2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554022 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

S. Prag, Kaderabeck'in sözleşmesini 2018'e kadar uzatmış. Almak istiyen parasını basar alır mesajı veriyorlar....

5'ten aşağı bırakmazlar Onu Linnes gibi 3'e alamayız malesef
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

S. Prag, Kaderabeck'in sözleşmesini 2018'e kadar uzatmış. Almak istiyen parasını basar alır mesajı veriyorlar....
Şuan biz alamayız yüksek bedelden kapıyı açarlar maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mehmetthedum

Devre arasında kiralık olarak Avustralya a-lig wellington phoenix'in ve avustralya milli takımının kanat forvet/orta sahası NATHAN BURNS'ü öneriyorum.

Tutunursa bonservisi ile alınmalı. Nasıl olsa 8.yabancı hakkımız boş kalıyor ve seneye de yabancı sınırı kalkıyor. 
Eleman 20'sindeyken yunanistan aek ile bir kontrat imzalasa da, gençstar potansiyelini yansıtamamış ve japonya ardından da avustralyaya geri dönmüş.
Milli takım oyuncusu. Yeni yabancı kriterlerini karşılıyor ve 26 yaşında formunun zirvesinde. 11 maçta 10 gole ulaştı.
Her iki kanadı dikiş makinesi gibi kullanıyor. Orta sahada da etkili. Çok hızlı ve teknik.
Olcay,kerim ve töre'nin yanına 4. alternatif  kanat elemanı olur. Sosa'yı da yedekler. Faydalı olacağına inanıyorum.
Ayrıca maliyeti de uygun olacaktır. 1 m civarı bonservis ve daha az yıllık ücret.

Saygılar.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 02:04:59 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

http://www.transfermarkt.com.tr/nemanja-vidic-lrm-/profil/spieler/19726

Bunu alsak ya 2 yıllığına  :iblush:
bugün twitterda gördüm mancini istemiyormuş beşiktaş teklif yapmış ama türkiye 'ye sıcak bakmıyormuş reddetmiş
diye birşey gördüm ama malum ne kadar güvenilir olabiliyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

malmö de deniz hümmet diye bir genç var 21 maç u19 25 gol http://www.transfermarkt.com.tr/deniz-hummet/profil/spieler/271787
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Fb transfer yapmadı da noldu abi ? Kadroları berbat, yaş ortalaması en yüksek takım onlar. Biz eğer şampiyon olup şampiyonlar ligine direk gidersek ne almayı düşünüyorsak 2 katını almalıyız. Ve yapılanmayı tamamlamalıyız. Çünkü müthiş bir fırsat olmuş olacak. Hem stad bitmiş, son şampiyonsun, şampiyonlar liginde gruplardasın :)

FB transfer yapmadı da ne oldu , Şampiyonluğa oynuyolar , derbide bizi yendiler ve bence Şampiyonluktaki en büyük rakibimiz.

Ama alıntı yaptığın kadroyla ve yazdığın 2 eleştiriyle kıyaslarsak, bizim kadromuz çok daha genç olacak ve kalitesi çok daha yüksek olacak.
Zaten dediğim transferleri yaparsak 15m euro harcamış olacaz, seneye ne kadar harcayabileceksinki zaten.

Çevrimdışı Çağrı

malmö de deniz hümmet diye bir genç var 21 maç u19 25 gol http://www.transfermarkt.com.tr/deniz-hummet/profil/spieler/271787

Hemen alınmaz ama gözlemek lazım bakalım üst yapıya taşıyabilecek mi hünerini :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

http://www.transfermarkt.com.tr/nemanja-vidic-lrm-/profil/spieler/19726

Bunu alsak ya 2 yıllığına  :iblush:
Bugün gördüm bunu kabul anlaşmışızda abdi ipekçideki sırp olaylarından dolayı vazgeçmiş diyodu ama ne kadar doğrudur tabi
See you in another life,brother.

Bugün gördüm bunu kabul anlaşmışızda abdi ipekçideki sırp olaylarından dolayı vazgeçmiş diyodu ama ne kadar doğrudur tabi
Böyle bir gelişme yaşanmadı

Çevrimdışı Renton

Böyle bir gelişme yaşanmadı
Doğrudur akşam gazetesinde gördüm bende
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

BOLUSPOR maçlarını takip eden varmı varsa emre kılınç hakkındaki yorumlarınızı alayım :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Oyuncunun nasıl olduğundan çok beni memnun eden bir durum var izliyorlar.

Türkiye'deli böyle 20 yaşında gençlerden çok sıradışı yetenekler çıkabilir.

İbrahim Akın da böyle gelmişti Beşiktaş'a , Burak da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

kadroya direkt transferler yapılırken bir yandan da gelecegi olan gencleri bulup kadroya katmak çok onemli. Sonra onları dagıtırsın oraya buraya kiraya. 2 yıl sonra olanı geri döndürürsün olmayanı da satarsın. Chelsea- Arsenal boyle yapıyor.

Çevrimdışı TØLGA

kadroya direkt transferler yapılırken bir yandan da gelecegi olan gencleri bulup kadroya katmak çok onemli. Sonra onları dagıtırsın oraya buraya kiraya. 2 yıl sonra olanı geri döndürürsün olmayanı da satarsın. Chelsea- Arsenal boyle yapıyor.
bizde yapalım tabikide biz istedikmi uçuk fiyatlar çekiliyor yerlilere makul fiyatlarda olacaksa olsun  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

bizde yapalım tabikide biz istedikmi uçuk fiyatlar çekiliyor yerlilere makul fiyatlarda olacaksa olsun  :ok:
istedikten sonra bulunur be hocam. İngilterede ne akademiler var Afrikalı gençleri yetiştiriyorlar. ordaki gozden düşme adamlar bile fundimental olarak çok gelişkin. Her sene 2 tane alıp kiraya yollasan elbeti 2-3 sene sonra kadrona katabilecegin adamlar elde edersin. Olmayanları da zaten en aşagı aldıgından fazlaya satarsın genc sonucta. Riskli bi durum yok sonucta. Tabi şu an imkanlar çok çok kısıtlı biliyorum ama seneyeden itibaren paramız olacak. Boyle şeylere degerlendirmek lazım parayı. Bak salak galatasarayın eline o kadar para gecti elde var sıfır. Hiçbir artı deger uretemediler.

Çevrimdışı eski inönü

Bir de şunu soyliyim genç futbolcu izlerken iyi olan, kendini gosteren genci görmek marifet degil. Zaten onları herkes farkeder. Onemli olan kendini gosteremeyen ama bunun sebebi potansiyeli olmadıgından degil de, yanlış mevkide oynadıgından, psikolojik vb. sebeplerden olan gençleri farkedebilmek. İşte oyle tipleri tespit edip potansiyellerini açıga cıkarabilecek ortamı saglamak. asıl onemli olan bu. Hani hep şoyle muhabbetler vardır ya işte Kaka zamanında atıyorum trabzona geldi ama begenilmedi Zlatan Antebe geldi ama begenilmedi. Bunların cogu dogrudur. Gercekten de bu yıldızlar gencken kendilerini tam gosterememiş olabilirler. Ama onemli olan sen ondaki potansiyeli gorup onu açıga cıkartacak ortamı sunman ve onu geliştirmen . Ben eminim nice gençler vardır Ronaldoyla birlikte genc takımında oynarken ondan daha yetenekli ama şimdi adı danı bilinmeyen yerlerde olan
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 18:54:22 eski inönü ]

Çevrimdışı Yakup

sen başında önder özen varken alt yapılara alınan bir kaç isim....

çağrıhan ağaç stoper fbden geldi 18 yaşında.

gökhan artun orta saha altaydan geldi 19 yaşında.

ömer taşkın santrafor sakaryadan geldi 17 yaşında.

devran çamurdaş santrafor eskişehirden geldi, onlara da fbden gelmişti 18 yaşında.

cengizhan gündüz santrafor fbden geldi, onlara da kocaeliden gelmişti 19 yaşında.

bunlar dışında ender burak reis alt yapımızdan çıktı forvet 18 yaşında. diğer alt kategorilere de transferler yapıldı. önder özenden sonra scout ekibinin yararlarını bakalım görebilecek miyiz?  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

17-18-19 yaş gruplarında Gökhan Artun dışında A takıma rotasyon sağlayacak hiçbir altyapı oyuncusu beklemeyelim. Çıkacak en iyi topçu Erkan Kaş, Mehmet Sedef ayarında olacaktır. Anadolu takımlarıyla yapılacak transferlerde takas için değerlendirilebilirler.

Çevrimdışı doganay

Ara transfer doneminde de 2-3 nokta transfer ile takviye yapariz heralde, boylece uefa ve sampiyonluk yolunda kadromuz genisler. Serdar is gormeye basladi ama o bolgede tek bir sag bek, stopere de lider bir oyuncu alabilirsek faydali olur. Orta sahayada Gokhan Inler 'in adi geciyor oda gelirse, orta sahada alternetif oyuncu sayisi artar.

Çevrimdışı Deniz

tff 31 aralıktaki gs-diyarbakır maçını ertelemiş.Derbiden önceki maçı.şeref yoksunları.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

tff 31 aralıktaki gs-diyarbakır maçını ertelemiş.Derbiden önceki maçı.şeref yoksunları.
bizimkiler gurur yapar erteletmez korkarım  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Bizim maçı niye ertelemiyorlar nasıl iş bu arkadaş ayıp valla :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

bizimkini ertelemezler amaçlarının ne olduğu belli.