2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4807028 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

1 transfer olacaksa bu kesinlikle sağ bek olmalı.Allah korusun Serdar sakatlansa yerine oynatacak başka oyuncumuz yok.

gelecek sezon bi sol bekte alınmalı,on libero kesin bir tane daha forvet ve hatta bir tane daha kanatlara alternatif:)) uzatayım kalecilerimizde fıs onlardan bir tanesini yollayıp daha iyisini almalıyız derim:) stoper sagbek alınmıs varsayıyorum bu donem

baktıgımız vakit hayli eksikmis kadromuz farkıdamısınız hala yedekler guclenmiyor bu dediklerimi saydıgımızda bile

vay bee baya yol var a classa ulasabilmek için
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 12:41:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Ben 1 sagbek ve inler olmak üzere 2 tane bekliyorum

Devre arası
Linnes+Mexes gelir
Gökhan İnler pazarlıkta kalır.
Belki Atiba'yı yedekleyecek kiralık bir alternatif olabilir

Çevrimdışı Çağrı

Devre arasında 1 transfer yapacaktır bizim kulüp..

3 yerde bence ok önemli eksiklikler var..

Orta saha
Stoper
Sağ bek

Üçüde hayati konumda..

Yönetmin ve Biliç in kararı ne olacak merakla beklemekteyim..

Ben nedense orta saha alacaklarını düşünyorum sadece..

Serdar yeter deyip sağ bek sene sonuna bırakırlarsa şaşırmam

En az 2 yapılacak @Volkan  biri bitti zaten ama tabi ki faiş fiyatlara çıkılırsa almazlar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yüzde 99 bittiği için yorumlayacağım Linnes'i sadece bek transferi olarak görmeyin.

Sağ bek modern futbolda defansif ortasaha ve kanat olarak da oynuyor.

Yaslanırken bek sadece. Kontrol oyununda ortasaha, hücumda kanat oluyorlar.

Linnes'in gelişi en çok Atiba'yı rahatlatacak çünkü Linnes de dinamik ortasaha 3 ön libero var gibi olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Devre arası gelsin transfer sezonu açılsın 2-3 oyuncu ile hemen imza atılsın takıma monte edilsin..! adaptasyon süreci bitsin sistem öğrensin

Çevrimdışı Renton

Ahmet Nur Çebi inşallah güzel şeyler olacak demiş bu adamın sözü senettir zaten halleder ahmet başkan
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı salah'ı yorumlar mısın?  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

https://besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

En az 2 yapılacak @Volkan  biri bitti zaten ama tabi ki faiş fiyatlara çıkılırsa almazlar
2.si kim?

Çevrimdışı Çağrı

2.si kim?

Öncelik ön liberoda yani İnler'de.

Stoper son ihtiyaç olarak görülüyor şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı salah'ı yorumlar mısın?  :alala:

Tek kelimeyle OLAĞANÜSTÜ Olur @Yakup  ama bana şişirme haber gibi geliyor.

O da müslüman çabuk uyum sağlar ama inanılmaz yetenekli
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Öncelik ön liberoda yani İnler'de.

Stoper son ihtiyaç olarak görülüyor şuan.
Ben de tersini biliyorum :D hadi bakalım hayırlısı

Çevrimdışı Çağrı

Ben de tersini biliyorum :D hadi bakalım hayırlısı

Bilic için tersi ama yönetim öyle düşünmüyor  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bilic için tersi ama yönetim öyle düşünmüyor  :D
Bilic'in dediği olmaya devam eder. Sene sonunda şampiyonluk gelmezse hesabı sorulur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kemal

Yüzde 99 bittiği için yorumlayacağım Linnes'i sadece bek transferi olarak görmeyin.

Sağ bek modern futbolda defansif ortasaha ve kanat olarak da oynuyor.

Yaslanırken bek sadece. Kontrol oyununda ortasaha, hücumda kanat oluyorlar.

Linnes'in gelişi en çok Atiba'yı rahatlatacak çünkü Linnes de dinamik ortasaha 3 ön libero var gibi olacak.

Kardeşim bence en çok Töre rahatlar, adam Serdara destek için sağbek savunma ve ileri açık oynamaktan iflahı kesildi. Geçen maç Kerim sağbek oynarken ordan çok baskı yedik ve şiştik Bilic müdahale etti Töre girdi ve savunma yaparak rahatlattı . Linneste daha çabuk ve baskılı kanat oyununu sürdürürse en çok Töre rahatlar.

Çevrimdışı Türkay

@Çağrı Maxi Pereira çokça gündeme geliyor abi doğruluk payı var mıdır sence?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Maxi Pereira çokça gündeme geliyor abi doğruluk payı var mıdır sence?  :alala:

Sanmıyorum kardeşim çünkü Linnes'in kesin bittiği duyumu geldi.

Yaşı dışında Maxi Pereira da en az Linnes kadar iyi oyuncudur ama
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kardeşim bence en çok Töre rahatlar, adam Serdara destek için sağbek savunma ve ileri açık oynamaktan iflahı kesildi. Geçen maç Kerim sağbek oynarken ordan çok baskı yedik ve şiştik Bilic müdahale etti Töre girdi ve savunma yaparak rahatlattı . Linneste daha çabuk ve baskılı kanat oyununu sürdürürse en çok Töre rahatlar.

Haklısın @Kemal abi en azından çizgiden ortaya doğru dribling yaptığında boşalttığı alanı Linnes çok hızlı dolduracağı için Linnes ile set oynadıkları zaman Linnes Ba'ya çok ön direk golü Olcay'ı çok arka direk golü attırır
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

mavuba der kenera çekilirimm ibrayı seren adamı konusmamm

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Nur Çebi:“Bir sağ bek galiba lazım, hatta stoper lazım, hatta orta sahaya biri lazım”
 “Bize üç tane iyi transfer lazım ama devre arasında bütçe yetmeyebilir.  Sağ beke bütçemiz hazır ama diğer ikisi için sıkıntı içerisindeyiz. Onları yaz sezonuna bırakabiliriz”

Tahmin ettiğimiz gibi muhtemelen orta saha -İnler-  ve Sağ bek - Linnes - alınacak stoper sezon sonu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Ahmet Nur Çebi:“Bir sağ bek galiba lazım, hatta stoper lazım, hatta orta sahaya biri lazım”
 “Bize üç tane iyi transfer lazım ama devre arasında bütçe yetmeyebilir.  Sağ beke bütçemiz hazır ama diğer ikisi için sıkıntı içerisindeyiz. Onları yaz sezonuna bırakabiliriz”

Tahmin ettiğimiz gibi muhtemelen orta saha -İnler-  ve Sağ bek - Linnes - alınacak stoper sezon sonu.

Stoper almayacaklar. Alınmamalı da zaten çünkü idareten bir adam almaya kalkarlar bu da olacak en kötü şey olur son 10 yılda bu hata yapılıyor.

İnler pazarlığa bağlı uçmazsa Napoli olur uçarsa o da yaza kalır.

Linnes kesin.

Zaten olması gerekn bu. Bu stoperler bizi ligde götürüyor Uefa'da da yarı finale kadar götürür oradan sonrası meçhul
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

simdi yalandan bir stoper alinacagina ,zaten ikini yari Sivok'ta sakatligi gecer diye tahmin ediyorum, oda katilir takima. Sezon sonu tecrubeli defanstan oyun kurabilen,lider bir stoper gelir diye dusunuyorum. Oda cok yerinde olur. Suan tek lider oyuncu eksigimiz defansta

Çevrimdışı Çağrı

Devre arası Linnes ve İnler

Yazın Dede ve genç yabancı forvet yatırımı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eğer kafamıza göre bir stoper bulamayacaksak zaten devre arası alınmasın fakat sağ bek kesinlikle lazım ve anladığım kadarıyla o iş tamam gibi.G.İnler'i de bekleyeceğiz ama devre arası olması biraz zor gibi geliyor bana.Sezon sonu olacak gibi gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Linnes kesin ama diger transferlee supheli.bence inleri devre arasinda almamiz imkansiz.cok tuzlu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba