2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574627 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Transfer yapılırsa max milosevic ayarında olur fazlası olmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

SÖYLENTİ | Beşiktaş, S.Moskova'da forma giyen Aras Özbiliz'in babasını transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a getirdi. (Hürriyet)

Çevrimdışı Tolga

Transfer yapılırsa max milosevic ayarında olur fazlası olmaz..
Aynen öyle ya da alakasız yerlere oyuncu alınır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Demin antrenmanı izledim orda bile Ersan'a güvenemiyorum Allah'a emanet oynuyor sürekli.  :lol:

eskiden sakatlanıyordu 3-4 ay da kurtuluyoduk, artık uzun süre gitmiyoda bizim başımıza sorun.

Çevrimdışı ozan062

durmazı kiralık tolgayıda bonservisiyle almısız haberleri geciyor haydee güzel haberler bunlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Bütün Beşiktaşlıların kafasında Atiba'nın 2. yarı performansının sözleşmeden dolayı düşüp düşmeyeceği vardır herhalde. Yönetimde de vardır inşallah.

Çevrimdışı Tolga

durmazı kiralık tolgayıda bonservisiyle almısız haberleri geciyor haydee güzel haberler bunlar
Yabancı kuralı şimdiki gibi olsa ikisi de iyi transfer derim de bence Jimmy'e hiç gerek yok.Tolgay alınabilse keşke de bari hiç yoktan orta saha aldık deriz ama benim umudum yok.

Çevrimdışı Deniz

SÖYLENTİ | Beşiktaş, S.Moskova'da forma giyen Aras Özbiliz'in babasını transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a getirdi. (Hürriyet)
İyi de Türk kontenjanında da olmaz ki.Ermenistan milli takımında oynuyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bütün Beşiktaşlıların kafasında Atiba'nın 2. yarı performansının sözleşmeden dolayı düşüp düşmeyeceği vardır herhalde. Yönetimde de vardır inşallah.
Soru değil eğer atibaya yeni sözleşme imzalatmazsak 2 maç oynar 3 maç "sakatlanır"

Çevrimiçi Samet Ç

Jimmy=Olcay benim görüşüm ne artısı olur ne eksisi.

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek almadan ne jimmysi ?

Çevrimdışı Tolga

İyi de Türk kontenjanında da olmaz ki.Ermenistan milli takımında oynuyor
Devre arası alınanlar da galiba yabancı sayılmayacak.

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek almadan ne jimmysi ?
Aynen öyle hem parasal sorunlar var deniyor hem de sağ bek yerine Jimmy ile falan ilgileniyorlar şaka gibi.

Çevrimdışı cisse557

Soru değil eğer atibaya yeni sözleşme imzalatmazsak 2 maç oynar 3 maç "sakatlanır"
Korkumuz o zaten. Orta sahaya bi adam alınmalı. Eğer Atiba oynamazsa kulübede oturur. Seneye bizim önerdiğimizin yarısını zor alır. Eğer oynarsa yine işimize gelir fayda sağlarız. Her türlü orta saha şart.

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle hem parasal sorunlar var deniyor hem de sağ bek yerine Jimmy ile falan ilgileniyorlar şaka gibi.
Sanırım mesele para meselesi değil yönetimin elinde maxi ve linnes hariç isim yok onun sıkıntısını çekiyoruz biz.Bu Özenin zaten 6 ay önce verdiği isimler.6 aydır başka isim bulamamışlar mı hayret ediyorum dünyada 50 küsür profesyonel lig var..

Çevrimdışı Tolga

Sanırım mesele para meselesi değil yönetimin elinde maxi ve linnes hariç isim yok onun sıkıntısını çekiyoruz biz.Bu Özenin zaten 6 ay önce verdiği isimler.6 aydır başka isim bulamamışlar mı hayret ediyorum dünyada 50 küsür profesyonel lig var..
O da olabilir ama parasal sıkıntı dediğim 2.5 m euronun üzerine çıkılmıyor sağ bek için.Yani bu yüzden ilgilendiğimiz oyuncuları transfer edemiyoruz gidiyoruz acil ihtiyacımız olmayan bölgelere oyuncu bakıyoruz.

Çevrimdışı Kemal

Jimmy için son 2 gündür FB ile imza aşamasında diye söylenti vardı, ben Beşiktaşın alacağına ihtımal vermıyorum, alınırsa Arslan alınır - sağbek içinde bir umut diyorum , Serdar yeter diye algı oluşturuluyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 20:04:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
giovinco sene sonu sozlesmesi bitiyor

dani alvesi onder hoca olsaydı alırdık bak en azından teklif gonderirdik

dahasıda var ama hiçbiri bizim klüp tarafından dusunulmez dimi evet cok iyi yapılanıyoruz..

Alves'i Demşirören yönetimi düşünürdü anca.

Şuan getirmeye kalksa yönetim bütün oluşan güvenim gider.

Evet doğru yapılanyoruz kesinlikle alem yapmaya gelen adamlar getirilmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 20:07:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aras'ın ön çapraz bağı koptu ve Hazirandan önce form tutması mümkün değil haber masabaşı haberdir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Alves'i Demşirören yönetimi düşünürdü anca.

Şuan getirmeye kalksa yönetim bütün oluşan güvenim gider.

Evet doğru yapılanyoruz kesinlikle alem yapmaya gelen adamlar getirilmiyor.

şimdide kimse gelmiyo kardeşim, ortasını bulamadık şu işin : )

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Samimi soruyorum, salah beklentisi içerisinde olan var mı?

Çevrimdışı Renton

Jimmy icin resmi aciklamayi bekliyorum sezon sonuna kadar kiralik ama bi esprisi yok bu transferin cozemedim valla
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Yonetimden yine transfer calimi salah beklerken jimmy  :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Yonetimden yine transfer calimi salah beklerken jimmy  :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 20:44:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Samimi soruyorum, salah beklentisi içerisinde olan var mı?
valla abi umudumuzu söküp aldılar şu transfer sürecini hiç yaşamak istemiyorum artık, resmen kanser günleri  ya biz sezon başında gece 12'ye kadar sağ bek sağ bek diye bekledik yönetimin doğru strateji izlediğini düşünüyorum ama bu da kanser ediyo rinsanı  :bawling: :bawling: :bawling: