2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555883 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

fantastik düsüncelere kapıldım:))

kafanız iyiken okuyun keyiflenin:))

satılık listesine kondugunda satabiliceğimiz kişileri sıralıyacagım ve tahmini satıs bonservislerinide eklicem
tabiki ben daha dusuk fiyatlar koydum form durumlarına gore sıraladım hiçbiryeri baz almadım kafama gore belirledim
coguna talepte cıkmıcaktır bu paraları taksitle verelim takasta kullanalım diyen cıkacaktır avrupaya satıcagımızdan fahis fiyat cıkmaz ,ben kabaca yapıyorum...

1-Pedro franco  6milyon euro
2-Necip uysal    2milyon euro (maksat eglenmek değilmi)
3-Olcay sahan   5milyon euro
4-Oguzhan öz.   6milyon euro
5-Gökhan töre   9milyon euro
6-Demba          8milyon euro
7-Cenk tosun     4milyon euro

total                   40milyon euro

simdi arkadaslar bizim canımız sıkıldı hadi oyuncuları elden cıkaralım dediğimizde asagı yukarı 30*40milyon euroluk bir bonservis elimize gecerr

pekii diğer iki rakibimize bakıldıgında kimlere talep olur??

fiyat eklemeden cnk yaparsam taraflı olucagım için dengesiz olacaktır:))
gs:
muslera,melo,semih,chedjou,telles,sneijder,bruma ve burak
fb:
caner,topal,raul,alper,sow,emenike

bircogunu yasından dolayı eklemedim zaten isteyen cıkmaz...

yani arkadaslar bizim takım iyi takım yeterki teklif geldiğinde aman bu cocugu biz satmayalım bize cok yararı olur dediğimiz an biter bu projenin hiçbir manası kalmazzzz
benim tüm amacım diğer rakiplere oranla bizim daha canlı bir piyasamızın oldugu ve bunu acilen 2 sene içinde kullanmamızdır diğer iki rakipte yaslı oyuncular agırlıkta
nolacak onlar yatırım yapacaklar para harcıcaklar biz ne yapıcaz satabilicez alın size tatlı paranın tadını cıkarma vakti:))

hade herkese hayırlı günlerr yeni yılınızı boyle sapakca bir metinle karsılıyorum idare :bandit:

10 , 5  , 5 , 8 , 7 , 10 , 5 , 5  = 55

7,7,7,5,9,10 = 45

Bizden fazla bir farkları yok bence

Çevrimdışı Deniz

@forzabesiktas  24 dk.24 dakika önce
Başımız Sağolsun...
Amatör maçta rakibiyle çarpışarak komaya giren Emrah Kandemir yaşam mücadelesini kaybetti...

Tüm neşem kaçtı Allah rahmet eylesin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Çevrimdışı f_madida

Abi ağır gömdün oyuncuyu ya. Anadolu topçusu falan ağır olmadı mı? Daha hiç izlemediğimiz bir adama böyle atıp tutmak biraz fazla ön yargı oluyor.

Milosevic kotu oyuncu degil bence ama bizim ulasmak istedigimiz hedefler icin yeterli degil.

Anadolu klupleriyle ilgili soylemek istedigim Genclerbirliginin Sirp defans oyuncularindan cok da farki olmayacak olmasi. Hatta oradakilerin cogu Ingiltere-Almanya-Ispanya liginden tecrubeli gelen oyuncular.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Abdullah

10 , 5  , 5 , 8 , 7 , 10 , 5 , 5  = 55

7,7,7,5,9,10 = 45

Bizden fazla bir farkları yok bence
Sow'a emenikeye chedjouya telles e o kadar para versinler bırakırım forumu interneti  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Milosevic kotu oyuncu degil bence ama bizim ulasmak istedigimiz hedefler icin yeterli degil.

Anadolu klupleriyle ilgili soylemek istedigim Genclerbirliginin Sirp defans oyuncularindan cok da farki olmayacak olmasi. Hatta oradakilerin cogu Ingiltere-Almanya-Ispanya liginden tecrubeli gelen oyuncular.
Abi 22 yaşında stoper için bayağı genç sayılabilecek yaşta bir oyuncu alıyoruz. Fiziği gayet sağlam yeteri kadar profesyonel maça çıkmış ve milli takıma da çağrılmış bir oyuncu. Hedeflerimiz için ne arıyoruz biz daha doğrusu bizim hedeflerimiz ne şampiyonlar ligini almak falan mı? Varane falan mı talip olalım anlamadım ben  :alala:

Çevrimdışı f_madida

Abi 22 yaşında stoper için bayağı genç sayılabilecek yaşta bir oyuncu alıyoruz. Fiziği gayet sağlam yeteri kadar profesyonel maça çıkmış ve milli takıma da çağrılmış bir oyuncu. Hedeflerimiz için ne arıyoruz biz daha doğrusu bizim hedeflerimiz ne şampiyonlar ligini almak falan mı? Varane falan mı talip olalım anlamadım ben  :alala:

Su an hedef, Turkiye sampiyonlugu, Avrupa liginde final/yari-final, onumuzdeki sene SL'de gruplardan cikmak/ceyrek final...Bunun icin de pres yedigi zaman topu sisirmeyecek, oyunu iyi okuyan, faulsuz bir sekilde top kesip gerektigi zaman oyun kurabilecek, top defansa dondugunde eyvah bu adam ne yapar simdi demeyecegimiz bir oyuncu lazim. O yuzden surekli olarak Dede'nin ismi geciyordu mesela.

Yatirim amacli alinacaksa yine alinsin ama o zaman takimi hedefine tasiyacak kalitede baska bir oyuncu da almak lazim. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Su an hedef, Turkiye sampiyonlugu, Avrupa liginde final/yari-final, onumuzdeki sene SL'de gruplardan cikmak/ceyrek final...Bunun icin de pres yedigi zaman topu sisirmeyecek, oyunu iyi okuyan, faulsuz bir sekilde top kesip gerektigi zaman oyun kurabilecek, top defansa dondugunde eyvah bu adam ne yapar simdi demeyecegimiz bir oyuncu lazim. O yuzden surekli olarak Dede'nin ismi geciyordu mesela.

Yatirim amacli alinacaksa yine alinsin ama o zaman takimi hedefine tasiyacak kalitede baska bir oyuncu da almak lazim. 
Yazın mutlaka elimizdeki tüm stoperlerden daha iyi bir stoper bence alınacaktır özellikle Bilic'in bu konuda ısrarlı davranacağından adım kadar eminim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Tahminim sene sonunda üst düzey bir stoperin zaten alınacağı yönünde. Devre arasında istediğimiz tarzda bir oyuncuyu ucuza veya istediğimiz seviyelerde makul bir rakama kapatmamız neredeyse mümkün değil. Hem yatırım amaçlı hem de bu seneki hedeflerimiz için de yeterli olan bir stoperi gerçekten ucuz makul bir rakama alıyoruz.  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

İzlemeyenler varsa bu da hazırlanmış kısa bir videosu

[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 17:39:21 Abdullah ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

17 yaşına kadar forvet oynamış sonra orta saha sonra defans bu sezon 3 gol 2 asisti var.Biri orta sahadan :D ayaklarına hakim bir oyuncu gibi duruyor.kafa toplarını rastgele indirmemesi oyunun yönünü ters topla değiştirmesini beğendim.

Çevrimdışı TØLGA

Yavv ben diyorum bir taşda iki kuş forvetler sakatlanırsa koy forvete  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Özgüveni çok fazla çakalın :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Youtube de yıldız olarak aldık hayırlı olsun kan da akıtmış maşallah... Yahu adam sahaya çıksın bir baktın ismail gibi çıktı  :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

Youtube de yıldız olarak aldık hayırlı olsun kan da akıtmış maşallah... Yahu adam sahaya çıksın bir baktın ismail gibi çıktı  :steamed:
yıldız olarak aldık diyen oldumu ben görmedim potansiyel alıyoruz sadece  olur olmaz maliyet olarak alınabilcek bir risk ama  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi mayguntr

Sow'a emenikeye chedjouya telles e o kadar para versinler bırakırım forumu interneti  :evillol:
Sow : http://www.transfermarkt.com.tr/moussa-sow/profil/spieler/22382  (16 milyon euro)
Chedjou : http://www.transfermarkt.com.tr/aurelien-chedjou/profil/spieler/45624 (9 milyon euro)
Telles : http://www.transfermarkt.com.tr/alex-telles/profil/spieler/255755 (7 milyon euro)
Emenike : http://www.transfermarkt.com.tr/emmanuel-emenike/profil/spieler/120630 (16milyon euro)

Tabi transfer mark gerçekçi piyasa değerlerini vermiyor ancak Sow,Chedjou biri fransa da ligin en iyi forveti biri en iyi defansı seçilmiş oyuncular her türlü piyasaları var.Telles de avrupa takımları tarafından scout edilen bir oyuncu. Emenikenin de rusyada musyada alıcısı olur.

Ben olsam hiç birine o parayı vermem :D o ayrı meselede ederleri bu yani

Çevrimdışı ALI RIZA

yıldız olarak aldık diyen oldumu ben görmedim potansiyel alıyoruz sadece  olur olmaz maliyet olarak alınabilcek bir risk ama  :bandit:
fazla heyecan kapılmayın normal sıradan oyuncu aldık youtube yıldızı oldu... Pedro gibi var mı yada ersan gibi kalitesi bilmek lazım ne kadar tecrübeli haftada 2 maç kaldırabilecek mi ? türkiye ligi zoruna ne kadar sürede adaptasyon geçirecek ve en önemlisi resmiyeti belli değil Klüp KAP bildirmeden forma giydirdiğimiz oyuncular bile oldu sonra püff oldular  :ok:

Çevrimdışı cisse557

Isim yapmis futbolcu soyleyecek olsam Mexes derdim. Ozellikle Dede ornegini verdim cunku Dede'nin ozellikleri takimi ileri goturebilecek, citayi yukseltebilecek nitelikte.  Dede-Franco ikilisi bizim icin yeni bir Zago-Ronaldo ikilisini yaratabilecekken gidip elinizdeki oyunculardan hicbir artisi olmayan tecrubesiz bir gencin pesinden kosmak cok da mantikli degil.

Milosevic'in Besiktas'in hedefleri icin yeterli bir oyuncu olmadigi, rakiplere cift daldigi ikili pozisyonlardan tutun da oyun arkadaslarina dogru gelisi guzel sisirdigi uzun toplara kadar cok bariz belli oluyor. Pedro Franco'yla karsilastiranlar olmus ama Pedro pozisyonu iyi okuyan, rakip pasi vermeden sezen ve atagi kesen bir oyuncu, oyun kurarken de ayagina son derece hakim, Milosevic'te bu ozellikler yok.

Son olarak, elinizde Dede tarzi bir oyuncu varken yatirim amacli olarak Milosevic'i alip oynatip satabilirsiniz. Ama defansa kaliteli oyuncu ihtiyaciniz devam ederken herhangi bir Anadolu takiminin transfer edebilecegi tarzda bir oyuncuyu defansa takviye olarak getiriyorsaniz o zaman hedeflerinizi ve beklentilerinizi kucultmussunuz demektir. Sozun kisasi bu transfer hic yapilmasa da olurdu acikcasi.

Sen Dede istiyorsun ama yönetim potansiyeli ondan daha iyi futbolcularla görüşüyor. Bu biraz da bütçene bağlı. Bütçemize göre gayet iyi işler yapıldığını düşünüyorum.

Miloseviç daha takımla oynamadan hiç faydası olmayacak transfer demeyi doğru bulmuyorum. Bakarsın belki Franco ile müthiş ikili olurlar. Keza Franco geldiği zamanlar verilen 2 buçuk milyonu çok bulanlar şimdi söyledikleri ile kaldı. Erken konuşmamak gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı TØLGA

fazla heyecan kapılmayın normal sıradan oyuncu aldık youtube yıldızı oldu... Pedro gibi var mı yada ersan gibi kalitesi bilmek lazım ne kadar tecrübeli haftada 2 maç kaldırabilecek mi ? türkiye ligi zoruna ne kadar sürede adaptasyon geçirecek ve en önemlisi resmiyeti belli değil Klüp KAP bildirmeden forma giydirdiğimiz oyuncular bile oldu sonra püff oldular  :ok:
yavv bu taraftar ronaldinho transferini yaşamış  uyarıya hiç gerek yok bence  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 18:27:13 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Dede nin ismi geçiyor hala nedense ben o adamın türkiye'ye uğrucağını hiç düşünmüyorum
bu eder balanta içinde geçerli
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

francoyu ronaldoya-milosevici zagoya benzetmeye başlıyorum ben düşündükçe yeni efsaneler doğuyor olabilir

Çok doğru  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Haklısın hepsinde oyuncunun sıradan olduğu hariç  :D  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Alacağımız hiçbir adam Dede!nin kalitesinin yanından bile geçemez ancak şuan Dede'yi alamayız.

İhtimal vermiyorum adam 9 milyon euro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

yavv bu taraftar ronaldinho transferini yaşamış  uyarıya hiç gerek yok bence  :biggrinking:
bende onu diyorum heyecan yapmayalım resmi açıklama bekleyelim   :money: