2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566175 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  7 sn.8 saniye önce
Önder Özen: "Bilic'ten özür diliyorum. Türkiye bir hukuk ülkesidir deyip onları inandırdığım için özür dilerim"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  24 sn.25 saniye önce
Önder Özen: "Beşiktaşlılardan özür diliyorum. Gökhan Töre, Kerim Frei için ödediğimiz parayı ömür boyu çalışsam ödeyemem"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  3 sn.4 saniye önce
Önder Özen: "Farkında olmadan, kurallara uyarak Beşiktaş'ı zarara uğratmış oldum. Bu şekilde de tarihe geçtim herhalde"

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen sonuna kadar haklı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

valla onu bilmemde yerlilerin bir önemi kalmadı artık verdiğimiz paralarla kaldık veliye ersana  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu kuralla miloseviç'te açıklanır bir kaç güne
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fani madida

biliç'in bu edilgen tavrından bıktım artık. yeni stat açılmasıyla birlikte teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

bir de madem veli artık yabancı statüsünde yeni sözleşme falan yapmasınlar ya
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ne yani artik takimlar isterse 11 yabanci ile oynayabiliyor mu ?

Çevrimdışı TØLGA

bu arada veli kavlak yerli statüsünde sayılcakmış bundan sonra transfer edilecekler için geçerliymiş
gökhan inleri unutun bence bir önemi yok artık yabancı bulurlar yerine
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK gurbetçi oyuncuları artık yabancı statüsünde değil...
bu saaatten itibaren alınan gurbetçiler yabancı statüsünde sayılacaktır...
ilk 11 tamamı yabancı çıkabilir...
alt yapıdan en az 2 oyuncu 4 te türkkiyede yetiştirilmiş oyuncu 28 kişilik kadroda olmak zorunda
Vergi borcu vs borcu olanlar transfer yapamayacak....

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ersan'a 1.4 milyon euro, vay anasini  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

sezon sonu yabancı kaleci ile stoperde ekle buna
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

biliç'in bu edilgen tavrından bıktım artık. yeni stat açılmasıyla birlikte teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

bir de madem veli artık yabancı statüsünde yeni sözleşme falan yapmasınlar ya
veli yabancı sayılmıyor eğer sezon sonu sözleşme uzatsaydık yabancı sayılıyordu. Sorun yok

Çevrimdışı Renton

Resmi imzalar atildi mi ersanla acaba yeni kuralin ilk kazigi bize girecek
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Resmi imzalar atildi mi ersanla acaba yeni kuralin ilk kazigi bize girecek
Kesinlikle Ersan'ı gönder Miloyu al Sivok gönder Kaboul'u al ama bizde bu şekilde transfer yapacak ne güç var ne de yönetim var. Anca Ersan'a ödesinler boş boş para.

Çevrimdışı TØLGA

pedro atiba sosa demba sivok(sezon sonu gidici) motta
sivokda gidici olduğu için 9 tane yabancı hakkımız var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:06:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi öyle abuk subuk karar olmuş ki hala lehimize gelişen durum var.

11 yabancı ile bile oynasan ilk 11 de yedeklerin tamamı yerli olmak zorunda oluyor.

Yani her takımın en az 5 tane çok iyi yerli oyuncusu olmak zorunda ilk 11 de oynayan ya da her an girecek durumda olan.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Suan ki takimdan bu kuraldan sonra seneye forma bulacak yerli adamlar gokhanla tolgadir tolgada muamma asil mesele geri kalanlari nasil elden cikaracagiz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Sedat

Şu TFF'ye bak 2 ileri 5 geri  :dry: karar iyi yada kötü buna değil lafım ancak istikrar için geldik diyip bunları yapmak  :kop:  :kop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı TØLGA

Suan ki takimdan bu kuraldan sonra seneye forma bulacak yerli adamlar gokhanla tolgadir tolgada muamma asil mesele geri kalanlari nasil elden cikaracagiz
ben şahsen alınabiliyorsa yabancı kaleciden yanayım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

sözleşmesi biten oyunculardan atiba hariç hiçbiri ile yenilenmemeli.paraya yazık yemin ediyorum yarı fiyatına daha iyi yabancı getirriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:10:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Elden çıkarmayacağız yine şart doğru okursanız kuralı.

Ancak veli ve Frei yabancı sayılacaksa hakikayen fiyasko.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi öyle abuk subuk karar olmuş ki hala lehimize gelişen durum var.

11 yabancı ile bile oynasan ilk 11 de yedeklerin tamamı yerli olmak zorunda oluyor.

Yani her takımın en az 5 tane çok iyi yerli oyuncusu olmak zorunda ilk 11 de oynayan ya da her an girecek durumda olan.
:claps: Bizim yapmamız gereken sağlam yabancılar almak. Burada bu yarı üç tane alma hakkımız var. Bunları iyi kullanmalıyız. Zaten elimizde Ozi Cenk Tosun Veli Gökhan Kerim Olcay Atınç Cenk var yabancı şart ama kaliteli yabancı kofti değil

Çevrimiçi Samet Ç

Elden çıkarmayacağız yine şart doğru okursanız kuralı.

Ancak veli ve Frei yabancı sayılacaksa hakikayen fiyasko.
Veli Frei Türk sayılıyor abi.