2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555156 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Demba BA ağır girdi  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı doganay

Senegal teknik direktorine bir gonderme yapmis heralde

Çevrimdışı ozan062

o değilde bizim topcuların hiç scout raporları geziyormus forumlarda oralarda buralarda?? bu kadar cok genc varken ilgi cekmeliyiz diye dusunuyorum?? suan su dakika istesek kimi alırlar bizden??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doganay

insallah gs ye golleri siralayarak, kendini gosterir  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Hangi akla hizmet Ba'yı almadı bilmiyorum ama çok iyi oldu bizim için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Demba BA ağır girdi  :bandit:

KOBRA geseye fena patlayacak bu adam şimdi iki kat öz veri ile oynayacaktır.

Çevrimdışı Anıl

KOBRA geseye fena patlayacak bu adam şimdi iki kat öz veri ile oynayacaktır.
Karakter olarak harika bir adam aldık. Umarım Linnes'te aynı katkıyı verir :)

Çevrimdışı Anıl

Hangi akla hizmet Ba'yı almadı bilmiyorum ama çok iyi oldu bizim için.
@Çağrı abi Nathan Ake'yi kiralayacağımız konuşuluyor ne dersin :)

Çevrimdışı Tolga

O da verecek benim bundan hiç şüphem yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah

Çevrimiçi Samet Ç

Chelsea'den kiralamadığımız oyuncu kaldı mı ? Her gün başka bir haber .

Çevrimdışı Tolga

Chelsea'den kiralamadığımız oyuncu kaldı mı ? Her gün başka bir haber .
Aynen iyi ki Chelsea ile anlaşma yaptık sürekli oradan oyuncu almaya başladı basın.

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen iyi ki Chelsea ile anlaşma yaptık sürekli oradan oyuncu almaya başladı basın.
anlaşma yaptığımız da belli değil durmadan sallıyorlar. Oradan istediğim üç oyuncu var Salah, Zouma, Ake

Çevrimdışı Tolga

anlaşma yaptığımız da belli değil durmadan sallıyorlar. Oradan istediğim üç oyuncu var Salah, Zouma, Ake
Keşke alabilsek müthiş bir yetenek :)

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke alabilsek müthiş bir yetenek :)
Belki bir daha ki sezon Olcay'ın katkısı iyi ama cl de yetmez Salah bizim için biçilmiş kaftan bence.

Çevrimdışı Tolga

Belki bir daha ki sezon Olcay'ın katkısı iyi ama cl de yetmez Salah bizim için biçilmiş kaftan bence.
Aynen öyle Ş.Ligi farklı bir seviye oraya yönelik şartlar dahilinde transferler olmalı.

Çevrimdışı Deniz

Demba ba cok hirslanmis.bu hirsi insallah bu hirsi olumsuz degil olumlu yansir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Demba ba cok hirslanmis.bu hirsi insallah bu hirsi olumsuz degil olumlu yansir..
Gs maçında sahada olsun gerisi önemli değil :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Daha fazla gence gerek yok bence artık @anilt nokta atışı lazım :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ba nın sahada olması bile rakibe korku veriyor Dosta güven düşmana korku :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Veli 1.2 mio €
Ersan 1 mio €
Cenk 900 bin €
Mustafa 1.2 mio €
Atiba 1.1 mio €

yapılmalı bence..sizlerin görüşlerini de alalım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Güntekin Onayı genel olarak beğenirim ama geçen gün çok fena saçmaladı.Serdar Beşiktaşa yetermiş,sağ bek öncelikli olmamalıymış.Yahu arkadaş siz nasıl analiz yapıyorsunuz diyelim ki 2. yarının ilk haftası serdar ciddi bir sakatlık geçirdi ve sezonu kapattı.Ne yapacaz ?Hiç düşündün mü bunu.Koskoca yarım sezon atibayı mı sağ bek yapacaksın?Yaptın diyelim orta saha ne hale gelir?

Yedeğinin bile olmadığı mevkiye transfer yapmak gereksizdir diyen yorumcuları gördükçe sinirleniyorum.Rıdvan da bunu dedi Şansal da bunu dedi Güntekin de.Sanki serdarın garantisi var tüm sezon bütün maçlarda oynayacak diye..

Çevrimdışı ALI RIZA

Veli 1.2 mio €
Ersan 1 mio €
Cenk 900 bin €
Mustafa 1.2 mio €
Atiba 1.1 mio €

Makul fiyat en ideali veli 750 oynaması kötüymüş  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Veli 1.2 mio €
Ersan 1 mio €
Cenk 900 bin €
Mustafa 1.2 mio €
Atiba 1.1 mio €

Aynen budur yola gelip imzalayacaklar bunları paşa paşa.

Hiçbiri vazgeçilmez değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Bu arada Güntekin Onayı genel olarak beğenirim ama geçen gün çok fena saçmaladı.Serdar Beşiktaşa yetermiş,sağ bek öncelikli olmamalıymış.Yahu arkadaş siz nasıl analiz yapıyorsunuz diyelim ki 2. yarının ilk haftası serdar ciddi bir sakatlık geçirdi ve sezonu kapattı.Ne yapacaz ?Hiç düşündün mü bunu.Koskoca yarım sezon atibayı mı sağ bek yapacaksın?Yaptın diyelim orta saha ne hale gelir?

Yedeğinin bile olmadığı mevkiye transfer yapmak gereksizdir diyen yorumcuları gördükçe sinirleniyorum.Rıdvan da bunu dedi Şansal da bunu dedi Güntekin de.Sanki serdarın garantisi var tüm sezon bütün maçlarda oynayacak diye..
Hatirlarsak sivas macinda serdar sakatlandiktan sonra yorumcular ve genel muhalefet ne dedi kadro boyle mi planlanir iste isimleri saydilar onun yedegi var sunun yedeği var ama serdarin yok dediler
Hatta o yuzden ali ece felan hallettiler o isi devre arasi gelecek dedi bu konusmalarin ardından
Bu sekilde serdarin yedeği yok diyenlerden biride guntekin di
Bilmiyorum ne değişti