Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2350781 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı mrred

Kimse kusura bakmasın ama pelkas umarım bizim maça yetişmez  :evillol: Pelkasın ofansif ortasahada oynadığı oyun bize çok ters.

@mrred abi senin avcı patlamış  :evillol: Çağdaş Atan'ın ondan kat kat daha iyi hoca olduğu konusunda anlaşalım lütfen.

Beter ol avcı.
Alanyaya yenilmeyen takım mı var

Biz de yenildik.

Ts nin yarışta kalması önemliydi. Gs ile maçı var

Hedefsiz takıma dönüşürlerse Gs rahat geçer o maçı.

[ Son Düzenleme: 08 Mart 2021, 20:57:51 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten bi bizde olur o, kritik maç öncesi bütün oyuncular iyileşir falan. gustavo da pelkasta iyileşti, mesutta gitti. Nolurdu gsnin yakaladığı gibi fbyi bizde pamuk gibi yakalasaydık.
Biz sağlam olarak tam kadro çıkalım da rakiplerde kimin oynadığı önemli değil. Cenk herhalde sezonu falan kapattı. Hala dönemedi. Rakipler umurumda olmuyor bizdeki sakatlara bakmaktan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Ooo fenerlileri agzi durmuyor artik besiktas in icinden gecezler havada ucusuyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alanyaya yenilmeyen takım mı var

Biz de yenildik.

Ts nin yarışta kalması önemliydi. Gs ile maçı var

Hedefsiz takıma dönüşürlerse Gs rahat geçer o maçı.

Kendin söylüyorsun abi, alanyanın kadrosuna bak, avcıdan daha kötü mü kadro?? Ama adam herkese kök söktürdü. Ne elinde wakayemesi ne beratı ne bir kalecisi var. Avcının patlayacağı çok belliydi, şimdiden tsliler çıldırmaya başlamış. Neyse bizden uzak olsun da ne halleri varsa görsünler.
Ts berbat futbol oynuyor, ölü fb bile ezerek yendi, gsde yener. 1-0 at yen taktiği falan olmaz.
Beter olsunlar, başta avcı, bu hafta başkanın açıklamasından sonra alanya 4.olsun istedim.

Çevrimdışı worns

Bizim maçta da önde baskı yaparak oynayacaklardır.

Uzun atmamız lazım topla çıkmaya falan çalışırsak kötü olur

Bu maç bize ders olur umarım.

Larin ve Aboubakara uzun topla oynamamız gerekecek

keşke önde bassalar da sanmıyorum ben.

Çevrimdışı MUSTAFA_

29. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gençlerbirliği bizim iboyla anlaşmış...

Çok geç kaldılar, sezon başı şans verseler, bir şans olabilirdi. Ama yinede başarılar ibo.

Çevrimdışı mrred

Futbolu her zaman aç oyuncularla oynayacaksın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kendin söylüyorsun abi, alanyanın kadrosuna bak, avcıdan daha kötü mü kadro?? Ama adam herkese kök söktürdü. Ne elinde wakayemesi ne beratı ne bir kalecisi var. Avcının patlayacağı çok belliydi, şimdiden tsliler çıldırmaya başlamış. Neyse bizden uzak olsun da ne halleri varsa görsünler.
Ts berbat futbol oynuyor, ölü fb bile ezerek yendi, gsde yener. 1-0 at yen taktiği falan olmaz.
Beter olsunlar, başta avcı, bu hafta başkanın açıklamasından sonra alanya 4.olsun istedim.
Alanyanın kadrosu bence gayet iyi bir kadro

Tek eksikleri babacar mıdır nedir o adamla olmaz.

Mesela geçen sene bizim kadroda çok kanserli hücre vardı onlar tek tek temizlendi

Gidince takım rahatladı. Bu sene de gözüme kestirdiğim 2 tane kendini takımdan üstün gören oyuncu var.

Töre ve Mensah bunlara derhal yol vermemiz lazım.

Trabzona gelince sol bekleri çok kötü. 1.ligde oynatılmaz o derece kötü. Berat ve Bakesetas gelmese orta sahaları da baya kötüydü baker mıdır nedir çok laubali ve taktik disiplini sıfır.

Bu defolara rağmen iyi puan topladılar.

Alanyanın orta sahası baya iyi berkayı çok beğeniyorum. Salih de toparladı. Efecan ve davidsona zaten diyecek bir şey yok çok iyi oyuncular. Caulkerı da biz alacağız sanırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Komik haberlerde bugün. Bizden kötü yöneticilere sahip takımlar da var  :D FIFA'ya gidip kalan maaşını da tahsil eder şimdi  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1369588768051724288

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Komik haberlerde bugün. Bizden kötü yöneticilere sahip takımlar da var  :D FIFA'ya gidip kalan maaşını da tahsil eder şimdi  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1369588768051724288
Kalan maaşını zaten tahsil edecek, sene sonuna kadar maç başıları ve başarı bonuslarını da ödetir.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/blstonejk/status/1369589535923965953

...
Bizden uzak kime yakın olursa olsun. Bu mentali sıfır oyuncuyu kimse adam edemez. GS gibi gazlanan ortamda bile leş atıyordu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Mensah ve Oğuzhan’dan net daha iyi on numara. Llayici satıp bunu bedavaya alırsak yedek için fena olmaz. Llayicden gelen paranın biraz üstüne koyup iyi bir on numara alırız (Fortounis olabilir mesela).

Ne belhandası yahu, adam kafadan rahatsız. Uzak dursun böyle sorunlu futbolcular.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne belhandası yahu, adam kafadan rahatsız. Uzak dursun böyle sorunlu futbolcular.

Komşu - tavuk - kaz... Doymadık valla
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kursad_Duran

Kaliteli futbolcuysa benim için fark etmez hangi takımdan geldiği.
Zaten Başakşehirle anlaşmış. Şu takımda iyi bir on numara olsa rahat bir şekilde şampiyon olurduk. Kapalı defansları kolay açarız. Zaten yedek olarak düşündüm Belhandayi. İlk onbire daha iyisini alacaksın.

Çevrimdışı levitate

Bizden uzak kime yakın olursa olsun. Bu mentali sıfır oyuncuyu kimse adam edemez. GS gibi gazlanan ortamda bile leş atıyordu.
mensah ve ljajic ile zorlanan camia birini daha kaldıramaz zaten

ama alsak sonra gitse derbide iki tane atsa çok komik olurdu
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

mensah ve ljajic ile zorlanan camia birini daha kaldıramaz zaten

ama alsak sonra gitse derbide iki tane atsa çok komik olurdu
Biz gençler ve İngiliz takımlarında rehabiliteye ihtiyacı olan değerli kiralık oyuncular üstünden gitmeye devam edelim. Elin göndermek için kırk takla attığı oyuncularla ilgilenmenin lüzumu yok. Önümüzde hücumda Lens, defansta Dany Nounkeu  gibi örnekler var. Geçmişten ders çıkarmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten Başakşehirle anlaşmış. Şu takımda iyi bir on numara olsa rahat bir şekilde şampiyon olurduk. Kapalı defansları kolay açarız. Zaten yedek olarak düşündüm Belhandayi. İlk onbire daha iyisini alacaksın.

Belhanda 10 numara falan değil, Ljajic'in en geberik hali bile ondan daha yaratıcıdır.

Çevrimdışı Erman1903

Bu Belhanda denen orta saha Diagne'sinin adı bile geçmemeli bizimle. Mensah kadar bile inisiyatif almaz üstüne bir de karakter yoksunu-gözünü kırpmadan takım satar. En sevmediğim orta saha tipi, var mı yok mu belli değil. Oyun hacmi rezalet, tek artısı skora katkı vermesi. Orta sahaya bir tane alelade santrafor koy bundan fazla iş yapmazsa terbiyesizim.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2021, 06:21:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

fb caneri affetmiş, umarım bizim maçta oynar
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

hocam maalesef 3 vasat 1 iyi etmiyor bana kalsa mensah layic belhanda alt ata topla bir talisca etmez

Çevrimdışı sEuL

Belhanda’yi isteyenide gordu bu gozler. Bugun Gs’lilere en cop adaminiz hangisi ve kime kakalamak istersiniz diye sorsan direkt bu herifin adini verirler.