2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583899 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:38:39
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Şöyle gerçekten çok sempatik duruyor ama.

Tolga - Linnes - Milo - Pedro - Motta - Töre - Veli - İnler - Olcay - Sosa - Ba
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Kemal

Şöyle gerçekten çok sempatik duruyor ama.

Tolga - Linnes - Milo - Pedro - Motta - Töre - Veli - İnler - Olcay - Sosa - Ba

Kaleye Cech veli yerine Atiba yi koy uefa finali oynayabilir

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:43:44
ben cech'i çok da beğenmiyorum be abi , ah şu lorris gibi  bir kalecimiz olsa  Size bir soru sorcam gs maçında tolganın yediği ilk golü daha iyi bir kaleci çıkarmazmıydı hatta daha genel bir soru sorayım tolga yeterli bir kaleci mi bazı maçlarda iyi performans gösterse de bana göre refleksleri çok zayıf ve topu oyuna sokarken insanı kanser ediyor

Çevrimdışı f_madida

Chelsea verecek olsa Schurrle de guzel olur...Biraz zor tabi :)
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:46:20
Chelsea verecek olsa Schurrle de guzel olur...Biraz zor tabi :)
fikret orman için zor hemen imkansız biraz zaman alır asddsd yok abi şaka schurlle'yi getirirse gider elini ayağını öperim vodafone arenada kalıpçı olarak işe başlarım bedava  :D :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

ben cech'i çok da beğenmiyorum be abi , ah şu lorris gibi  bir kalecimiz olsa  Size bir soru sorcam gs maçında tolganın yediği ilk golü daha iyi bir kaleci çıkarmazmıydı hatta daha genel bir soru sorayım tolga yeterli bir kaleci mi bazı maçlarda iyi performans gösterse de bana göre refleksleri çok zayıf ve topu oyuna sokarken insanı kanser ediyor
Valla verdiğimiz paraya göre iyi ama daha iyisi alınmalı bence de. Tabii ki refleksleri daha iyi bir kaleci çıkarabilirdi ilk golü. Keza geçen seneki Galatasaray maçında ki ilk golde öyle.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:48:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Tolga şuanki takım seviyesinde 5 üzerinden 4 lük kadar iyi kaleci.

Olmamız gereken seviyede ise sadece yeterli kaleci.

Ama daha 2 sene en az Tolga ile devam ederiz. Gerek yok çünkü şu durumda Real Madrid ile karşılaşmıyoruz daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

fikret orman için zor hemen imkansız biraz zaman alır asddsd yok abi şaka schurlle'yi getirirse gider elini ayağını öperim vodafone arenada kalıpçı olarak işe başlarım bedava  :D :kop: :kop:
Sende az değilsin @Mehmet abi. Kalıp işi bitti ondan diyosun kalıpçı olarak başlarım diye :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ben Veli'yi daha çok tutuyorum @Kemal abi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Yabancı sınırı varken daha iyisini bulamazdık, bulamayız. Kulüp mali olarak düzlüğe çıkana kadar Tolga'ya talim, sonra imkanımız olduğu an iyi bi yabancı kaleciye atlarız hemen.

Çevrimdışı f_madida

Bu sezon Premier League'de 20 mactan 7sinde hic oynanamis, 3 kere kadroya dahi alinmamis..Oynadigi maclarda da en fazla 78dk oyunda kalmis o da Burnley'e karsi...ManUtd'a karsi 1dk, Sunderland'e karsi 5dk, QPR'a karsi 12, Hull ve Stoke'a karsi 10'ar dakika forma almis... Satsalar da olur demeye getiriyorum  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Karabay

saat 22.02 varmı bomba  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

saat 22.02 varmı bomba  :bandit:

bekliyoruz hala cevap yok vallahi bademi aratıyorlar:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

bekliyoruz hala cevap yok vallahi bademi aratıyorlar:))
Boşuna beklemeyin bence yine trolleyecekler gibi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Transferde şu günlerde hiç birşey beklemiyorum. Her ne kadar ilk yarıda başkan görüştüğümüz oyuncular var dese bile hiç biri ile ne imza aşamasına gelinmiştir ne de anlaşma aşamasına Milo yu da son ana kadar bekletecekler bence. Lig başlar bir sağ bek alırlar bir de stoper alırlar onların alışması 1.5 ay sürer.

Çevrimdışı Tolga

Transferde şu günlerde hiç birşey beklemiyorum. Her ne kadar ilk yarıda başkan görüştüğümüz oyuncular var dese bile hiç biri ile ne imza aşamasına gelinmiştir ne de anlaşma aşamasına Milo yu da son ana kadar bekletecekler bence. Lig başlar bir sağ bek alırlar bir de stoper alırlar onların alışması 1.5 ay sürer.
Sağ bek transferi bile son dakikaya bırakılırsa hiç şaşırmam :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek transferi bile son dakikaya bırakılırsa hiç şaşırmam :)
Zaten son dakikaya kalacak. Linnes'i alamayacaklar bence. Nedeni belli çok çok ince eleyip sık dokuyorlar. Bu da oyuncuların kulüplerini bir süreden sonra sıkıyor kanaatindeyim.

Çevrimdışı Tolga

Zaten son dakikaya kalacak. Linnes'i alamayacaklar bence. Nedeni belli çok çok ince eleyip sık dokuyorlar. Bu da oyuncuların kulüplerini bir süreden sonra sıkıyor kanaatindeyim.
Ben Linnes'ten ümidimi kestim zaten bence o olmayacak.Son anda hiç adı geçmeyen bir sağ bek gelme ihtimali yüksek hatta kiralık bile olabilir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu devre arası kampında bizim, river plate in ve almanyadan schalke veya monchengladbachın katılacağı bi turnuva olacaktı alanyada. ses seda yok. iptal olmamıştır inşallah.

Çevrimdışı Tolga

Bu devre arası kampında bizim, river plate in ve almanyadan schalke veya monchengladbachın katılacağı bi turnuva olacaktı alanyada. ses seda yok. iptal olmamıştır inşallah.
O turnuva olacak problem yok yani :)

Çevrimiçi Samet Ç

Royal Cup. Ama rakipler gese ve Coritiba.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çebi: İhtiyaclarımızı ocakta tamamlamak istiyoruz, olmazsa haziran..

Haziranı duyduysak, tamamdır. devre arası cacık olmaz, dağılalım.

Çevrimiçi Samet Ç

:by2:

Çevrimdışı Tolga

Ben herşeye hazırlıklıyım o yüzden şaşırmam yani :icool: