2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566083 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Jimmy bitti de abi bu gelen adam yabancı mı mevkisi ne ?
bana o yonde gelen bir bilgi yok ama cuma gunu dusunuluyordu..su anda ne durumda inan bilmiyorum

Çevrimiçi Samet Ç

yok bilader benim teorim yok sadece herkesi ne biliim iste bi sifreli konusmalar sarmış ona istinaden soyledim
Kardeşim bazı insanlara inanırsın bazı insanlara inanmazsın ben mesela şu aytaç diye bir arkadaş vardı hiç takmıyordum. Mexes bitti diyordu ben Mexes'i almazlar diyordum sen benden iyi bileceksin diyordu o yüzden hiç ciddiye almıyordum. Ama Zeki abiyi bu forumda tanıdığım kadarıyla popülerlik açısından yalan falan söyleceğini kesinlikle sanmıyorum o yüzden üstüne gitmemek iyi he sen inanırsın inanmazsın sana kalmış bir şey.  :)

Çevrimdışı Deniz

Ersanın kafa vuruşu direkten çıktı bu arada
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu sefer gerçekten geldi galiba sağ bek. Hadi buyrun halaya  :halay: :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 21:07:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
nedir bu savunma iç güdüsü anlamadım. Seni sorma sebebim ilgilendirmez. Bahsini yaptığın sebepten olmamasına rağmen. .
savunma içgüdüsü savunulacak bir durumda ortaya çıkar şuan onu gerektirecek hiç bir durum yok ,senin sorma  sebebin beni nasıl ilgilendirmiyorsa zeki abinin yazması da seni ilgilendirmez  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

@Kemal kimsenin hisleir ile oynama veya populer olma gibi bir derdim yok. Senin bunu ima etmedigini de biliyorum. Soyle bir sey soyleyim bugun gazetelerde ismi cikan jimmy durmazi ben cuma gunu biliyordum.  Ama gelen o degil.

abi estafurullah oyle bir anlamda demedim, sadece çok heyecanlandığımın altını çizdim , öyle anladıysan üzülürüm.

Çevrimiçi Samet Ç

bana o yonde gelen bir bilgi yok ama cuma gunu dusunuluyordu..su anda ne durumda inan bilmiyorum
Tamamdır abi. Jimmy'i Bilic istiyormuş. Bilic'in istediği her oyuncu alındığı için bu da alınacaktır.

Çevrimdışı Deniz

Bilgi paylaşılır isteyen inanır isteyen inanmaz beyler mevzuyu uzatmaya gerek yok  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Bende duyum vereyim arkadaşlar. Ortasaha aldık 500 bin euro bonservis verdik. Almanyanın Hamburg kulübünden aldık. Gurbetçi bir oyuncu oyunun her iki yönünü de oynayan. Ama isim söyleyemem. Mazallah herkesin gözü burada ama adı t ile başlıyor y ile bitiyor ama isim söyleyemem benden bunu istemeyin.

Çevrimiçi Kartal Ç

kerimin kafa 10 numero olmuş neydi o öyle önceki suratına sarkan bi tutam saç  :ok: maç boyu düzeltip düzeltip duruyodu  :D

Çevrimdışı yavvuzz

Linnes sonunda olduysa artik sampiyonluk icin son bir adam kaldi ...

Kardeşim bazı insanlara inanırsın bazı insanlara inanmazsın ben mesela şu aytaç diye bir arkadaş vardı hiç takmıyordum. Mexes bitti diyordu ben Mexes'i almazlar diyordum sen benden iyi bileceksin diyordu o yüzden hiç ciddiye almıyordum. Ama Zeki abiyi bu forumda tanıdığım kadarıyla popülerlik açısından yalan falan söyleceğini kesinlikle sanmıyorum o yüzden üstüne gitmemek iyi he sen inanırsın inanmazsın sana kalmış bir şey.  :)

Zeki abiye ben söyledim kardeşim. Takmayabilirsin.

Çevrimdışı Deniz

kerimin saçı çok güzel olmuş ya adama benzemiş yenimle  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ersanın kafa vuruşu direkten çıktı bu arada
Ersan'ın etkili kafa vurduğunu uzun zamandır görmedim gözlerim doldu bir an.

Çevrimdışı ZEKI

@Samo1903 @Dogan  bir transfer icin birbirimizi kırmanin anlami yok. Sakin olun lutfen..

Çevrimiçi Samet Ç

Zeki abiye ben söyledim kardeşim. Takmayabilirsin.
Kusura bakma kardeşim ben bana karşı verdiğin tepki yüzünden seni ciddiye almıyorum. Ama tabi görüşlerine karşı saygım her zaman var sadece cevap yazmam.  :)

Çevrimdışı Deniz

ersanın 3. kafa vuruşu 1 direk 2 direğin yanından geçti..

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903 @Dogan  bir transfer icin birbirimizi kırmanin anlami yok. Sakin olun lutfen..
Yok abi kırdığım falan yok bir ay önce falan böyle bir olay yaşamıştım arkadaşa örnek vermek için yazdım.

Çevrimdışı kartal74

ersan üçtür kafayla gol kaçırıyor.ramosvari ofansif hareketler var ersanda hayırdır :photo:

Kusura bakma kardeşim ben bana karşı verdiğin tepki yüzünden seni ciddiye almıyorum. Ama tabi görüşlerine karşı saygım her zaman var sadece cevap yazmam.  :)
Senle ne zaman konuştuk ki? Hatırlamıyorum kalbini kıracak birşey yaptıysam kusura bakma

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 21:11:31
kerimin saç on numero keşke olcay ve velide kesse  :D

Çevrimdışı Deniz

Cenk Tosun 10 numara oynuyor.Yardımlaşması süper  :claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

kerimin saç on numero keşke olcay ve velide kesse  :D

Veli şampiyon olursak kesicem demiş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Senle ne zaman konuştuk ki? Hatırlamıyorum kalbini kıracak birşey yaptıysam kusura bakma
Sorun değil kardeşim geçmişte olmuş bir olay seni hedef göstermek için yazmadım mesajı zaten Doğan arkadaşıma örnek vermek için yazdım.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 21:13:47
Veli şampiyon olursak kesicem demiş
sırf bunun için bile şampiyon olmak gerekir  :D