2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4557792 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şunu bir kez daha söylüyorum öncelikle kesinlikle iyi bir sağ bek alınması lazım o olmazsa şampiyonluğu unutalım.

Orta saha transferi de lazım eğer yapılmazsa elimizdeki 3 ön liberonun sakatlanmaması için dua etmekten başka yapabileceğimiz maalesef bir şey olmaz.

Yazdan beri hem Bilic'in hem de yönetimin ortak noktada buluşabildiği iyi bir sağ bek ile hala nasıl anlaşılamadı hayret doğrusu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Transeferi Bilic ister mi bilmem ama bir taraftar olarak iki transferden fazla taransef istemem. Maddi durum böyleykende fazlasını beklemek uçurumdan bilerek atlamak olur. Yeni satadın localarını üç yıllık satmışken gelecek geliri de düşünüp mantıklı davranmak en güzeli. Bizim şampiyonluk hasretimiz teknik taktikten değil Emre gibi Volkan gibi Ebue gibi Melo gibi terbiyesizlerle nasıl oyun oynanması gerektiğini oyuncularımıza öğretememkten ibaret.

3 senede 10dan fazla mac yaptılar:)) hala ogrenemediler ogrenemezlerde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Ben size olacağı söyleyeyim Cicinho gelecek , Kerim Frei transferini hatırlarsınız transferın kapanmasına son saat olmuştu, o şekilde de Tolgay Arslan gelebilir 1 ihtimal.

Çevrimdışı Deniz

Övünç 2 milyon diyor da bir çok site de maxi Beşiktaşı istemiyor diyor.2 milyon olsa çoktan almıştık muhtemelen adam bizi reddetti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ben size olacağı söyleyeyim Cicinho gelecek , Kerim Frei transferini hatırlarsınız transferın kapanmasına son saat olmuştu, o şekilde de Tolgay Arslan gelebilir 1 ihtimal.
Cicinho gelirse tam bomba olur yani ve olursa da hiç şaşırmam onu da söyleyeyim.

Çevrimdışı Deniz

kamp da yalan olacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Tolga

kamp da yalan olacak..
Hep şu hesabı yapıyorum 18 maçta derbileri kaybedeceğimizi varsayarak 16 maçta 13 galibiyet 3 beraberlik almamız lazım en iyi ihtimalle.Bunu da devre arası takviyler olursa diye hesaplamıştım eğer gerekli ve ciddi takviyeler olmazsa bu istatistiği zor yakalarız.

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzonspor, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Bu şekilde transfer yapacaksak hiç yapmayalım daha iyi  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç 2 milyon diyor da bir çok site de maxi Beşiktaşı istemiyor diyor.2 milyon olsa çoktan almıştık muhtemelen adam bizi reddetti..
Övünç 2 dememiş 3.5 demiş kusura bakmayın yanlış yazmışım

Çevrimdışı Tolga

Trabzonspor, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Bu şekilde transfer yapacaksak hiç yapmayalım daha iyi  :)
Hakan'ı geçte :D Uğur bence çok kötü bir oyuncu değil :)

Çevrimiçi Samet Ç

Hakan'ı geçte :D Uğur bence çok kötü bir oyuncu değil :)
Uğur vasatın üstü bir oyuncu  :)

Çevrimdışı Deniz

Övünç 2 dememiş 3.5 demiş kusura bakmayın yanlış yazmışım
3.5 vermez bizim başkan :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Uğur vasatın üstü bir oyuncu  :)
Gerçi şimdi gidip yerli bir stoper almak mantıksız tabi ama eski sistem devam etseydi iyi bir alternatif olabilirdi ayrıca Trabzon'un vasat stoperlerini düşünürsek bence çok kötü bir transfer değil yine de. :)

Çevrimdışı Deniz

Hep şu hesabı yapıyorum 18 maçta derbileri kaybedeceğimizi varsayarak 16 maçta 13 galibiyet 3 beraberlik almamız lazım en iyi ihtimalle.Bunu da devre arası takviyler olursa diye hesaplamıştım eğer gerekli ve ciddi takviyeler olmazsa bu istatistiği zor yakalarız.
ikinci devre 42 puan çok zor dediğin gibi derbilerde ben de 0 puan alacağımızı düşünüyorum.eğer derbilerden sürpriz bir puan çıkarsa renkliler de puan kaybı yaşayacağı için iyi avantajımız olur.ama onlar bizi yenmeye devam ederse 4 derbide 12 puan vermiş oluruz ki şampiyon olma işi çok zora düşer..

Çevrimdışı Renton

Demba ba nin instagrama attigi videoyu izlediniz mi  :kop: :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

3.5 vermez bizim başkan :)
2 ya da 2.5 olursa alırız 2.6 bile olmaz :icool:

Çevrimdışı Tolga

ikinci devre 42 puan çok zor dediğin gibi derbilerde ben de 0 puan alacağımızı düşünüyorum.eğer derbilerden sürpriz bir puan çıkarsa renkliler de puan kaybı yaşayacağı için iyi avantajımız olur.ama onlar bizi yenmeye devam ederse 4 derbide 12 puan vermiş oluruz ki şampiyon olma işi çok zora düşer..
Fb ve Gs'yın takılacağını bilsem 75-76 puan bize yeter derim ama ilk yarıda da gördük top oynamadan kaç tane maç kazandılar o yüzden bu puan bile yetmeyebilir bize.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 21:44:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fb ve Gs'yın takılacağını bilsem 75-76 puan bize yeter derim ama ilk yarıda da gördük top oynamadan kaç tane maç kazandılar o yüzden bu puan bile yetmeyebilir bize.

75 her türlü yeter de bakalım biz onu alabilecek miyiz :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 21:46:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4 maç kayıp 14 maçı kazanç görürsek 77 yapıyor.

Bursa ve Trabzon'u da 1 er puan geçersek 79.

14 anadolu maçını kazanırsak yüzde 99 şampiyon oluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

75 her türlü yeter de bakalım biz onu alabilecek miyiz :)
Biz onu alır mıyız bilmiyorum ama bu sefer bence 75'in üzerine çıkacak puan limiti. :)

Ligi gördük 3 büyükler haricinde Bursa ve Trabzon'u çıkar geriye takım kalmıyor belki biraz da Başakşehir ki onu da gördük son Fener maçında.

Fener derbileri deplamanda oynamasına rağmen hakem falan filan 16 haftada 36 puan topladı bir o kadar daha toplar hatta üzerine de ekler diye düşünüyorum.Derbiler içeride oynayacak bir de maalesef.

Çevrimdışı Türkay

Farkı hissettirecek oyuncu almazsak işimiz çok zor.  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

4 maç kayıp 14 maçı kazanç görürsek 77 yapıyor.

Bursa ve Trabzon'u da 1 er puan geçersek 79.

14 anadolu maçını kazanırsak yüzde 99 şampiyon oluruz.
Kazanamayız tamamını bence illa fire veririz.Özellikle bazı deplasmanlar zorlu oluyor..