Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

COB ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2372863 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tangaz

Asıl oyuncu almaları gereken bölgeleri es geçip yine belli noktalarda kadroyu şişirdiler. Bu kadro ile ne kısa ne de uzun vadeli başarı elde edemezler. Uzun lig maratonunda yarı yolda kalırlar  :tabe:

şuan 11 yabancıları var transferin bitimine de daha çoook süre var 2 stoper kesin alırlar muriç giderse bir forvet daha alırlar 1de kanat alırlar rodrigesi gönderirlerse 2 de alabilirler. transferler bitip maçlar başlamadan konuşmak için henüz erken  :tabe: 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

şuan 11 yabancıları var transferin bitimine de daha çoook süre var 2 stoper kesin alırlar muriç giderse bir forvet daha alırlar 1de kanat alırlar rodrigesi gönderirlerse 2 de alabilirler. transferler bitip maçlar başlamadan konuşmak için henüz erken  :tabe:
İşin kötü tarafı lig başladıktan sonra transfer 1 ay daha devam edecek. Bu dönemde çok puan kaybedeceklerini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/sporx/status/1295703608726560784

Hayretle takip ettim bu transfer sürecini gerçekten doğruymuş.. Hakikaten ilginç bi transfer ya.

Çevrimdışı tangaz

İşin kötü tarafı lig başladıktan sonra transfer 1 ay daha devam edecek. Bu dönemde çok puan kaybedeceklerini düşünüyorum  :tabe:

belli olmaz daha ortada fikstür filan yok belki karagümrük erzurum filan başlarlar lige fikstür oyunu dönerse, mesela gese yeni kadro kurdugunda dikkat edin ilk 6-7 maç hiç büyük maçları olmaz.  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

belli olmaz daha ortada fikstür filan yok belki karagümrük erzurum filan başlarlar lige fikstür oyunu dönerse, mesela gese yeni kadro kurdugunda dikkat edin ilk 6-7 maç hiç büyük maçları olmaz.  :tabe:
Bu sene maçların çoğu İstanbul'da olacak. Zaten takımları güç farkından çok fikstür yoracak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu sene maçların çoğu İstanbul'da olacak. Zaten takımları güç farkından çok fikstür yoracak  :tabe:

anadolu takımlarının aleyhine sık seyahat edecekler yada ist.a yerleşsinler  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

anadolu takımlarının aleyhine sık seyahat edecekler yada ist.a yerleşsinler  :tabe:
Bu herkes için iyi olacak Anadolu takımları ya kendi evinde ya da İstanbul'da olacak ligin büyük bölümünde. Seyahatleri azaltacak bu durum özellikle İstanbul takımları için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu herkes için iyi olacak Anadolu takımları ya kendi evinde ya da İstanbul'da olacak ligin büyük bölümünde. Seyahatleri azaltacak bu durum özellikle İstanbul takımları için  :tabe:

özellikle değil sadece istanbul takımlarının seyahati azalacak

anadolu takımları sonuçta gidecek gelecek maç sayısıda daha çok daha çok yıpranacaklar mesela yarışanlar arasında tese için dezavantaj  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

özellikle değil sadece istanbul takımlarının seyahati azalacak

anadolu takımları sonuçta gidecek gelecek maç sayısıda daha çok daha çok yıpranacaklar mesela yarışanlar arasında tese için dezavantaj  :tabe:
Hepsi uçakla seyahat edemiyor. Onlar ne yapsın? Trabzon bence haline şükretsin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hepsi uçakla seyahat edemiyor. Onlar ne yapsın? Trabzon bence haline şükretsin  :tabe:

etsinler bizden para isterlken gaddarlaşmayı biliyolar

konu tese olunca eskiden nötrdüm ama çokomel mokomel sonrası beter olsunlar  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

etsinler bizden para isterlken gaddarlaşmayı biliyolar

konu tese olunca eskiden nötrdüm ama çokomel mokomel sonrası beter olsunlar  :tabe:
Hava alanı olmayan takımlar var. Ben ondan bahsediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hava alanı olmayan takımlar var. Ben ondan bahsediyorum  :tabe:

niye yaw hava alanı olmayan şehir mi kaldı  alan var hatta yolcu garantisi de var ama uçak gitmiyor  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

niye yaw hava alanı olmayan şehir mi kaldı  alan var hatta yolcu garantisi de var ama uçak gitmiyor  :tabe:
Adana'nın çevresindeki illerin hepsi Adana Şakirpaşa Havalimanı'nı kullanıyorlar. Mesela Mersin'in yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Adana'nın çevresindeki illerin hepsi Adana Şakirpaşa Havalimanı'nı kullanıyorlar. Mesela Mersin'in yok  :tabe:

kütahyada bile var  mersinde nasıl yok? mersinden oy yok ya ondandır oy versinler uçak inmeyen havaalanı da oraya kondururlar yolcu garantili  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

kütahyada bile var  mersinde nasıl yok? mersinden oy yok ya ondandır oy versinler uçak inmeyen havaalanı da oraya kondururlar yolcu garantili  :tabe:
Şimdi Merisn ile Adana arasında Tarsus'a yapıyorlar uluslarası hava limanı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şimdi Merisn ile Adana arasında Tarsus'a yapıyorlar uluslarası hava limanı  :tabe:

yol da vardır zaten daha ne istiyorsunuz  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

yol da vardır zaten daha ne istiyorsunuz  :tabe:
Adana'daki hava limanına dokunmasınlar istiyoruz. Havalimanı ortasında hastahane falan yaparlar sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Adana'daki hava limanına dokunmasınlar istiyoruz. Havalimanı ortasında hastahane falan yaparlar sonra  :tabe:

yapacaklar tabi hakları hem bir de para lazım birilerine şey yani sizde hizmet beğenmiyorsunuz  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

yapacaklar tabi hakları hem bir de para lazım birilerine şey yani sizde hizmet beğenmiyorsunuz  :tabe:
Cidden beğenmiyoruz biz de  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Giriş

Gelişme

Istiklal marşı ve kapanış :kop: :kop: :kop:

Ağustos: "Fenerbahçe Geliyor"
Eylül: "O sene bu sene"
Ekim: "Durduramayacaksınız"
Kasım: 6-0 kutlamaları
Aralık: "İkinci yarı bambaşka olacak"
Ocak: Yeni çöp transferler
Şubat: "Yapılanma şart abi"
Mart: Teknik direktör değişikliği
Nisan: Fenerbahçe Gidiyor
Mayıs: BeinSportsİptal
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★