2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579094 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:43:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Aynen hocam , Serdar,İsmail,Ersan,Veli bu kanserleri çekmek istemiyoruz artık.Polonyadan,Arjantinden,Kolombiyadan gitsinler bulsunlar şunların yerine adamlar.
hele ismail bakın futbol IQ işi bu adamın IQ'su inanılmaz düşük , sametin hep dediği gibi kuşa taksan ters uçar kuş

Çevrimiçi Kartal Ç

ya arkadaş önder özeni bi şekilde ikna edip geri getirsinler. tam ihtiyacımız olan bi dönem. 14+14 yapılanmasının içinden çıkamaz bizim yöneticiler.
danyi ben aldırmadım ama aldırdım gözüktüm yine olsun yine yaparım dedi adam açık açık. vay arkadaş  bütün tepkiyi kendi üstüne almış adamda ekmek kapısına nasıl bir bağlılık var. helal olsun.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 23:54:30 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Şöyle birşey de var tekrar hatırlatayım tamam gelecek sene oldu da 14 tane yabancımız var diyelim.

Onun haricinde Tolga,Atınç,Olcay,Oğuzhan,G.Töre,Kerim,Cenk Tosun kesin kadroda kalacak dediğimiz yerliler.

Bunlar haricinde de yerlilere ihtiyacımız var.Serdar ve Veli'de kadroda tutulmak zorunda.Şu şartlarda bile kadromuzda anca 23 kişi olmuş oluyor.

Tabi bir sene de toplamda 14 yabancımız olamayacağına göre bazı yerlileri kadroda tutmak zorunda kalacağız.Her ne kadar beğenmesek bile.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ya arkadaş önder özeni bi şekilde ikna edip geri getirsinler. tam ihtiyacımız olan bi dönem. 14+14 yapılanmasının içinden çıkamaz bizim yöneticiler.
+1903
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

hele ismail bakın futbol IQ işi bu adamın IQ'su inanılmaz düşük , sametin hep dediği gibi kuşa taksan ters uçar kuş
futbol zekasi bizim futbolcularda hic yok, sen faul yapmissin adam yerde yatiyor gidip bagriyorsun, ortami geriyorsun senin adamin atiliyor. Kerim iki kisinin arasina giriyor topu kaptiriyor golu yiyoruz, tac a atmiyim diye topu rakibe veriyorsun rakip te golu atar. Futbol zekasi nasil ogretilir bilmiyorum ama, bunun bir sekilde gelistirilmesi gerek. 

Çevrimdışı ilhan

Sen parmagini rakibin gozune sokup hakeme bu firsati verirsen atar.akilli olacaksin futbolcu dedigin aklini kullanarak hareket etmeli.
Biz erkeklerin bi sözü vardır "Mantığın bittiği yerde askerlik başlar" diye. Şimdilerde mantığın bittiği yerde Türk hakemleri başlıyor. Yahu arkadaşlar isterse futbolcularımızın IQ seviyesi tavan yapsın hiç bir önemi yok. Neden mi? TÖRE fuck of diyecek kırmızı yiyecek, bi maç sonra Emre aynı kelimeyi ardı ardına 5  defa sarf edecek ve kırmızı görmeyecek, on tane adam penaltı atışında çizgiye basacak, aralarından Atibay'ı cımbızla çekip  kırmızı kart göstereceksin. Gelelim Veli'nin parmağına ne oldu Sneijder geçici körlük mü yaşadı hayır.
hafızam beni yanılmıyorsa içeride oynadığımız bir G.Antep maçıydı dk. 30-35 ve 3-0 öndeyiz Sergen taç atışından vazgeçip topu diğer arkadaşına verdi ve Sergen sarı kart görerek bi sonraki hafta derbi maçında oynayamamıştı.
Akıl insana özgü bi değerdir. Bunu art niyetli kullanmakta bizim hakemlere özgüdür böyle geldi inşallah böyle gitmez.

Çevrimdışı ZORBEY

iç saha dış saha maclarına giderken gurup halinde ortak bir noktada buluşup anlaşıp pankart yazıp önder özen in geri gelmesi icin YÖNETİM e baskı yapalım ozaman:) yada verin bana Başkan`ın ev adresini gidim yüz yüze konuşayım:)))))
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 23:58:27 ZORBEY ]
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:00:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Önder Özen'le ilgili birkaç cümle yazmak istiyorum.

Müthiş donanımlı, kültürlü bilgili futboldan anlayan güzel insan. Sistemsizlikten ülkenin halinden dert yanan da bir entellektüel.

Lakin insan hakettiğini yaşıyor. Önder Özen'in çoktan yurt dışına çıkmış olması gerekirdi. Çk büyük saygı görür güzel işler yapardı bir yerden başlamalıydı. Malesef geç kalınmış bir kariyer var onun adına.

Böylesine potansiyelli insanlar mutlaka yurt dışı seçeneğini değerlendirmeli mutlaka.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Valla haklı söylemiş. Bazen pozisyonları incelerken izliyorum İsmaili bir sol bek nerde durmamalı deseler orada duruyor hep  :s20: Motta zaten günü gününe tutmuyor.Kaç yıldır bek'e hasretiz  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Başkan Telegol'de 3 transfer yapabiliriz demiş  :)

Çevrimdışı Deniz

Onder ozen:Besiktas yonetimi bu kararin altina imza attiysa ben bosa konusuyorum..
Metin tekin:kulupler 5 tanr duzgun yabanci bulamiyor 14 tane nasil bulacak?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:03:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Onder ozen:Besiktas yonetimi bu kararin altina imza attiysa ben bosa konusuyorum..
Metin tekin:kulupler 5 tanr duzgun yabanci bulamiyor 14 tane nasil bulacak?

Metin de kusura bakmasında bir yandan destekliyorum diyor bir yandan öyle böyle diyor.

Serbest kalması uzun vadede her türlü iyi olacak Özen de iyi olacağını düşünüyordur.

Onun kızdığı bu sistemsizlik ve her şeyin saniyeler içinde değişiyor olması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca 2. yarı da Olimpiyat'ta kesinlikle oynamayacağımızı söylemiş bu çok iyi bir haber :super:

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan Telegol'de 3 transfer yapabiliriz demiş  :)
Ya arkadaş yine mi telegole çıktı. Çıkma şu programlara artık.

Çevrimdışı Tolga

Metin de kusura bakmasında bir yandan destekliyorum diyor bir yandan öyle böyle diyor.

Serbest kalması uzun vadede her türlü iyi olacak Özen de iyi olacağını düşünüyordur.

Onun kızdığı bu sistemsizlik ve her şeyin saniyeler içinde değişiyor olması.
Yukarı da yazdım bizim elimizde 6 tane yabancı var biz şimdi 3 tane yabancı alsak yazın da 3 tane alsak yine 12 tane yabancımız oluyor.O yüzden yerli oyuncuya ihtiyacımız var beğenmesekte bazı oyuncuları mecbur 1-2 sezon daha tutacağız kadromuzun 24-25 kişilik olabilmesi için.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

futbol zekasi bizim futbolcularda hic yok, sen faul yapmissin adam yerde yatiyor gidip bagriyorsun, ortami geriyorsun senin adamin atiliyor. Kerim iki kisinin arasina giriyor topu kaptiriyor golu yiyoruz, tac a atmiyim diye topu rakibe veriyorsun rakip te golu atar. Futbol zekasi nasil ogretilir bilmiyorum ama, bunun bir sekilde gelistirilmesi gerek. 

Tam olarak maç özeti budur ek olarak sneijder veliye hamle yaptı erişemedi ama çevresi gs li lerden kalabalıkti velinin kendini yere atsa sneijder atılmıştı , ama bizim veli karşı atak yapınca kendi atıldı , Atam boşuna dememiş sporcunun zeki olması diye

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar mesajı tek tek okuyamadım ama genel olarak yabancı sınırının kalkmasını istediğinizi tahmin ediyorum. bence alınan karar skandaldan öte birşey değildir. Türk futbolunu düzeltelim derken daha da batıracaklar ama farkında değiller.  :akuma:

- 2 sene önce 8 yabancı çok diyenler azaltmaya kalktılar 2 sene sonra pes edip tamamen serbest bıraktılar.... :alala:
- Önder Özen sonuna kadar haklıdır. Mahallenin safı bizmiyiz bütün kuralları sadece biz uyguladık?  :akuma:
- Hatır gönülle futbolcuya borcu olmadığını beyan eden dilekçenin imzalatıldığı ülkemizde nasıl bir denetim olacak?Bkz. Abdurrahim Albayrak BJK-gs maçı sonrası verdiği ropörtaj... Daha verdiği kararı 3 yıl üst üste uygulayamayan federasyon finansal kontrolü nasıl yapacak? :iscrewy:
- Yerli oyuncuya bol kepçeden paralar savuruluyordu iyi oldu deniliyorda şimdi ucuza kalitesiz yabancı çöplüğü olacak haberleri yokmu?

Yabancı sınırının kaldırılması olabilir ama böyle olmamalı. Sınırsız yapılabilir ama en fazla 8 oyuncu oynatabilirsin, aldığın yabancıların kendi ülkelerinde en az 20 kere milli olma şartı (yaşa göre bu şartlar değişebilir) gibi yabancı kalitesini yükseltecek şartlar olmadıkça çöplük olur başka yolu yok. 2 kamyon makarnaya afrikadan siyahi topçu dolar 2 seneye...

18 den en az 3 oyuncunun altyapıdan olması zorunlu tutulmalı. gerekirse 11 de bile altyapıdan çıkma zorunluluğu konulabilir.

Herkes yerli futbolcuların pahalılığından şikayet ediyorlarda bir tane büyük takım yöneticisi veya federasyon yetkilisi altyapıyı geliştirirsen bu kadar uçuk paralar vermene gerek kalmaz be adam diye düşünemiyormu?

Kardeşim yeni teorilere gerek yok amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Aç futbolun beşiği ingilteredeki yabancı sınırlaması kurallarına bak benzerini uygula yeter...

ysariusta

• Ziyaretçi

Önder Özen ANÇ ye fena giydirdi. Keşke ANÇ kendine bunları söyletmeseydi. Metin haklı beyler, bu ülkede forvet oynattığımız Enaramo Almanya'da halterci olur. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:10:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Yukarı da yazdım bizim elimizde 6 tane yabancı var biz şimdi 3 tane yabancı alsak yazın da 3 tane alsak yine 12 tane yabancımız oluyor.O yüzden yerli oyuncuya ihtiyacımız var beğenmesekte bazı oyuncuları mecbur 1-2 sezon daha tutacağız kadromuzun 24-25 kişilik olabilmesi için.

Zaten kural açıklandığında da bunu düşündük 7 yerli yedek kalacak maç kadrosunda bunların hepsinin iyi olması şart yoksa hamle şansın yok.

Cenk, Frei, Oğuzhan, Olcay, Atınç, Cenk, Veli.

Çok iyi bir yedek 7 li olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Yerliler ; töre - Olcay - veli - ( bana göre Atınç )  avrupada da oynarlar , tosun ve oguzhan , kerim eh işte dersiniz.  Gerisi maalesef kale dahil üst düzey degiller

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar mesajı tek tek okuyamadım ama genel olarak yabancı sınırının kalkmasını istediğinizi tahmin ediyorum. bence alınan karar skandaldan öte birşey değildir. Türk futbolunu düzeltelim derken daha da batıracaklar ama farkında değiller.  :akuma:

- 2 sene önce 8 yabancı çok diyenler azaltmaya kalktılar 2 sene sonra pes edip tamamen serbest bıraktılar.... :alala:
- Önder Özen sonuna kadar haklıdır. Mahallenin safı bizmiyiz bütün kuralları sadece biz uyguladık?  :akuma:
- Hatır gönülle futbolcuya borcu olmadığını beyan eden dilekçenin imzalatıldığı ülkemizde nasıl bir denetim olacak?Bkz. Abdurrahim Albayrak BJK-gs maçı sonrası verdiği ropörtaj... Daha verdiği kararı 3 yıl üst üste uygulayamayan federasyon finansal kontrolü nasıl yapacak? :iscrewy:
- Yerli oyuncuya bol kepçeden paralar savuruluyordu iyi oldu deniliyorda şimdi ucuza kalitesiz yabancı çöplüğü olacak haberleri yokmu?

Yabancı sınırının kaldırılması olabilir ama böyle olmamalı. Sınırsız yapılabilir ama en fazla 8 oyuncu oynatabilirsin, aldığın yabancıların kendi ülkelerinde en az 20 kere milli olma şartı (yaşa göre bu şartlar değişebilir) gibi yabancı kalitesini yükseltecek şartlar olmadıkça çöplük olur başka yolu yok. 2 kamyon makarnaya afrikadan siyahi topçu dolar 2 seneye...

18 den en az 3 oyuncunun altyapıdan olması zorunlu tutulmalı. gerekirse 11 de bile altyapıdan çıkma zorunluluğu konulabilir.

Herkes yerli futbolcuların pahalılığından şikayet ediyorlarda bir tane büyük takım yöneticisi veya federasyon yetkilisi altyapıyı geliştirirsen bu kadar uçuk paralar vermene gerek kalmaz be adam diye düşünemiyormu?

Kardeşim yeni teorilere gerek yok amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Aç futbolun beşiği ingilteredeki yabancı sınırlaması kurallarına bak benzerini uygula yeter...
+1903  :claps:

Çevrimdışı Tolga

Zaten kural açıklandığında da bunu düşündük 7 yerli yedek kalacak maç kadrosunda bunların hepsinin iyi olması şart yoksa hamle şansın yok.

Cenk, Frei, Oğuzhan, Olcay, Atınç, Cenk, Veli.

Çok iyi bir yedek 7 li olacaktır.
Bunların yanında beğenmediğimiz Ersan,İsmail,Necip,Serdar gibi oyuncuları da kadro derinliğini yaratmak için kadroda tutmak zorunda kalacağız başka şansımız yok.

Çevrimdışı Renton

Ayrıca 2. yarı da Olimpiyat'ta kesinlikle oynamayacağımızı söylemiş bu çok iyi bir haber :super:
Oynamak istemiyoruz dedi oda biliyor yine tipis tipis orada oynayacagimizi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Eneramo Danny bu 2 si ve Fernandesin 12 m euroya satilmamasi,  Tabata olayı kadar yanlıştır kim ne derse desin