fantastik düsüncelere kapıldım:))
kafanız iyiken okuyun keyiflenin:))
satılık listesine kondugunda satabiliceğimiz kişileri sıralıyacagım ve tahmini satıs bonservislerinide eklicem
tabiki ben daha dusuk fiyatlar koydum form durumlarına gore sıraladım hiçbiryeri baz almadım kafama gore belirledim
coguna talepte cıkmıcaktır bu paraları taksitle verelim takasta kullanalım diyen cıkacaktır avrupaya satıcagımızdan fahis fiyat cıkmaz ,ben kabaca yapıyorum...
1-Pedro franco 6milyon euro
2-Necip uysal 2milyon euro (maksat eglenmek değilmi)
3-Olcay sahan 5milyon euro
4-Oguzhan öz. 6milyon euro
5-Gökhan töre 9milyon euro
6-Demba 8milyon euro
7-Cenk tosun 4milyon euro
total 40milyon euro
simdi arkadaslar bizim canımız sıkıldı hadi oyuncuları elden cıkaralım dediğimizde asagı yukarı 30*40milyon euroluk bir bonservis elimize gecerr
pekii diğer iki rakibimize bakıldıgında kimlere talep olur??
fiyat eklemeden cnk yaparsam taraflı olucagım için dengesiz olacaktır:))
gs:
muslera,melo,semih,chedjou,telles,sneijder,bruma ve burak
fb:
caner,topal,raul,alper,sow,emenike
bircogunu yasından dolayı eklemedim zaten isteyen cıkmaz...
yani arkadaslar bizim takım iyi takım yeterki teklif geldiğinde aman bu cocugu biz satmayalım bize cok yararı olur dediğimiz an biter bu projenin hiçbir manası kalmazzzz
benim tüm amacım diğer rakiplere oranla bizim daha canlı bir piyasamızın oldugu ve bunu acilen 2 sene içinde kullanmamızdır diğer iki rakipte yaslı oyuncular agırlıkta
nolacak onlar yatırım yapacaklar para harcıcaklar biz ne yapıcaz satabilicez alın size tatlı paranın tadını cıkarma vakti:))
hade herkese hayırlı günlerr yeni yılınızı boyle sapakca bir metinle karsılıyorum idare 
muslera,melo,semih,chedjou,telles,sneijder,bruma ve burak
10 , 5 , 5 , 8 , 7 , 10 , 5 , 5 = 55
caner,topal,raul,alper,sow,emenike
7,7,7,5,9,10 = 45
Bizden fazla bir farkları yok bence