2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552672 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Tamam da oyuncu havuzumuzu geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum bonservis verip alınmasına karşı olurdum ama boşta olan ve İsveç milli takımında oynayan bir oyuncuyu almak bence hata olmaz.Biz 3 kulvarda oynuyoruz bu unutulmamalı o yüzden söylüyorum böyle alternatiflerimizi arttırmamız lazım diye.Trabzon'a gideceği belli gibi ama ben sadece bir öneri sundum olmazsa da problem değil.
Bu adam Beşiktaş ta oynayamaz. çok gereksiz bir transfer olur

Çevrimdışı Tolga

Bu adam Beşiktaş ta oynayamaz. çok gereksiz bir transfer olur
Bu takımda gereksiz o kadar oyuncu varken Erkan gereksiz olarak görülüyorsa bilemiyorum artık neyse :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Veli Kavlak ile 1.8 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme imzalandığı söyleniyor. Ama kesinlikle inanmıyorum buna :)

Çevrimdışı Tolga

Veli Kavlak ile 1.8 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme imzalandığı söyleniyor. Ama kesinlikle inanmıyorum buna :)
1.8 çok fazla olur ben de doğru olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Deniz

1.5 bile vermeyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne İçin o kadar para veriliyor Koşuyor diye mi ? velinin pas ortalamasını kaç tanesi isabetli onu çıkartsınlar ileriye yönelik ?  :alala:

Çevrimdışı Renton

En fazla gökhanla aynı 1.4
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Höh dedim okuyasıya en fazla 1.4 olur bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

6 tane alt yapı çıkışlı sıkıntı olabilir 25 kişilik listede çok değil mi

mecbur kılıyorlar işte ama zaten bu sayı hatırladıgım kadarıyla ingilterede falanda vardı buna yakın bir rakam

İyide Fifa listesi her ay yenileniyor ben bir oyuncuyu alacağım zaman o ülke Fifa'da ilk 20 de olabilir ama bir sonraki ay ilk 20'nin dışında da olabilir.Bu kısım bana çok saçma geldi.

belkide alıcagımız zaman bakılıcak ilerleyen vakitlerde sayılmıcaktır veya bir süresi oalcaktır bilemeyiz ama dediğin gibi mantık hatası var ama o sekil hallolur gibime geliyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

İlk yıl 1.4, ikinci yıl 1.5, üçüncü yıl 1.6, dördüncü yıl 1.7, beşinci yıl 1.8 olmak üzere yıllık ortalama 1.6 milyon euroya anlaşıldı olarak düzelttiler. Bu olabilir :tabe:

Çevrimdışı Tolga

İlk yıl 1.4, ikinci yıl 1.5, üçüncü yıl 1.6, dördüncü yıl 1.7, beşinci yıl 1.8 olmak üzere yıllık ortalama 1.6 milyon euroya anlaşıldı olarak düzelttiler. Bu olabilir :tabe:
Bu daha mantıklı gibi geliyor bana yani olabilme ihtimali yüksek.

Çevrimdışı Deniz

bu bile fazla.1.2 den başlamalı max.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu takımda gereksiz o kadar oyuncu varken Erkan gereksiz olarak görülüyorsa bilemiyorum artık neyse :)
erkan ı zamanında zaten biz gönderdik yolun sonuna yaklaşmış bir adam bizim kanat oyuncuları bu gereksizden çok çok daha iyi,her boşta kalana atlamamak lazım

Çevrimdışı Anıl

bu bile fazla.1.2 den başlamalı max.
Bence de fazla ama sonuçta bonservisi elinde olan bir oyuncu yani Cenk Tosun gibi toplam 1 milyom euroluk imza parasını 5 yıla dağıtmış olabilirler :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 21:32:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
medyaspor denen sitenin haberi bence asagı yukarı bu olacaktır

-Kulüpler istediği kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalama hakkını sahip olacak ancak sahaya çıkacak ilk 11’de dört yerli oyuncu oynatma zorunluluğu geliyor. Sezon başında ve ara transfer döneminin sonunda kulüpler federasyona 25 kişilik liste gönderecek ve bu liste içinde ise 6 tane alt yapı çıkışlı isim bulunmak zorunda olacak.

-Federasyon yabancı sınırını kaldıracak ama transferde bazı kısıtlamalar getirecek. Süper Lig ekipleri, FIFA listesinde ilk 20’de bulunan futbol ülkelerinden istedikleri gibi transfer yapabilecek. FIFA sıralamasında ilk 20 dışında bulunan ülkelerden yapılacak transferlerde ise oyuncunun milli takımında kaç kez forma giydiğine ve bunun gibi bir takım kriterlere bakılacak.

Aşırı saçma olur bu şekilde değildir. Şuanda da zaten 6 yerli kesin oynuyor 4 tane oynayınca maaşlar düşmez. Hiç zorunluluk olmayacaktır yerli konusunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 21:33:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne İçin o kadar para veriliyor Koşuyor diye mi ? velinin pas ortalamasını kaç tanesi isabetli onu çıkartsınlar ileriye yönelik ?  :alala:

Veli'nin pas ortalaması baya iyi @ALI RIZA  :evillol: Çünkü hep yan pas yapıyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bence de fazla ama sonuçta bonservisi elinde olan bir oyuncu yani Cenk Tosun gibi toplam 1 milyom euroluk imza parasını 5 yıla dağıtmış olabilirler :)
bakalım açıklanır derbiden sonra

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 21:35:29
  • Beşiktaş / Bodrum

Kendi kulübümzdekilere prensip olarak imza parası vermiyoruz @anilt Olcay, Oğuzhan hiçbiri almadı. Almeida istedi ondan şutlandı  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Veli'nin pas ortalaması baya iyi @ALI RIZA  :evillol: Çünkü hep yan pas yapıyor  :D
zaten ileriye yönelik sona sakladım  :evillol: yana doğru kör kütükte atar top ona değdiginde yana gider  :kop: kaç hızlı hücüm yapmış acaba  :alala: görevi o değil deseniz bende derim 1.4-5-6-7 asla hak etmez...!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kalite yi artırmak istiyorsan

Sözleşmesi biten 5 oyuncu ile de sözleşme imzalamayacaksin

Belki veli onunda ederi en çok 1 milyon euro

Amma abartıldı bazıları anlamiyorum bunu

Mustafa pektemek dahil, yolu ve bahtı açık olsun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

Çok basit düşünüyosun ama fernandes aldı 2.5 da ne oldu bi maç var 3 maç yürüyordu karakteri de oturtmaya çalışıyor yönetim artık hayatlarını inceliyor futbolcuların verdiği katkıya bakmak lazım veli oyundan çıkınca akhisar maçında bile düştük oyundan
See you in another life,brother.

Çevrimdışı panic13

aynen katılıyorum. ben de en fazla 1.2 milyon eur alması gerektiğini düşünüyorum. yoksa şu. 5 oyuncuda bizde kıymetli. eyvallah hepsi avrupanın başaltı takımlarında ilk 11 oynar ama hiçbirine 1 milyondan fazla net vermez kimse. hepsinin yerlerini doldurulur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

aynen katılıyorum. ben de en fazla 1.2 milyon eur alması gerektiğini düşünüyorum. yoksa şu. 5 oyuncuda bizde kıymetli. eyvallah hepsi avrupanın başaltı takımlarında ilk 11 oynar ama hiçbirine 1 milyondan fazla net vermez kimse. hepsinin yerlerini doldurulur.
Yabancı olarak doldurulur ona katılıyorum ama hatırlarsanız aynı federasyon 5+0+3 kuralının aşamalı olarak değişeceğini ve yabancı sayısının daha da azalacağı söylüyordu.1-1.5 sene sonra tam tersini düşünerek yabancı kuralının neredeyse tamamen kaldırılması gündemde.Yani Türkiye'de hiçbir şey uzun vadeli olmuyor bundan 2 sene sonra tekrardan yabancı kuralı şimdikine benzer bir duruma getirilirse ne olacak.Bu seferde yerli oyuncu arayacağız sağda solda zaten piyasada oyuncu yok o zaman hiç olmayacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

mevcut uygulamada o kadar kolay değil o iş, kaldı ki oyuncularla yapılan pazarlıklarda gayet makul ücretler üzerinden yapılıyor. herkes bir rakam yazıyor kafasına göre ama yönet,m zaten makul sınırlar içinde pazarlık yapıyor. burada bir denge gözetmek gerek ve yönetim bu işte çok çok iyi bence.

Çevrimdışı Pascal

Aynen katılıyorum...

Ersan ile sözleşme yenilenebilir, çünkü onun yerine koyacağımız yerli oyuncu çok az sayıda, onlar da çok para (Ömer Toprak, Kaan Ayhan). Yerini dolduracak bir oyuncuyu alabilecek bütçe oluşturulursa, onun da satılmasından yanayım.

Veli ile sözleşme uzatılmasının şu avantajı olabilir, Veli'nin piyasası var, yakın gelecekte kısmeti çıkarsa para kazanarak elden çıkarma imkanımız doğmuş oluyor.

Diğerleriyle Atiba, Uğur, Pektmek ile sözleşme uzatmaya değmez. Onların yerine bir gömlek üstün oyuncularla takım kalitesinin ortalamasını yükseltsek daha iyi olur.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi