Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352323 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş'a asla ama asla karakteri bozuk oyuncu alınmamalı

Uzak durulması gereken profiller

1.Karakteri zayıf (Örnek : Caner , Burak ve Belhanda)

2.Mental kuvveti zayıf (Örnek Ljajic , Oğuzhan ve Belhanda)

3.Aidiyet duygusu zayıf (Örnek Töre, Sosa, Hulk ve Gomez)

4.Fizik kapasitesi zayıf (Örnek Ljajic ve Oğuzhan)

5.Zekası ve oyun görüşü zayıf (Nkoudou ve Nsakala)

6.Çalışkanlığı zayıf (Ljajic ve Töre)
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'a asla ama asla karakteri bozuk oyuncu alınmamalı

Uzak durulması gereken profiller

1.Karakteri zayıf (Örnek : Caner ve Burak)

Mental kuvveti zayıf (Örnek Ljajic ve Oğuzhan)

Aidiyet duygusu zayıf (Örnek Töre ve Sosa)

Fizik kapasitesi zayıf (Örnek Ljajic ve Oğuzhan

Zekası ve oyun görüşü zayıf (Nkoudou ve Nsakala)

Çalışkanlığı zayıf (Ljajic ve Töre)
İyi güzel yazmışsın da para olsa zaten bu tip oyuncuları almazdık. Mevcut oyuncuları eleştirmek yerine maksimum fayda almaya çalışmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

İyi güzel yazmışsın da para olsa zaten bu tip oyuncuları almazdık. Mevcut oyuncuları eleştirmek yerine maksimum fayda almaya çalışmak lazım.

Töre yerine Hasici kazanabiliriz aslında.

Ljajic ve Oğuzhana yapacak bir şey yok. Oradaki Mensah hamlesi de pek işe yaramadı.

Seneye Ljajic Oğuzhan ve Töre'den kurtulmamız lazım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Geçen seneden beri hem q7, Oğuzhan Ljajic Caner Burak'a çok takığım.

Takım olgusunu oluşturmak istiyorsak bunlardan mutlaka kurtulmamız gerekiyordu.

Çoğu gitti azı kaldı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töre yerine Hasici kazanabiliriz aslında.

Ljajic ve Oğuzhana yapacak bir şey yok. Oradaki Mensah hamlesi de pek işe yaramadı.

Seneye Ljajic Oğuzhan ve Töre'den kurtulmamız lazım.
Henüz sezon bitmedi. Sezon bitince bunları konuşmak daha doğru olur. Rakipler kendi oyuncularına laf ettirmiyorlar ligde hedefsiz konuma gelene kadar  :tabe:

Hasic'in oyuna girmesi için rahat bir maç geçiriyor olmamız lazım. Yoksa maça almıyor hoca. Cenk gelince işlerin değişeceğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Sanki burası Manchester City forumuda oyuncu begendiremiyoruz. Şu an takimda en problemli pozisyonumuz 10 numara. O pozisyonda takımdaki mevcut üc isimde yetersiz. Mensah seneye yok. Oğuzhan ve Llajici elimizden çıkarabilirsek Belhanda yedek olarak takima gelebilir dedim. Sonuçta belli bir standardı var.

Gsden fbden futbolcu almayalim muhabbetine hiç girmeyeceğim. Sezon başında Josefe burun kiviranlar şimdi az daha heykelini yaptıracak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akşam maçı uzaktan bile takip etmeye gerek kalmadı. Sahada kaybederlerse masada kazanacaklar.

https://twitter.com/buzzspor/status/1370651169975062548

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Her takımdan, her zaman oyuncu alınır. Bu forumun ve genel olarak Beşiktaş tarfatarının bu konuda pek söz söyleme hakkı yoktur.

Beşiktaş yönetimi bu saatten sonra istediği oyuncuyu alma kredisi vardır. Daha ilk görev yılında kullandığı bütçe ile oluşturulan takıma bakılınca fiyat performans olarak başarı çıtasını geçmiştir. Yarıştığı iki takımın toplam bütçesinin 1/4 oranında para harcamıştır ve bu çok başarılı bir orandır. Lig uzun zamandır en fazla para harcanan dönemini yaşıyor. Böyle bir ortamda mütevazi bütçelerle ayakta kalmak çok büyük başarıdır.

Bu konuda artık aklı başında insanların boş muhabbetlere bu yönetimi yem edeceklerini sanmıyorum. Özellikle Twitter'da menajerlerin kontrolündeki sözde fenomen hesaplarının karnından konuşuyormuş gibi yönetimi hedef alan twitlerine, insanların anında verdiği tepki yorumlarını görünce mutlu oluyorum.

Yok artık "her ağzıma geleni söyleyeyim ama takım başarılı olunca da hiçbir şey yokmuş gibi sevineyim" zihniyeti. Her insan ağzından çıkanları yanılma ihtimalinin olduğunu düşünerek şekillendirmek zorundadır. Yoksa bu kulüp herkesin affa tafra yaptığı bir tımarhaneden başka bir şey olmuyor.

Bu ölçüsüz yorumcuların yanında bir de gizli ajandası olanlar var.

Gerek Sergen gerek Ahmet Nur Çebi bu kulüpte altı oyulan kişiler. Sene başından beri her fırsatta saldırılan bu isimler işler yolunda gitmeseydi Yıldırım Demirören'e bile verilen kredi kadar şansları olmadan kulüpten yollanacaktı. Ne kadar sinir bozucu bir durum. Üç beş aklı evvel kulübü babasının çiftliği yapıp batırmadan önce son defa ceplerini dolduracak diye bu iki isimin hikayesi başlamadan son bulacaktı.

İşlerin yolunda girmesi bir şampiyonluktan çok daha fazlasını getirecek bu kulüp için. Şans bu defa çok başka güldü.

Çevrimdışı mrred

Josefe kimse burun kıvırmadı yaw

bilakis geldiği günden beri çok iyi oyuncu aldığımızı söyledim.

Hatta ligin en iyi transferlerinden biri olduğunu düşündüm.

Burun kıvırana da denk gelmedim. Sadece FB de oynaması ve Arap yarımadasından gelmesi sebebiyle bazı arkadaşların şüpheleri vardı ki bu normaldir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Belhanda bize olmaz beyler. Böyle problemli futbolcu asla bizim takıma falan gelmemeli sonra gönderene kadar canımız çıkıyor. Ghezzal Rosier nasıl bulunduysa o bölgeye de oyuncu bulunur. Belhanda nedir ya.

Kendi taraftarına el hareketi çeken bir adam küfür eden bir adam.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Her takımdan, her zaman oyuncu alınır. Bu forumun ve genel olarak Beşiktaş tarfatarının bu konuda pek söz söyleme hakkı yoktur.

Beşiktaş yönetimi bu saatten sonra istediği oyuncuyu alma kredisi vardır. Daha ilk görev yılında kullandığı bütçe ile oluşturulan takıma bakılınca fiyat performans olarak başarı çıtasını geçmiştir. Yarıştığı iki takımın toplam bütçesinin 1/4 oranında para harcamıştır ve bu çok başarılı bir orandır. Lig uzun zamandır en fazla para harcanan dönemini yaşıyor. Böyle bir ortamda mütevazi bütçelerle ayakta kalmak çok büyük başarıdır.

Bu konuda artık aklı başında insanların boş muhabbetlere bu yönetimi yem edeceklerini sanmıyorum. Özellikle Twitter'da menajerlerin kontrolündeki sözde fenomen hesaplarının karnından konuşuyormuş gibi yönetimi hedef alan twitlerine, insanların anında verdiği tepki yorumlarını görünce mutlu oluyorum.

Yok artık "her ağzıma geleni söyleyeyim ama takım başarılı olunca da hiçbir şey yokmuş gibi sevineyim" zihniyeti. Her insan ağzından çıkanları yanılma ihtimalinin olduğunu düşünerek şekillendirmek zorundadır. Yoksa bu kulüp herkesin affa tafra yaptığı bir tımarhaneden başka bir şey olmuyor.

Bu ölçüsüz yorumcuların yanında bir de gizli ajandası olanlar var.

Gerek Sergen gerek Ahmet Nur Çebi bu kulüpte altı oyulan kişiler. Sene başından beri her fırsatta saldırılan bu isimler işler yolunda gitmeseydi Yıldırım Demirören'e bile verilen kredi kadar şansları olmadan kulüpten yollanacaktı. Ne kadar sinir bozucu bir durum. Üç beş aklı evvel kulübü babasının çiftliği yapıp batırmadan önce son defa ceplerini dolduracak diye bu iki isimin hikayesi başlamadan son bulacaktı.

İşlerin yolunda girmesi bir şampiyonluktan çok daha fazlasını getirecek bu kulüp için. Şans bu defa çok başka güldü.

Tereyağından kıl çeken N'Sakala - Maç çözücü Töre - Bir maç 11'e yazdığın Atakan - İnsanlara laflarını yedirmesini istediğin Mensah - Çok iyi futbolcu Dorukhan - Dönüşü muhteşem olacak olan Ljajic - en mantıklı seçenek Tosun. Bunları yazmadan önce sen niye düşünmedin peki? Oysa insanların bilmediği futbolcular da değil hayret. Bu kadar adam hakkında konuşmuş söylediklerinden yarım Welinton tutturmuşsun.

Her yerden her futbolcu alınmaz, iyi futbolcu her yerden alınır. Anadolu'dan gelen futbolculardan tutmuş gibi gözüken adam Welinton o da zaten bir stoperin bir sezonda kaybettireceği maç hakkını ligin daha başında kullandı, mecburcu artık iyi top oynamaya.

Performansı dibe düşmüş, hatalı transferlerin yapıldığı ve çoğunda geç kalındığı bir sezonda Sergen Yalçın'ın altın yumurtlayan hoca performansıyla buraya kadar gelinmiştir ve bunların yaşandığı bir ortamda senin yaptığın gibi yanlışların üstünü kapatmak camiaya sadece narkoz etkisi yapar. Hulk vb gibi ütopik adamlar hariç zaten yöneticiler taraftar kafasıyla hareket etmektedir-kaldı ki bu ismi de piyasaya atan kendileri. Kulüp bu kadar borca batmış veya Sergen takımın başında olmasa önceki yönetimlerden çok daha beter bir manzarayla karşılaşılması muhtemeldi.

Yönetim ve oyuncuların yatıp kalkıp Sergen'e dua etmesi gerekiyor. Planlamada hataları vardır, ilk haftalarda teknik hataları da olmuştur lakin daha sonrasında doğruyu görmüştür, aslan payı kendisinde. Sergen de yatsın kalksın bu taraftara dua etsin, çünkü taraftar bir camianın en önemli unsurudur. Senin beğenmediğin bu taraftar gerektiği yerde eleştiriyi, gerektiği yerde tebriği yapmasaydı bugün buralarda olamazdı.

Lens'i sağ beke koyup Mensah da ısrar eden-ona frikik ve penaltı attıran bir çömezdi bu güne gelmeden önce.

Hee o Belhanda'yıda taraftarın çoğu istiyor gözüküyor zaten, bizim bir şey dememizle olacak iş değil gelmeyişi. Şimdiden formalı fotoğrafları-kendisine benzeyen bir apaçinin 106 gti ile gazlama videoları paylaşılıyor.  2 ay yatacak ve yaz kapmını da muhtemelen yemeyecek. Sergen bunun gibi adamdan da verim almasına alır ama ben onun gibi karaktersiz ve düşük hacimle oynayan bir topçuyu takımımda görmek istemiyorum. Daha düzgün bir sürü futbolcu var piyasada, onlardan birinin tercih edilmesini ve parlatıp satılmasını vb her zaman tercih ederim ve sen bunun hakkında söz söyleme hakkına sahip değilsin. Sergen 2. lig topçusundan bile verim alır, ama böyle bir yeteneği var diye tenekeleri takıma dolduracak değiliz.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2021, 16:23:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tereyağından kıl çeken N'Sakala - Maç çözücü Töre - Bir maç 11'e yazdığın Atakan - İnsanlara laflarını yedirmesini istediğin Mensah - Çok iyi futbolcu Dorukhan - Dönüşü muhteşem olacak olan Ljajic - en mantıklı seçenek Tosun. Bunları yazmadan önce sen niye düşünmedin peki? Oysa insanların bilmediği futbolcular da değil hayret. Bu kadar adam hakkında konuşmuş söylediklerinden yarım Welinton tutturmuşsun.

Her yerden her futbolcu alınmaz, iyi futbolcu her yerden alınır. Anadolu'dan gelen futbolculardan tutmuş gibi gözüken adam Welinton o da zaten bir stoperin bir sezonda kaybettireceği maç hakkını ligin daha başında kullandı, mecburcu artık iyi top oynamaya.

Performansı dibe düşmüş, hatalı transferlerin yapıldığı ve çoğunda geç kalındığı bir sezonda Sergen Yalçın'ın altın yumurtlayan hoca performansıyla buraya kadar gelinmiştir ve bunların yaşandığı bir ortamda senin yaptığın gibi yanlışların üstünü kapatmak camiaya sadece narkoz etkisi yapar. Hulk vb gibi ütopik adamlar hariç zaten yöneticiler taraftar kafasıyla hareket etmektedir-kaldı ki bu ismi de piyasaya atan kendileri. Kulüp bu kadar borca batmış veya Sergen takımın başında olmasa önceki yönetimlerden çok daha beter bir manzarayla karşılaşılması muhtemeldi.

Hoca ve oyuncuların yatıp kalkıp Sergen'e dua etmesi gerekiyor. Planlamada hataları vardır, ilk haftalarda teknik hataları da olmuştur lakin daha sonrasında doğruyu görmüştür, aslan payı kendisinde. Sergen de yatsın kalksın bu taraftara dua etsin, çünkü taraftar bir camianın en önemli unsurudur. Senin beğenmediğin bu taraftar gerektiği yerde eleştiriyi, gerektiği yerde tebriği yapmasaydı bugün buralarda olamazdı.

Lens'i sağ beke koyup Mensah da ısrar ettiren-ona frikik ve penaltı attıran bir çömezdi bu güne gelmeden önce.

Hee o Belhanda'yıda taraftarın çoğu istiyor gözüküyor zaten, bizim bir şey dememizle olacak iş değil gelmeyişi. Şimdiden formalı fotoğrafları-kendisine benzeyen bir apaçinin 106 gti ile gazlama videoları paylaşılıyor.  2 ay yatacak ve yaz kapmını da muhtemelen yemeyecek. Sergen bunun gibi adamdan da verim almasına alır ama ben onun gibi karaktersiz ve düşük hacimle oynayan bir topçuyu takımımda görmek istemiyorum. Daha düzgün bir sürü futbolcu var piyasada, onlardan birinin tercih edilmesini ve parlatıp satılmasını vb her zaman tercih ederim ve sen bunun hakkında söz söyleme hakkına sahip değilsin. Sergen 2. lig topçusundan bile verim alır, ama böyle bir yeteneği var diye tenekeleri takıma dolduracak değiliz.

En tehlikeli olay, vasat futbolcuları iyi yada sergen halleder ya diyip hocanın eline bırakmak. Bu adamın elinde sihirli değnek yok ki yaptığı şuana kadar şeyler sihirlik. Mesela mensahtan bir kaç tane oyuncudan verim alamadı ama adama bunlardan laf etmek günah, Allah çarpar.Çok riskli transferler yapıldı, bence transferler yanlıştı da. Kadromuz öyle şuanki puanı haketmeyecek kadro. Kalite olarak tabi, oyun olarak fazlasını bile alabilirdik. Şimdi biz böyle vasat oyuncuları takıma doldurursak ha nede olsa hoca halleder diye tıpkı şenol güneşte olduğu gibi elimizde çer çöp dolu bir kadro kalır.

Ama şunu ekstra belirteyim rosier ghezzal transferleri gibi transferler olması lazım. Fakat genel transfer dönemine baktığımızda elimizde "sergen" gibi oyuncularından iyi performans alabilen bir adam olmasa şuan bakın eleştirme değil sülalerine kadar küfür yiyecek oyuncular listesini yazayım.

Ersin, nsakala,welilton, vida(belki olmayabilir), larin, mensah,ljajic(hadi belki bu da olmayabilir), nkodou.

Hocanın katkılarını göz ardı etmemeliyiz evet yaptığı hataları yaptığında da söyledik, destek verilmesi gerektiği zamanda verdik. Tıpkı yönetime olduğu gibi. Şuan da iki tarafa da ya bunlar "mükkemel" kapatalım çenemizi falan dersek yine saçma sapan işler dönmeye başlar.

Tıpkı 2.yarının başında Sergen ve takım fazla laubalileşti dedikten sonra konya maçıyla çıkışa geçmemiz, tıpkı yönetim transfer yapmıyor diye baskı yaptıktan sonra josef,aboubakar,ghezzal gelmesi gibi.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yönetim ve oyuncuların yatıp kalkıp Sergen'e dua etmesi gerekiyor. Planlamada hataları vardır, ilk haftalarda teknik hataları da olmuştur lakin daha sonrasında doğruyu görmüştür, aslan payı kendisinde. Sergen de yatsın kalksın bu taraftara dua etsin, çünkü taraftar bir camianın en önemli unsurudur. Senin beğenmediğin bu taraftar gerektiği yerde eleştiriyi, gerektiği yerde tebriği yapmasaydı bugün buralarda olamazdı.

Lens'i sağ beke koyup Mensah da ısrar eden-ona frikik ve penaltı attıran bir çömezdi bu güne gelmeden önce.

Ben bahsettiğin oyuncular hakkında söylediklerimin arkasındayım. Yanında vida, rosie, ersin, aboubakar, josef'i de savunduk ama onlar erken açıldıkları için araya kaynamış sanırım. Diğer futbolcular için de fikrim değişmiş değil sakatlık kimseye doğuştan gelmiyor. Onlar da kritik katkılar verecekler.

Ayrıca ben her fırsatta bu kulübün ekonomisinden baktım olaya bundan sonra da bakmaya devam edeceğim. Benim bu oyuncuların her birisi için beklentilerim farklı. Birisinden 6 beklentim var diğerinden 7 başka birinden 8. Benim genel olarak savunduğum şey bu beklentilerin takımın toplamında anlam ifade ettiği ve mevcut ekonomik şartlarda olaya tümden bakmanın doğru olduğu yönündedir. Elbette ki milyonlarca insanın olduğu bir dünyada daha iyi oyuncular var ancak bu ihtimallerin hesabını mı yapacağız?

Diğer söylediklerine de katılmıyorum. Sergen çok başarılıdır, kendisi mevcut yönetimin personelidir. Bu ikisi farklı dünyalardan gelmedi kendi iradeleriyle birlikte çalışıyorlar. Taraftar tribünde olsaydı bu günlere gelinemeyeceğini de savunuyorum. Başarı geldikçe doğal olarak destek de artmıştır. Benim bu konuda kimseye bir fatura kestiğim de yoktur. Yaptığım bir durum tespitidir.

Beşiktaş'ın geleceği için Sergen ve Ahmet Nur Çebi'nin birlikte çalışmasının hayati olduğunu savunuyorum. Bundan sonra da bunu savunmaya devam edeceğim.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Rize Hatay macının ilk yarısında 4 sarı kart görmüş. Sırf ilk yarısında bu kadar sarı kart gördüyse kesin haftaya gsla oynuyordur diye düşündüm. Gerçektende öyleymiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rize Hatay macının ilk yarısında 4 sarı kart görmüş. Sırf ilk yarısında bu kadar sarı kart gördüyse kesin haftaya gsla oynuyordur diye düşündüm. Gerçektende öyleymiş

Tesadüftür o tesadüf  :D Bu kadar avantaj veriyorlar. Sonra bir de üstüne ağlıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kayserispor gs ile karşilaştigi 49 macta 3 galibiyet alabilmis, kendi evinde 47 yildir gs'yi yenemiyorlarmis.  Bravo👏👏👏👏, kesin tesatüfdür degilmi. Bunun gibi gözden kacan daha ne detaylar vardirda, önümüze sunmuyorlar.
Sonra biz bunlara şaibeci deyince, temiz futbol diye bagrinca, akli sira bizimle dalga gecmek istiyorlar. Yok bukadar kupamiz var bukadar büyüğüz falan filan. 50 yildir pis oyunlarla türk futbolunu derin yapisiyla istedigi gibi yönettiler ve yönetmeye devam ediyorlar, iddia ediyorum bunlarin bu pis derin lobisi olmasa 80li yillardan sonra fb ile iki büyük kalirdik, bunlar Ts'nin bile gerisine düserlerdi. 40 yildir saha icinde kazandiklari 1 kupa yok.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2021, 17:37:42 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Akşam maçı uzaktan bile takip etmeye gerek kalmadı. Sahada kaybederlerse masada kazanacaklar.

https://twitter.com/buzzspor/status/1370651169975062548
Kayseri kaybetmez

Çevrimdışı Çağrı Öz

G.saray çift forvet çıkmış.

Geçen hafta Kayseri için %40 demiştim. %60 oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

G.saray çift forvet çıkmış.

Geçen hafta Kayseri için %40 demiştim. %60 oldu.
Ben de senin aksine erken gol bulup farklı kazanacaklarını düşünüyorum. Kayseri'nin yeni kadrosunu hiç izlemedim ama iyi pres yapmıyorlarsa sıkıntı yaşarlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

terim trip amaçlı 4-4-2 çıkmış :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

gs bugün puan bırakmaz, sahada olmazsa masada alırlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

kayserili henriqueye dikkat, 3 topla buluşma, 3 top kaybı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kayseri defansı yol geçen hanı gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Hakem önce Luyindamanın sarısını vermedi, döndü Muhammede faulü çalmadı taçı da gsye verdi :)

Çevrimdışı can1903

Henriqueye bak ahjahahauha bir tane olumlu pası hareketi yok herifin.