2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583780 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Çebi: İhtiyaclarımızı ocakta tamamlamak istiyoruz, olmazsa haziran..

Haziranı duyduysak, tamamdır. devre arası cacık olmaz, dağılalım.

kendi zararına olur hem kendileri hemde hocayı kaybederiz 3 donemde sıfır kupayla birseyler yurumez simdi konusmayım gece gece salterler attı bian  :steamed: :steamed: :steamed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Devre arası gerekli yerlere takviye olmazsa zaten şampiyonluğu unutalım.

Son 2 şampiyonluğumuzda da devre arası yapılan takviyeler çok etkili olmuştu.

100.yılda Guinti, 2008-2009 sezonunda ise Yusuf ve Ernst.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

9 yabancı hakkımız var @Necmi abi Sivok'u tribüne çıkarırsak   alabiliriz
5-0-3 değilmi bu sene dokuz nerden çıktı @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi o son anda değişti.Şuan 5+3+1 oldu :)

Çevrimiçi Kartal Ç

renklilerin elinde kalan oyuncular yüzünden. federasyon kulüplere sadece bir sezonluk (hep öyledir zaten:) ) kadroya almamak kaydıyla ekstradan bi yabancının daha lisansını çıkarma izni vermişti yazın sonlarına doğru.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Forumda sorun mu var?

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kemal

Ben Veli'yi daha çok tutuyorum @Kemal abi

Kardesim yabancı ağırlıklı takımda Atiba kendini bozmaz daha verimli olabilir tabi dönüşümlü oynarlar

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 22:40:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Valla beyler au müzmin sakat (Allah acil sifa versin) mustafa bir iyilesip sakatlanmadan goturse bana kalsa transfere sezon sonu a kadar cok ihtiyac yok , hatirlasaniza 4-4-2 oynadigimiz feyenoord maclarini bence mustafa ile Baba ayni anda oynarsa balli kaymak olur .Cunku Mustafa pres gucu cok iyi olan bir adam ayrica kafa toplarinda bana gore babadan daha iyi , mustafa cesurca sicrayip aliyor bunda muatafanin gecmiste voleybol oynamasininda etkisi var tabi .Ama su necibi vip'de cay icerken hatirlayinca sinirim zipliyor yemin ederim . Ya hadi mustafa cesur yurek ad tekmeye kaga uzatiyor sana noldu hem necip efwndi 10 dakika oynayip 1 ay sakatlaniyosun Su bizim sakatlar tekrar donunce bence kadroda rotasyon daha guclu hale gelir . Ama.bir sag bek sart gibi cunku serdarin alternatifi yol dusunun yani serdarin bi de :) Ayrica kadroyu soyle yazarim ama 1 hafta oynar Mustafa ikimci macta oynayamaz malesef : Tolga-Serdar-Ersan-Franco-Motta-Veli-Sosa-Gokhan Tore -Olcay -Mustafa-Baba

Çevrimdışı ozan062

izin cıkmamıs :)) lafa bak arkadas dogru dahi olsa acıklıcam diyorsan rokun dilinde soyleyim Adammısın?:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

ben cech'i çok da beğenmiyorum be abi , ah şu lorris gibi  bir kalecimiz olsa  Size bir soru sorcam gs maçında tolganın yediği ilk golü daha iyi bir kaleci çıkarmazmıydı hatta daha genel bir soru sorayım tolga yeterli bir kaleci mi bazı maçlarda iyi performans gösterse de bana göre refleksleri çok zayıf ve topu oyuna sokarken insanı kanser ediyor

Cech bizi çok ileri taşır diye düşünüyorum zaten geldiği gibi takimda lider isimlerden biri olur tecrübesi sakinligi kalitesi bizi ileri taşır .

Tolga için kötü şeyler yazmak istemem ama maalesef bence 5 üzerinden 2.5 3 kaleci , oyuna soktugu çoğu top rakipte, arsenal maçında yediği gol mesela yememesi gerek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 22:46:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

5 3 1 @Necmi abi son hali
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Demba Ba'ya teklifler varmış :duman:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Cech bizi çok ileri taşır diye düşünüyorum zaten geldiği gibi takimda lider isimlerden biri olur tecrübesi sakinligi kalitesi bizi ileri taşır .

Tolga için kötü şeyler yazmak istemem ama maalesef bence 5 üzerinden 2.5 3 kaleci , oyuna soktugu çoğu top rakipte, arsenal maçında yediği gol mesela yememesi gerek
:claps:

Çevrimiçi Samet Ç

KOBRA satılmaz anca 2 sene sonra 31 oldumu araplara rahat 8-10 arası fiyata kakalarsın avrupaya da 5-6 arası.

Çevrimdışı Deniz

KOBRA satılmaz anca 2 sene sonra 31 oldumu araplara rahat 8-10 arası fiyata kakalarsın avrupaya da 5-6 arası.
:claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

valla 10 milyon ve üzerinde teklif varsa yaz transfer döneminde satalım. değerini bulan oyuncuları zamanında satmayınca fernandes gibi elimizde patlıyor işte. zamanında fernandesi satan klübü satar diye diye sattırmadılar sonrası malum.

Çevrimiçi Samet Ç

valla 10 milyon ve üzerinde teklif varsa yaz transfer döneminde satalım. değerini bulan oyuncuları zamanında satmayınca fernandes gibi elimizde patlıyor işte. zamanında fernandesi satan klübü satar diye diye sattırmadılar sonrası malum.
Kobrayı satan kulübü satar derim ben. Kobrayı satıyorsan ondan aşağısı kesmez 10'a da zor bulursun öyle oyuncu. Eğer satılırsa beni Bony'den aşağısı kesmez oda 20 milyon euro.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig Tv nin haberine göre Beşiktaş, gözünü yeniden teknik direktör Slaven Biliç'ın ısrarla istediği Uruguaylı Maxi Pereira'ya çevirdi. Sizce nasıl olur Maxi Pereira?  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Lig Tv nin haberine göre Beşiktaş, gözünü yeniden teknik direktör Slaven Biliç'ın ısrarla istediği Uruguaylı Maxi Pereira'ya çevirdi. Sizce nasıl olur Maxi Pereira?  :alala:
İyi olur da ben Liverpool ile anlaştı diye biliyorum.

Çevrimdışı Tolga

Şu şartlarda gelse iyi olur da bakalım :) :)

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper tamam... Sırada sağ bek var!

Beşiktaş iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Cenk Gönen ile anlaşan siyah beyazlılar, dış transferde İsveçli Alexander Miloseviç ile pürüzleri ortadan kaldırdı.

Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma yaptı.

Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Milosevic, 3 gol - 2 asistle oynadı. Sırp asıllı Alexander Milosevic, 2 kez de İsveç Milli Takım forması giydi.

1.91 metre boyundaki Milosevic, 2 sezon önce, İsveç Ligi'ne yeni katılan en iyi oyuncu unvanını almıştı.

Stoper sorununu Milosevic ile çözen Beşiktaş, sağ bek transferinde de Antonio Barragan ile masaya oturdu. Siyah beyazlılar 27 yaşındaki İspanyol futbolcuya teklifini iletti. Ancak İspanya'nın Valencia takımında forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Barragan, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi.

Beşiktaş, gözünü yeniden teknik direktör Slaven Biliç'ın ısrarla istediği Uruguaylı Maxi Pereira'ya çevirdi. ,

Portekizin Benfica takımında forma giyen ve sözleşmesi Haziran sonunda bitecek Uruguaylı sağ bek için temaslara ağırlık verildi.

Bu arada Beşiktaş, Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek ile sözleşmelerini uzatma konusunda yeniden masaya oturarak iki futbolcu ile de anlaşmaya hazırlanıyor.

LİG TV

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ne gibi @Armağan Bozkurt

Fotolar avatarlar vs gözükmüyordu, yarım yarım çıkıyordu, yüklenmiyordu sayfa.

Kapadım sayfayı yeni açınca çözüldü.
benden kaynaklanmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Milo'nun gelmesini çok istiyorum. Adam anarşist  aradığımız cesur yürek olabilir