2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575138 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler neyi tartisiyoruz su an 1.2 milyona noboa yi oynatmak varken veliyi 1.4 e mi oynatacaz..
Veli kalmalı mutlaka kalmalı bir hata yaptı diye silemeyiz silersek hata olur. Noboa'yı alıp Veli'yi göndermek kadro kalitesini arttırmaz ikisi birden olacaksa tamamım.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:26:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ben hep söylüyorum bu ligte güzellikle ya da centilmenlikle bir yol alamazsın çünkü karşındaki böyle değil.Bizim de bu tarz derbileri psikolojik olarak maçtan önce kafasında oynayabilecek ve Melo-Emre gibi sorunlu adamların tahriklerine kapılmayacak oyuncuları kadromuza katmamız lazım.Düşünün bu Melo denen zat geçen sene Emre'yi bile kızdırıp attırmıştı Veli'yi mi attıramayacak :)
ben öyle düşünmüyorum daha ne kadar soğuk kanlı olabilir bizim admlar Adaletyin olmadığı yerde anarşi başlar dişe diş kana kan , melo kimmş nouma yad ailhan mansız gibi reislerin karşısında yapsın bakalım erkekse o hareketleri. valla bizim takım iyi hoş ama gördük bu lig bunu yemiyopr arkadaşlar alacaksın bir iki tane katil o yüzden savunmaya o sırp çocuğu istiyorum bayağı psikopat birine benziyor yanında pedro ile müthiş olur

Çevrimiçi Samet Ç

De Jong bize gelse her maç atılır :D
Derbilerde oynasa yeter.  :D

Çevrimdışı Anıl

bence ersanı çekebilirler velinin yanına pedro olmaz adam kesici iyide pas veriyor ama presde zayıf kalır veli onu orda döver demedi demeyin
Ersanı Veli'nin yanında oynatırsa Bilic, Töre çeker vurur ben söyliyim @Necmi abi :kop: Ersan şuan da takımdaki en kötü oyuncumuz. Ancak kupa maçlarında oynar :eyes

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:26:49
De Jong bize gelse her maç atılır :D
bak bu da olur tam istediğim adam , ayağı da çok düzgün

Çevrimdışı Tolga

Veli kalmalı mutlaka kalmalı bir hata yaptı diye silemeyiz silersek hata olur. Noboa'yı alıp Veli'yi göndermek kadro kalitesini arttırmaz ikisi birden olacaksa tamamım.
Veli'yi uygun bir maaşla kadroda tutarım ben.Zaten elimizdeki oyuncuların birçoğunu tutup üstüne daha kalitelilerini almak zorundayız böyle böyle kalitemiz artar.Yani elimizdeki oyunculardan 4-5 tanesi yedek kulübesine çekilirse işte o zaman kaliteli ve güçlü bir takım olduk diyebiliriz. :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:28:39
ne hatası be kardeşim lütfen hata demeyin artık şu pozisyona . Hakem kansızsa veli napsın   :s20:

Çevrimdışı Deniz

sen taktin veli'ye bende dunku gereksiz hareketlerinden sonra olcay'a
@ZEKI abi ne yalan söyleyim taktim.sozlesmesi de bitiyor bir 4 sene daha gormek istemiyorum bu adami.buyuk maclarin oyuncusu degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Veli'yi uygun bir maaşla kadroda tutarım ben.Zaten elimizdeki oyuncuların birçoğunu tutup üstüne daha kalitelilerini almak zorundayız böyle böyle kalitemiz artar.Yani elimizdeki oyunculardan 4-5 tanesi yedek kulübesine çekilirse işte o zaman kaliteli ve güçlü bir takım olduk diyebiliriz. :ok:
1.4 milyon sence uygun bir fiyat mı? Bence uygun. Veli gideceğine Atiba'yı gönder Necip ile yollarını ayır olay bu kalitesizi yollayacaksın.

Çevrimdışı Tolga

ben öyle düşünmüyorum daha ne kadar soğuk kanlı olabilir bizim admlar Adaletyin olmadığı yerde anarşi başlar dişe diş kana kan , melo kimmş nouma yad ailhan mansız gibi reislerin karşısında yapsın bakalım erkekse o hareketleri. valla bizim takım iyi hoş ama gördük bu lig bunu yemiyopr arkadaşlar alacaksın bir iki tane katil o yüzden savunmaya o sırp çocuğu istiyorum bayağı psikopat birine benziyor yanında pedro ile müthiş olur
Yok ben daha sakin bir şekilde söyledim ama bu Melo ve Emre'nin hakkından aslında psikopat oyuncular gelir o konuda haklısın :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:29:30
Ersanı Veli'nin yanında oynatırsa Bilic, Töre çeker vurur ben söyliyim @Necmi abi :kop: Ersan şuan da takımdaki en kötü oyuncumuz. Ancak kupa maçlarında oynar :eyes
kesinlikle ayağının ayarı bayağı kötü ersanın daha topu oyuna doğru düzgün sokabildiğini görmedim ersanın

Çevrimdışı Tolga

1.4 milyon sence uygun bir fiyat mı? Bence uygun. Veli gideceğine Atiba'yı gönder Necip ile yollarını ayır olay bu kalitesizi yollayacaksın.
Veli için 1.2-1.3 civarı bence iyidir.

Atiba 1-1.5 sene daha kalabilir.

Necip kesin gitmeli zaten.

Çevrimdışı Anıl

ne hatası be kardeşim lütfen hata demeyin artık şu pozisyona . Hakem kansızsa veli napsın   :s20:
Valla @Mehmet abi hakemin önünde elini adamın gözüne sokarsan hakem de atar. Veli kusura bakmasın gördüğü kart aptalca.

Çevrimdışı Deniz

Sen parmagini rakibin gozune sokup hakeme bu firsati verirsen atar.akilli olacaksin futbolcu dedigin aklini kullanarak hareket etmeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:31:07
Yok ben daha sakin bir şekilde söyledim ama bu Melo ve Emre'nin hakkından aslında psikopat oyuncular gelir o konuda haklısın :)
aynen bunlara soğuk kanlı değil bildiğin kanı en sıcak adamı koyacaksın bakalım emre melo nasıl adam oluyolar

Çevrimdışı Deniz

Veli için 1.2-1.3 civarı bence iyidir.

Atiba 1-1.5 sene daha kalabilir.

Necip kesin gitmeli zaten.
Tolga yabanci siniri kalkti onu 900 bin yap sen :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Önder Özen yine çok sağlam hakkımızı savunuyor. Hakikaten bir kez daha helal olsun.

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen fena konuşuyor şuan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bak yabancı sınırının kalktığını da unuttum iyi mi :D

O zaman taş çatlasa 1 m euro veririm ben şu şartlarda ama az önce dedim ki belli bir yerli havuzuna yine ihtiyacımız olacak.O açıdan bakarsak Veli'ye de ihtiyacımız olacak iki tarafta 1 m euro da uzlaşsa bence mantıklı olur. :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:34:49
Sen parmagini rakibin gozune sokup hakeme bu firsati verirsen atar.akilli olacaksin futbolcu dedigin aklini kullanarak hareket etmeli.
ya allahını seversen ne aklından bahsediyosun sen adam kafaya koymuş atacak seni , benim isteğim keşke veli iki yumruk sallasaydı o cüce snejdere maç boyunca gerdi ortalığı kırmızı yedi bari hak etseydi dediğim gibi en delikanlı adam veli kavlak çıktı hepsi korkup kaçtı adam tek başına 5 cinconlunun arasına girdi , hele olcay adam senin için kavgaya giriyor hiç ortalıkta yok beyfendi böyle korkak olacaksanız hiç oynamayalım .Hepimiz biliyoruz ki cüneyt dün fırsat kolluyordu veliyi atmak için adamı maç boyunca geripğ durdular melo dirsek mi atmadı snejder cücesi adamı tahrik i etmedi .beyler iki senedir derbilerin skorları belli kırmızı yiyorsak bari klırızıyı hak edelim yosmalar bir daha yapamasın  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Deniz kusura bakmada yabancı sınırı kalktı diye bütün yerlilere yüz mü çevirelim hem de kaliteli olanları. Kalkması da hiçbir şey değiştirmez çünkü ben bu yönetimin bu işi beceremeyeceğini düşünüyorum. Nokta atış yapamayacak gibi geliyor bana yine ucuza kaçacak başkan adamın hakkı 5 se 3 e almaya çalışacak dımdızlak kalacağız ortada. Elimizdekilerden olmamamız lazım. Umarım bu düşündüğüm şeyler olmaz.

Çevrimdışı Deniz

Valla beyler ben velinin su sartlarda 4 senelik sozlesme hak ettigini dusunmuyorum.defalarca gösterdi buyuk maclarin adami degil.ben bir 4 sene daha bu kanseri cekemem..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 23:41:28
Valla beyler ben velinin su sartlarda 4 senelik sozlesme hak ettigini dusunmuyorum.defalarca gösterdi buyuk maclarin adami degil.ben bir 4 sene daha bu kanseri cekemem..
dünkü maça kadar bende öyle düşünüyordum , ama dün o saçma sapan zeminde iyi oynadı bence ama fener maçında rezaletti her maçı partizan maçındaki gibi oynasa başka bir derdimiz kalmaz  :bandit:

Çevrimiçi mayguntr

Aynen hocam , Serdar,İsmail,Ersan,Veli bu kanserleri çekmek istemiyoruz artık.Polonyadan,Arjantinden,Kolombiyadan gitsinler bulsunlar şunların yerine adamlar.