Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352315 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İzlemedim bile maçı, yarışın erkenden kopmasına izin verileceğini zannedenler kendini kandırır. Son haftalara kadar sürmesi için herkes elinden geleni yapacak. Bu ligde neler görüldü, son ana kadar savaşı devam ettirmek gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlemedim bile maçı, yarışın erkenden kopmasına izin verileceğini zannedenler kendini kandırır. Son haftalara kadar sürmesi için herkes elinden geleni yapacak. Bu ligde neler görüldü, son ana kadar savaşı devam ettirmek gerekiyor.
Ben de öyle düşünüyorum. Onun için 80 puana gelmeden şampiyonluk konuşmamak lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben bahsettiğin oyuncular hakkında söylediklerimin arkasındayım. Yanında vida, rosie, ersin, aboubakar, josef'i de savunduk ama onlar erken açıldıkları için araya kaynamış sanırım. Diğer futbolcular için de fikrim değişmiş değil sakatlık kimseye doğuştan gelmiyor. Onlar da kritik katkılar verecekler.

Ayrıca ben her fırsatta bu kulübün ekonomisinden baktım olaya bundan sonra da bakmaya devam edeceğim. Benim bu oyuncuların her birisi için beklentilerim farklı. Birisinden 6 beklentim var diğerinden 7 başka birinden 8. Benim genel olarak savunduğum şey bu beklentilerin takımın toplamında anlam ifade ettiği ve mevcut ekonomik şartlarda olaya tümden bakmanın doğru olduğu yönündedir. Elbette ki milyonlarca insanın olduğu bir dünyada daha iyi oyuncular var ancak bu ihtimallerin hesabını mı yapacağız?

Diğer söylediklerine de katılmıyorum. Sergen çok başarılıdır, kendisi mevcut yönetimin personelidir. Bu ikisi farklı dünyalardan gelmedi kendi iradeleriyle birlikte çalışıyorlar. Taraftar tribünde olsaydı bu günlere gelinemeyeceğini de savunuyorum. Başarı geldikçe doğal olarak destek de artmıştır. Benim bu konuda kimseye bir fatura kestiğim de yoktur. Yaptığım bir durum tespitidir.

Beşiktaş'ın geleceği için Sergen ve Ahmet Nur Çebi'nin birlikte çalışmasının hayati olduğunu savunuyorum. Bundan sonra da bunu savunmaya devam edeceğim.

Burası herkese açık bir forum, kendi kafasına göre çalıp oynayan bir fenomenin zaman tüneli değil. Senelerdir takip ediyormuşsun, benim hatırladığım takım dönüş sinyalini yaktıktan sonra ortaya çıktın. Burada insanların söylediklerinin mazisi var; daha Avcı göreve başlarken Sergen gelmeliydi diyen, karşıt görüşlerle şampiyonluk vadediyor diye mücadele eden, geldikten sonra doğruyu bulsun diye yanlışını doğrusunu söyleyen kişiyim. Terim geçen sezonun başında 8 kişi kalan takımı güç bela yendiğinde artık emekli oldu bir daha başarılı olamadan Abdürrahim ile birlikte er geç gidecek - Ali Koç ve Emre ikilisi asla başarılı olamayacak diye topa 2 saha öteden vurmuşum sen ise sonradan girdiğin maçta ceza sahasında bir plase bırakıp kahraman olma-insanların yaptıklarını boşa çıkarma peşindesin.

Oyuncular ve planlama hakkında en çok yazan benim, 'bu forum konuşmasın' dediğinde doğal olarak kendi söylediklerinle ilgili cevap alırsın. Yoksa yaptığın yorumlar beni ilgilendirmiyor, istediğini söylemekte özgürsün. Hatta şöyle böyle olacak göreceksiniz dediğinde  inşallah söylediğin gibi olur ben de öyle hissediyorum diye iyi temennilerde bulundum. Bana göre sağlam bir temele dayandırmadığın halde X şöyle iyi oyuncu böyle süper gibi yorumlarında 1-2 sefer hariç niye böyle yapıyorsun diyen de olmadı diye hatırlıyorum. Kaldı ki mesela ben inanmasa da bir gurup insanın oyuncuları övmesi gerektiğini düşünen biriyimdir.

Oyuncularla ilgili yorumlarım çok nettir, senin gibi müneccimlik peşinde koşamam-taraftar gibi de bakamam. Kulubün planı-baktığı oyuncunun performansı-kabiliyeti sakatlığı vb-Piyasa ne ise onu konuşurum. Mesela adamın Welinton'u çok eleştirdim diye biliyorsun, sen daha burada yokken Hadebe olmaz mı Caulker nasıl vb soruyorlardı ligden alınabilecekler arasında en iyisi olduğunu da yazıyordum. Sadece Anadolu'dan geliyor diye değil işin tekniğine ve piyasaya hakim olduğum için eleştiri yapıyorum.

İyi performans vermek ve iyi oyuncu olmak arasında çok ince bir çizgi vardır, ben senelerdir bu işe meraklı olduğum için bu farkın ne olduğunu iyi biliyorum. Örneğin Vida'yı da beğeniyorsun değil mi, bu sezon yaşanan fiyasko başlangıcı sonrası performansını ben de tutuyorum. Ama Vida'yı yeni izlemeye başlamadım, bütünün ona yaptığı pozitif etkinin ne derece olduğunun farkındayım. Bu arkadaş bir stoper olarak geçen sezon herkesin sövdüğü Caner ile aynı toplam defansif aksiyona sahip-şaka gibi. Diğer oyuncuları da bu etkinin içinde değerlendiriyorum.
Konuştuğumuz futbolcular arasında bunda sonra katkı verecekler olabilir-Cenk birkaç maç çıkıp alabilir vb ama bunlar sen şampiyon olsan bile mükemmel hamleler olarak kabul edilmek zorunda değil anlatabiliyor muyum.

Kimi insana göre bir Larin-Necip gibi oyuncular bu performansı gösteriyorsa diğerleri de ortaya bir şey koymalıdır. Kimisi bu temel üzerinden ortalama altında kalan oyuncuyu 'kötü futbolcu' olarak değerlendirebilir, bu işin sonu yoktur. El-elden üstündür her şey çok daha iyi olabilirdi-Benim kriterim önceki yönetimler ve rakipler değil. Eğer sen 6-7'lik performans beklediğim oyuncular var dersen birisi de gelir sezonun dört de üçü tamamlandı o reytinge ulaşmak için bundan sonra 8-9'luk oynamaları gerekiyor der. Eğer bu oyuncularla şampiyon olunursa işte bakın gördünüz mü başarılılar dersen birisi de çıkar hayır onlara rağmen şampiyon olduk der. Yönetim için de benzer cevabı alabilirsin.

Benim düşünceme göre eğer şampiyon olursak elbette yönetim da başarılı sayılmalı lakin aslan payı Sergen hocanındır. Eğer olamazsak da süreç içinde yaptıkları amatörlükler sebebiyle fatura yönetime kesilir. Lakin yine de iyi niyet ve tutumlu yapıları dolayısıyla gitmelerini istemem herhalde. Sen başarı için bu yönetim ve Sergen hoca birlikteliğini şart görüyor olabilirsin fakat ben yönetimin iyi niyet ve maaşları zamanında yatırma dışında çok düşük bir çarpanı olduğunu düşünüyorum. Hocayı zaten onlardan önce taraftar getirmişti, bana kalırsa Sergen olmasa şampiyonluğu rüyalarında bile göremeyecek bir ekip.

Yönetim çok ağır eleştiriler almıştır ama benim hatırladığım kimse sezon bitmeden gitsinler demedi. Sen doğru olduğunu düşündüğün şeyleri savunmaya devam et, ben de öyle yapacağım. Şampiyon olsak dahi yapılan yanlışları doğru olarak göremem kusura bakma, lakin bu takım başarıya ulaşırsa Allah böyle istemiş demektir ve ben yanında yaradan olan kişilere ağır eleştiri yapmam. Plan - bakılan oyuncu vb ne ise onu yorumlarım, iyiyse iyi kötüyse kötü. Bu takım Kaliniç gibi bir kazmaya niyetlenmişti, santrafor bakılıyorken performansı olmayan asistçi transferi yapıldı. Yanlış bir planın içinde kazara doğru yaptık Allah bilir o gelmese asistleri kim yapacaktı... Bu ve benzer soruların cevabı yok eleştiren de tebrik eden de bu günün gelmesinde pay sahibi, winner reis bile öyle.

Burası güzel bir ortam, beğenmiyorsun ama bence kıymetini bil ve tadını çıkar.
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2021, 00:53:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben de öyle düşünüyorum. Onun için 80 puana gelmeden şampiyonluk konuşmamak lazım.

Ben bundan bahsediyorum işte favori falan değiliz biz. Bir taç pozisyonu için yanlış anlaşılmasın, pandemi döneminde "sokak röportajı" yapıldı. Evet, inanabiliyor musunuz, olan bir golümüz için sokak röportajımız yapıldı.

Adamlar haklı bir kırmızı yedi, gazetelerde hakem katliamı yazıldı, televizyonlarda ankaragücünün iyi oyunundan bahseden 1 kişi bile olmadı. Bakıyorsun bugün hakem katliamı yapıldı ama kimse ne yazıcak, ne de söyleyecek. Herkes oyuna dönelim falan diyor. Yarın gazetelerde müthiş terim müthiş falcaolar falan yazılacak.

Hatay-rize maçı vardı bugün Allah aşkına açın bakın. Dedim ki bu kadar sarı olduğunu göre kesin gs maçı var.
Rizenin haftaya, hatayın 2 hafta sonra maçları var ve yetmezmiş gibi ömer erdoğan denen gs holiganı var adamlarda :)
Geçin abi, bana kimse favoriyiz falan demesin, bizim final maçımız bu hafta değil, gs arenada olucak.

Çevrimdışı Erman1903

Ben bundan bahsediyorum işte favori falan değiliz biz. Bir taç pozisyonu için yanlış anlaşılmasın, pandemi döneminde "sokak röportajı" yapıldı. Evet, inanabiliyor musunuz, olan bir golümüz için sokak röportajımız yapıldı.

Adamlar haklı bir kırmızı yedi, gazetelerde hakem katliamı yazıldı, televizyonlarda ankaragücünün iyi oyunundan bahseden 1 kişi bile olmadı. Bakıyorsun bugün hakem katliamı yapıldı ama kimse ne yazıcak, ne de söyleyecek. Herkes oyuna dönelim falan diyor. Yarın gazetelerde müthiş terim müthiş falcaolar falan yazılacak.

Hatay-rize maçı vardı bugün Allah aşkına açın bakın. Dedim ki bu kadar sarı olduğunu göre kesin gs maçı var.
Rizenin haftaya, hatayın 2 hafta sonra maçları var ve yetmezmiş gibi ömer erdoğan denen gs holiganı var adamlarda :)
Geçin abi, bana kimse favoriyiz falan demesin, bizim final maçımız bu hafta değil, gs arenada olucak.

Oyun ve puan olarak normalde favori biziz ama çok çirkin bir lig. Şu durumda bile bunlar oluyorsa 8 puan falan yapsak kim bilir neler yaparlar. Bir hakemi seçer netice alıp üstüne kurban falan ederler kesin. Ben o yüzden şu saatten sonra arkaya bakmama gerektiğini düşünüyorum. Takımlara mı, hakeme mi bakacaksın, federasyona mı.. Rakip çok en iyisi kendi işimize bakmak.

Çevrimdışı mellfred

serdar pisliği keldi kalesine yazdı

Çevrimdışı can1903

İki akşamdır kayseri ve gençler hücümcularının karşı karşıyaken yaptıkları hareketler hiç olağan gelmiyor da hayırlısı..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ferdi1903

Demin genclerin kacirdigi karsi karsiya pozisyon hic masum gelmedi bana nedense, arkadas cok isteksiz sürdü topu, kaleci topu alinca hic isyan falanda etmedi sanki memnun gibiydi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Fenerbahçe mizah kulübü.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Fener'in defansa baktıkça çizgiye inen rosier'i, araya kaçan aboubakar'ı, sola çekip orta açan ghezzalı, arka direğe koşan larin'i görüyorum.

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gençler zayıf rakibine acımadı :D

Çevrimiçi Samet Ç

Gecen hafta bizi yenip şampiyon olacaklarını söylüyorlardı  :kop:

Çevrimiçi levitate

kadıkoy o kadar zor bir deplasman ki fener bile kazanamıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2021, 20:59:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Febenin rakip olmadığı sene basindan belliydi. Asıl rakip maklubespor. 6-7 puan farkı ile gitmeliyiz oraya.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gecen hafta bizi yenip şampiyon olacaklarını söylüyorlardı  :kop:

Ali Rıza Sergen Yalçın gerçeklerini hazmetmesi zor oluyor. Türk futbolunun ekseni değişiyor. Öğrenecekler :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

Çocukluk arkadaşlarımın çoğu Fenerlidir, yine takımı ligden çekme ve Survivor muhabbetleri başlamış WhatsApp grubunda  :lol:

Çevrimdışı ferdi1903

Fener 1-2 yenildi ama rahat 4-5 olmaliydi, umarim biz maca deli gibi asilmazlar

Çevrimdışı Erman1903

Fener 1-2 yenildi ama rahat 4-5 olmaliydi, umarim biz maca deli gibi asilmazlar

Şu takımı paramparça ederiz normalde ama dikkat etmek lazım bence Koç artık son kartlarını oynayacak, takım sevdasına itibarinı bombok etti.

Çevrimiçi Necmi

kadıkoy o kadar zor bir deplasman ki fener bile kazanamıyor
akşam akşam kahkaha attırdın