Maç eksiğimizi 3 puanla tamamladığımızı varsayarsak 8 puan var fenerle aramızda. Eğer haftaya yenersek 11 olacak ki, fener tamamen havlu atar bu durumda. Nasıl hesaplarsak hesaplayalım bizim maç fener için varlık maçına dönüştü. Varoluş mücadelesi verecekler. Eğer ki hakem doğramasına maruz kalmazsak, sakin kalıp maçı kazanma ihtimalimizi yüksek görüyorum.
Evet onlar için ölüm kalım mücadelesi olacak, insanoğlu tehlikeli durumlarda normalde gösteremediği refleksleri verebiliyor. Ellerinde bir imkan varsa onu kullanmaya çalışacaklardır. Güçlü ve konsantre olursak yüksek ihtimal kazanırız.
Pelkas kenarda oynuyor, hala Samatta denilen o gereksiz kurtarıcı olarak giriyor hocaları belli ki kontrolü tamamen kaybetti. Bu Samatta denilen paralel evren Koita'sı bizim de listenin tepelerindeydi, ne mal olduğunu yazıyordum burada. İyi ki ucuza falan bırakmamışlar, bereket atmış o 2 golü de sezon başında.
Ben Erol'a yol vereceklerini düşünüyorum artık önümüzdeki maç için bizim adımıza biraz dezavantaj olur ama uzun dönemde Ali Koç ve Emre ikilisi ne kadar kulübün başında kalırsa o kadar iyidir.