2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553856 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Kulüp ekonomisi zarar görmeyecek ise bence takım içerisin de ki denge açısından iyi he 1.2 den başlasa daha iyiydi ama yapacak bise yok.

Katılmıyorum bu söylediğine Ozan abi. Eğer ki yönetim bu parayı vermeyi kabul ettiyse taraftar açısından hiçbir sıkıntı olmamalı. Sonuçta takımı dünya çapında yükseltmek istiyorsan takımın en çok koşan ve en çok mücadele eden ismine 1 milyon euro veremezsin. Bu işin kanunu bu başarı arttıkça giderler de artacaktır bunda anormal birşey yok bence. He eğer yönetim Veli'ye 1.5 milyon euro teklif ettiyse bu da maksimum sınırdır. Veli kabul etmezse de kendi bilir :)

yani yabancı sınırı artarken bizim bunu yapıyor olmamız mantıksız yine acımasız oalcak ama yetenege para verilir ,malesef bizim velimizde bu yok..sadece kisisel calısma azmiyle yapabiliyor bunu ve bunun surekliliği olacagınıda dusunmuyorum , tabiki denge işleride oluyor muhakkak simdi baktıgımızda ondan sonra gelmiş ve ondan az yeteneği olan adamları sayalım ve simdiye kadar velinin katkıları sayarsak parasını haketmis olabilir o konuda birsey diyemem ama gelecek olanlara bunu izah edemezsin tek derdim o zaten yoksa kendileri bilir isterse 3milyon versinler:))

rentonda soylemiş 600bin den buralara yukseldi diye bu acıdan bakarsak dogru zaten cnk bize katkılarının değeri yuksek gelecek olan diğer elemanlara bunu izah etmede sorun cıkar
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 19:42:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Adam kaç senedir 600 e oynuyor performansı gayet yükseldi alacağı paranın absürt bir miktar olduğunu da düşünmüyorum bu kadar dillendirilmemeli,hayırlı olsun diyelim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

yok ama yani yabancı sınırı duserken bizim bunu yapıyor olmamız mantıksız yine acımasız oalcak ama yetenege para verilir malesef bizim velimizde bu yok..sadece kisisel calısma azmiyle yapabiliyor bunu ve bunun surekliliği olacagınıda dusunmuyorum  ama tabiki denge işleride oluyor muhakkak simdi baktıgımızda ondan sonra gelmiş ve ondan az yeteneği olan adamları sayalım ve simdiye kadar velinin katkıları sayarsak parasını haketmis olabilir o konuda birsey diyemem ama gelecek olanlara bunu izah edemezsin tek derdim o zaten yoksa kendileri bilir isterse 3milyon versinler:))

Abi yönetim takım içinde ki arkadaşlığa çok dikkat ediyor mesela Sosa da ne takımlar görmüş daha geçen sene CL finalinde oynamış ama 1.5 alıyor ki o geldiğin de Töre ve Cenk ile anlaşılmıştı Töre 1.6'ya kadar çıkıyor Cenk te 1.7 alıyor ama kimse itiraz etmiyor takım içerisinde arkadaşlık Allah'a şükür sıkı tutuluyor bu iş ileride gelecek adamlar da da bu konu dikkate alınır bence mesela Ben Arfa geliyordu sorunlu diye gelmedi iyi ki de gelmedi Sosa geldi.  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bence Veliye sadece yerli gözüyle bakılmamalı hem lig de anadolu takımlarına hem de avrupada Arsenal Tottenham a karşı iyi oynadı ben kesinlikle takımda tutulmasını istiyorum yerli falan diye değil ama Velinin yanına İnler gibi biri gelmeli hem Velinin eksikleri de kapanmış olur hem veli de kendini geliştirmiş olur zaten bunca zamandır takımı tanıyan arkadaşlık ortamını bilen bi adamı gönderip yerine yabancı birini almak mantıksız olur

Çevrimdışı ozan062

tamamdır beyler takım arkadaslıgınıda eklersek bozmamak istersek sizde haklısınız o zaman benim fikirler copee:))

bu arada bir genc geleceğe yonuk forvetinde ocak ayında geleceğini sabah bircok "duyumcu" soylemiş bulundu bakalım bu konuyu ozellikle merakla bekliyorum malum encok ilgi ceken mevki orasıdır genellikle:))

Çevrimdışı Tolga

Veli eğer 1.4 civarında bir bedel istiyorsa normal şartlarda bence kabul edilirdi fakat gelecek sene yabancı kuralında yaşanacak değişiklikten dolayı bu yüksek görülüyor olabilir ki bence de öyle.Fakat geçen gün şunu da söyledim evet gelecek sezon yabancı kuralı değişecek ama 2 sene sonra tekrardan şuankine benzer bir yabancı kuralı getirilirse yerli oyuncu bulabilir miyiz piyasada bunu da düşünmek lazım.Veli'nin şuanki performansını düşünerek ben tutulmasından yanayım ama Veli'nin de makul bir ücrette anlaşmaya yanaşması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi bilmeden konuşmuyorum aksine bilerek konuşuyorum bence sen bu transfer işlerinde yönetimi fazla başarılı görüyorsun. ibrahim altınsayın istifa ettikten sonraki açıklamalarını bir oku istersen ki bu adam kulübe zarar gelmesin diye nerdeyse hiçbirşey demedi bile.Sezeri alan da bizzat Başkanın kendisidir.Ronaldinho transferiyle haftalarca uğraşıp menajeriyle basına boy boy görüntüler verip sonra onu alamayıp (iyi ki alamamış) bizi dünya kamuoyuna rezil eden de 2. başkan A.N.Çebidir.Özenin tek başarısızlığı var o da dany transferi ama sezer ve eneramo transferleri tamamen yönetimin insiyatifinde yapılan transferler.pedro franco olayına gelince scout sisteminin katkısı yok demedim ama o transferin pazarlığını bile özen yaptı dedim yani işin büyük kısmını özen halletti oyuncuyu ikna eden de bizzat önder özen.Özen hata yapabilir başarılıdır başarısızdır o tartışılır ama tartışmayacağım tek nokta var yönetimin transferden zerre kadar anlamaması.Ki onlar da iyi niyetli baktılar yapamıyorlar işi profesyonellere bıraktılar bu da yönetim için + bir özelliktir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Erkan Zengin düşük bir maaşla transfer edilebilir bence kötü transfer olmaz. :)

Çevrimdışı Renton

Ayrıca Erkan Zengin düşük bir maaşla transfer edilebilir bence kötü transfer olmaz. :)
erkan zengin ts ile anlaşmışta öyle feshetmiş diye duydum ama onun haricinde fenerbahçede parayı basıp kapabilir tam bir kanat oyuncuları yok.Bize kalmaz erkan zaten gerekte yok

Çevrimdışı Anıl

tamamdır beyler takım arkadaslıgınıda eklersek bozmamak istersek sizde haklısınız o zaman benim fikirler copee:))

bu arada bir genc geleceğe yonuk forvetinde ocak ayında geleceğini sabah bircok "duyumcu" soylemiş bulundu bakalım bu konuyu ozellikle merakla bekliyorum malum encok ilgi ceken mevki orasıdır genellikle:))
Devre arasında geleceğe yatırım olarak genç yabancı bir forvet alınacağını Başkan kendisi açıklamıştı zaten Ozan abi :tabe:

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi bilmeden konuşmuyorum aksine bilerek konuşuyorum bence sen bu transfer işlerinde yönetimi fazla başarılı görüyorsun. ibrahim altınsayın istifa ettikten sonraki açıklamalarını bir oku istersen ki bu adam kulübe zarar gelmesin diye nerdeyse hiçbirşey demedi bile.Sezeri alan da bizzat Başkanın kendisidir.Ronaldinho transferiyle haftalarca uğraşıp menajeriyle basına boy boy görüntüler verip sonra onu alamayıp (iyi ki alamamış) bizi dünya kamuoyuna rezil eden de 2. başkan A.N.Çebidir.Özenin tek başarısızlığı var o da dany transferi ama sezer ve eneramo transferleri tamamen yönetimin insiyatifinde yapılan transferler.pedro franco olayına gelince scout sisteminin katkısı yok demedim ama o transferin pazarlığını bile özen yaptı dedim yani işin büyük kısmını özen halletti oyuncuyu ikna eden de bizzat önder özen.Özen hata yapabilir başarılıdır başarısızdır o tartışılır ama tartışmayacağım tek nokta var yönetimin transferden zerre kadar anlamaması.Ki onlar da iyi niyetli baktılar yapamıyorlar işi profesyonellere bıraktılar bu da yönetim için + bir özelliktir.
Katılıyorum Deniz yönetimin kendi yaptığı birçok başarısız transfer var.Önder Özen'in ise Dany transferi var başarısız olan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 19:57:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bilmeden konuşma pedro bizim scutların yıllardır takibinde olan bir oyuncuydu bunu Önder Özende söyledi zaten bir kaç kezde söyledi kulüp çok önemli oyuncuları takip ediyormuş diye araplara giden oyuncu adı neydi Önder Özenin isteğiydi olmadı Atiba biliçin isteği kerim töre falan zaten bilinen takipte olan oyuncular dembaba sosa öyle Önder beyin elbette katkıları oldu olmasıda lazım o iş için tutulmuş biri ama tanrı parçacığıda yapmayın unutmayın Önder Özenin başarısı bile yönetim başarısıdır onu oraya getiren yönetim çünkü gökten zembille inmedi onun döneminde alınan Eneramo Sezer falan niye gündeme gelmiyor madem o kadar yetki sahibiydi aldırmasaydı birde Dany faciası var yaptığı hata bizi şl den etti affedemiyorum hem turuva atı soktu hemde gs yi rahatlatıp transfer yapmasını sağladı sonuç bizim önümüzde ligi bitirdiler. bu bile gönderilmesi için yeterli sebepti hata vardır, hata vardır. Tüm Beşiktaşlıların gördüğünü göremiyorsan bu hata olarak algılanmaz. Birinin istifası isteniyorsa geçerli nedenler vardır kimse getirdiği ve başarılı olan birini göndermez kaldıki yönetimin önünede çıkmıyordu rahatsızlık verecek aksiyonları yoktu istifası istendiyse geçerli neden vardır. Sonrasındada sistem düzgün yürümeye devam ediyor buda yönetimi haklı kılıyor. Tekrar söylüyorum bu iş için emek veren bir sürü emekçiye haksızlık ediyorsunuz transfer işi ekip işidir kişilere göre şekillenmez ekip görevinde ve çalışmaya devam ediyor başına Önder gider x kişi gelir amirlerin çok büyük etkisi olmaz yeterki Yönetim genç transferlere sıcak baksın bu yönetimdede bu nitelik var ve bu yönde karar verdiği sürece bence bu tip transferler olmaya devam edecek hatada olacak Önder Özenin yaptığı gibi gelenlerde yapacak yüzde yüz başarı diye bir şey olmaz ama kulüp iyi yolda gidiyorsa bunun için x kişiler yaratmaya çalışmayın karar mercihi yönetim kuruludur kusur onlarınsa başarıda onlarındır. Hep bilinç altında yönetimi iş bilmez durumuna sokma haraketleri bunlar sanki önder biliç kararlarını alan yönetim değil onlar orda yeşillik duruyor zaten. @Deniz

Bazı kısımlarına Katılmıyorum @Necmi abi. Ben yönetimdeki herkesi tanımıyorum hiçbirimiz bilemeyiz lakin ;

Deniz Atalay'ın ;

Ahmet İlhan'ı 4 milyon euroya alma çabasının

Gs'de rezilleri oynayan hatta oynayamayan Tarık Çamdalı alma çabasının

Veysel Sarı'yı ısrarla  aldırma çabasının

Önünde duvar gibi durmuştur  Önder Özen. Deniz bey utanmadan Gs Çamdal'ı alınca biz 1 milyona alacaktık aldırmadı demiştir Özen için.

Ancak Çamdal yokolunca Özen hakkında hiçbir şey söylemeyip yokolmuştur ortadan.

Ahmet Kavalcı'nın saçma sapan transfer hamlelerini durdurmuştur.

Yine bu ikilinin sırf egoları tatmin olsun diye her transferden sonra adları zikredip reklamlarını yapmıştır.

Önder Özen istediği alanı net olaraj hiçbir zaman bulamadığı gibi , başkan dışında arkasında kimse durmamıştır.

Asla ama asla yönetim başarısı değildir Özen'in başarıları sadece başkanın ve Ahmet Nur Çebi'nin başarılarıdır. Bir de Mete beyi tenzi edebilirim buradan.

Transferler yönetime kalsaydı bu takımda Ronaldinho Etoo vs muhtemelen oynuyor olacaktı önüne geçmek için elinden geleni yapmıştır.

Beşiktaş'ın izleme ekibi sadece Ufuk Pak ve Fikret Demirer'den oluşuyorken oraya gönüllü scoutları ve bunların Avrupa bağlantılarını ekleyip ekibi hatrı sayılır sayıya hiç masraf yaratmadan ulaştırmıştır.

Fikret Demirer Özen'den önce hiç öne çıkmıyorken onun yaptığı işleri parlatmıştır.

Dany transferi hata olabilir ancak buna kalkışması bile ne kadar cesaretli olduğunu koltuğunu hiç düşünmediğini gösterir. Tutmamıştır ama istese gibip yabancı stoper alıp , herkesin suyuna gidip menajerleri kulübün içinde fink atmasını sağlayıp koltuğunu sağlama alabilirdi.

Önder Özen bunların hiçbirini yapmadı sadece Beşiktaş'ı savundu. Şuanda kulüpte sistem varsa yönetimin değil Önder Özen'in eseridir. Aynı yapı Özen'den önce de vardı hangimiz biliyorduk? Bu şekilde Özen'e çok büyük haksızlık olur.

Yönetimin tek yaptığı Özen'i getirmektir sistemin tamamı Özen'e aittir. Başkan ona alan sağlayarak katkıda bulunmuştur. Yönetimin kalanın hiçbir katkısı yoktur aksine  Çebi dışındakilerin bol bol zararı olmuştur.

Haklısın onun göreviydi yaptıysa da işi olduğu için yaptı ama yukarıda dediğim şeyleri yapıp koltuğunu koruyup ayda 40 bin maaşını 4 yıl alabilirdi. Bunların hiçbirini yapmadı.

Özetle çok daha fazla saygıyı hakettiğini düşünüyorum. İşi bırakırken bile onurlu şekilde bıraktı şuanda medyada Beşiktaş'ın en büyük gücüdür.

En Beşiktaşlıyım diyenden çok daha iyi savunuyor her hafta Beşiktaş'ı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

erkan zengin ts ile anlaşmışta öyle feshetmiş diye duydum ama onun haricinde fenerbahçede parayı basıp kapabilir tam bir kanat oyuncuları yok.Bize kalmaz erkan zaten gerekte yok
Tamam da oyuncu havuzumuzu geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum bonservis verip alınmasına karşı olurdum ama boşta olan ve İsveç milli takımında oynayan bir oyuncuyu almak bence hata olmaz.Biz 3 kulvarda oynuyoruz bu unutulmamalı o yüzden söylüyorum böyle alternatiflerimizi arttırmamız lazım diye.Trabzon'a gideceği belli gibi ama ben sadece bir öneri sundum olmazsa da problem değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 20:02:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Tamam da oyuncu havuzumuzu geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum bonservis verip alınmasına karşı olurdum ama boşta olan ve İsveç milli takımında oynayan bir oyuncuyu almak bence hata olmaz.Biz 3 kulvarda oynuyoruz bu unutulmamalı o yüzden söylüyorum böyle alternatiflerimizi arttırmamız lazım diye.Trabzon'a gideceği belli gibi ama ben sadece bir öneri sundum olmazsa da problem değil.

Düşük maaşa gelmez Tolga Erkan. En az 1.6 filan alır Trabzon'dan kaldı ki aşırı bencil ve 29 yaşında hiç gerek yok kanımca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Düşük maaşa gelmez Tolga Erkan. En az 1.6 filan alır Trabzon'dan kaldı ki aşırı bencil ve 29 yaşında hiç gerek yok kanımca.
Düşük bir maaşa gelmezse alınmasın zaten ama ben söylenenlerin aksine Erkan'ı bizdeyken de beğeniyordum oyuncu olarak bizim takımda oynuyor olsa baya katkıda bulunur.

Çevrimdışı Türkay

Abi dediklerine katılıyorum ama Almeida da portekiz milli takımın da oynuyordu  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Abi dediklerine katılıyorum ama Almeida da portekiz milli takımın da oynuyordu  :lol:
Dostum Almeida uç bir örnek  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 20:07:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Düşük bir maaşa gelmezse alınmasın zaten ama ben söylenenlerin aksine Erkan'ı bizdeyken de beğeniyordum oyuncu olarak bizim takımda oynuyor olsa baya katkıda bulunur.

Bizdeyken gençti kendini ispatlamaya çalışıyordu çok değişti Erkan. Çok gelişti , haliyle özgüveni arttı ama çok fazla arttı.

Göreceğiz Eskişehir çıkışa geçecek Erkan gittiği için. Gerçekten çok bencil çıldırttı beni bu sezon 3-4 maç izledim aman aman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

bizim havuzun darlığı yönetim ve teknik karar dar ama sıkı bir kadroyla yarışmak istiyoruz.erkanın çok egolu olduğunu düşünüyorum ama bu ayarda az para isteyecek yerliye hayır demem haklısın

Çevrimiçi Necmi

Yapacak kardeşim bu iş için para alıyor yöneticiler gibi gönüllü yapmıyor ben katkısını inkar etmiyorum ama putlaştırmayın onun yaptığı işi yapacak yüz tane adam bulursun idareci olmak için futbol bilgisi gerekmiyor yada üst seviyede gerekmiyor sadece bilgisi olan insanları yönetmeyi bileceksin evet tekrar ediyorum maaşla getirilmiş bir futbol emekçisidir ve o işi yapması için getirildi tanrı yaratmanın anlamı yok katkıları için teşekkür ederiz kulübün tapusunu üstüne yapacak değiliz herhalde insanlara hak ettikleri kadar değer vermeyi bir türlü beceremiyoruz bir insana iş yapması için ücret ödüyorsun birde minnetmi duyacaksın futbolcular içinde aynı şey geçerli ne demek form düşüklüğü ne demek istediğini vermediğimiz için oynamayacak oynadığı için para ödemiyormuyuz formunu koruyacak kardeşim bana hayrına iş yapmıyor transferi bitene kadarda benim oyuncum son dakikaya kadarda emek verecek biz taraftarlar bu şekilde baktıkça yüz veriyoruz sanki bedava yapıyorlar bırakın forma aşkını üç ay para alamadıklarında nasıl uefanın kapısını çalıp seni şikayet ediyorlar paralarını aldıklarındada eşek gibi oynayacaklar. iki topa tepip milyonları götüren insanlaramı acıyalım genç falan bilmem o paraları alıyorsa bunun gereğini yerine getirecek

Çevrimdışı Tolga

bizim havuzun darlığı yönetim ve teknik karar dar ama sıkı bir kadroyla yarışmak istiyoruz.erkanın çok egolu olduğunu düşünüyorum ama bu ayarda az para isteyecek yerliye hayır demem haklısın
Neyse şimdi olmasa da seneye ön tarafa kanatlarda da oynayabilen bir yabancı alınmasını bekliyorum bakalım ne olacak :)

Çevrimdışı Kemal

Tottenham Chelsea yi 3 ledi ilk yarı

Çevrimdışı ozan062

medyaspor denen sitenin haberi bence asagı yukarı bu olacaktır

-Kulüpler istediği kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalama hakkını sahip olacak ancak sahaya çıkacak ilk 11’de dört yerli oyuncu oynatma zorunluluğu geliyor. Sezon başında ve ara transfer döneminin sonunda kulüpler federasyona 25 kişilik liste gönderecek ve bu liste içinde ise 6 tane alt yapı çıkışlı isim bulunmak zorunda olacak.

-Federasyon yabancı sınırını kaldıracak ama transferde bazı kısıtlamalar getirecek. Süper Lig ekipleri, FIFA listesinde ilk 20’de bulunan futbol ülkelerinden istedikleri gibi transfer yapabilecek. FIFA sıralamasında ilk 20 dışında bulunan ülkelerden yapılacak transferlerde ise oyuncunun milli takımında kaç kez forma giydiğine ve bunun gibi bir takım kriterlere bakılacak.

Çevrimdışı Renton

-Kulüpler istediği kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalama hakkını sahip olacak ancak sahaya çıkacak ilk 11’de dört yerli oyuncu oynatma zorunluluğu geliyor. Sezon başında ve ara transfer döneminin sonunda kulüpler federasyona 25 kişilik liste gönderecek ve bu liste içinde ise 6 tane alt yapı çıkışlı isim bulunmak zorunda olacak.

-Federasyon yabancı sınırını kaldıracak ama transferde bazı kısıtlamalar getirecek. Süper Lig ekipleri, FIFA listesinde ilk 20’de bulunan futbol ülkelerinden istedikleri gibi transfer yapabilecek. FIFA sıralamasında ilk 20 dışında bulunan ülkelerden yapılacak transferlerde ise oyuncunun milli takımında kaç kez forma giydiğine ve bunun gibi bir takım kriterlere bakılacak.
6 tane alt yapı çıkışlı sıkıntı olabilir 25 kişilik listede çok değil mi

Çevrimdışı Tolga

İyide Fifa listesi her ay yenileniyor ben bir oyuncuyu alacağım zaman o ülke Fifa'da ilk 20 de olabilir ama bir sonraki ay ilk 20'nin dışında da olabilir.Bu kısım bana çok saçma geldi.