Evet aradaki tek fark birinde tüm kırmızıları bir adamın attığı tekmelerle yememiz 
yokbe ferraride vardı kackere batırdı bikaç kontrolsuz vardı ama bunu dengeleyemediler bunu bilir bunu soylerim 4-5 sene onceye gidin bu konusuluyordu simdi nerden nereye gelmiş dusunceler
yıldız kavramını taraftar olarak bu facilardan sonra değiştirmişiz komple
artık biz yetiştirerek yıldız yaratmak istiyoruz peki sizce bu mumkunmudur?? belki local olarak yaratırız ama uluslararasında bu cok zor yada cok nadir cıkar yani biz resmen arsenal anderlecht kıvamına dogru gidiyoruz havası esiyor bana gore
beyler sıkıntı var bu hosuma gitmiyor ben bu mantaliteye karsıyım simdiden soyleyim bana sivok gibi gol atacak stoper al yada almıyorsan savunmasını iyi yapan birini al tecrübede olsun yani temel mantık bu olacakken yetiştiriciliğe dogru gidiyoruz:(((
buna bizi iten temel etken nedir?? parasızlık dimi?? yani belli bir sürelik bu darlık bu sıkıntı
dolayısıyla sasırmayalım kendimize gelelim bi silkelenelim biz büyük takımsak büyük oyuncularla devam ederiz
aman sacma sapan sekilde q7 leri falan savundugumu sanmayın alakası yok sadece ornek verdim onu yoksa sadece severim ama desteklemem
neden acıyorum bu konuyu transfer yok bari bunu konusalım