Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2372217 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tangaz

GS yıldız oyuncusu ile sözleşme yenilemiş.

https://twitter.com/buzzspor/status/1296048296008601601

namkör geseliler transferde bize madara oldu die başkanlarına yükleniyor yalnız reis bunun soyadıda cengiz die karıştırmasın malum pek bir sever cengizleri :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

namkör geseliler transferde bize madara oldu die başkanlarına yükleniyor yalnız reis bunun soyadıda cengiz die karıştırmasın malum pek bir sever cengizleri :D

:D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nuri Şahin >>> Antalyaspor
Pek anlamlı bulmadığım bir transfer. Eskisi gibi oynayamıyor artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

o ölmedi mi daha ben böyle bir oyuncu olduğunu bile unuttum.
*Sıfır şaka.

Çevrimiçi levitate

bu dayı bir sakatlanıyor 3 hafta diyorlar 3 ay dönemiyor
bipbipbupbup

*Bayern başladı.
0-2

Lyon 5 kişi defans / korkuyor mu ? Kim korkmaz.

psg-bayern

final.

bayern alır.

📌 Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Kosovalı futbolcusu Vedat Muriç, 18 milyon euro+bonuslar karşılığında Serie A ekibi Lazio'ya transfer oldu.

iyi kaktırmışlar.

Çevrimdışı tangaz

m.cengizden sonra ali koçda yıkama yağlama el etek öpme sezonunu açmış bakalım hangisi daha iyi el etek öpecek taraflardan biri epey tecrübeli koç ise gençliğine güveniyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

polonya'da oynayan novikovas diye bir oyuncu vardı. erzurum almış. kendi seviyeleri için çok iyi transfer, teknik-hızlı tam anadolu takımında öne çıkacak kanat. ortalama üstü skor katkısı da vardı düzenli.

anadolu takımları son yıllarda çok rahat makul fiyatlı-ortalama üstü oyuncu yakalamaya başladılar.

Çevrimdışı worns

inzaghi hocamın benevento'su kamil glik'le transfer sezonunu açmış. serie a'da tutunma mücadelesi verecek takım için iyi transfer.

fener sosayı acıklıyor yaşlıda olsa öyle böyle iyi kadro kuruyorlar hocaları da iyi.Etkileşimde de çok iyiler 20 dk da 53k olmuş.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1296903823089377282

UEFA Sevilla Cup

kupanın adını böyle yapsınlar  :ebebe:

UEFA Sevilla Cup

kupanın adını böyle yapsınlar  :ebebe:

spikerde aynı şeyi söyledi :D

kalpler bir :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kupa çok sıkıcı oldu. Resmen her sene ikinciyi seçiyorlar  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1296914130574729218

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

interin hakkı yenmiş ilk golde penaltı+kırmızı olmalıydı sarı yanlış karar

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

fener sosayı acıklıyor yaşlıda olsa öyle böyle iyi kadro kuruyorlar hocaları da iyi.Etkileşimde de çok iyiler 20 dk da 53k olmuş.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1296903823089377282

Seneye de gs'ye gider 4 büyüklerde oynamış futbolcular listesine girer. sergen ve burak yılmaz dışında bunu yapan var mı hatırlamıyorum  :lol: işin ilginci ilk 2'si beşiktaş'la başlayıp beşiktaş'la bitirdiler bu yolculuğu.

Çevrimdışı tangaz

bence de fener yaşlı ama iyi takım yaptı şuana dek stoper transferleri belirleyici olur kaleleri sıkıntı yalnız

Çevrimdışı worns

bence de fener yaşlı ama iyi takım yaptı şuana dek stoper transferleri belirleyici olur kaleleri sıkıntı yalnız

hücum hatlarında da pek parıltı yok bence. oraya yapacakları transferler önemli.

yalnız gustavo'yu satarlar umarım. gustavo-sosa merkezi epey kaliteli bizim lig için.