2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568242 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Turkiye'nin ne kadar sistemsiz oldugunun bir ornegi. Nerden nereye.

Iyide bu kuralin gelecegini bizim kulup bilmiyor muydu? Yada en ufak bir ipucumuz bile yok muydu ? Niye fahis fiyatlara sozlesme imzaladik Ersan'la, Cenk'le ?  Eger Koybasi ile yeni sozlesme imzalarsa yonetim kafayi tam yerim   :iscrewy:

Çevrimdışı Renton

Elden çıkarmayacağız yine şart doğru okursanız kuralı.

Ancak veli ve Frei yabancı sayılacaksa hakikayen fiyasko.
14 yerli yeterli degil mi ki 5-6 tane yerli fazlalik kalir necip atinc furkan yaman kesin kalir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:13:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:claps: Bizim yapmamız gereken sağlam yabancılar almak. Burada bu yarı üç tane alma hakkımız var. Bunları iyi kullanmalıyız. Zaten elimizde Ozi Cenk Tosun Veli Gökhan Kerim Olcay Atınç Cenk var yabancı şart ama kaliteli yabancı kofti değil

Aynen öyle bunlar rotasyonu oluşturacak oyuncular olacak. En az 7 tane iyi yerli oyuncunuz olmak zorunda yine atlamayın kuralın o kısmını sakın.

Yine en avantajlı biziz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yedekler:
Olcay
Yabancı kaleci
Serdar
Yabancı stoper
Atınç
Cenk Tosun
Kerim Frei
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Elden çıkarmayacağız yine şart doğru okursanız kuralı.

Ancak veli ve Frei yabancı sayılacaksa hakikayen fiyasko.
öyle değilmiş frei zaten türk milli takımın seçti onu etkilemez
veli flen oynadığı için burda kazanılmış hak diyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Ozan Tufan dün gece 8 milyon euro'ydu..
Bu akşam itibariyle 3 milyon euro falan olmuştur herhalde.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Önder Özen keşke takıma dönse , bu yabancı kuralı ona çok yarardı , bulurdu bize 4-5 tane genç adam .Yaptığı açıklamasında biraz tff'ye dem vurmuş ama bence yaptıkları verdikleri para o kadar da çok değil Kerim ile Gökhan için .ingilterede,almanyada oynamış 18-22 yaş arasındaki oyuncuların ederi zaten 3-4 milyon euro seviyesinde.Serdar'a Tolga'ya verilen paralar  çok oldu o kadar.Bursa şimdi Ozanı hala satarsa 4 milyon euro üstüne helal olsun diyecem  :halay:
İnşallah şu özen'in kurdurduğu işlevselliğini arttırdığı scout ekibi ve yönetim beraber düzgün çalışırlar da biz de rahatlarız.

Çevrimdışı TØLGA

@firatgunayer @ersoyozdem @Hakan_gundogar  Abiler şimdi Gökhan İnleri devre arasında alırsak Türk, Sezon sonu alırsak yabancı mı olcak ? :)
 :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

2 milyon bile zor  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Önder Özen keşke takıma dönse , bu yabancı kuralı ona çok yarardı , bulurdu bize 4-5 tane genç adam .Yaptığı açıklamasında biraz tff'ye dem vurmuş ama bence yaptıkları verdikleri para o kadar da çok değil Kerim ile Gökhan için .ingilterede,almanyada oynamış 18-22 yaş arasındaki oyuncuların ederi zaten 3-4 milyon euro seviyesinde.Serdar'a Tolga'ya verilen paralar  çok oldu o kadar.Bursa şimdi Ozanı hala satarsa 4 milyon euro üstüne helal olsun diyecem  :halay:
İnşallah şu özen'in kurdurduğu işlevselliğini arttırdığı scout ekibi ve yönetim beraber düzgün çalışırlar da biz de rahatlarız.
Hocam gence ihtiyacımız yok artık pek zaten genç bir kadromuz var.Bize 27+ tecrübeli oyuncular lazım.Büyük maçları kaldırabilecek  :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:16:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
14 yerli yeterli degil mi ki 5-6 tane yerli fazlalik kalir necip atinc furkan yaman kesin kalir

Zaten 28 kişilik kadro fazla kimse kullanmaz o kadar.

14 yabancı 11 yerliden 25 oyuncu yeterli.

Şimdi olay şu 14 yabancıdan kaçı oynamak için kaçı yatırım için alınacak.

11 yerliye bakarsak

Tolga , Ersan , Atınç , İsmail , Necip , Oğuzhan , Veli , Kerim , Töre , Olcay , Cenk

Sosa , Atiba , Ba , Milo , Linnes , Motta 6 ediyor. Buraya alınacak 8 adam çok ama çok iyi planlanmalı. 4 ü a kalite 4 ü yatırım amaçlı gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Peter C.

Linnes     kaboul    Mitro      Motta

Atiba       Noboa

Töre            Sosa         Olcay

Demba BA

Çok mu zor bu kadroyu kurmak ?

Çevrimiçi Samet Ç

1 karton marlboraya alınır

Çevrimdışı Deniz

Zaten 28 kişilik kadro fazla kimse kullanmaz o kadar.

14 yabancı 11 yerliden 25 oyuncu yeterli.

Şimdi olay şu 14 yabancıdan kaçı oynamak için kaçı yatırım için alınacak.

11 yerliye bakarsak

Tolga , Ersan , Atınç , İsmail , Necip , Oğuzhan , Veli , Kerim , Töre , Olcay , Cenk

Sosa , Atiba , Ba , Milo , Linnes , Motta 6 ediyor. Buraya alınacak 8 adam çok ama çok iyi planlanmalı. 4 ü a kalite 4 ü yatırım amaçlı gibi.
Aynen öyle imzamı attım orda duruyor  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Peter C.

Linnes     kaboul    Mitro      Motta

Atiba       Noboa

Töre            Sosa         Olcay

Demba BA

Çok mu zor bu kadroyu kurmak ?
Basit kafadan 11-12 milyon euro lazım

Çevrimdışı Tolga

Şimdi çok iyi yabancılar almak zorundayız.Ayrıca ben yabancı bir kaleci de alınması gerektiğini düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

beyler buradan kadronuzu kurabilirsiniz tek tek yazma eziyeti çekmeyin  img kodunu buraya yapıştırın yeterli  :ok:

http://www.kadronukur.com/

Çevrimdışı f_madida

Ben cogu Turk oyuncumuzun rotasyonda kalacagini dusunuyorum...

Gokhan, Olcay, Kerim, Cenk T., Oguzhan hatta Serdar ve Tolga bunlarin baslicalari... Bu oyuncular kaliteli oyuncular, Tore veya Olcay ayarinda oyunca almak icin yurtdisina milyonlarca Euro bonservis bedeli vermek gerek bunu da yapmak mantikli degil. Takimin oyunu ve sablonu bozulmadan 3-4 tane kaliteli yabanci monte edilebilir..

Atiba-Veli ve Ersan'in sozlesmesini uygun sartlarda uzatmamiz cok da kotu olmaz, hem ikinci devre halen eski kurallar gecerli...

Son olarak Onder Ozen'e en cok ihtiyac duydugumuz zaman geldi...Keske geri donse, yeni bir kadro plani ve yapilanmasi gerekecek.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunu imzalamak resmen ayaga sıkmaktır...! sen resmen ğs ve fener kurtardın... helal olsun diyorum başka birsey demiyorum...
Önder özen resmen isyan etti

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Bunu imzalamak resmen ayaga sıkmaktır.... sen resmen ğs ve fener kurtardın... helal olsun diyorum başka birsey demiyorum...
isyan etse ne olcakki senin klübünde onaylamış bunu
dava flen açamazlar onaylamasalardı köküne kadar hakları var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bunu imzalamak resmen ayaga sıkmaktır.... sen resmen ğs ve fener kurtardın... helal olsun diyorum başka birsey demiyorum...
Ben geçen gün de söylemiştim her ne kadar yabancı kuralına karşı olsam da bu sistemin hemen 1-1.5 senede değişmesi kesinlikle bizim önümüzü kesmek amaçlıdır.Bundan en karlı çıkacak takım şu durumda Gs olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Fb farkediyo musunuz uzun zamandır transfer yapmıyor tek Diegoyu aldılar,  bakın şimdi seneye nasıl kadro kuruyolar,  asıl Anadolu takımları bitti :)

Çevrimdışı TØLGA

bu arada yerlilere gs den örnek burak selçuk 2.9 verenler düşünsün  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Özen'e ihtiyacımız var. Yeni bir planlama için Bilic'e ve yöneticilere kalırsak bir 10 sene daha yolumuzu bulamayız.