2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552662 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Tam olarak böyle değil. Önder Özen plandan öte bir yapı bıraktı.

Beşiktaş'ta bu yapı zaten scouting anlamında vardı ama işlevliği yoktu. Şuan sadece yönetim uyandı.

Eksik bölgelere scout ekibinin önerdiği kişiler alınıyor. Plan dediğimiz şey yapılanmada eksik bölgelere genç adam transferiydi bu yapıldı.

Bundan sonrası stratejidir artık ve ona geçildiğini düşünüyorum.
Yalniz atladigin bir nokta var ozen bu sistemin saglikli bir sekilde yönetilmesini denetleyen kisiydi.simdi bu denetleme olmadan o sistem ne kadar saglikli calisir merak konusu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Yalniz atladigin bir nokta var ozen bu sistemin saglikli bir sekilde yönetilmesini denetleyen kisiydi.simdi bu denetleme olmadan o sistem ne kadar saglikli calisir merak konusu..

Mete Vardar ve Ahmet Nur Çebi bu işi yürütür bence. Özellikle Mete Vardar tam beyfendi tam takımın abisi. Bence hem bu ikili hem de Fikret Orman bizzat ilgilenir bu konuyla
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Mete Vardar ve Ahmet Nur Çebi bu işi yürütür bence. Özellikle Mete Vardar tam beyfendi tam takımın abisi. Bence hem bu ikili hem de Fikret Orman bizzat ilgilenir bu konuyla
Onlar yonetici ve amator ozen profesyoneldi.yonetici sıkıştığı yerde menajere sarilir zaten bu yuzden biz ozenle calistik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

Bence Fikret Orman herhangi bir futbol kupasında şampiyonluk yaşarsak Özene geri döneceğine inanıyorum tabiki Bilic de kabul ederse

Çevrimdışı Türkay

Onlar yonetici ve amator ozen profesyoneldi.yonetici sıkıştığı yerde menajere sarilir zaten bu yuzden biz ozenle calistik.

Mendesten sonra menajerlere el verileceğini sanmıyorum çünkü menajer kabusunu en derin yaşayan yönetim şuan takımın başında. Zaten yönetim menajerlerden kurtulmak için çok çaba sarfetti ben bu konuda güveniyorum ama şuan bi profesyonel olması lazımdı kesinlikle Önder Özen gibi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

ntvspor yine yalan bir habere imza atmış miguel layun da listemizdeymiş bu adam dün granadaya transfer oldu

Çevrimdışı ozan062

Beyler Turkiyede spor muhabirligi malesef karaktersiz muhabirlerin avuclarina birakilmis.haber almak icin yoneticileri "soylemezsen hakkinda kotu haber yaparız" diye tehdit esen herifler bunlar..ozellikle badem elinde telefon twitterdan duydugu duyumları haber diye yaziyor onun haricinde gidip haber buldugu falan yok.hicbir kaynagi da yok.ve su an bu adam en iyi 3 Besiktas muhabirinden biri olarak seciliyor.aralarinda en durustu ve dobrasi fatih dogan.pek yalan soylemez.genelde onu takip ediyorum..

fatih dogan hakkında hiçbir zaman iyi izlenimlerim olmadı o tanrı parcacıgını diyen zatla bir tutuyorum onu...oda simdiki yonetimin ilk kadrosu ve demirorenin mükemmel yalakasıydı tabi olmayada bilir ama dısarıdan bir goz boyle yorumluyor maalesef:))
bu camiada herkes kirli gibi gorunuyor sonucta sporun içi bozuk heryeri kokusmus kimden hayır gelirki:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Onu bunu bırakında alper bahadır bilen bilir pedroya 6milyon civarında teklif var  dahada artabilir diyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Onu bunu bırakında alper bahadır bilen bilir pedroya 6milyon civarında teklif var  dahada artabilir diyor

aynn satarsak 3.6 milyon euroluk bir kar soz konusu

bence gayet iyi çnk hava topunda sıfır olan bir topcu bu civarlarda piyasa yapar en fazla zaten zorlamayalım derim ama onemli nokta devre arasındamı sene sonundamı
sene sonu dersek kiralık gibi durur bizde ve bence bonservisinde dusme olur ama simdi verirsek bu sefer yerini doldurmakta nasıl bir hamle izlenir merak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 16:07:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aynn satarsak 3.6 milyon euroluk bir kar soz konusu

bence gayet iyi çnk hava topunda sıfır olan bir topcu bu civarlarda piyasa yapar en fazla zaten zorlamayalım derim ama onemli nokta devre arasındamı sene sonundamı
sene sonu dersek kiralık gibi durur bizde ve bence bonservisinde dusme olur ama simdi verirsek bu sefer yerini doldurmakta nasıl bir hamle izlenir merak

Bu civarlarda yapmaz 10 milyona kadar dayanır.

Bizdeki algı stoper kafa mutlaka vurmalı ama Avrupa'da böyle değil. Ivan Cordoba , Materazzi çok güzel örnekler. Adamlar önde oynuyor dolayısıyla tackling , markaj , ilk müdahale ve pas onlar için çok önemli.

Bunların hepsi Pedro'da çok üst seviyede.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Benim en cok merak ettigim biz hala Onder ozenin planlarini ve yapilanmasini kullaniyoruz.muhtemelen Ozen onumuzdeki 1 senenin daha planlarini yapmisti.peki o planlar tukenince ne yapacaz?yine menajerlerin kucaginda mi oturacaz..
@Deniz nerden biliyorsun Önder Özenin bu yapılanmayı yaptığını orda bir ekip çalışması var bunlara haksızlık etmeyelim. Bu yönetim başarısıdır zaten genç oyuncular takip ediliyordu bunlara şans vermek yönetim kararıdır. Yirmili yaşlarının başındaki oyuncuyu transfer etmek Beşiktaş gibi bir kulüp için risktir, yönetim böyle bir riski göze alıyor. Böyle bir kararı almasalar Önder Özen ne yapacaktı. Doğru bir ekip çalışması kurduysan başında kim olursa olsun çark düzgün işler. Büyük Patron yönetim kuruludur ve kararları onlar alıyor. Önder beyi o mevkiye getiren de yönetimdir. Görevden alanda yalpalanma olmadığına göre demekki düzgün işleyen bir yapı kurulmuş.

Çevrimdışı TØLGA

Bizdeki algı stoper kafa mutlaka vurmalı ama Avrupa'da böyle değil. Ivan Cordoba , Materazzi çok güzel örnekler. Adamlar önde oynuyor dolayısıyla tackling , markaj , ilk müdahale ve pas onlar için çok önemli.

10 milyona satamayız o adamı şuanda dünya kupasına gitseydi tamam derimde çok zor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Transferi gizli yapın dedik de hocadan da gizli yapın demedik arkadaş  :evillol:

biliç alexander ı istemiyormuş ya ona istinaden
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

erkan zengin serbest kalmış aslında düşünülebilir

Çevrimdışı TØLGA

direk benimde aklıma geldi ama bence trabzon anlaşmıştır onla
anlaşmadan feshetmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 16:28:05
  • Beşiktaş / Bodrum
10 milyona satamayız o adamı şuanda dünya kupasına gitseydi tamam derimde çok zor

Şuan satma zaten bekle 2 yıl daha mutlaka veren olacak şuan vermenin hiç anlamı yok 6 milyona
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

yanılgın var denetim her zaman yönetim kurulundadır. Çalışanlar uygular. Şu anda işin başında Sayın Çebi var ve gayette başarılı buluyorum işin boyutu oyuncuyu bulmak değildir. Parasını ödeyebilmek ve Beşiktaş çıkarlarına uygun anlaşmayı yapabilmek önemli ve bunu oldukça başarılı yaptığını düşünüyorum. İnler kapıda bekliyor Başkan anlaştı Çebiden onay alamıyorlar fiyatı fazla bulmuş ya düşecek yada olmayacak ve haklı yabancı kontenjanı kalkıyor ve o paraya çok daha kaliteli yabancı bir oyuncu alınabilir. Türk pasaportuna para verme devrini bitirmemiz gerekiyor. 30 yaşında bir oyuncuya 3 M€ senelik verilmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 16:29:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Hiç bulaşmaya gerek yok egolu adam.

Trabzon alsın. Bizi bozar bu tarz adamlar Töre'yi zor tolere ediyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 16:31:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Her transferi de Bilic'in isteğine göre yapamayız.

Bilic Pedro'yu 6 ay biçti. Oynatsa adam Dünya Kupasınna gidecekti ne oldu 6 ay sonra Thiago Silva mı oldu? Adam aynı adam boşuna inat ett şimdi banko oynatıyor.

İlla agresif olacak diye bir şart yok stoper anlaması 6 ayını aldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Her transferi de Bilic'in isteğine göre yapamayız.

Bilic Pedro'yu 6 ay biçti. Oynatsa adam Dünya Kupasınna gidecekti ne oldu 6 ay sonra Thiago Silva mı oldu? Adam aynı adam boşuna inat ett şimdi banko oynatıyor.

İlla agresif olacak diye bir şart yok stoper anlaması 6 ayını aldı.
oynatmadıktan sonra almanında bir anlamı yokki geçen sene jones uda pek istediğini sanmıyorum ihtiyaçtan oynattı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Bilic anladığım kadarıyla kaboul gibi hazır stoper istiyor ama öyle bir parada bjk de yok , tek mevki olsa neyse 4 pozisyonda transfer ihtiyacı var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 16:59:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence yabancı kuralı duyuruldu anadolu takımlarına.

Herkes çok maaş alan yerli oyuncuları tek tek sepetleyecek devre arası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@Deniz nerden biliyorsun Önder Özenin bu yapılanmayı yaptığını orda bir ekip çalışması var bunlara haksızlık etmeyelim. Bu yönetim başarısıdır zaten genç oyuncular takip ediliyordu bunlara şans vermek yönetim kararıdır. Yirmili yaşlarının başındaki oyuncuyu transfer etmek Beşiktaş gibi bir kulüp için risktir, yönetim böyle bir riski göze alıyor. Böyle bir kararı almasalar Önder Özen ne yapacaktı. Doğru bir ekip çalışması kurduysan başında kim olursa olsun çark düzgün işler. Büyük Patron yönetim kuruludur ve kararları onlar alıyor. Önder beyi o mevkiye getiren de yönetimdir. Görevden alanda yalpalanma olmadığına göre demekki düzgün işleyen bir yapı kurulmuş.
@Necmi abi yanılıyorsun.bu tamamen özenin başarısı yönetimin transferden zerre kadar anlamadığını bilmeyen yoktur samet aybaba döneminde yaptıkları transferler ortada zaten transferden anlamadıkları için Özeni getirdiler bütün transfer görüşmelerini de özen bizzat yürüttü kimseyi işine karıştırmadı ANÇ bile karışamadı,pedro franconun transferi olayını hatırla bütün pazarlığı özen yapmıştı.Fikret Orman ilk seçildiğinde de bu işi Türkiyenin futbol duayeni İbrahim Altınsay yapıyordu ama yine bu yönetimin içindeki bazı kıskanç herifler Altınsayı kıskanıp ayağını kaydırdı Oğuzhanı bulup bu kadar ucuza getiren de İbrahim Altınsay.Sezer öztürk Eneramo gökhan süzen gibi transfer fiyaskoları tamamen yönetimin kendi yaptığı transferler. Sözün özü bu yönetim transferden zerre kadar anlamıyor bunu kendileri de kabul ediyor bu yüzden profesyonel kişilerle çalışmak istiyorlar.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 17:19:41 Deniz ]

Çevrimdışı ozan062

iyi o civarlara kadar dayanırsa iyi

yok o niyetle soylemedim zaten ama kapasitesi bu oldugu için soyluyorum yoksa boy olsa hava hakimiyetine guveniriz

Çevrimdışı Deniz

Keşke İbrahim altınsay tekrar göreve gelse transferlerde çağ atlarız :bandit: