam açıklayacağım diyip sonra tek kelam etmeyenler falan.  :claps:
ya abi o duyumcu bozuntuları kendi dediklerine inanmiyolar anca klavye başında sallayıp dururlar aklı olan insan duyumculari takip edip onlara prim yaptırmaz açsın baksın önceki dediklerine ne olmus ne bitmis o zmn ayarı belli olur hepsi ha bire salliyo gorende sanki hepsinin kulüpte hissesi var ki bu kadar önemli birileri olsalar oturup klavye basinda futbolcu getirecek zamanlari olmaz sallayin gitsin o bozuntulari forumda adlari bile gecmesin öyle acınası mahlukatların   :steamed: :steamed: @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Renton

Tolgay artik kesin gibi ama sag bek linnes olmaz gibi geliyor
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu tip haberler dolaşıyor ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. En iyisi beklemek.  :)

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga