2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574017 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hainlerin videosunu dahi görmeye tahammülüm yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 18:57:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hainlerin videosunu dahi görmeye tahammülüm yok.

Bir de savunanlar vardı bunlar neymiş parasını alamadığı için agresifmiş.

Parasını alıp kötü oynayınca da bizim tekmeleme hakkımız olacak mı acaba.

Kraldan çok kralcı olmayacak insan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

Fırtına öncesi sessizlik sanki...
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Deniz

quaresmanın gönderilmesi doğru karardı,gönderiliş şekli yanlıştı.

Yeteneği tartışılmaz ,iyi katkı da verdi,futbol zevki de verdi hatta Beşiktaş formasıyla izlerken en büyük keyif aldığım oyuncuydu ama disiplinsizdi.Hiçbir isim Beşiktaşın isminden büyük değil.

Yalan yok onun önünde almeida gibi bir kalastan bozma forvet yerine Demba Ba gibi Klas forvet oynasaydı q7 her sezon 20 asist 10 gol yapardı.Dedim ya tek ve en büyük sorunu disiplinsizlikti.Kendine yazık etti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

Sorun yok muydu  :kop: :kop:

http://www.cnnturk.com/video/spor/futbol/2011/02/18/besiktas.dagildi.quaresma.cildirdi/30070.439188/index.html

Hiç sorun yoktu canım sorun bizde  :)
Hala quaresma mı konuşuluyor? Quaresmanın olduğu dönem çok açık başarısızdık. Denendi ve olmadı.
Veli tipinde futbolcuyu 50 kere quaresmaya tercih ederim.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

Fırtına öncesi sessizlik sanki...
Sessizlik iyidir:)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

İnşaat iyidir , alınanlarda para saçılmıyordur vs... hepsini anlarım ama bakın bizim kulüp topçudan para kazanmayı bilmiyor. Geçen yıl @Çağrı ne kadar katılmasada Fernandes olayında çuvalladılar , bu yıl başında Pektemek olayında çuvalladılar burda dahi çoğu kişi Pektemeği kral ilan etmişti, tam FB ye satma durumlarımız vardı ve şuan yine aynı şey olacak demişti dersiniz sözleşme imzalayacak oyuncu kendini belli eder bakın olcaya- oziye - necipe - veliye- tosuna vb.. adamların rengi belli , şimdi bu Atibayı elinden çıkarmaz veya kontrat yenilemezsen 2. yarı performans falan beklemeyin , beleşede gider aynısı pektemek - ersan içinde geçerli.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma neden gönderildi diye ben kimseye kızmam.Önce bir futbolcu yeteneklerine ihanet etmeyecek ediyorsa da en azından disiplinli davranacak.Maalesef Quaresma her iki konuda da başarısız oldu.Artık geriye dönüp tartışmanın bir anlamı yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

hava toplarında etkili, birebir mücadeleye giren,asist yapan gol atan ,oyunu tutabilen ve ateşleyebilen,uzaktan şutu olan bir ortasaha gelirse sağ bek olmasın varsın.bence en büyük eksiklik takımda ortasahada organizatör virtüöz vs nasıl derseniz komple bir oyuncumuz yok.(tarif biraz nedved i anlatır gibi oldu) elimizdekilerin hepsi yarım yamalak.dikkatimi çeken bir konu var ıslak zeminde sosa çok kaçak dövüşüyor.biraz fernandes gibi oynamaya başladı.

Çevrimdışı Kemal

hava toplarında etkili, birebir mücadeleye giren,asist yapan gol atan ,oyunu tutabilen ve ateşleyebilen,uzaktan şutu olan bir ortasaha gelirse sağ bek olmasın varsın.bence en büyük eksiklik takımda ortasahada organizatör virtüöz vs nasıl derseniz komple bir oyuncumuz yok.(tarif biraz nedved i anlatır gibi oldu) elimizdekilerin hepsi yarım yamalak.dikkatimi çeken bir konu var ıslak zeminde sosa çok kaçak dövüşüyor.biraz fernandes gibi oynamaya başladı.

Veysel Sarı gelebilirmiş onların hepsini yapar, hatta kaleye geçip penaltı bile kurtarır.

Çevrimdışı ozan062

Transferde haber yokluğundan Veysel Sarı bile konuşulmaya başlanmış.  :kop:

elde tek o kaldı diğer isimler coktan eskidi artık:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 20:49:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Veysel Sarı gelebilirmiş onların hepsini yapar, hatta kaleye geçip penaltı bile kurtarır.

Basının bizi galeyana getirme çabası eşittir Veysel :)

Bedava almadığımız adamı bonservis vererek ezeli rakibimizden alacağız bir de fotomaça göre :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bulunmaz hint kumaşı değil ama işte bulamadık 2 yıldır  :lol:

hayır işin kotu tarafı oraya o kadar cok para sactıkki akıllara zarar yine aynı sekilde simdi yatırım yapıcaz yine para gidicek:(( tek adam alacakken 5 adam geçti oraya:((kaybettiğimiz puanları sayarsak hayli zararlı olduk buda bilmiyorum kimin sucu? :lol: :bawling:

Çevrimdışı ozan062

Sorun yok muydu  :kop: :kop:

http://www.cnnturk.com/video/spor/futbol/2011/02/18/besiktas.dagildi.quaresma.cildirdi/30070.439188/index.html

Hiç sorun yoktu canım sorun bizde  :)

su kısa zamanda 6-7 kırmızı yedik yani biz suan daha sorunluyuz??? :alala: :biggrinking:

Çevrimdışı cisse557

Tam benim sınavlar bitti buralar sessizleşti şenlikleri kaçırdık desenize  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 20:52:48
  • Beşiktaş / Bodrum
İnşaat iyidir , alınanlarda para saçılmıyordur vs... hepsini anlarım ama bakın bizim kulüp topçudan para kazanmayı bilmiyor. Geçen yıl @Çağrı ne kadar katılmasada Fernandes olayında çuvalladılar , bu yıl başında Pektemek olayında çuvalladılar burda dahi çoğu kişi Pektemeği kral ilan etmişti, tam FB ye satma durumlarımız vardı ve şuan yine aynı şey olacak demişti dersiniz sözleşme imzalayacak oyuncu kendini belli eder bakın olcaya- oziye - necipe - veliye- tosuna vb.. adamların rengi belli , şimdi bu Atibayı elinden çıkarmaz veya kontrat yenilemezsen 2. yarı performans falan beklemeyin , beleşede gider aynısı pektemek - ersan içinde geçerli.

Tam katılmıyor değilim @Kemal abi sadece ne yaparlarsa yapsınlar taraftar yüklenecek yer bulacaktı diye düşünüyorum.

Ama senin bakış açından bakarsam madem her türlü yüklenecekler en azından yüklenme+ 8 milyon euro olurdu diyorsun sen de haklısın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 20:53:48
  • Beşiktaş / Bodrum
su kısa zamanda 6-7 kırmızı yedik yani biz suan daha sorunluyuz??? :alala: :biggrinking:

Evet aradaki tek fark birinde tüm kırmızıları bir adamın attığı tekmelerle yememiz  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Tam katılmıyor değilim @Kemal abi sadece ne yaparlarsa yapsınlar taraftar yüklenecek yer bulacaktı diye düşünüyorum.

Ama senin bakış açından bakarsam madem her türlü yüklenecekler en azından yüklenme+ 8 milyon euro olurdu diyorsun sen de haklısın :)

Aynen öyle, ben dıyorum ki 1 kere yapmak cahilliktir 2. ye yapmak ahmaklıktır, tekerrür etmesin diyorum .

Çevrimdışı ozan062

Evet aradaki tek fark birinde tüm kırmızıları bir adamın attığı tekmelerle yememiz  :biggrinking:

yokbe ferraride vardı kackere batırdı bikaç kontrolsuz vardı ama bunu dengeleyemediler bunu bilir bunu soylerim 4-5 sene onceye gidin bu konusuluyordu simdi nerden nereye gelmiş dusunceler

yıldız kavramını taraftar olarak bu facilardan sonra değiştirmişiz komple

artık biz yetiştirerek yıldız yaratmak istiyoruz peki sizce bu mumkunmudur?? belki local olarak yaratırız ama uluslararasında bu cok zor yada cok nadir cıkar  yani biz resmen arsenal anderlecht kıvamına dogru gidiyoruz havası esiyor bana gore

beyler sıkıntı var bu hosuma gitmiyor ben bu mantaliteye karsıyım simdiden soyleyim bana sivok gibi gol atacak stoper al yada almıyorsan savunmasını iyi yapan birini al tecrübede olsun  yani temel mantık bu olacakken yetiştiriciliğe dogru gidiyoruz:(((

buna bizi iten temel etken nedir?? parasızlık dimi?? yani belli bir sürelik bu darlık bu sıkıntı

dolayısıyla sasırmayalım kendimize gelelim bi silkelenelim  biz büyük takımsak büyük oyuncularla devam ederiz

aman sacma sapan sekilde q7 leri falan savundugumu sanmayın alakası yok sadece ornek verdim onu yoksa sadece severim ama desteklemem

neden acıyorum bu konuyu transfer yok bari bunu konusalım
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 21:12:55 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

güzel haber

besiktas adansporla pilot takım yolunda ilerlicek bir iyiniyet anlasması yapmıs

güzelll

yüksek ihtimal bunun nedeni altyapı oyuncularımızın orada oynamasıdır
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 21:21:06 ozan062 ]

Çevrimdışı f_madida

Eger sampiyonluga gideceksek bu sene, su anda Atiba'yla yenilememiz sart...Gelecegini bilmeyen oyuncu, 6 ay sonra free transferden kendine takim arayacak oyuncu kendini riske etmez, oyundan mental olarak duser, performansi istenilen duzeyde olmaz.. Bu ne demek? Ya Atiba'nin ayarinda veya ustunde dogrudan getirip takima monte edeyecegimiz bir orta saha oyuncusu almaliyiz (ki bunu nereden bulacagiz belli degil, bonservisi ne kadar olur, Atiba'ya para vermeyelim derken bonservise 2,5-3 verip oyuncuya da minimum 1,2 vermek daha mi akil kari? - hem bu oyuncu takima adapte oluncuya dek kac mac kaybederiz?) veya Atiba'yla makul bir bedelle uzatmaliyiz...Diger mevkiler icin belki biraz daha genis davranabiliriz (mesela Pektemek su an dogrudan ilk 11 oyuncusu degil, defansta alternatifler var vs) ama en alternatifsiz bolgemizdeki oyuncunun sozlesmesi konusunda biraz daha dikkat etmek lazim... Ben acikcasi Atiba'nin sozlesmesinin uzatilmasi ve ustune +1 rotasyon veya daha ustu kalitede oyuncu alinmasi gerektigini dusunuyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

güzel haber

besiktas adansporla pilot takım yolunda ilerlicek bir iyiniyet anlasması yapmıs

güzelll

yüksek ihtimal bunun nedeni altyapı oyuncularımızın orada oynamasıdır

@Deniz abinin fikrini almak lazım  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

BİLGİ | Adanaspor, 17 Ocak Cumartesi günü imzalanacak 'iyi niyet protokolü' ile Beşiktaş'ın pilot takımı olacak.

Mami'nin yeni takımı belli oldu, hayırlı olsun : )

Çevrimdışı Deniz

Serdal Adalı ayarlamış bu işi belli ki.Serdal Adalının abisi gelecek seçimde başkan olacak Adanaspora.Gönlümden Adanademirspor geçerdi ama Adanaspor da iyi bir kadroya sahip.Taraftarı Demirspor kadar olmasa da var.Ne diyelim hayırlı olsun her iki taraf için de  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

Gecen sezon yonetim fernandesi satsaydi eger taraftar acayip tepki gosterirdi. Bu risk alinamadi, tabi fernandesinde boyle sorumsuzca oynayip gidecegini bilemezlerdi. Onumuzdeki yillarda yavas yavas oyuncudan parade kazanmaya baslayacagiz bence, ornegin oguzhan, gokhan tore gibi oyunculardan.
Mustafa konusunda ise rakip takima oyuncu satilamazdi. Eger basarili olursa cok tepki toplardi ayrica sezon basinda yabanci oyuncunun serbest kalacagi bilinmiyordu. Yabancinin sinirli oldugu yerde Mustafa oldukca degerli bir oyuncudur.
Atiba ile de bence sozlesme yenilenir ,ucuk paralar istemiyorsa tabi. Nasil olsa seneye yabanci kontenjani bol olacak. Alternatif oyuncu olarak iki sene daha is gorur.