2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574951 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Daha öncede yazdım , Miloseviçi izledim , Eğer Pedro-Miloseviç tutarsa Çok az Gol yeriz .. Yıllar sonra Savunmadan oyun kurabilen Bi stopere sahip olduk miloseviç transferiyle birlikte :ishock:

stoperlere destek olacak kaliteli bekler olmadan lüzumsuz gol yeme olayını çözemeyiz. şimdi bu sezonu götürmek için öncelikli olarak sağ bek lazım. yazın da mutlaka iyi bir sol bek bulmalılar. mottayla olmaz bu iş. daha önemlisi önümüzde avrupa maçları var ve bildiğim kadarıyla takım listesinde grup maçlarında oynamamış olmaları kaydıyla 3 oyuncu değiştirebiliyoruz. yeni bek ve stoperi zaten ekletirler. bir de sivoku serbest bırakıp yerine hücuma katkı verebilecek bi ön libero bulsak çok iyi olur. çünkü sarı kart sınırındaki veli 2. liverpool maçına cezalı olur gibi bir his var bende.

Çevrimdışı Deniz

@Yunus Emre Dökmeci derbileri boyle oyuncular kazandırır. Bak sonmus meloya bize 4. Golunu atti.boyle maclari boyle oyuncular goturuyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Miloseviçe güvenelim beyler , Videolardan izlediğime göre TAM anlamıyla GERÇEK bir STOPER aldık :ok:
Videolar da Almeida çok kral bir golcü. Video işini geçmek lazım artık. Ama riske değer hep söylüyorum.

Çevrimdışı FARUK

heh ağzın bal yesin kaç gündür bu adamı hatırlamaya çalışıyorum  Beyler gary medel nasıl sizce ????

nasıl alıcaz onu ? :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:10:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
adam sene başında 8 milyonamı 12 milyonamı ne transfer oldu intere
yanlış hatırlamıyosam hayal etmeyelim boşuna  :biggrinking:
hadi ya yüksek mi o kadar  :bawling:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:11:24
@Yunus Emre Dökmeci derbileri boyle oyuncular kazandırır. Bak sonmus meloya bize 4. Golunu atti.boyle maclari boyle oyuncular goturuyor..
+1903

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.transfermarkt.com.tr/adebayo-akinfenwa/profil/spieler/32798

Şu adamı alalım derbilerde ne melo ne emre sıkıntısı çekeriz 100 bin euroya hallederiz bu işi. Cidden söylüyorum bir tane lazım böyle tetikçi.  :)

Çevrimdışı Tolga

Şu adamı alalım derbilerde ne melo ne emre sıkıntısı çekeriz 100 bin euroya hallederiz bu işi. Cidden söylüyorum bir tane lazım böyle tetikçi.  :)
:kop: :kop: :kop: Alalım kavga çıkacağı zaman oyuna sokarız önüne geleni tokatlar :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:15:31
ya beyler işin taktik yanı falan bier tarafa da ben katil istiyorum abi , oğuzhan özyakubun melodan fazla sarı ve kırmızı gördüğü bir ligde oynuyoruz, biziim hakemler yumuşak başlı gördüğü zaman acımıyolar erkeklikleri tutuyor .Alacağımız adam kim olursa olsun katil olsun kasap olsun sarı veya kırmızı görecekse hak etsin o kartı, ya bizim takımın seri katili motta :biggrinking:  düşünün takımı hepsi süt liman kedi gibi adamlar biraz tecrübeli katil orta sahalar bu ligde işi götürür

Çevrimiçi Necmi

Pedro yu Velinin yanina cekebilir mi ?
bence ersanı çekebilirler velinin yanına pedro olmaz adam kesici iyide pas veriyor ama presde zayıf kalır veli onu orda döver demedi demeyin

Çevrimiçi Samet Ç

:kop: :kop: :kop: Alalım kavga çıkacağı zaman oyuna sokar önüne geleni tokatlar :kop: :kop:
Hocam bu adamı severim şu an maçını izliyorum liverpoola salladı bir tane gol.  :) Hazır yabancı sınır kalkmışken alıp sahaya koysak yanına yaklaşamazlar korkudan.  :tabe:

Çevrimdışı Türkay

Ntvspor 90+ da Önder Özen var.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

gol attı bu akşam  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Adam yer bu :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

ya beyler işin taktik yanı falan bier tarafa da ben katil istiyorum abi , oğuzhan özyakubun melodan fazla sarı ve kırmızı gördüğü bir ligde oynuyoruz, biziim hakemler yumuşak başlı gördüğü zaman acımıyolar erkeklikleri tutuyor .Alacağımız adam kim olursa olsun katil olsun kasap olsun sarı veya kırmızı görecekse hak etsin o kartı, ya bizim takımın seri katili motta :biggrinking:  düşünün takımı hepsi süt liman kedi gibi adamlar biraz tecrübeli katil orta sahalar bu ligde işi götürür
Adebayo Akinfenwa o katil. 100 bin euroya alalım emreyi de ezer melo yu da sonra göndeririz.

Çevrimdışı TØLGA

akınfenwa hareketlere bak sen :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Adam yer bu :kop:
Emre ile Melo'ya salacaksın bunu öyle artistlik yapabiliryorlar mı bakalım? Aradığımız katil bu adam ısrarla söylüyorum. 2 şamara bitirir ikisini de.  : :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Ben hep söylüyorum bu ligte güzellikle ya da centilmenlikle bir yol alamazsın çünkü karşındaki böyle değil.Bizim de bu tarz derbileri psikolojik olarak maçtan önce kafasında oynayabilecek ve Melo-Emre gibi sorunlu adamların tahriklerine kapılmayacak oyuncuları kadromuza katmamız lazım.Düşünün bu Melo denen zat geçen sene Emre'yi bile kızdırıp attırmıştı Veli'yi mi attıramayacak :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:20:25
pedroyu da velinin yanına çekersek veli iyice kanser olur valla bakın hep söylüyorum bizim ligde çok taktik düşünmemk lazım  :biggrinking: özellikle dünkü maçtan sonra hala eli ayağım titriyo o bit snejderin selçuğun veliyi boğazladığı yerde şöyle bir adamımız olsa ne cüneyt elini cebine atar ne pitbull melo bir şey yapar .Not : oyun klarakteri ve gerginlik anlamında bahsediyorum . Bakın noumanın bu pozisyonundan sonra kırmızı da yese insanın içi soğumaz mı .Valla dünkü maçtan sonra çok gerginim taktikten şiddete yöneldim  :biggrinking:   

Çevrimiçi Samet Ç

akınfenwa hareketlere bak sen :biggrinking:
dehşet oyuncu değil mi :D istiyorum bu adamı ama nerede. Canavar Akinfenwa.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:22:32
Emre ile Melo'ya salacaksın bunu öyle artistlik yapabiliryorlar mı bakalım? Aradığımız katil bu adam ısrarla söylüyorum. 2 şamara bitirir ikisini de.  : :ishock:
hahahah , abi bundan ziyade ben kan istiyorum artık ,kana kan dün velinin kanı yerde kaldı resmen o başını eğip oyundan çıktı ya ,bizim ozi olcay bostan korkuluğu gibi hiç bir şey yapmadılar bir de üstüne necibi gösterdiler adam elinde çayı ile vıp'de oturuyordu sinirden ağlayacaktım elim ayağım titredi yemin ederim  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

Beyler neyi tartisiyoruz su an 1.2 milyona noboa yi oynatmak varken veliyi 1.4 e mi oynatacaz..

Çevrimiçi Samet Ç

hahahah , abi bundan ziyade ben kan istiyorum artık ,kana kan dün velinin kanı yerde kaldı resmen o başını eğip oyundan çıktı ya ,bizim ozi olcay bostan korkuluğu gibi hiç bir şey yapmadılar bir de üstüne necibi gösterdiler adam elinde çayı ile vıp'de oturuyordu sinirden ağlayacaktım elim ayağım titredi yemin ederim  :s20: :s20: :s20: :s20:
http://www.transfermarkt.com.tr/nigel-de-jong/profil/spieler/4672 bu da diğer katil adayım.

Çevrimdışı ZEKI

Beyler neyi tartisiyoruz su an 1.2 milyona noboa yi oynatmak varken veliyi 1.4 e mi oynatacaz..
sen taktin veli'ye bende dunku gereksiz hareketlerinden sonra olcay'a

Çevrimdışı Tolga

Yani ben hala anlayamıyorum boşta kaliteli bir Noboa varken 100 defa havada kapıp almamız lazım ama oyuncuyla ilgili hiçbir girişimimiz olmadı bugüne kadar enteresan yani.