Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Samet Demir ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2371571 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tangaz

neyse rahatlayın azcık barca bile 8 yedi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bayern'in şu acımasızlığına bayılıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İlk yari 4-1 oldu, barca başlamavuruşu yapar yapmaz bir anda 7 bayernli pres yapip barcayi kendi yari sahasina kitleyip 5'inci gol kovadilar
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Akil Emre

Kesinlikle, küçük takım büyük takım ayrımı yok keşke bizim takımın mantaliteside bu olsa attıkça atıp karşı takımı sindireceksin.
Barcelonada bu başkan ve ne idügü belirsiz teknik adamlarla iyice çöker, bir takım bukadar kötü yönetilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bayern en son 07.12.2019da yenildiği bir lig maçı sonrası hiç bir kulvarda yenilmedi ve 28 maçta 27 galibiyet  :o_o: aldı muazzam bi performans
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

bayern en son 07.12.2019da yenildiği bir lig maçı sonrası hiç bir kulvarda yenilmedi ve 28 maçta 27 galibiyet  :o_o: aldı muazzam bi performans
hansi flick effect
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

İlk yari 4-1 oldu, barca başlamavuruşu yapar yapmaz bir anda 7 bayernli pres yapip barcayi kendi yari sahasina kitleyip 5'inci gol kovadilar
Kesinlikle, küçük takım büyük takım ayrımı yok keşke bizim takımın mantaliteside bu olsa attıkça atıp karşı takımı sindireceksin.
Barcelonada bu başkan ve ne idügü belirsiz teknik adamlarla iyice çöker, bir takım bukadar kötü yönetilir.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

hansi flick effect

adam 7-1'lik almanya brezilya maçında da kulübedeydi, löw'ün yardımcısıydı. :)

Çevrimdışı tangaz

city de elendi bir sürpriz olmazsa bayern kupayı alır olan bize oldu marcelo reyise kavuşamayacaz bu gidişle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bayern laypzig finali bekliyorum

Çevrimdışı worns

lyon'un genç orta sahaları çok iyi. juve maçında da beğenmiştim, caqueret ve aouar. 1-2 seneye yüklü paralara okuturlar.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı AigleBordeaux

lyon'un genç orta sahaları çok iyi. juve maçında da beğenmiştim, caqueret ve aouar. 1-2 seneye yüklü paralara okuturlar.
alt yapilari muthis calisiyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

yarı finale ingiliz, ispanyol ya da italyan takımı kalamadı. bu sanırım otuz küsür sene sonra ilk kez oluyormuş. iki alman, iki fransız var.

futbolun atletik yönüne dair klasik yorumları yapanlar çuvalladı. fransız takımlarının verdiği uzun ara nedeniyle maç temposu eksikliği çekecekleri, bundesliga'nın erken bitmesi nedeniyle almanların da sorun yaşayabilecekleri söyleniyordu uluslararası medyada. trde de çok duymuştum böyle değerlendirmeler. tam tersi oldu. :) bana kalırsa bir türlü bitmek bilmeyen sezon nedeniyle üç ligin takımları mental açıdan çok yorgunlardı. dinlenen takımlara ara çok daha iyi gelmiş gibiydi.

atletik yönü kuvvetli takımlar genel olarak teknik-temposuz takımları dağıttılar. (juve, barca, city) bu yönüyle bir parça 2012-2013 şampiyonlar ligini hatırlatıyor. heynkesli münih ve klooplu dortmundun final oynadığı. yarı finallerde barca ve madrid'i dağıtarak gelmişti ikisi.

yarı finale kalan 4 takımın 3'ünün hocası alman. (nagelsmann, flick, tuchel)
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 02:19:35 worns ]

Çevrimiçi Sinan23

Sivas Max gradel i almış. Bizde o seviye kanat yok. Sivas futbol tarzında 10 gol 15 asist yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sivas Max gradel i almış. Bizde o seviye kanat yok. Sivas futbol tarzında 10 gol 15 asist yapar.
Adamlar Mert Hakan ve Emre Kılıç'ın gidişine göre plan yapmış. Yerlerine direk adam getirdiler. Bence geçen seneden daha iyi oyunculara sahip oldular. Takım uyumunu yakalarlarsa üst sıralardaki yerlerini korurlar. Keşke tüm Anadolu takımları bu şekilde transfer yapsa. Bizi de iyi olmaya zorlayarak yükseltir bu takımların iyi olması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

@tangaz ın adamı. Fransa liginde istikrarlı skor üretmiş sol kenar. Bizde de gayet iş görürdü. İyi bir sezon geçirip bir yaş daha yaşlı haliyle büyüklerin gündemine girmesi de gayet olası.

Çevrimdışı worns

Adamlar Mert Hakan ve Emre Kılıç'ın gidişine göre plan yapmış. Yerlerine direk adam getirdiler. Bence geçen seneden daha iyi oyunculara sahip oldular. Takım uyumunu yakalarlarsa üst sıralardaki yerlerini korurlar. Keşke tüm Anadolu takımları bu şekilde transfer yapsa. Bizi de iyi olmaya zorlayarak yükseltir bu takımların iyi olması  :tabe:
Rıza hoca portföyünü geliştirdi zamanla. Bizdeyken Kürşat duymuş, adem dursun, youla, ali Tandoğan diye gidiyordu istedikleri. Gerçi ona da her istediğini aldılar, en kritik yere gelince pivot santrafor diye ailtonu kucağına bıraktılar.

Bu seneki transfer stratejimiz çok andırıyor o seneye bir kaç kez söylemiştim. Sonu benzemesin. :)
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 11:47:00 worns ]

Çevrimdışı goktasoktay

bayern laypzig finali bekliyorum
Aynısını düşünüyorum Murat abi.

Çevrimiçi Sinan23

@tangaz ın adamı. Fransa liginde istikrarlı skor üretmiş sol kenar. Bizde de gayet iş görürdü. İyi bir sezon geçirip bir yaş daha yaşlı haliyle büyüklerin gündemine girmesi de gayet olası.
Yüzde 100 seneye 4 büyüklerde.

Çevrimdışı goktasoktay

Geçen bu aouar dan biri daha bahsetmişti, belki de yine sendin. Ben de çok beğendim. Özellikle aouar. Çok dikkat çekiciydiler..