2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566089 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten yabancı sınırı kalkıyor bedava adam varken yönetim neyi bekliyor ben anlamış değilim cidden.Bazen diyorum ki sorun bize de mi acaba :icool:
adam gelmeye hazır alın şu adamı artık

Çevrimdışı Tolga

adam gelmeye hazır alın şu adamı artık
Yönetime birileri illa ki Noboa'yı iletmiştir ama bugüne kadar bir girişimin olmamasına hayret ediyorum doğrusu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sefer gerçekten iyi geceler  :)

Çevrimdışı Tolga

Bu sefer gerçekten iyi geceler  :)
İyi geceler hocam :)

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetime birileri illa ki Noboa'yı iletmiştir ama bugüne kadar bir girişimin olmamasına hayret ediyorum doğrusu.
adam hala boşta belki birşeyler olabilir ama açıkçası ümidim yok

Çevrimdışı Volkan Başaran

Oyuncunun bize gelmek istediği sorun..

uzaktan bakınca Beşiktaş bir Gs yada Fb gibi görünmüyor malesef.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Oyuncunun bize gelmek istediği sorun..

uzaktan bakınca Beşiktaş bir Gs yada Fb gibi görünmüyor malesef.
Hangi oyuncu için bunu söyledin ki :alala:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Noboa için mesela

Gelip gelmeyeceği sorun..

Adamı isteen bir sürü kulüp çıkar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

İste bu yuzden sana vermiyorlar  :steamed: :steamed:
Liverpool var  :money: yabancı maç ne kadar kötü olabilirki  :steamed: :steamed: @Deniz

Çevrimdışı Tolga

Noboa için mesela

Gelip gelmeyeceği sorun..

Adamı isteen bir sürü kulüp çıkar.
Almak isteyen kulüpler olsaydı şu zamana kadar bence alırlardı.

Çevrimdışı Türkay

Bari transfer yapsakta moralimiz yerine gelse  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Bence biraz takim olma ruhunu icinde yasayan oyunculari takima almaliyiz.bu sabah uyanan oyinculardan derbi maglubiyeti kac kisinin umrunda.bir cenk tosun takmistir kafaya bir de gokhan töre. Digerleri onunde harita tatil planlari yapiyordur.bize hirsli kaybetmeyi kabullenemeyen oyuncu lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Liverpool maçını kesin olimpiyatta oynayalım adım atamaz o lavuklar olimpiyatta  :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Bize Kaboul , Noboa ( İnleri bonservisi olduğundan yazmadım)  ve Kaderabek  lazım .

yani kaboul ve kaderabeke bonservis odeyecekler.

Çevrimdışı Deniz

Ben linnesi daha cok istiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Bari bu sefer kamp dönemine transferleri yetiştirelim :)

kocaman kahkaha atarım 8gun sonra kamp baslıyor bu sureye kadar iç transfer bile bitmez geçelim bu işleri...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Ben artık sağ bekten de önce orta saha istiyorum özellikle İnler'i. Artık maçlarda Melo ve Emre gibi bir adam lazım gerektiğinde Melo ya kafa atacak gerektiğin de takıma sahip çıkacak. Hem Gökhan Beşiktaşlı  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

kocaman kahkaha atarım 8gun sonra kamp baslıyor bu sureye kadar iç transfer bile bitmez geçelim bu işleri...
Zaten ben de bitmeyeceğini biliyorum ama 2.yarı başlayıp oyuncu alırsak her zaman olduğu gibi o adamın gelip takıma uyum sağlaması, form tutması vs. işimiz var demektir.Ayrıca bu kadar fazla oyuncu izlendiği söyleniyorsa transfer konusunda en azından Miloseviç'in dışında sağ bek işi de halledilmiş olması gerekirdi çoktan.

Çevrimdışı panic13

selam arkadaşlar,

Doğrudan fayda sağlamayacaksa, gerekirse hiç bir transfer yapılmasın. Sokağa atacak paramız yok. bu kulübün önceliği şampiyon olmak değil (ki olacağımızı düşünüyorum), totosunu toparlamak. Stad bitene kadar kuruşun hesabını yapmamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

selam arkadaşlar,

Doğrudan fayda sağlamayacaksa, gerekirse hiç bir transfer yapılmasın. Sokağa atacak paramız yok. bu kulübün önceliği şampiyon olmak değil (ki olacağımızı düşünüyorum), totosunu toparlamak. Stad bitene kadar kuruşun hesabını yapmamız lazım.
Takviye olmadan şampiyon olmamız mümkün değil.

Çevrimdışı panic13

Takviye olmadan şampiyon olmamız mümkün değil.

Üzerime gelmeyin arkadaşım :( kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum. Ulan kulübün durumu ofsayit Osman, sarışın kardeşler para babası fabrikatör Hulusi Kentmen gibi :( Lanet olsun bu hayata. Yeni transfer de Atom fiziği de yerin dibine batsın :(

Çevrimdışı yavvuzz

Antonio Barragan

Çevrimdışı panic13

Antonio Barragan

İtalyan mafya tetikçisi ismi var. Sevdim bunu :D

Çevrimdışı buratti

selam arkadaşlar,

yapilacaksa illa ucuz olsun ve direk katki yapsin (bknz: Sosa), yoksa gerek yok.

iki derbide de rakip futbol oynamak icin cikmadi sahaya. gereksiz yere yatmalar falan... deplasmanlarda daha basarili olmamizin nedeni de o, acilan takimlarda kaleye daha rahat gidiyoruz. tecrubesizlik ve yeterince cakal olmadigimiz icin yenildik derbilerde.  ruzgar, yagmur ve zemin de bizim oyun tarzimizi gs'yi etkilediginden daha fazla etkiledi.

panik yapacak bir sey yok. takima guvenin arkadaslar. transfer ve dedikodusu falan en sevilen seyler ancak istikrar daha onemli. gokhan tore duzenli oynadigi icin bu seviyede. ingiltere'de rusya'da basarisiz olmasinin nedeni oynayamamasi idi. tum takim her gun ustune koyuyor, hepsi gelisiyor. bu is transferle olsaydi her sene 5-10 tane transfer yapan demiroren sadece 1 sampiyonluk gormezdi.

biraz sabirli olup stadin bitmesini beklemek zorundayiz. financial fairplay dosyasi hala uefa'da. bi sezon avrupaya o yuzden gidemedik galiba. dikkatli olmak zorundayiz.

bence en buyuk transfer basaksehir stadinda oynadigimiz mac sayisini arttirmak ve tabii ki de bilic ve futbolculari basina yem etmemek olur.

Çevrimdışı Tolga

Elimizdeki kadronun 3 kulvarı kaldırabileceğine ciddi ciddi inanıyorsanız diyecek pek fazla bir şey yok.

Zaten Miloseviç transfer edildi o tamam gibi.

Sağ bek de alınacaktır bir şekilde.

Orta Sahaya takviye olması devre arası zor görünüyor.(Keşke Noboa'yı alsalar)