bilmeden konuşma pedro bizim scutların yıllardır takibinde olan bir oyuncuydu bunu Önder Özende söyledi zaten bir kaç kezde söyledi kulüp çok önemli oyuncuları takip ediyormuş diye araplara giden oyuncu adı neydi Önder Özenin isteğiydi olmadı Atiba biliçin isteği kerim töre falan zaten bilinen takipte olan oyuncular dembaba sosa öyle Önder beyin elbette katkıları oldu olmasıda lazım o iş için tutulmuş biri ama tanrı parçacığıda yapmayın unutmayın Önder Özenin başarısı bile yönetim başarısıdır onu oraya getiren yönetim çünkü gökten zembille inmedi onun döneminde alınan Eneramo Sezer falan niye gündeme gelmiyor madem o kadar yetki sahibiydi aldırmasaydı birde Dany faciası var yaptığı hata bizi şl den etti affedemiyorum hem turuva atı soktu hemde gs yi rahatlatıp transfer yapmasını sağladı sonuç bizim önümüzde ligi bitirdiler. bu bile gönderilmesi için yeterli sebepti hata vardır, hata vardır. Tüm Beşiktaşlıların gördüğünü göremiyorsan bu hata olarak algılanmaz. Birinin istifası isteniyorsa geçerli nedenler vardır kimse getirdiği ve başarılı olan birini göndermez kaldıki yönetimin önünede çıkmıyordu rahatsızlık verecek aksiyonları yoktu istifası istendiyse geçerli neden vardır. Sonrasındada sistem düzgün yürümeye devam ediyor buda yönetimi haklı kılıyor. Tekrar söylüyorum bu iş için emek veren bir sürü emekçiye haksızlık ediyorsunuz transfer işi ekip işidir kişilere göre şekillenmez ekip görevinde ve çalışmaya devam ediyor başına Önder gider x kişi gelir amirlerin çok büyük etkisi olmaz yeterki Yönetim genç transferlere sıcak baksın bu yönetimdede bu nitelik var ve bu yönde karar verdiği sürece bence bu tip transferler olmaya devam edecek hatada olacak Önder Özenin yaptığı gibi gelenlerde yapacak yüzde yüz başarı diye bir şey olmaz ama kulüp iyi yolda gidiyorsa bunun için x kişiler yaratmaya çalışmayın karar mercihi yönetim kuruludur kusur onlarınsa başarıda onlarındır. Hep bilinç altında yönetimi iş bilmez durumuna sokma haraketleri bunlar sanki önder biliç kararlarını alan yönetim değil onlar orda yeşillik duruyor zaten. @Deniz
Bazı kısımlarına Katılmıyorum
@Necmi abi. Ben yönetimdeki herkesi tanımıyorum hiçbirimiz bilemeyiz lakin ;
Deniz Atalay'ın ;Ahmet İlhan'ı 4 milyon euroya alma çabasının
Gs'de rezilleri oynayan hatta oynayamayan Tarık Çamdalı alma çabasının
Veysel Sarı'yı ısrarla aldırma çabasının
Önünde duvar gibi durmuştur Önder Özen. Deniz bey utanmadan Gs Çamdal'ı alınca biz 1 milyona alacaktık aldırmadı demiştir Özen için.
Ancak Çamdal yokolunca Özen hakkında hiçbir şey söylemeyip yokolmuştur ortadan.
Ahmet Kavalcı'nın saçma sapan transfer hamlelerini durdurmuştur.
Yine bu ikilinin sırf egoları tatmin olsun diye her transferden sonra adları zikredip reklamlarını yapmıştır.
Önder Özen istediği alanı net olaraj hiçbir zaman bulamadığı gibi , başkan dışında arkasında kimse durmamıştır.
Asla ama asla yönetim başarısı değildir Özen'in başarıları sadece başkanın ve Ahmet Nur Çebi'nin başarılarıdır. Bir de Mete beyi tenzi edebilirim buradan.
Transferler yönetime kalsaydı bu takımda
Ronaldinho Etoo vs muhtemelen oynuyor olacaktı önüne geçmek için elinden geleni yapmıştır.
Beşiktaş'ın izleme ekibi
sadece Ufuk Pak ve Fikret Demirer'den oluşuyorken oraya gönüllü scoutları ve bunların Avrupa bağlantılarını ekleyip ekibi hatrı sayılır sayıya hiç masraf yaratmadan ulaştırmıştır.
Fikret Demirer Özen'den önce hiç öne çıkmıyorken onun yaptığı işleri parlatmıştır.
Dany transferi hata olabilir ancak buna kalkışması bile ne kadar cesaretli olduğunu koltuğunu hiç düşünmediğini gösterir. Tutmamıştır ama istese gibip yabancı stoper alıp , herkesin suyuna gidip menajerleri kulübün içinde fink atmasını sağlayıp koltuğunu sağlama alabilirdi.
Önder Özen bunların hiçbirini yapmadı sadece Beşiktaş'ı savundu. Şuanda kulüpte sistem varsa yönetimin değil Önder Özen'in eseridir. Aynı yapı Özen'den önce de vardı hangimiz biliyorduk? Bu şekilde Özen'e çok büyük haksızlık olur.
Yönetimin tek yaptığı Özen'i getirmektir sistemin tamamı Özen'e aittir. Başkan ona alan sağlayarak katkıda bulunmuştur. Yönetimin kalanın hiçbir katkısı yoktur aksine Çebi dışındakilerin bol bol zararı olmuştur.
Haklısın onun göreviydi yaptıysa da işi olduğu için yaptı ama yukarıda dediğim şeyleri yapıp koltuğunu koruyup ayda 40 bin maaşını 4 yıl alabilirdi. Bunların hiçbirini yapmadı.
Özetle çok daha fazla saygıyı hakettiğini düşünüyorum. İşi bırakırken bile onurlu şekilde bıraktı şuanda medyada Beşiktaş'ın en büyük gücüdür.
En Beşiktaşlıyım diyenden çok daha iyi savunuyor her hafta Beşiktaş'ı.