2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556383 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Hatirlarsak sivas macinda serdar sakatlandiktan sonra yorumcular ve genel muhalefet ne dedi kadro boyle mi planlanir iste isimleri saydilar onun yedegi var sunun yedeği var ama serdarin yok dediler
Hatta o yuzden ali ece felan hallettiler o isi devre arasi gelecek dedi bu konusmalarin ardından
Bu sekilde serdarin yedeği yok diyenlerden biride guntekin di
Bilmiyorum ne değişti
Medya gücü has bjk bile değiştiriyor menfaatları doğrultusunda yapacak birsey yok güntekin bjk yönetimine girmediği her geçen gün çelişkili zamanlar yaşayacaktır...!

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Güntekin Onayı genel olarak beğenirim ama geçen gün çok fena saçmaladı.Serdar Beşiktaşa yetermiş,sağ bek öncelikli olmamalıymış.Yahu arkadaş siz nasıl analiz yapıyorsunuz diyelim ki 2. yarının ilk haftası serdar ciddi bir sakatlık geçirdi ve sezonu kapattı.Ne yapacaz ?Hiç düşündün mü bunu.Koskoca yarım sezon atibayı mı sağ bek yapacaksın?Yaptın diyelim orta saha ne hale gelir?

Yedeğinin bile olmadığı mevkiye transfer yapmak gereksizdir diyen yorumcuları gördükçe sinirleniyorum.Rıdvan da bunu dedi Şansal da bunu dedi Güntekin de.Sanki serdarın garantisi var tüm sezon bütün maçlarda oynayacak diye..
Daha sezon başı kendisi diyordu sağ bek pozisyonunda ciddi eksik var buraya transfer şart diye o da günlük konuşmaya başlamış Rıdvan'la takıla takıla.Bu takıma sağ bek şart oğlu şarttır.Kimse Serdar'ın sakatlanma ihtimalini düşünmediği gibi hep bu performansı sergileyeceği düşünülüyor.Aynı Serdar için sezon başı burada neler konuşuyorduk tamam şuan iyi oynuyor orasını zaten tartışmıyorum ama Serdar bütün sezon bu form grafiğini sürdüremez.İyi ki yönetim bunlar gibi düşünmüyor da oraya transfer yapacaklar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Açık fikrim ; şuanda besiktasa sagbek gereği yok diyen spor yazarlarının tümü ya işi bıraksınlar o kadar bilgisizler , yada besiktasi nasıl engelleriz bunun pesindeler. Serdar yeter bu sezon  diyen beyin yerine başka birşey taşıyodur.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Gecen gun sinan engin de bunu dedi sag beke gerek yok serdar aslanlar gibi oynuyor falan diye.bu adam bunu dediyse bizim basarili olmamizi istemedigi icin diyor.

Algi operasyonu yapmaya calisiyorlar.bir an once sag bek aip cenelerini kapatmaliyiz.tranafer zamank cok konuşur bunlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Tek hedefleri serdar in herhangi bir sakatlık cezalı durumunda sagbekte sıkıntılar yaşayıp puan kaybetmemiz moralimizin bozulması,  bu kadar adilik olmaz.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Türkiye'de son dönemde acaip bir tarz oluşmaya başladı..

Birşeyi eleştirdiğin yada savunduğun zaman

Sen paralelcisin
Sen Darbecisin
Sen Aslında Fenerlisin
Sen Galatasaray Düşmanısın
Sen Adalıcısın
Sen Fikret Ormancısın..

Güntekin Onay'ın sağ bek lazım değil fikrine katılmıyorum(dediyse tam bilmiyorum) ancak ben de öncelikli olarak Stoper transferi istiyorum. Ne pedro ne ersan nede bir başkası Beşiktaş gibi bir takımın savunmasında ilk 11 oynayacak birisi gibi durmuyor. Serdar tek alternatifte olsa 2 3 maçta yerine necip geçip işi halleder diyor sizin karşı geldikleriniz.

Ha evet stoperden sonra en önemli mevki bence de sağ bek ama insanları fikirlerini diyor diye hemen bir yere kategorize etmeye çalışmanız anlamsız..

Ki defans olarakta elimizde çok fazla seçenek yok oda ayrı konu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Necip sag bek olarak gectiginde fener ilk kez 2 farkli galibiyeti bizim karsimizda aldi ,kayseri erciyese 3 puani gittik kendi elimizle verdik.necipin sag bek olmasina 6 puan verdik.6 koca puan..serdar sakatlanirsa yada cezali olursa birakacagimiz her puan sampiyonluk yolunda buyuk darbedir.ersan cok yetersiz bunda ben de hemfikirim.stoper de alinmali ama oncelik sag bek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Necip sag bek olarak gectiginde fener ilk kez 2 farkli galibiyeti bizim karsimizda aldi ,kayseri erciyese 3 puani gittik kendi elimizle verdik.necipin sag bek olmasina 6 puan verdik.6 koca puan..serdar sakatlanirsa yada cezali olursa birakacagimiz her puan sampiyonluk yolunda buyuk darbedir.ersan cok yetersiz bunda ben de hemfikirim.stoper de alinmali ama oncelik sag bek..

Katılıyorum

Zaten sistemimiz direk stopere dayalı savunma değil bizim alan savunması yapıyoruz.

Çok iyi alınmayacaksa alınan orta halli adam hiçbir şey farkettirmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Olcay in kırmızı kartına Necip yüzünden geldi , bilic mecburen yardıma yolladı ve Olcay atıldı , Kayseri maçında  yenen ilk golden sonra Töre delirdi taç atma muhabbetinden Fuck off deyip atıldı , Beşiktaşın ilk önceliği sagbektir. Bakkal dükkanı bile açsaniz ne olur ne olmaz diye yamak alırsınız sizi idare eder, tek serdarla 3 kulvarda sezon gitmez

Çevrimdışı cisse557

Güntekin Onay'ın sağ bek lazım değil fikrine katılmıyorum(dediyse tam bilmiyorum) ancak ben de öncelikli olarak Stoper transferi istiyorum. Ne pedro ne ersan nede bir başkası Beşiktaş gibi bir takımın savunmasında ilk 11 oynayacak birisi gibi durmuyor. Serdar tek alternatifte olsa 2 3 maçta yerine necip geçip işi halleder diyor sizin karşı geldikleriniz.
Ki defans olarakta elimizde çok fazla seçenek yok oda ayrı konu.
Pedro konusuna katılmıyorum. Hava toplarındaki zafiyetini giderirse çok rahat Avrupa'nın önde gelen liglerinde oynar.

Bana göre de olmazsa olmazımız sağ bek. Defans hattımızın lig için yeterli olduğunu düşünüyorum. Ersan her ne kadar iyi olmasa da idare eder lig sonuna kadar.

Sıralamam Sağ bek > Ön libero > Stoper

Çevrimdışı Tolga

Kim ne derse desin bu takıma kesinlikle sağ bek şart ve mutlaka alınmalı.Tek alternatifsiz bölgemiz orası eğer transfer yapmazsak sağ bek yüzünden şampiyonluğu kaybederiz aha da buraya yazıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blackeagle35

Bu takıma muhakkak çift yönlü orta saha almalıyız..Bu takımın önceliği bu olmalıdır..Yoksa ikinci yarı 11 kişi topun arkasına geçen takımlara karşı çok zorlanacağız..Veli-Atiba ile bu iş zor oluyor..Pas kalitesi yüksek,dribbling yapabilen,savunmaya da katkı veren orta saha şart..Keşke 3 transfer olsa ama olmayacaksa ilk öncelik orta saha olmalıdır..İkinci yarı daha sert geçecek..

Çevrimdışı Deniz

Halis ortalama 6 sarikart gostermis lig maclarinda.sinirda kim varsa karti gorur dediydi dersiniz.

Çevrimiçi murat

Halis ortalama 6 sarikart gostermis lig maclarinda.sinirda kim varsa karti gorur dediydi dersiniz.
halis O. hakem atama komitesi başkanı metin tokat başkanı yusuf namoğlu.

Çevrimdışı Türkay

Salah sürekli gündeme geliyor dış başında. Gelir mi acaba  :alala:

Çevrimdışı Altuğ

Salah sürekli gündeme geliyor dış başında. Gelir mi acaba  :alala:

Yabancı basında söz konusu olan durum bu şuan belli değil tabii.

http://haber.besiktasarena.com/mohamed-salah-devre-arasinda-kartal-oluyor.html

Çevrimdışı Türkay

Yabancı basında söz konusu olan durum bu şuan belli değil tabii.

http://haber.besiktasarena.com/mohamed-salah-devre-arasinda-kartal-oluyor.html

Ben başkanın trt spora açıklamalarından sonra gelebileceğini düşünüyorum.  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

ben liverpool kurasından sonra her şeyin olabileceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Türkay

ben liverpool kurasından sonra her şeyin olabileceğini düşünüyorum

Liverpool maçından önce transferler yetişir mi ki acaba? Gerçi tarihleri bilmiyorum ama

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool maçından önce transferler yetişir mi ki acaba? Gerçi tarihleri bilmiyorum ama
Liverpool maçına kadar transfer dönemi bitiyor. Liverpool maçları 19 ve 26 şubatta.

Çevrimdışı Türkay

Liverpool maçına kadar transfer dönemi bitiyor. Liverpool maçları 19 ve 26 şubatta.

O zaman yıkılsın ortalık transferlerle :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Oynatma o zaman Demba Ba yi..serdarin alternatifi var, oguzhan zaten yedek

Çevrimdışı fani madida

Oynatma o zaman Demba Ba yi..serdarin alternatifi var, oguzhan zaten yedek
ba zaten son 20 dakika falan girer oyuna artık o dakkadan sonra da kart görmesin. ayrıca serda son haftalarda takımın en formda oyuncularından gs maçında olmazsa sıkıntı olur bence.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Salah haberi yalan

Veliye 1 milyon euro garanti önerdik. 1.4 istiyor