2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583989 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

furkan özçalı 450.000 euroya kiraladı karabük
podolski 600.000 euroya interde  :biggrinking:
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 23:57:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
furkan özçalı 450.000 euroya kiraladı karabük
podolski 600.000 euroya interde  :biggrinking:

Şaka mı bu para ya o parayı verdilerse akıllarını kaçırmışlar kiralık için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

leicester city chelsea nin yedek kalecisini almış. dolayısıyla cech i kesin takımda tutacakmış chelsea.

bu arada şu saat 10 daki açıklama yapacam olayı da balon çıktı galba? ses soluk yok.
1.5 yıllık anlaşma yapmışlar
lütfen bu adamlara inanmayın yaaa saat veriyolar flen balon hep takipçi kasmak için
millet iyi sövüyodu en son twitterda  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Kartal Ç

KİM DEDİ?

valla bizim renkli medyayı hiç sallamıyorum zaten de, koskoca bbc diyince inandım napiim  :evillol:

http://www.bbc.com/sport/0/football/30675920
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 00:01:17 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

valla bizim renkli medyayı hiç sallamıyorum zaten de, koskoca bbc diyince inandım napiim  :evillol:

http://www.bbc.com/sport/0/football/30703168
:D

Çevrimdışı Tolga

1.5 yıllık anlaşma yapmışlar
lütfen bu adamlara inanmayın yaaa saat veriyolar flen balon hep takipçi kasmak için
millet iyi sövüyodu en son twitterda  :kop: :kop:
Hep uyarıyorum şu twitter duyumcularına inanmayın,güvenmeyin diye insanların duygularıyla oynuyorlar küçük hesaplar için.

Çevrimdışı TØLGA

Hep uyarıyorum şu twitter duyumcularına inanmayın,güvenmeyin diye insanların duygularıyla oynuyorlar küçük hesaplar için.
ya olucağı varsa olur zaten tüm transferler miloseviç gibi olsa keşke  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ya olucağı varsa olur zaten tüm transferler miloseviç gibi olsa keşke  :biggrinking:
Aynen transfer olacaksa resmi açıklama yapılır zaten :)

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Yeni forvetimiz hayırlı olsun. Daha önce Türkiye liginde 8 gol ile gol krallığı yaşamış bir topçu, 6 golü ligin son maçı olan FB maçında attı ve takımı şampiyon yaptı. Fener defansını da çimento torbası gibi yere serdi.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Selam arkadaşlar,

Yeni forvetimiz hayırlı olsun. Daha önce Türkiye liginde 8 gol ile gol krallığı yaşamış bir topçu, 6 golü ligin son maçı olan FB maçında attı ve takımı şampiyon yaptı. Fener defansını da çimento torbası gibi yere serdi.
Yeni forvetimiz Sait olmuş demek :D Son maçta sahaya çıksın 10 gol atar :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 00:09:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Selam arkadaşlar,

:oha:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Yeni forvetimiz Sait olmuş demek :D Son maçta sahaya çıksın 10 gol atar :kop: :kop: :kop:

Bitti mi? Bitmedi. Yeni sağ bekimizde eski FBli sağ bek Ahmet. Top geçer, adam geçmez. Skill leri ile ilgili ufak bir video aşağıda.

Çevrimdışı Kemal

Satılmayacak topçu yoktur bence , profesyonel düşünmek lazım , verirlerse ba ya 13- 14 m euro satilir , yerine mesela 7 m a 7 m a Babacar alınır , 6 m euro da ilk verdigimiz tutar olur Babacar bedavaya gelmiş olur onuda mabetimizde gösterip 17-18 m euro lara satariz

Kısaca artık topçu dan Para kazanmayi öğrenmek lazim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 00:14:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bitti mi? Bitmedi. Yeni sağ bekimizde eski FBli sağ bek Ahmet. Top geçer, adam geçmez. Skill leri ile ilgili ufak bir video aşağıda.

3 aşağı 5 yukarı Milosevic sorup duruyordunuz izleyin işte  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 00:15:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Satılmayacak topçu yoktur bence , profesyonel düşünmek lazım , verirlerse ba ya 13- 14 m euro satilir , yerine mesela 7 m a 7 m a Babacar alınır , 6 m euro da ilk verdigimiz tutar olur Babacar bedavaya gelmiş olur onuda mabetimizde gösterip 17-18 m euro lara satariz

Şuan değil bence abi çok erken.

Babacar gelip de Ba performansı gösteremediğinde ( ki satacaklarının garantisi de yok ) takım çöker.

Yerine yenisini bulup , alıp , performansından emin olunmadan büyük takımların para için adam satması görüşünde değilim.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Kaleci transferi de tamam. Amerika'nın Cosmos takımından transfer ettiğimiz, ailesi fakir esnaflıktan gelme, Tolga gibi adam, 7 mahallenin haracını kesen, ama bir bmw nin 3 milyon olduğu bu dönemde yönetici abilerinden anlayış bekleyen kaleci Bülent.

Çevrimdışı Kemal

Şuan değil bence abi çok erken.

Babacar gelip de Ba performansı gösteremediğinde ( ki satacaklarının garantisi de yok ) takım çöker.

Yerine yenisini bulup , alıp , performansından emin olunmadan büyük takımların para için adam satması görüşünde değilim.

Örnek verdim kardsm , sene sonunda tabii  ki , devre arası değil , 13 14 verdiler mi satarsin %100 kar var satar başkasını alırsın , Babacar da şart değil , Pato yu al mesela , örnek veriyorum ,  %100 kar her zaman degerlendirilmelidir

Çevrimdışı leylileyli

Maxi kesinikle iyi bir transfer değildir umarim alinmaz. Benim bir benficali arkadas var onun sayesinde bircok Benfica maclari baktim. Offensiv anlamanda kaliteli bir oyuncu ama defensiv anlamda cok eksikleri var. Ben Linnes veya baska bir isimden yanayim.

Çevrimdışı TØLGA

Maxi kesinikle iyi bir transfer değildir umarim alinmaz. Benim bir benficali arkadas var onun sayesinde bircok Benfica maclari baktim. Offensiv anlamanda kaliteli bir oyuncu ama defensiv anlamda cok eksikleri var. Ben Linnes veya baska bir isimden yanayim.
valla ilk 1 haftada gelir transferler umarım telaşe kötü transferlere neden olabilir
takviye yapmadan kapatmayız inşallah  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı leylileyli

valla ilk 1 haftada gelir transferler umarım telaşe kötü transferlere neden olabilir
takviye yapmadan kapatmayız inşallah  :bandit:

Dogru ama benim bizim yeni scouting sistemine güvenim tam artik. Kaliteli isimler cikiyor eskisi kibi degil son anda Motta mesela.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 00:34:39 leylileyli ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Kimleri almışız ? kim kimleri almış messi enrikeyi yemiş  :evillol:

Çevrimiçi blackeagle35

Hiç orta saha ismi geçmiyor..Almazsak sıkıntılı olacak bizim için..

Çevrimdışı Renton

Benden de PAULO DYBALA çalışır  :icool:
Dybalayi gordum dayanamadim gercekten cok iyi oyuncu en sevdiklerim arasinda
See you in another life,brother.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben BA'nın gitmesini pek istemesemde, yazdıklarına % 100 katiliyorum.  Zamanında bobolari,  Fernandesleri,  quaresmalari takimda kalmaları için satmadık, sonra daha çok zarar görerek bedava gönderdik
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 00:39:21 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Renton

Dogru ama benim bizim yeni scouting sistemine güvenim tam artik. Kaliteli isimler cikiyor eskisi kibi degil son anda Motta mesela.
Mottayi ozen buldu diye biliyorum
See you in another life,brother.