2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574640 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

giovinco sene sonu sozlesmesi bitiyor

dani alvesi onder hoca olsaydı alırdık bak en azından teklif gonderirdik

dahasıda var ama hiçbiri bizim klüp tarafından dusunulmez dimi evet cok iyi yapılanıyoruz..
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 10:55:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Özgür K.

Tolgay haberleri çoğaldı bugün bilgi,görüş?
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan İsveçli genç futbolcu Emil Krafth'ın menajeri HABER1903'e konuştu.

Dün basında çıkan transfer haberlerinin ardından iletişim kurduğumuz oyuncunun menajeri Patrick Mörk, transfer haberleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Mörk, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Transfer haberleri hakkında çok net konuşmamasına rağmen, net bir dille de haberleri reddetmeyen Patrick Mörk; "Beşiktaş, çoğu oyuncu için ilgi çekici bir kulüp ama şu an bu özel durum için yorum yapamam." diye konuştu.

Emil Krafth, Helsinborg formasını 78 resmi maçta giydi. İsveçli sağ bek rakip fileleri 2 kez havalandırırken, 2 kez de gol pası verdi. Emil Krafth’ın, Helsinborg’la 2016’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.81 boyunda olan 20 yaşındaki genç oyuncu hücuma verdiği destekle de tanınıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Geride bıraktığımız zaman diliminde, aylık 150.000 - 200.000 TL gelir beklenen kampanyadan gelen miktar ise sadece 35.000 TL oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı doganay

Geride bıraktığımız zaman diliminde, aylık 150.000 - 200.000 TL gelir beklenen kampanyadan gelen miktar ise sadece 35.000 TL oldu.

Lafa gelince millet neden yardim kampanyasi yapilmasi herkez 3-5 bisey verse takimimn mali durumu duzelir diyenler kaybolmus sanki

Çevrimiçi Necmi

şu sitenin haberlerini buraya taşımayın hem yalan haberlerine tepki verirsiniz hemde adamlara hit kasmaya uğraşırsınız haberlerinin çoğu iyi niyetli değil Beşiktaş başarılı olmasın diye çalışan bir siteye neden pirim tanıyorsunuz birde gelip burda reklamını yapıyorsunuz biraz duyarlı olun

Çevrimdışı Türkay

şu sitenin haberlerini buraya taşımayın hem yalan haberlerine tepki verirsiniz hemde adamlara hit kasmaya uğraşırsınız haberlerinin çoğu iyi niyetli değil Beşiktaş başarılı olmasın diye çalışan bir siteye neden pirim tanıyorsunuz birde gelip burda reklamını yapıyorsunuz biraz duyarlı olun

Abi önemli bi haber diye paylastım

Çevrimdışı Deniz

Bugun de transfer yok umitler tukeniyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hala transfer bekleyen beşiktaşlı kardeşlerimin olduğunu duyup geldim..

Beklemeyin kardeşler.

Bir kere Beşiktaşlı adam bu emil kraft falan transferi söylentisine bile karşı çıkmalı, görüyorum ki yokluktan her isim dani alves gibi görünüyor.

Çocuk yetiştirme yurdumu burası. Aldık milosevici yeter.

Çevrimdışı Deniz

Beklemeyin kardeşler.

Bir kere Beşiktaşlı adam bu emil kraft falan transferi söylentisine bile karşı çıkmalı, görüyorum ki yokluktan her isim dani alves gibi görünüyor.

ne alvesi abi biz linnese maxiye razıyız :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Beklemeyin kardeşler.

Bu totemde değişikmiş :) ama ne yapsak kimseyi almazlar  :icool:

Çevrimdışı Akil Emre

Hala iki transfer olacağını düşünüyorum. Tolgay ve Maxi olacak şekilde , bu ikiliyi ucuza almak için son güne kadar bekleyeceğiz.

Çevrimdışı forzatunga

Beklemeyin kardeşler.

Sadece sağ bek pozisyonu için bu görüşe katılmıyorum çünkü yedeği bile yok.Diğer pozisyonlar için haklısın.

Çevrimdışı Tolga

Transfer falan olmayacak boşuna beklentiye girmeye gerek yok.

Çevrimdışı panic13

Selam Beyler,

Kulüp çözüm sunmuyor, fedakarlık gerekiyor. Madem biri kendini feda edecek, bu kişi ben olmalıyım! Kulübün yeni sağ beki olmak için kendimi feda ediyorum!!! Yıllık EUR 500000,00 oynarım, maç başı falan yok.

Boy : 196
Kilo: 110
Fizik: Jön
Accelarete: Herzaman
Tackling: Top geçer adam geçmez
Balance: Denge benim göbek adım
finishing: Kelebek gibi uçar, arı gibi skarım
Motivation: Aşk diye yazılı BEŞİKTAŞK diye okunur!! Çıt çıkmayacak ulan

Happy to stay at the club.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Haber1903 eskiden boyle degildi. Sahibi falan mi degisti ? Kasitli haberler yapiyorlar. Orman yonetimini sevmedikleri kesin ve caktirmadan olumsuz yalan haberler yapiyorlar bazen.

Secimlerden once alenen Serdal Adali'yi destekliyorlardi. Keske tarafsiz kalip sadece Besiktas icin calissalardi.

Çevrimdışı ozan062

krafth ın aksam fildisine karsı oynadıgı haberini aldım izlenmeli mac bulursanız biryerlerden izleyin

Çevrimdışı Türkay

Haber1903 eskiden boyle degildi. Sahibi falan mi degisti ? Kasitli haberler yapiyorlar. Orman yonetimini sevmedikleri kesin ve caktirmadan olumsuz yalan haberler yapiyorlar bazen.

Secimlerden once alenen Serdal Adali'yi destekliyorlardi. Keske tarafsiz kalip sadece Besiktas icin calissalardi.

Fikret Orman seçimden önce bi program da isim vermeden bu haber1903 ü elestirmisti sonra adalının tarafına kaydılar baya da belli ettiler bunu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi Düşünüyorum.. Sağ beke ya çok çok iyi bir isim gelecek (maxi) yada gelmeyecek. Bunun arası yok.

Emil kraftlar stonojovicler bilmemneler 1 günde gidilip alınamıyorsa zaten bırakalım bu işleri, voleybola falan yönelelim.

Çevrimdışı Türkay

Demin antrenmanı izledim orda bile Ersan'a güvenemiyorum Allah'a emanet oynuyor sürekli.  :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  57 sn.57 saniye önce
TRANSFER | Beşiktaşımız Jimmy Durmaz ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı. Resmi açıklama çok yakında yapılacak.

:alala: :alala:

Çevrimdışı Türkay

TRANSFER | Beşiktaşımız Jimmy Durmaz ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı. Resmi açıklama çok yakında yapılacak.

Aynı hesap basketbol salonuyla alakalı da bir şeyler söylemiş. Ama Twitter sonuçta.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

simdi bunu paylasıcaktım

bence uygun bir hareket ama neden tolgayı almamakla inat ettiler merak konusu

Çevrimdışı cisse557

Aras Özbiliz ile ilgili söylentiler çıktı şimdi de.

Çevrimdışı Tolga

Jimmy Durmaz kötü oyuncu değil de şimdi ne gerek var ki nasılsa seneye yabancı sınırı serbest.Transfer etmek mantıklı olmaz bence tabi ne kadar doğrudur bilemiyoruz.