2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555957 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Şuan Pedro'yu satıyoruz DEDE Ve Milosevic'i alıyoruz deseler düşünmem hemen evet derim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Sow : http://www.transfermarkt.com.tr/moussa-sow/profil/spieler/22382  (16 milyon euro)
Chedjou : http://www.transfermarkt.com.tr/aurelien-chedjou/profil/spieler/45624 (9 milyon euro)
Telles : http://www.transfermarkt.com.tr/alex-telles/profil/spieler/255755 (7 milyon euro)
Emenike : http://www.transfermarkt.com.tr/emmanuel-emenike/profil/spieler/120630 (16milyon euro)

Tabi transfer mark gerçekçi piyasa değerlerini vermiyor ancak Sow,Chedjou biri fransa da ligin en iyi forveti biri en iyi defansı seçilmiş oyuncular her türlü piyasaları var.Telles de avrupa takımları tarafından scout edilen bir oyuncu. Emenikenin de rusyada musyada alıcısı olur.

Ben olsam hiç birine o parayı vermem :D o ayrı meselede ederleri bu yani
Abi kim takar transfermarkt ı ya bir çoğu şişirilmiş değerler. Sow-Emenike iki yıldır avrupada oynayamamış adamlar şu kıytırık ligde bile adam gibi bir performansları yok ederleri taş çatlasın 5 milyon. Telles de bu sezon hiç bir şey yapmamış bir adam o kadar para veren çıkmaz. Chedjou da bu sezon takımıyla savunma anlamında rezil olmuş bir isim. Ederi taş çatlasın milyon.  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Şuan Pedro'yu satıyoruz DEDE Ve Milosevic'i alıyoruz deseler düşünmem hemen evet derim.
Kim hayır der ki  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı TØLGA

ben o adamın türkiye'ye geliceğini sanmıyorum bırakmazlar bize para olsa bile
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

miloseviç iyi bir oyuncu geleceğin yıldız adaylarından arsenal ve portonun izlediği rapor aldığı bir oyuncu özgüveni yüksek oyun görüşü çok yüksek top sıkıştığı zamanlarda oyunu kanatlara açabilir fakat bir iki maçta medyanın hedefi olmuştu çok fazla risk alıyor bazen basit oynamıyor diye ama neticede potansiyel bir oyuncu
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ALI RIZA

Haklısın hepsinde oyuncunun sıradan olduğu hariç  :D  :tabe:
Neden @Çağrı ne kadar kalitede ? bizim defans için liverpool karsında nasıl performas sergileyecek ligin 2 yarısında 3 derbi dışarda ne kadar hatasıs olacak ğs defansında ismin zor yazdığım checloe nedir onun gibi mi yada hasa ali gibi ?
sivokla kıyaslarsan sivoktan iyi mi? + - yönleri neler ? ersan pedrodan ne kadar kalite ?

Çevrimdışı Abdullah

yavv bu taraftar ronaldinho transferini yaşamış  uyarıya hiç gerek yok bence  :biggrinking:
Hatırlatma şunu yaa  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

Neden @Çağrı ne kadar kalitede ? bizim defans için liverpool karsında nasıl performas sergileyecek ligin 2 yarısında 3 derbi dışarda ne kadar hatasıs olacak ğs defansında ismin zor yazdığım checloe nedir onun gibi mi yada hasa ali gibi ?
sivokla kıyaslarsan sivoktan iyi mi? + - yönleri neler ? ersan pedrodan ne kadar kalite ?

Sivok'tan kesinlikle artı çünkü Sivok stoper değil ön libero aslında bize stoper diye yutturdu onu Sinan Engin o yüzdel Alex her ara topta gol attı Toramanla arasından geçip.

Ersan'dan şuanda 1 gömlek yukarıda. Pasları çok çok daha iyi Ersan'a göre. Hava hakimiyeti 2 gömlek yukarıda. Boyu 6 cm daha uzun Ersan'dan ve çok daha iyi zıplıyor.

Ersan'dan daha güçlü ve daha teknik. Pedro'nun eksik yönleri bu adamda var. Zaafı ise uzun alanda ağır olması. Kısa alanda çabuk ama deparla rahat geçilir her uzun stoper gibi.

Potansiyel olaraksa dün yazdım Olof Mellberg vardı aynı o olacak bu yanıltmazsa eskiden forvet olması top tekniğini çok yüksek olmasını sağlıyor.

40 metreden şutla attığı goller var  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Sivok'tan kesinlikle artı çünkü Sivok stoper değil ön libero aslında bize stoper diye yutturdu onu Sinan Engin o yüzdel Alex her ara topta gol attı Toramanla arasından geçip.
Ersan'dan şuanda 1 gömlek yukarıda. Pasları çok çok daha iyi Ersan'a göre. Hava hakimiyeti 2 gömlek yukarıda. Boyu 6 cm daha uzun Ersan'dan ve çok daha iyi zıplıyor.
Ersan'dan daha güçlü ve daha teknik. Pedro'nun eksik yönleri bu adamda var. Zaafı ise uzun alanda ağır olması. Kısa alanda çabuk ama deparla rahat geçilir her uzun stoper gibi.
Potansiyel olaraksa dün yazdım Olof Mellberg vardı aynı o olacak bu yanıltmazsa eskiden forvet olması top tekniğini çok yüksek olmasını sağlıyor.
40 metreden şutla attığı goller var  :iscrewy:
40 şuttan 1 tane gol olmuştur  :evillol:
Kaç yaşında eskiden forvet şimdi defans ? 3 yıldır defans bilemedin 5 yıldır defans olsun biz batuhanı tutsaydık forvet yerine defans olarak şu an pique ile birlikte barca da idi  :eyes
hadi bakalım resmi açıklama gelsin de bakacagız gömlek olarak kalitesi nasıl duffy mi karaca mı sarar mı damat mı  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Hatırlatma şunu yaa  :akuma:
arada hatırlatmak iyidir transfer dönemindeki tecrübelerimizi hatırlayalım ve arkamıza yaslanalım  :You_Rock_Emoticon:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş'ın stoper için transfer ettiği Alexander Milosevic, gol yollarında da etkili. Kariyerine forvette başlayan ve 17 yaşına kadar bu mevkide oynayan, daha sonra ortasahaya çekilen ve son olarak defansta karar kılan Sırp asıllı İsveçli oyuncu, ayağına hakim bir görüntü sergiliyor. Milosevic ile daha önce İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur ve Sunderland ilgilenmiş, Ajax'ın da gündemine gelen ismin kulübüne Werder Bremen 600 bin Euro teklif yapmıştı. Ancak AIK bu teklifi reddetmişti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

http://cuseppemeatsa.blogspot.co.uk/2014/12/potansiyele-yatrm-alexander-milosevic.html

can çalışkana ait bir yazı severim yazılarını iyi bir beşiktaşlıdır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Linnes acillanir gelecek hafta
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Yilbasinda trafikten nefret ediyorum.neyse ki forum var takiliyoruz :)
Aynen gece ilerleyen saatlerinde çiğköfte   :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Tolga

Linnes acillanir gelecek hafta
Linnes işi büyük ihtimalle olmayacak gibi Molde sürekli fiyat arttırıyormuş maalesef :bawling:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Linnes işi büyük ihtimalle olmayacak gibi Molde sürekli fiyat arttırıyormuş maalesef :bawling:

Linnes bitti bizim duyduğumuza göre de :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

şu milosevici almamıza rağmen medyada kaboul un adı geçiyor kafam karıştı iyice

Çevrimdışı Tolga

Linnes bitti bizim duyduğumuza göre de :)
Bugün Övünç Özdem Molde'nin 3 m euro istediğini ve transferin bu yüzden zora girdiğini söyledi.

Çevrimdışı Tolga

şu milosevici almamıza rağmen medyada kaboul un adı geçiyor kafam karıştı iyice
Anlaşılan o ki Milosevic tamam ama Kaboul için de yoklama yapılıyor gibi olmazsa Milosevic imza atacak ki ben kesinlikle Milosevic gelecektir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Anlaşılan o ki Milosevic tamam ama Kaboul için de yoklama yapılıyor gibi olmazsa Milosevic imza atacak ki ben kesinlikle Milosevic gelecektir diye düşünüyorum.
hocam kaboulu almaya kalsak alırız tottenham zaten yollamaya yer arıyor. acaba sivok u mu satacağız devre arası veya pedro yu satıp milosevic ve kaboul mu alınacak kafamda çok deli sorular var şu transfer dönemi bir başlasada herşey netlik kazansa

Çevrimdışı Çağrı

hocam kaboulu almaya kalsak alırız tottenham zaten yollamaya yer arıyor. acaba sivok u mu satacağız devre arası veya pedro yu satıp milosevic ve kaboul mu alınacak kafamda çok deli sorular var şu transfer dönemi bir başlasada herşey netlik kazansa

Kaboul çok maliyetli olur.

Linnes 2,5-3 arası

İnler 3

Bir de Kaboul en az 5 mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Alabilecek olsak bence onu alırdık demek ki pazarlıklar yapılıyor.Sivok'un devre arası da gitme ihtimali var gibi şuan ama Pedro kesin kalacaktır bence en azından şimdilik.

Çevrimiçi Samet Ç

Alabilecek olsak bence onu alırdık demek ki pazarlıklar yapılıyor.Sivok'un devre arası da gitme ihtimali var gibi şuan ama Pedro kesin kalacaktır bence en azından şimdilik.
bilic geçen seneden beri kaboulu istiyordu önder özende söylemişti belki de dediğin gibi kaboul için şartlar zorlanıyordur ama işi garantiye almak için milosevici hazır tutuyor olabilir yönetim

Çevrimdışı Çağrı

Ben tahminimi söyleyeyim. Alınmayacak oyuncu buraya kontrole getirilmez, bence adam da gelmez hakaret gibi.

Bu transfer bitti. kesin alınacak.

Sivok gönderilebilirse Pedro, Ersan, Milo, Atınç ile bu sezon bitirilecek.

Sene sonunda Atınç'ın durumuna göre top class stoper bakılacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben tahminimi söyleyeyim. Alınmayacak oyuncu buraya kontrole getirilmez, bence adam da gelmez hakaret gibi.

Bu transfer bitti. kesin alınacak.

Sivok gönderilebilirse Pedro, Ersan, Milo, Atınç ile bu sezon bitirilecek.

Sene sonunda Atınç'ın durumuna göre top class stoper bakılacak.
Ben Milo'nun kontrolden geçtiğini bilmiyordum gelmiş videosunu izledim şimdi o zaman kaboul falan hikayedir.