2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583971 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

demba ba 12-15 arasına herhangi bir katar matar kulubüne satılıyorsa ben şahsen hayır demem.

Rahatlayan yabancı sınırı dolayısı ile, 2 tane dembaba ya yakın kalibrede adam alınabilir.

Çevrimdışı Tolga

Stoper tamam... Sırada sağ bek var.

Beşiktaş iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Cenk Gönen ile anlaşan siyah beyazlılar, dış transferde İsveçli Alexander Miloseviç ile pürüzleri ortadan kaldırdı.

Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma yaptı.

Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Milosevic, 3 gol - 2 asistle oynadı. Sırp asıllı Alexander Milosevic, 2 kez de İsveç Milli Takım forması giydi.

1.91 metre boyundaki Milosevic, 2 sezon önce, İsveç Ligi'ne yeni katılan en iyi oyuncu unvanını almıştı.

Stoper sorununu Milosevic ile çözen Beşiktaş, sağ bek transferinde de Antonio Barragan ile masaya oturdu. Siyah beyazlılar 27 yaşındaki İspanyol futbolcuya teklifini iletti. Ancak İspanya'nın Valencia takımında forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Barragan, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi.

Beşiktaş, gözünü yeniden teknik direktör Slaven Biliç'ın ısrarla istediği Uruguaylı Maxi Pereira'ya çevirdi. ,

Portekizin Benfica takımında forma giyen ve sözleşmesi Haziran sonunda bitecek Uruguaylı sağ bek için temaslara ağırlık verildi.

Bu arada Beşiktaş, Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek ile sözleşmelerini uzatma konusunda yeniden masaya oturarak iki futbolcu ile de anlaşmaya hazırlanıyor.

LİG TV
O değilde az önce haberin altında Gs'lı taraftar bozuntularının yorumlarını okudum da insan küfretmeden duramıyor :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

demba ba 12-15 arasına herhangi bir katar matar kulubüne satılıyorsa ben şahsen hayır demem.

Rahatlayan yabancı sınırı dolayısı ile, 2 tane dembaba ya yakın kalibrede adam alınabilir.
12-15 e iki tane KOBRA kalibresinde adam bulman için Porto gibi scoutların olması lazım. O da bizde yok Khouma Babacar'i almaya kalsak 8 milyondan açar kapıyı Fiorentina.

12-15 e iki tane KOBRA kalibresinde adam bulman için Porto gibi scoutların olması lazım. O da bizde yok Khouma Babacar'i almaya kalsak 8 milyondan açar kapıyı Fiorentina.

1 Tane Kobra alırsın, 1 tane pırpır.. Verirsin coşkuyu..  :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

O değilde az önce haberin altında Gs'lı taraftar bozuntularının yorumlarını okudum da insan küfretmeden duramıyor :s20:
Hemen bakıyorum.Bakmaz olaydım. Bunların bir tarafları çok pis kalktı. Bir gün de çok pis inecek haberleri yok. O günde en güzel pankartı yapacağız onlara.

Çevrimdışı Tolga

Hemen bakıyorum.Bakmaz olaydım. Bunların bir tarafları çok pis kalktı. Bir gün de çok pis inecek haberleri yok. O günde en güzel pankartı yapacağız onlara.
Şunları yenemezsek bir tarafları kalkar tabi ah ulan ah :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

1 Tane Kobra alırsın, 1 tane pırpır.. Verirsin coşkuyu..  :ishock:
KOBRA giderse Bony'i çok istiyorum şu anda olmaz ama. Kobra 31 oldu mu Araplara rahat 10 a verirsin. Bony'i alırsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Şunları yenemezsek bir tarafları kalkar tabi ah ulan ah :s20:
Hocam hiç sorma ya.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı NTVSpor canlı yayınında TFF tarafından açıklanan yabancı sınırı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kendilerinin uzun süreli kontratlarla yerli oyuncu bulundurduklarını belirten Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kulüpler uzun dönemli anlaşmalar yapıyor. Biz oyuncularımızla 3-4-5 senelik kontratlar yapıyoruz. Geçmişte alınan kararların tam zıttına döndük. Geçmilşte yaptığımız kontratlar ne olacak. Şimdi TFF'de 6 ay sonra kongre olacak. Şimdi çok yerli oyuncu oyn atana ödül verilecekmiş. Ama borcu olmayanlara ödül varmış. Birçok kulüp başkanı ben de dahil. Geçmişten gelen borçlarla kulübü yönetiyoruz. Bu karar oldu bittiye geldi. kulüpler bu konuyu yönetim kurullarında tartışmalı."

"TERİM'E SAYGIM VAR AMA..."

"Bu işin içerisinde Fatih Hoca da araştırıp bu konunun kararını vermişler. Türk Futbolu'nun yönetilmesi onların işi ama kulüpleri de biz yönetiyoruz. Bu durumu gözetmemiz lazım. Bu projeyi Fatih hoca inceledi diye duydum. Bu kadar tecrübeli bir ismin aldığı karara bir şey demek istemem. Ancak 18 kişilik kadroda 2 alt yapı, 1 de yerli zorunlu, 11 yabancıyla ne olacak bilmiyorum. allah yardımcımız olsun. Beşiktaş'ın stratejisi pek değişmez. Biz gençlere yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ama kademeli şekilde artsaydı iyi olurdu. Bir anda değiştirdiğiniz zaman kulüplerdeki planlama sıkıntıya girer."

"YERLİ OYUNCUYA NASIL ANLATALIM?"

"Veli veya diğer isimlerle imzaladık veya imzalamadık. Biz bu konuyu konuşmuşken aa kural değişti biz sana 100 verecektik 50 veriyoruz diyebilir miyiz. Sonuçta pazardan mal almıyoruz. Biz bu insanlarla bir aileyiz. Bu kadar uzun kontratlarla iş gören kulüplerin. Bu işe milli takım açısından da bakarsan Türkiye'ye en çok milli oyuncu veren kulüp de Beşiktaş. Neden? Çünkü planlamamızı genç Türk oyuncularla yaptık."

"OYUNBOZAN OLMAK İSTEMEDİK AMA..."

"Hiçbir kulüp başkanıyla bu konuyu görüşmedim. Göksel Gümüşdağ konuyla ilgili beni aradı. tüm kulüpler kabul ediyorsa oyunbozan olmak istemiyoruz. Ama buna hemen verilecek bir cevap değil. Kulüpler herkesin babasının malı değil. Bizim yönetim kurulumuz var. Hocamız var planlarımız var. Oturup konuşmamız lazım. Artısı eksisi tartışıp karar vermemiz lazım. İçeriğini de tam olarak bilmiyoruz. 10 milyon TL ödül deniyor. İçeriği nedir? Kim verecek neye göre."

TRANSFER ÇALIŞMALARI HAKKINDA

"Beşiktaş yönetim kurulu ve teknik heyetiyle birlikte uzun zamandır çalışıyoruz. Çalışmalarımız var zamanı gelince açıklayacağız."

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından getirilen yeni yabancı planlamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Konuya ilişkin NTV Spor'a konuşan Siyah-Beyazlılar'ın başkanı Orman, çarpıcı ifadeler kullandı.

Orman, "Şu anda yönetim kurulunun almış olduğu bir karar var. Karar da Türk futbolunun geriye gittiği ve yerli oyuncuların daha çok oynatılması gerektiği yönünde bir karar. Hatırlarsanız daha evvelden 6+2'ydi. Sonra 6+0+2 oldu. Bu sene de 5+0+3 oldu. Biraz yumuşatıldı 5+3'e getirildi. Şimdi alınan kararda 11 tane yabancı sahada yer alabiliyor. Ve 14 tane yabancı oyuncuyla kontrat yapılabiliyor. Şimdi bu olayın gidişatının tam 180 derece zıttına bir hareket. Bu uygulamanın karşısında değiliz ama bunun bir geçiş sürecenin olması lazım. Yoksa kulüpler 6 aylık kontratlarla 1 senelik kontratlarla yürütülen kurumlar değil ki... Bunlar uzun dönemli anlaşmalar yapıyor. Biz oyuncularımızla 4 senelik 3 senelik 5 senelik kontratlar yapıyoruz. Şimdi bir planlama yapıyorsunuz diyorsunuz ki Türkiye'deki kurallar bu şekilde gelişiyor. Şimdi o gelişinin tam zıttına döndük. Döndüğünüz zaman bizim yapmış olduğumuz kontratlar ne olacak?" şeklinde konuştu.

'TFF'ye 6 ay sonra farklı başkan gelirse ne olacak?'

Kara Kartal'ın başkanı Fikret Orman, "İkincisi 6 ay sonra bir genel kurul var. Kimin başkan olacağına genel kurul karar verecek. Ee bir başkası gelirse, derse ki 'Hayır bu Türk futboluna zarar veriyor, biz bunu değiştiriyoruz.' bizim yapmış olduğumuz kontratlar ne olacak? Çok yerli oyuncu oynatana ödül verilecekmiş. Ne güzel. Ama sigorta borcu olmayana verilecekmiş. Bu kulüp başkanları geçmişten gelen borçlarla mücadele ediyoruz. Bugün itibari ile alınmış olsa bunda bir problem yok. Ama geçmişi biz yaratmış değiliz ki" dedi.

'Yönetim kurulunda tartışmalıyız'

Beşiktaş'ın patronu, "Şimdi bu oldu bittiyle getirilmiş bir şey olmaması lazım. Kulüpler kendi yönetim kurulunda bu kararı tartışmalı ve kendi platformlarında bu kararı değerlendirmeleri buna göre de doğru yöntemi bulmak lazım. Bunun içerisinde Fatih hoca da çalışıyor. Çok değerli bir spor adamı. Araştırıp bakmışlar, bütün bunların böyle olması yönünde bir karar vermişler. Türk Milli Takımı'nın yöneticileri değiliz bu Federasyonun yönetiminde olan bir şey ama bizim takımlarımızı yönetmek de bizim uktemizde olan şeyler. Bizle konuşulması gerektiğini ve tartışılması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

"Şimdi bir oyuncuya 'Biz sana 100 lira verdik şimdi 50 lira vereceğiz' mi diyeceğiz"

Fikret Orman, 'Yerli futbolcularla kontratları bu kurala göre yaptınız. Şimdi en zarar gören kulüplerden birisi Beşiktaş. Mesela Veli'yle sözleşme imzaladınız mı?' şeklindeki soruyu, "İmzaladık veya imzalamadık. Biz insanlarla konuşup anlaşmışken, şimdi bu kuralla birlikte 'Biz sana 100 lira verdik şimdi 50 lira vereceğiz' mi diyeceğiz. Yani böyle bir gayri ciddi bir durum içerisinde bir Beşiktaş kurumu olabilir mi? Bunlar netice itibariyle manavdan karpuz ya da kavun almıyorsunuz ki. Biz bir aileyiz. Bugünden yarına değişen şeyler sonrasında insanlara bu böyle oldu ondan böyle yapmamız gerekiyor falan diyemeyiz. Böyle bir şey düşünebiliyor musunuz?" ifadeleriyle yanıtladı.

'Bu durum bize zarar verdi'

Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Orman, 'Zarar gördüğünüzü düşünüyor musunuz?' sorusunu da "Tabii ki düşünüyoruz. Bakıldığında milli takıma en çok futbolcu veren takım Beşiktaş. Niçin bunu yapıyor çünkü milli futbolculara yatırım yaptığımız için oluyor" şeklinde cevapladı.

'Allah yardımcımız olsun'

Başkan Orman, bu değişimin Türk futboluna ne getirip ne götüreceğine dair ise "Yani ben açıkçası özellikle bu projeyi Fatih hoca 1 senedir inceledi diye duydum. Fatih hoca gibi bir hocanın yaptığı bir şey varsa ona çok yorum yapmak istemem. Ancak bu 18 kişilik kadroda 2 tanesi altyapıdan gelecek, 1 tanesi yerli kaleci kaldı 4. 11 tane yabancı futbolcuyla bilmiyorum yani Allah yardımcımız olsun. Bundan sonraki etkileri ne olacak bilmiyorum ama bunlar planlanmıştır. Beşiktaş için bir şey değişmez. Biz yerli oyuncularla oynamaya, bir takım ruhu oluşturmaya, bizim kültürümüzle oluşan oyuncularla oynamaya devam edecektir. Ama bunun süreci mesela bu sene önümüzdeki sene 5 taneydi sahada 7 tane dersiniz. 2 tane de kulübede dersiniz. Bir sonraki sene 8 tane sahada olur 3 tane kulübede olur. Bu böyle ancak olabilir. Bunu sürekli değiştirirseniz plan yapmış olan kulüplerin hepsi sıkıntıya girerler" dedi.

'Oyunbozan olmak istemeyiz'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Bazı kulüp yetkileri bu olaya fazla sıcak bakmıyor, böyle çok yönetici var mı sizin de gördüğünüz?' sorusuna karşılık, "Bilmiyorum ben hiçbir kulüp başkanı ile bu konuda görüşmedim. Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ beni aradı, bana da sordu. Herkes kabul ediyorsa biz oyunbozan olmak istemeyiz ama bunların bizim tarafımızdan şöyle bir soru değil. 2x2 kaç gibi bir soru değil. Hemen cevap verilecek bir soru değil. Bunu artısıyla eksisiyle düşünmek gerek. Kulüp kimsenin babasının malı da değil. Ben bu kulübün başkanıyım. Ama benim bir yönetim kurulum var. Benim bir hocam var teknik ekibim var onlarla birlikte bunları değerlendirip kendi yorumumuzu yapmamız lazım. Ben bir başkan olarak evet bunu kabul ettim diyerek bir kişinin üzerine atmayı ben doğru bulmuyorum zaten" ifadesini kullandı.

Milosevic'ten başka transfer olacak mı?

Orman, Milosevic transferi dışında başka takviye düşünüp düşünmedikleri hakkındaysa "Beşiktaş Yönetim Kurulu, teknik heyeti, bütün scout ekibiyle beraber uzun süren bir çalışma yapıyoruz. Bir günde alınan bir karar değil. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ona göre de açıklama yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 23:22:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cech bizi çok ileri taşır diye düşünüyorum zaten geldiği gibi takimda lider isimlerden biri olur tecrübesi sakinligi kalitesi bizi ileri taşır .

Tolga için kötü şeyler yazmak istemem ama maalesef bence 5 üzerinden 2.5 3 kaleci , oyuna soktugu çoğu top rakipte, arsenal maçında yediği gol mesela yememesi gerek

Abi Cech orada 4 alıyor vergiyi düşünce çok yüksek maaşı. Zaten almayı düşüneceklerini hiç sanmıyorum ama dediğin gibi çok ileri taşırdı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 23:24:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Maxi çok iyi oyuncu.

Kazanmayı bilen oyuncu. Şampiyon oyuncu.

Alınabilir uygundur da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

podolski intere ne zaman geldi. daha geçen gün arsenalde gs'ye gol atmadımı?

Çevrimdışı Tolga

Maxi çok iyi oyuncu.

Kazanmayı bilen oyuncu. Şampiyon oyuncu.

Alınabilir uygundur da.
Winner oyuncu dediğimiz statüye giren bir oyuncu keşke alınabilse. :) Ben zaten Linnes'ten ümidi kestim çoktan.

Çevrimdışı Tolga

podolski intere ne zaman geldi. daha geçen gün arsenalde gs'ye gol atmadımı?
Yeni imza attı  :)

Çevrimdışı ozan062

beni bilen bilir klup para için dembabayı satsın ogrensin diyordum ama onu pedroylada ogrenebilir

fakat demba bi 17 gol daha atabilirmi?? bence atamaz cnk ben hala onun içinde sakatlık korkusu oldugunu seziyorum:)) herneyse kalsın tabiki ama buda ne
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 23:29:28 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

beni bilen bilir klup para için dembabayı satsın ogrensin diyordum ama onu pedroylada ogrenebilir

fakat demba bi 17 gol daha atabilirmi?? bence atamaz cnk ben hala onun içinde sakatlık korkusu oldugunu seziyorum:)) herneyse kalsın tabiki ama buda ne

Ooouwww iş ciddi gibi.. Al hilal üzmesin bizi boğsun paraya.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 23:47:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Winner oyuncu dediğimiz statüye giren bir oyuncu keşke alınabilse. :) Ben zaten Linnes'ten ümidi kestim çoktan.

Yok kesme sen yüzde 90 o gelecek yine :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 23:47:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Demba Ba'yı sattırma da telefonunu şarja tak sen hemen  :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yok kesme sen yüzde 90 o gelecek yine :)
Sağda solda çıkan olumsuz haberlerden dolayı pek umudum kalmadı ama yine de belli olmaz :)

Çevrimiçi Kartal Ç

leicester city chelsea nin yedek kalecisini almış. dolayısıyla cech i kesin takımda tutacakmış chelsea.

bu arada şu saat 10 daki açıklama yapacam olayı da balon çıktı galba? ses soluk yok.

Çevrimdışı Tolga

leicester city chelsea nin yedek kalecisini almış. dolayısıyla cech i kesin takımda tutacakmış chelsea.

bu arada şu saat 10 daki açıklama yapacam olayı da balon çıktı galba? ses soluk yok.
Trolleyebilir demiştim aynen öyle oldu :)

Çevrimiçi Samet Ç

KİM DEDİ?

Çevrimdışı TØLGA

Yeni imza attı  :)
furkan özçalı 450.000 euroya kiraladı karabük
podolski 600.000 euroya interde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK