Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352409 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı goktasoktay

Şu takımı paramparça ederiz normalde ama dikkat etmek lazım bence Koç artık son kartlarını oynayacak, takım sevdasına itibarinı bombok etti.
Maç eksiğimizi 3 puanla tamamladığımızı varsayarsak 8 puan var fenerle aramızda. Eğer haftaya yenersek 11 olacak ki, fener tamamen havlu atar bu durumda. Nasıl hesaplarsak hesaplayalım bizim maç fener için varlık maçına dönüştü. Varoluş mücadelesi verecekler. Eğer ki hakem doğramasına maruz kalmazsak, sakin kalıp maçı kazanma ihtimalimizi yüksek görüyorum.

Çevrimdışı Egos

Maç eksiğimizi 3 puanla tamamladığımızı varsayarsak 8 puan var fenerle aramızda. Eğer haftaya yenersek 11 olacak ki, fener tamamen havlu atar bu durumda. Nasıl hesaplarsak hesaplayalım bizim maç fener için varlık maçına dönüştü. Varoluş mücadelesi verecekler. Eğer ki hakem doğramasına maruz kalmazsak, sakin kalıp maçı kazanma ihtimalimizi yüksek görüyorum.

üstelik ikili averaj da bizde olacak.

ayıp olacak.

Çevrimdışı goktasoktay

üstelik ikili averaj da bizde olacak.

ayıp olacak.
Olsun valla
En azından bize saygı duymaları gerektiğini hatırlarlar..

Çevrimdışı Erman1903

Evet onlar için ölüm kalım mücadelesi olacak, insanoğlu tehlikeli durumlarda normalde gösteremediği refleksleri verebiliyor. Ellerinde bir imkan varsa onu kullanmaya çalışacaklardır. Güçlü ve konsantre olursak yüksek ihtimal kazanırız.

Pelkas kenarda oynuyor, hala Samatta denilen o gereksiz kurtarıcı olarak giriyor hocaları belli ki kontrolü tamamen kaybetti. Bu Samatta denilen paralel evren Koita'sı bizim de listenin tepelerindeydi, ne mal olduğunu yazıyordum burada. İyi ki ucuza falan bırakmamışlar, bereket atmış o 2 golü de sezon başında.

Ben Erol'a yol vereceklerini düşünüyorum artık önümüzdeki maç için bizim adımıza biraz dezavantaj olur ama uzun dönemde Ali Koç ve Emre ikilisi ne kadar kulübün başında kalırsa o kadar iyidir.

Çevrimdışı can1903

Fener bize top oynamaya, saldırmaya, ortamı germeye gelecek. Sakin olup rahat yeneriz  :ok: :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yine bir Beşiktaş maçı öncesi Gökhan Gönül sakatlandı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kadıkoy o kadar zor bir deplasman ki fener bile kazanamıyor
😅😅
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi tolga1903

Fener'in durumu rehavete sokmamalı takımı ve taraftarı. Bu aşşağlık yapı 2017/2018 sezonu şampiyonluğumuzu elimizden alıp gs'ye hediye etti şenol güneş fikret orman ve oyuncular tamamı şirazesini yitirdi o sene sırf boklu bir kupa uğruna. Bu herifler böyle anlarda gidip deplasmanda iyi futbol oynayıp rakibini mağlup edebiliyor hesaplarını kitaplarını yapacaklar yenilirsek gs'nin ekmeğine yağ süreriz o yüzden fener'den çok daha konsantre ve sakin olmalıyız trabzon kesin yener erol gider deniyordu yendi herifler dikkatli olmak lazım alacağımız bir galibiyet bunları saf dışı bıraktığı gibi gs'yi de umutsuzluğa düşürür inşallah kazanan biz olacağız.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fener'in durumu rehavete sokmamalı takımı ve taraftarı. Bu aşşağlık yapı 2017/2018 sezonu şampiyonluğumuzu elimizden alıp gs'ye hediye etti şenol güneş fikret orman ve oyuncular tamamı şirazesini yitirdi o sene sırf boklu bir kupa uğruna. Bu herifler böyle anlarda gidip deplasmanda iyi futbol oynayıp rakibini mağlup edebiliyor hesaplarını kitaplarını yapacaklar yenilirsek gs'nin ekmeğine yağ süreriz o yüzden fener'den çok daha konsantre ve sakin olmalıyız trabzon kesin yener erol gider deniyordu yendi herifler dikkatli olmak lazım alacağımız bir galibiyet bunları saf dışı bıraktığı gibi gs'yi de umutsuzluğa düşürür inşallah kazanan biz olacağız.
Ts maclari tamammi devammi karşilaşmasiydi onlar icin, ali koc adam başi 150 bin TL prim vermis, fb'nin ilk dakikadan itibaren oynadigi o presli ve hirsli futbol bundan kaynakliydi büyük ihtimal, bizim macdada astronomik bir prim verecekdir, ben cok hirsli ve mücadeleci bir fb bekliyorum bizim maca, ona göre hazirlanmaliyiz

Çevrimiçi tolga1903

Ts maclari tamammi devammi karşilaşmasiydi onlar icin, ali koc adam başi 150 bin TL prim vermis, fb'nin ilk dakikadan itibaren oynadigi o presli ve hirsli futbol bundan kaynakliydi büyük ihtimal, bizim macdada astronomik bir prim verecekdir, ben cok hirsli ve mücadeleci bir fb bekliyorum bizim maca, ona göre hazirlanmaliyiz

Katılıyorum. Sosyal medyada taraftar rehavete kapılmış durumda ancak 3 3 biten maçı da hatırlarsak bundan daha iyi durumda değildi fb. Rehavet bizim takıma yaramıyor öyle içinden geçeriz dışından çıkarız değil son zamanlarda oynadığımız maçların üzerine çıkmalıyız ben hocaya bu noktada güveniyorum tek istediğim ve bence yapmasi gereken rıdvan'ı monte etmek, necip atiba josef üçlüsü ile çıkmamak ve takımın hücumunu resmen baltalayan ljajic'i artık bir zahmet kenardan oyuna sokmak. Farklı düşünen olabilir benim fikrim bu yönde.

Çevrimdışı mellfred

fener fetö’yü dillendiriyor yönetici ağzından. haydi bakalım

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fb ile birbirimize girersek gs çok sinsi aradan sıyrılır, zaten şuan dikkat ettiyseniz fb ile birebir kapışmıyorlar biliyorlar tek rakip biziz fb her türlü elenecekti bu periyotta, şimdi fb ile ortamı bunlara bırakmamak lazım bunlar şeytan
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

30. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Antalyaspor 1-0 öne geçti. Kimin rakip olarak gelmesini istersiniz ???
Ben şahsen antalyayı isterim, en azından defansa kapanıyorlar ve bütün maçları berabere bitiyor  :lol: Bizim maçtada berabere biterse penaltılarda daha usta ayaklara sahibiz. Alanya öyle değil, daha kaliteli ve daha iyi futbol oynuyor.  O yüzden alanyayı daha ciddi rakip görüyorum.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Antalyaspor 1-0 öne geçti. Kimin rakip olarak gelmesini istersiniz ???
Ben şahsen antalyayı isterim, en azından defansa kapanıyorlar ve bütün maçları berabere bitiyor  :lol: Bizim maçtada berabere biterse penaltılarda daha usta ayaklara sahibiz. Alanya öyle değil, daha kaliteli ve daha iyi futbol oynuyor.  O yüzden alanyayı daha ciddi rakip görüyorum.
Bencede antalya gelsin, alanya anca renklilere yenilir, bize karsi barcelona kesilirler, ligde oldugu gibi. Antalyaya karsi hertürlü üstün oynariz tek sorun 11 kisilik defansi acabilmek🙂

Çevrimdışı Karabay

Antalya bizi daha çok yorar yalnız. Belki alanyaya göre yenme ihtimalimiz yüksek ama yoracağı kesin. Umarım gs derbisi önüne koymazlar.

Çevrimdışı goktasoktay

Antalya bizi daha çok yorar yalnız. Belki alanyaya göre yenme ihtimalimiz yüksek ama yoracağı kesin. Umarım gs derbisi önüne koymazlar.
Ben de öyle düşünüyorum. Akşam baktım, alanya futbol oynamaya çalışıyor. Antalya bol bol sertlik, faul, defans... haddinden fazla sert oynadılar. İnşallah bizim maçta da  bu kadar sert oynamazlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün gs en az 5 tane atar.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/buzzspor/status/1372872579988475905

-berbat sezon geçiren mert
-kadro dışı bırakılmaya çalışılan caner
-kanat veya sol iç oynamasın diye yerine 2 adam alınan emre kılınç
-bu sene 3-4 maçta iyi oynayan dorukhan
-ne yaptığı belirsiz enes ünal

berat, rıdvan, ersin, ali akman daha çok hak etti

bir de altaya ayıp olmasın diye 4 kaleci almışlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/buzzspor/status/1372872579988475905

-berbat sezon geçiren mert
-kadro dışı bırakılmaya çalışılan caner
-kanat veya sol iç oynamasın diye yerine 2 adam alınan emre kılınç
-bu sene 3-4 maçta iyi oynayan dorukhan
-ne yaptığı belirsiz enes ünal

berat, rıdvan, ersin, ali akman daha çok hak etti

bir de altaya ayıp olmasın diye 4 kaleci almışlar :D
Ne kadar oynatılmayan, formsuzluğu ile göz dolduran, sakatlıktan baş kaldıramayan oyuncu varsa alınmış. GS ve FB oyuncusu diye milli takıma çağrılıyor çoğu oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Ne kadar oynatılmayan, formsuzluğu ile göz dolduran, sakatlıktan baş kaldıramayan oyuncu varsa alınmış. GS ve FB oyuncusu diye milli takıma çağrılıyor çoğu oyuncu  :tabe:
kadroyu ahmet bulut yapmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kadroyu ahmet bulut yapmış
Milli takımda bu seviyede kalmayacak. Lig seviyesi dibi vurdu. Milli takım gurbetçiler ve yabancı ülkelerden oynayan oyunculardan oluşur artık  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1372888216227954691

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şanlı Çaykur RizeSpor bugün puanını alsın artık.